• Sonuç bulunamadı

Maalesef bu yolda, babası olan Sadrettin Yüksel'i de “ĠMTĠHAN = FĠTNE” ile berhava etmiĢtir

Sohbet n° 015 - Tarih: 02 kasım 2001

3. Maalesef bu yolda, babası olan Sadrettin Yüksel'i de “ĠMTĠHAN = FĠTNE” ile berhava etmiĢtir

Yani babasını da yakmıĢtır. Bu, ayette açıkça yazılı. Müddesir suresi 30'dan itibaren bir yazar mısınız?

<> Babasını nasıl yakmıĢ olabilir ki? Babası onu reddetti.

Yıldıznamelerine Kur'an'dan baktım ve ikisinin de uçtuğunu gördüm. Ayetleri yazarsanız ortaya çıkacaktır.

<> 74-Müddesir/30: Orada ondokuz bekçi vardır.

Bekçi demiyor, 19 vardır diyor.

<> 74-Müddesir/31: Cehennemin bekçilerini yalnız meleklerden kılmıĢızdır. Sayılarını bildirmekle de, ancak inkar edenlerin denenmesini ve kendilerine kitap verilenlerin kesin bilgi edinmesini ve inananların da imanlarının artmasını sağladık. Kendilerine kitap verilenler ve inananlar Ģüpheye düĢmesinler. Kalplerinde hastalık bulunanlar ve inkarcılar, Allah, bu misalle neyi murad etti? desinler. ĠĢte Allah, böylece, dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola eriĢtirir. Rabbinin ordularını kendisinden baĢkası bilmez. Bu, insanoğluna bir öğütten ibarettir.

ġimdi burada bildirilen: Tevrat'ta olduğu gibi, Kur'an'da da GERÇEKTEN BĠR 19 vardır. Tevrat tahrif edildi, Ġncil de Ģifahi (sözlü) olduğu için bu 19 numerolojisini yitirdi. Geriye, DEĞĠġMEMĠġ bir tek KUR'AN kaldı ve o, önceki kitapları tasdik edici olduğundan, sahiden 19 asal sayısına bağlıdır. Buraya kadar tamam...

“Sayılarını bildirmekle de, ancak inkar edenlerin denenmesini...” Bu bölümde, Kur'an'ın insan eliyle, kul kalemiyle yazılmadığını ve bir çok insanın bu yüzden Müslüman olduğunu anlıyoruz. Bir Ģey daha anlıyoruz:

“Sayılarını bildirmekle de, ancak inkar edenlerin denenmesini ve kendilerine kitap verilenlerin kesin bilgi edinmesini” derken, Tevrat ve bağımlısı Ġncil'in içindeki orijinal 19 ile, Yahudi ve Hristiyanlara yaklaĢmaktadır.

Bir çok Yahudi bu yüzden Müslüman olmuĢtu. (Medineli Kurayzalar vb.)

“Sayılarını bildirmekle de... inananların da imanlarının artmasını sağladık” diyor ayet. Yani Ģek-Ģüphe kalmıyor, belli ki 19 asal sayı sisteminin katları ile kaleme alınmıĢ bu kitap... (Tüm cinler ve insanlar bir araya gelseler, bunu gerçekten yapamazlar.

DüĢünün ki, yarın bütün gün konuĢacağınız tüm sözcüklerin, kelime ve harflerini, 19 katlarına göre NASIL DÜZENLEYEBĠLĠRSĠNĠZ? Bu yüzden 19, bir Allah / Kur'an mucizesidir.)

Gelelim ayetin devamına: “Kalbilerinde hastalık bulunanlar ve inkarcılar, Allah bu misalle neyi muradetti? desinler.” ĠĢte bu cümleyi, ASLA SÖYLEMEMEK GEREKĠR. Çünkü 19 bir fitne = SINAV'dır.

(Zaten adı 19 fitnesidir.)

Edip Yüksel denen Amerikalı bunu tabu totem edinmiĢtir. Kur'an'a falan değil, baĢlamıĢtır sayılara tapmaya. Öyle ki, kafasına göre sayısını tutturamayınca da iki ayeti yoketmiĢtir. Yani Tevbe suresinin son iki ayetini inkar ederek, maalesef 19 fitnesi onun baĢını yemiĢtir. Ahıreti bitmiĢtir artık...

Ahmet Deedat tevbe etmiĢtir. Ama ReĢad Halife denen sahte peygamber ve ona candan inanan Amerikalı - Ġranlı dostumuz, tevbe bir yana, TEVBE SURESĠNĠ inkar ederek tevbe kapılarını kapamıĢtır.

Kur'an'ın ha bir ayetini, bir harfini, ha tamamını inkar edin, farketmiyor, adınız MÜRTED oluyor...

Bu çok tehlikeli! Bugün, bizim Ġranlı-Amarikalı, iki ayeti inkar eder; yirmi yıl sonra onun izinden bir sahte peygamber çıkar, o da iĢine gelmeyen Ģu Ģu ve bu ayetleri atar. Birincisi için geçerli olan gerekçe, sonrakiler için de geçerlidir. Bu çok tehlikelidir!

Resulullah, Kur'an'ın tastamam olduğunu beyan etmiĢtir. Ve Resulullah'ın, “GADDARCA öldürülmesini” emrettiği kiĢiler ise, Arap yarımadasının SAHTE PEYGAMBERLERĠ olmuĢtur. Ebu Süfyanı bile affeden Resulullah'ın, sahte peygamberleri kolayca öldürtmesi çok bilinçlidir.

Ahmet Deedat ve çömezi, müridi Edip Yüksel ise, PEYGAMBERLĠK iddiasındadırlar. ĠĢte bakın bir 19 FĠTNESĠ nasıl Kur'an'da yer alıyor. O fitne ise, artık adresi bellidir: ReĢat Halife ile Edip Yüksel ikilisidir.

Bir de Edip Yüksel'in babası, din adamı Sadrettin Yüksel (ki tanıĢıyoruz), onu da yakmıĢtır. Çünkü ayet diyor ki: “Kalplerinde hastalık bulunanlar ve inkarcılar.”

Kalbinde hastalık bulunan = Oğul Yüksel ve inkarcı = Baba Yüksel, “Allah bu misalle neyi muradetti? desinler. ĠĢte Allah, böylece, dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola eriĢtirir...”

Baba Yüksel, Kur'an'da apaçık belli olan 19'u, “Yoktur böyle bir Ģey ve böyle bir ayet!” diyerek, sırf oğluyla kapıĢmak için, duygusal olarak ve yazılı olarak (oğluna yazdığı kitapta) reddetmiĢtir, 19 ayetini reddetmiĢtir.

Oğlu iki ayeti inkar ederken, babası da bir ayeti inkar etmiĢtir. “Allah bu misalle neyi muradetti?

desinler. ĠĢte Allah, böylece, dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola eriĢtirir...” ALLAH DĠLEDĠĞĠNĠ (Baba-oğlu) SAPTIRMIġTIR.

Ama bizler, 19'u, makul bir seviyede tutarak, onun Kur'an'daki bir ölçümleme olduğunu bilerek, ılımlı ve olumlu anlamda kabul ederiz. Oğul Yüksel, ne yazık ki Kur'an'ı kullanarak, yeni ve sahte bir DĠN oluĢturdu. Baba Yüksel de kitap yayınlayıp, “19 olayı yoktur, inkar ediyorum” diye yazdı. ĠĢte bu 19 fitnesi.

Bu ayetler de onun için yazılıydı. Orada baba-oğulun bir yıldıznamesi vardı... Ġkisi de tevbe edip eğer müslümanlığa dönmezlerse, Allah'ın bileceği Ģey... Ama bildirmiĢtir Allah: “SEKAR‟a, yani kazanın altındaki ateĢin ta kendisine koyacağım” diyor. ĠĢte böyle... :-((.

Neyse, konu olarak ġu cebel = dağlara mı dönelim? Yoksa artık Kehf suresinin Musa bölümünü bitirelim mi?

<> ġu an tam beĢ tane “alert” alıyorum “firewall”dan.

Benim FW'de bir Ģey yok. Bugün de bana saldırmadılar nedense... Aslında saldırdıklarında, “dıĢarıda olduklarından” emin oluyorum. Böyle daha kuĢkulu... Chat yaparken masaüstünü tamamen kaldırıyorum.

Zaten Ģu anda Win ile çalıĢmıyorum, artık Mandrake 8.1'i kullanıyorum ve rahat ediyorum. Ona saldırı gelemiyor. (Sistem ve formatı ayrı ya :=).)

Tavsiye ederim, çok iyi Türkçe‟si de var. Bir alıĢtınız mı, Windows iĢletim sistemi havasını alıyor.

Mirc ve messenger ile outlook dıĢında Windows‟u artık kullanmıyorum. Linux'un bir iki kusuru olmakla birlikte, mirc gibi kendiniz programlayabiliyorsunuz. Benimki modem‟le uyuĢuyor. Üstelik Napster bence explorer'den daha iyi...

Ama zavallı beynim allak bullak oluyor. Sanki sağ elimle yazarken, sonra sol elimle yazı yazmaya baĢlamıĢ gibiyim. Sırf hacker'lar ve vandal'lar yüzünden Linuxu kullanıyorum. Zaten doğal olarak kendi FWall'ı var. Sanırım XP'i de benzeri bir yeni düzenleme yapmıĢ.

<> Linux kullanmayı öğrenmek zor mu?

Hayır, çocuk oyuncağı. Ġster bir manuel kitabı al, istersen indir oku. Her Ģey bedava. Aslında ben sırayla önce Machintosh, sonra Linux, en sonra da ACEMĠLER gibi Windows'u kullandım.

<> HD‟den sonra silinemediğini duymuĢtum Linux‟un?

Evet, formatlanması gerekiyor. Ama Ģöyle yapabilirsin: Tahminen 3.8'lik bir yer tutuyor. Ben onu partition'a koydum. Windows onu okuyamıyor ve KÖR davranıyor, yani ne kadar yer tuttuğunu falan bilmiyor. O kalan bölümü formatlıyor (disk formatı) ve yine kullanabiliyorsun. Yani Partisyon yaparsan bu iĢ tamamdır. Benim gibi hem Windows hem Linux kullanabilirsin. Ġstersen sanal ram ile Machintosh‟u da koyabilirsin.

<> Donanım sürücülerinde sorun çıkarıyor diyorlar?

Bende bir Ģey yapmadı. Yani bir tersliği henüz olmadı. Ama çok kolay ve tam bir oyuncak. Win'in bütün açıklarını kapattığı gibi, zaaflarını da sen programlayabiliyorsun. Oysa Windows dosyaları “KAPALI KUTU” gibi kendini koruyor.

<> Mirc, Linux‟da da çalıĢıyor mu?

Evet çalıĢıyor. Ama tanıtmak gerekiyor önce. Yani mirc'in sayfasına gidip bir iki iĢlem yapacaksın ve loading edeceksin. Bendeki, mirc'i tanımadı mesela. Ayrıca bir mirc de onun için indirdim. Sıkıldığın zaman kendi kendini siliyor. Yani her an baĢından atabilirsin. Ama o yeni keĢfedilmiĢ bir kıta gibi, gezip gördüğünde bağlanıyorsun.

<> Geçen hafta Linux kurduk ama Rockwell marka modemi tanıtamadık.

Evet Modemi tanıtmak için, önce modemi açıp “Tak-Kullan” benzeri Linux komutları vermek gerekir. Rockwell zaten M ve W için, yani piyasası L değil.

<> ġu an benim sistemde WinMe, Win2000 ve MandrakeLinux 8.0 kurulu.

Bu kadar çok sistemi ne yapıyorsun?

<> Sadece deneme-tanıma ve çocuklarla sistemi ayırma. WinMe çocuklar, Win2000 benim, Linux da deneme için. Modem, Rockwell Connexant Chipli.

Win Me çok nazik ve kötü bir program. Multimedya‟sı ise 2000'den iyi. Çok sık kilitlenebiliyor.

Bendeki modem external ve markası d@tron. HD'den önce onu açıyorum.

Doğrudan tanıyarak Linux iĢe baĢlıyor. Yani internal modemler her zaman dezavantajlıdır.

Ġnternaller ısınıp ĢiĢince vb, 4 saatten sonra cıvımaya da baĢlıyorlar diye external aldım. Aslında lüks bir çözüm var: Al iki hat birden, çalıĢ 56x2. Hem hızlı, hem kesintisiz, hem de mecburi tanıyor, çünkü iki taraftan baĢına vura vura tanıtıyor kendini ;=)).

<> Linux WinModem tanımıyor.

Evet, WinModem bir tekel kurmak için elinden geleni yapıyor. Macintosh bunu “HARBĠ” yapıyor.

Ama Windows sinsice, tekelleĢmek için yapıyor. Geç de olsa uyandılar. Bill Gates Ģimdi pazarlık yapıyor, bakalım ne olacak mahkemesi. Eğer davayı kaybederse, tüm dünya borsaları, özellikle Nikkei topu atar.

<> Yakında fiber optik geliyor.

Geç bile kaldı. O bir devrimdir. Saniyede 200 bin görüĢme sağlayabiliyor. Bunlar askeriyede 1997'den beri kullanılıyor. AnlaĢılan eskimiĢ ya da yenisini bulmuĢlar ki, SĠVĠL olarak bizlere veriyorlar.

Asıl darbe fiber optik değil, “CORDLESS” olanı.

Asıl askeri sır bu. Aslında sır da değil. “Base Station”lar yerine “Black Knite” denen bir askeri satelitten yayın alıyor. Tüm iletiĢim aletlerini ona bağlıyorsun. (Tlf, fax veya hepsi bir arada bir laptop.) Tabii teknoloji ucuzlayana kadar “kontur ücreti” ateĢ pahası. Ama askeriyede bedava ya...

Adam, bir lityum ion pil yedekleriyle Afganistan'a iniyor. Bir kibrit inceliğinde kulaklığıyla ve elbette uyduyla, direkt Pentagon'a sesli ve görüntülü mesaj iletiyor, Usame 1000 Ladin'in karargahlarını falan resmediyor ve anında talimat alıyor.

Mesela uydudan gözlüyorlar ya adamlarını, “Arkanda, 6 metre ötede bir canlı var!” Cevap:

“Kaplumbağa”ymıĢ... Ne optik, ne fiber, ne cable. Bunlar 1997 US Ordusunda kullanılıyor. Bize de herhalde 2005 falan verirler.

<> Kur‟an‟dan Yıldıznamelere nasıl bakıyorsunuz? Herkesin Yıldıznamesine bakılabilir mi?

Vallahi ben baba-oğulunkine baktım. BaĢkasına bakmıyorum elbette...

<> Namazı huĢu içinde kılarlar. Bunun kalbi ve zihni konsantrasyondan baĢka teknik yanı var mıdır? (Çünkü; namazı kılarlar, namazlarını dosdoğru kılarlar, namazlarını huĢu içinde kılarlar, bunların anlamları olmalı)

Evet Ģifreler Ģunlar: