• Sonuç bulunamadı

SARHOġKEN namaza yaklaĢmayacak. Bunu atlatınca;

Sohbet n° 016 - Tarih: 04 kasım 2001

1. SARHOġKEN namaza yaklaĢmayacak. Bunu atlatınca;

2. “ARTIK ĠÇMĠYORSUNUZ DEĞĠL MĠ?” ayeti uyarınca, azaltıp bırakma yoluna gidecektir...

3. Sonra da çoluk çocuğuna, uyuĢturucuların, kumarın ve cinciliğin Ģeytan pisliği olduğunu söyleyecek.

ĠĢte bunun için üç ayrı ayet geldi. Allah, “domuz eti” gibi, hırsızlık ve adam öldürme gibi, dileseydi bir kerede bunlara “HARAM” derdi... Ama demedi... “SarhoĢken namaza durmayın” dedi... “Artık içmiyorsunuz değil mi?” dedi... “Ġçmeyin, uzak durun, Ģeytan pisliğidir” dedi... Neden acaba??? Evet neden??? NEDEN???

<> 3-Ali Ġmran/115: Onların yaptıkları hiçbir hayır, karĢılıksız bırakılmayacaktır. Allah, takvâ sahiplerini çok iyi bilir.

<> ġeytan pisliği, çünkü içince Ģeytana uymak kolay olduğu için mi?

Hayır, bu yine MĠSAL. Tıpkı “Bunu bana Ģeytan unutturdu” gibi. Yani açıklaması çooooook uzun.

Ve tamamen bilimsel... (Dikkat ediniz, Hans ile konusuyorsunuz. 7 anlamına birden girerse, reklama girmiĢ gibi olursunuz vallahi...)

Bir diğer sefere, ġeytan pisliğini açabiliriz. Ama size Ģunu öncelikle söylemek isterim: Dünya, METAN, AMONYAK, SU BUHARI ve CARBON OKSĠTLERĠNDEN OLUġMUġ BĠR ATEġTOP KIVAMINDA ĠDĠ... SAHĠPLERĠ ĠSE CĠNLER idi. Cinlerin besini bu metan, amonyak, karbonlu subuhari idi.

Metan'ı bilirsiniz = Çöplüklerde ve özellikle gaita gazındaki ana madde...

Amonyağı da bilirsiniz = Hani su küçük abdestimizdeki ana madde... Yani biri büyük abdest, diğeri küçük abdest, ve bu cinlerin yiyeceği... Cinlerin tuvaletlerde yaĢadığını biliyoruz değil mi? Neden?

Çünkü tuvaletlere ilkel atmosferimizdeki METAN ve AMONYAĞI, üre asitlerini bırakıyoruz. Tuvalet adeta bir CĠN LOKANTASI...

Evet, espri değil. Neyse, cinler de (daha insan yok ortada) metan, amonyak, su buharı ve carbon bileĢiklerini alıyorlar ve sindiriyorlar. Biliyoruz ki, bu sindirim ATEġ biçiminde oluĢuyor. Bu arada Dünya da giderek soğumaya baĢlıyor. Su buharı bulutları çoğalıp yağmur olunca da göletler oluĢuyor.

Saniyede binlerce YILDIRIM çakıyor. Bizim Metan, Amonyak, Su ve Karbondioksitten, bilin bakalım ne çıkıyor? Adenin, Guanin, Cytosin ve Timin = 4 çekirdek asidi = Proteinin ana maddesi. YaĢamın ta kendisi...

ĠYĠ ama, cinler için bir felaket var: Onların pisliği bizim proteinler oluyor. Bizim pisliğimizi onlar yiyor. Bizim pisligimizi yiyorlar, sonra da “A, G, C, T”yi (nimeti, ekmeği, yemeği) PĠSLĠK diye bize iade ediyorlar...

ĠĢte size ġEYTAN PĠSLĠĞĠ diye iki KELĠME'nin sırrının küçük bir açıklaması... Tuvalette sakın ekmek yemeyin! Neden? Neden yemek yenmez tuvalette? ġimdi bizim lokantada, biri gelip de, Ģöyle bir bebek ishalini kaĢıkla yerse, ne olurduk? Kalkar o adamı çarpardık. Tuvaletler de onların “lokantası” olduğuna göre, “orada ekmek” yersen, onlar da kalkar seni çarpar...

<> Cinlerin Ģekil almaları nasıl oluyor, ve çarpmaları?

Ayrı bir konu, metamorf olmalarını baĢka bir baĢlık altında, morfolojiyle birlikte anlatmam gerekecek. Bu saatten sonra onlar ağır konular gelir...

<> Adem‟in ilk karısı cin miydi?

Adem'in ta kendisiydi eĢi. Cin falan böyle bir Ģey yok. Cennetteki tek CĠN = ġEYTAN, bildiğimiz Ģeytandı.

<> Bir kitapta “Lilith” adında bir cindi diye okumuĢtum.

Bu tumturaklı yalanları kim UYDURUYOR? Yine Edip mi? Yoksa Öztürk hoca mı? Lilith bir Grek efsanesidir. Ġslam öncesi (Musa'dan bile önce) vardı, Tevrat'tan önce yani... Öyleyse, Adem'i ilk bildiren RESMĠ kitap Tevrat olduğuna göre, Lilith ile Adem bir araya gelemezler zaten.

Biri Allah‟ın kitabı, diğeri de Satyr'lerin kitabı. Ġkisi de birbirini tanımaz ve reddeder. O halde Lilith'i yazan tam uçmuĢ. Lilith bir Gorgon‟dur. Lilith bir diĢi Sentor annenin kızıdır. Yani bunun Tevrat ve Adem konusu içinde olması mümkün değildir.

<> Sentor?

Sentauros = Yarı at, yarı insan. Bilirsiniz, dört ayaklı bir at bedeni, önüne de bir insan yamanmıĢ.

Bunların maddi olarak olması için, “kromozom sayıları”nın sentezleniyor olabilmesi gerekiyor. Yani üreyen canlılar için, böyle bir Ģey mümkün değil...

Ama cin Ģudur: Alın insanlardan bir kısmını, ıĢık hızıyla iteleyin, madde iken enerji olacaklar. Enerji insanlara cin deniyor. Bir de bunun tersi tabii: YAVAġLATILMIġ ENERJĠ CĠNLERĠNE DE ĠNSAN deniyor.

Aramızda pek fark yok. Birbirimizin pisliğini yemekten baĢka.

Bir de hızlarımız farklı. Cin ve insan, aslında bir tek varlığın “ĠKĠ AYRI HIZDAKĠ” görüntüsüdür.

Relativistik olanına CĠN (enerji), diğer yoğun (madde) olanına da ĠNSAN deniyor. Yani ikimiz de aynı malız = “E(Cin) = M(Ġnsan) x C²”den ibaret. Yani E = M gibi düĢünürsen, cin ve insanın mayası aynı...

<> Cinler hızlarını azaltabilirler mi?

IġIK (Enerji) tastamam C=300bin km/s hızla gider. IĢık ne YAVAġLAR ne de HIZLANIR. Sorunuzun yanıtı bu... Yani asla cinler ya da ıĢık, yavaĢlamaz ve hızlanmaz... (Bu arada, Hızır ve Musa yine kaynadı...)

<> Peki bir insan bir cine dokunabilir mi?

Ġnsan (madde = proton) yavaĢ gider ve yoğundur, bir bedendir. Cin (enerji = elektron bulutu) hızlı hareket eder ve protonun, bedenin çevresinde bir NEFS kabuğu oluĢturur. Serbest bir elektron gibi bir cin varmıĢ. Bir gün dünya güzeli bir p (proton) kızı görmüĢ, ona aĢık olmuĢ. Ama p çok çooook yavaĢmıĢ.

Elektron da hızını asla düĢüremezmiĢ. Elektron bir çözüm bulmuĢ. Sevgilisinin çevresinde bir çember çizerek ve ıĢık hızıyla hareket ederek, sevgilisinden ayrılmamayı becermiĢ.

Cinlerin, insanların bazılarını etkilemeleri iĢte bu yolla oluyor. Yani bir cin ve insan asla evlenmez.

Birbirlerine maddi alemde dokunamazlar bile. Fakat cin, ıĢık hızıyla o insanın çevresinde yörüngeye oturunca, sadece o uğramıĢ kiĢi, o cini görür. (Hatta evlenenleri bile var, sanal alemde...)

<> Fransa Zigzag'lıları kimlerdir, kimleri tanıyorsunuz??

Bir yoklama çekeyim ve Fransa‟da olanlar bana bildirsinler. Bunun için haber grubunun resimlerim olan ilk sayfasına örtülü mesaj yazarsam, seninle temas edebilecek varsa buluĢabilirsiniz. O sayfa zaten billboard, resimler de “tanınmam” için. Yani gelip beni bulmaları için, baĢkalarıyla karıĢtırmasınlar diye...

Yoksa neden resim asayım? Orası aile albümü mü? Yoksa ben bir reklam çılgını mıyım?

<> Hans Eiberg de siz mi oluyorsunuz?

Ha-vet. (Resim benim değil.) Ġyi geceler. TaHa/114