• Sonuç bulunamadı

Sohbet n° 347 - Tarih : 19 ocak 2009

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 33-43)

<> ile baĢlayan kesimler Aiberg‟e ait değildir.

Selam selam candaĢlarım HoĢbuluĢturan Rabbime selam selam.

Saç

<> Konu : Nur-31 : “Inaniyorlarsa söyleyin hanimlara gözleriyle cinsel sinyal verip onu bunu arkasina takmadan fuhustan uzak dursunlar. Hanimefendi olsunlar. Annelik içgüdülerinin tamamini tek erkege gösterebilir bunun disindaki ev halkina da ziynet (bikini bölgeleri) disinda görünmesinler.

Saçlarini gögüslerini örtecek kadar uzatsinlar çünkü kadina erkek bunu yakistirir.”

<> Soru : “çünkü kadina erkek bunu yakistirir.” : kadinlar erkeklerin onlara yakistirdigi sekilde mi olmak zorundalar? Kadin kisa saçli olmak istiyorsa, yapamaz mi? Nedeni sadece “erkek yakistirmasi” mi?

<> Ayni sekilde erkekler de kadinlarin onlara yakistirdigi sekilde olmalari gerekmiyor mu?

[snowemb]

Aslında hiçbir bayan alagarçon saç bile istemez. Bu sorunun yanıtı aĢikar belli. Erkeklerin saçları kısa ve de çalı gibidir, o hormonal parlaklık yoktur. Çünkü o hormonlar SAKALA kuvvet gidiyorlar ve saçı arka plana atıyorlar. Kadında saç bir NĠMET'tir. Saçsızlık ADEM babamızın genetik hastalığıdır. Erken yaĢlarda saçlar dökülür ve iĢ biter. Ama Rabbim nisa / bayan kullarına bir NĠMET vermiĢ ki ne nimet.

Kısaca saçsız ya da kısa saçlı bir kadın -kendisi bile- düĢünemezsiniz. Kadın saçını uzatır. Canı isterse at kuyruğu yapar, isterse topuz yapar isterse yaramaz bir çocuk gibi saçlarını örer, isterse de baĢaĢağı bırakır. Bana sorulan soru tam açık değil gibi. Doğru mu yanıt verdim?

<> evet genelde oyle, ama bazi kadinlar kisa sac tercih ediyorlar, mesela bakim derdinden kurtulmak icin, veya kendine yakistirdigi icin vs, takildigim konu "erkekler bunu onlara yakistirdigi icin"

Bazılarının yüzleri gürbüzdür ve kısa saç onlara yakıĢır. Ama dediğim gibi yine de bu bir alagarçon saç stili değildir. Ayet zaten kadınlara direkt emretmiyor.

“ĠnanmıĢ bayanlara söyle / naklet...” diye baĢlıyor. Direkt bir emir yok. “erkekler bunu onlara yakistirdigi icin” derken erkek kadın diye değil TÜM ĠNSANLIĞIN ORTAK ESTETĠK GÖRÜġÜ diye düĢünmek gerekir. Bir kadın saçını usturaya vurdurtmak ister mi? Uzan saçın TASIYE edilmesinin nedeni uzun olursa pratiği yoktur, yani metroseksüel bir bakım ister. Uzun saç özen ister, biçim ister... Dolayısıyla estetisyenlere ihtiyaç duyulur. (coiffeur gibi). Bu bir hormon dengesi, biri sakal bıyığı; diğeri saçı gürleĢtiriyor. Ve "Kadını saçı gösterir" diye ünlü bir özdeyiĢ -hatta atasözü- vardır. Bir kadının olmazsa olmazları yani iftihar ettiği Ģeyler ilk olarak ZĠYNETleri ikinci olarak SAÇIDIR. Bilirsiniz bayanlar / amazoness bunu yazmaya bile gerek yok aslında. Bir bayanın saçı 50'li yaĢlarda Erkek saçına benzemeye baĢlar... Yani o baĢtaki asiditesi gitmiĢ yerine Alkali bir matlık gelmiĢtir. vs. vs. Saçlarınızı yine de uzatın, sonra istediğiniz gibi toplayın... Nasıl olsa bir firmketelik iĢi var, tokayı çektiniz mi, baĢını Ģöyle iki yana salladınız mı, o iftihar ettiğiniz saçlarınız hemen açılacaktır. Savrulacaktır. Bu savrulma da erkeğe bir mesaj vermektedir. (Bakınız Charlie's angels / Cameron Diaz'ın saçları -hem de kısa olmasına rağmen-. ġakayla karıĢık bir referans verdim...)

<> Saç ile güç arasında bir alaka varmı kaptanım (Samson efsanesi)

Samson mit'ini Kur'an doğrulamıyor. Ama tüm yahudi kaynakları ısrarla ittifak ediyorlar. Buna doğru veya tersi diyemiyorum. Çünkü sözü edilen zamanlar PARANORMAL zamanlardı. Kahinler geleceği görürdü, büyücüler vizyon gösterirlerdi (Firavun'un büyücülerinin asa) yılanlarını anımsayınız.

Eriha kentinin duvarlarını hahamlar sadece borularıyla yıktılar. Ahit sandığı vardı o zaman -dokunanı çarpan- Musa ve Asa'sı vardı. Altından bir buzağı yaptığınızda konuĢabiliyordu. Üç melek Babil'de insanların içinde gezebiliyordu, herĢey o dönem çok paranormaldi. 40 yıl gökten bıldırcın ve helva (tatlı Ģeker dengesi için çoook önemlidir) indirildi. O dönem dünyanın en lanet kurak bölgesi Mekke idi.

(Mekke bile yoktu). O günlerdeki paranormalitelerden bize kala kala bir tek zemzem kaldı. Böyle bilim kurgu gibi bir dönemde Samson'un saçındaki kudret de PARANORMAL olabilir... Hemen yalanlamayıĢımın nedeni, yukarıda saydığım yoğun paranormallikler dönemiydi. Dalila diye bir kadının yaĢadığını baĢka kaynaklar da veriyor... Dalila varsa Samson da vardır.

Diyorum ya aslında tüm inançlarımızın (imanın Ģartları) Resul hariç hepsi paranormaldir. Ne Allah'ı; ne Meleklerini ne Vahyini(kitabını) görmedik. Resulullah efendimi görenlerin beyanıyla onun varlığını kabul ediyoruz. Ama görmediğimiz Allah'ımız ve meleklerine, dolayısıyla VAHY derken Levhi Mahfuz'a, kader'e ve iyilik / Ģer ikilisine, Cinlere, büyüye, herĢeye GÖRMEDEN inanmamız emrolunmuĢtur. (Bu birinci iman) Ama bu yetmiyor, üzerine gidip aklen yani Aklın iknasıyla / lakin'en ikinci imanla birlikte HANĠF olmak var. Aslında bunların tümünü gördük. Sadece hatırlamıyoruz.

Anımsamamak GÖRMEMEK değildir. Zaten yaptığım Ģey de pozitif felsefe... Yani sizleri / bizleri YAKĠN (ikna olmuĢ) bulundurmaktan ibaret. YAKĠN olmak demek = ĠKĠNCĠ ĠMAN demek. Eğer birinci imanınız ata dinine takliçliğin yanlıĢlarına aitse, iĢte sizi ĠKĠNCĠ ĠMAN etmeniz NAĠM Allah misafirhanesine taĢıyacaktır.

<> 16/123. "Sonra sana vahyettik: Hanif Ġbrahim'in Milletine uy. O müĢriklerden değildi."

<> 16/20. "ġüphesiz Ġbrahim ümmet idi. Hanif olarak Allah'a kani/yakin idi. Ve müĢriklerden olmadı."

Evet Kani / ikna / yakin hepsi aynı kökten geliyor

<> bu bilgiler her bilgi türü için kaynak niteliğinde, tĢk ederim

Ġkimiz de teĢekkürlerimizi Allah'a Ģükran olarak kaynağına gönderiyoruz. O El-ġekur'dur...

ġükür'de nezaket vardır, adab / görgü kuralları vardır. O yüzden HAMD baĢka, ġÜKR baĢka... Allah kendisine Ģükredilmesini ÇOOOOK sever. Dolayısıyla kendindeki bu hasleti insanlarına da bağıĢlamıĢtır.

Yani insanlar birbirlerine TEġEKKÜR eder (aslı Ģükran). Ama insanlar birbirlerine HAMD edemez. Farkı sezdik mi? Hamd sadece Allah'ımız El-Hamid'e özgüdür.

<> 27/82. "QaWL üzerlerine waki olduğu zaman, onlara Arz'dan bir Dabbe çıkarırız.

Teklim/tükellim eder/kelime kelime qavleder, insanların ayetlerimize yakin olmadıklarını/iykan etmediklerini/hanif olmadıklarını."

<> Hani diyorlar ya biz dabbeti kur'an'da bulamıyoruz diye, ona sebep idi.

Evet, yine the best timing. Hamd ederken Rabbimize MuaĢeret uygulamayız. Ama teĢekkür ederken görgü ve centilmenliğin/insan olamanın o güzel uygarlığını yaĢarız. “Lütfen” gibi, “selam selam”

gibi, “günaydın” gibi, “sağol, eksik olma” gibi... Hamd etmeye yetemeyiz. Her aldığımız nefes'e, her kaloriye, her bir quanta nasıl yetiĢiriz.) Onları HAMDEDEREK geçiĢtiririz.) Ama bizi sevindiren bir Ģey olduğunda “TEġEKKÜR EDERĠM RABBĠM, Çok teĢekkür ederim Allah'ım...” deriz ve iĢte size sözünü ettiğim SAMĠMĠYET hem de en efendi biçimde kurulmuĢ oluyor. (Bu arada hem Hamd hem teĢekkür etmek için

bekledim. Öyle imamlar gibi Ģunu yapın, bunu yapın diyerek kendimi müstağni kılamam.) Önce ben hamd ve Ģükür etmeliyim.

Azrail

<> Konu-1 : “Demek ki Azrail tek atis yapamiyor! 19 Nedeni var." 19 noktanin ilk üçünü gördük, devam edebilir miyiz? [tennessee10sce]

Evet Azrail as. Bütün melekleri içinde en çaresizi... DÖRT KAN GRUBU (iki kez doğup iki kez ölmek bu anlamdadır). Dört ölüm biçimi gerektirir. Azrail as. kardeĢimiz sadece Dünya TOPRAĞINDA yerleĢik (konuk / postulat) bir melektir. BaĢta, Adem yaratılmadan önce bu mecburu olduğu DÜNYA TOPRAĞINI Cennet'e taĢımıĢtır. Ama yine de kendi kendine uçup gitmemiĢtir. Onu topraktan ayıran MAKĠNE melekler (Kerrubi'ler) götürmüĢtür. (Rabbim her tür melek yaratmıĢ, mekaniğini yaratmaktan aciz değil. Bu böyle olmasaydı müteharriki bilimi olmazdı, ne iĢmakineleri ne de robot yapabilirdik) Azrail SEMA meleği değildir ===== ARZ / toprak meleğidir, istisnadır. O göksel meleklere ihtiyaç duyar.

Yani Kiramen Katibiyn'e ihtiyaç duyar. Çünkü hesap defterlerimizi / sicillerimizi o iki melek yukarı götürür. Azrail götüremez.. Hatta Azrail as. ARZ / Toprak olayında da yetkin değildir. O iĢ için Kiramen Katibiyn'in tersi olan iki melek daha görev alır. Münker ve Nekir, bizim diğer istepne meleklerimizdir.

Azrail as.ın durumunu dünyada ilk ve tek kawl ile açıklıyorum. Azrail As. A, B, AB, 0 olmak üzere dört kez can almak zorundadır. Tamamı sıfır olunca, bu kez bizim DUBLEMĠZ ile aramızdaki gümüĢ kordonu keser ve iĢte görevi baĢlamıĢ olur.

Azrail as. mutlak ölümü tattırmaz. Mesela Ġdris efendimize dört tırpan yetmemiĢtir. onun gümüĢ kordonu kesilemediğinden bir günün 50 bin yıl olduğu bir mekanda dünya ile irtibatlı kalabilmiĢtir. Ġdris ile ilgili ayeti ve arapçasını yazar mısınız?

<> MEWT olmak baĢka, RÜCU etmek baĢka. Ġsa da ss mewt ediliyor. O da ĠDris ss rigi raci değil rufai.

<> 3/55 Allah Ģunu da demiĢti: "Ey Ġsa, senin canını alacağım, seni kendime yükselteceğim; seni, inkar edenlerden uzaklaĢtırıp arındıracağım.Ve sana uyanları, inkar edenlerin, kıyamete kadar üstünde tutacağım.Sonra bana olacak dönüĢünüz; tartıĢıp durduğunuz Ģeyler hakkında aranızda ben hüküm vereceğim."

<> 19/57 Ve rafa'nahu mekanen aliyya.

<> Muhammed ss efendimiz rafi/rufai oldu lakin geri döndü mürtac'tan ve ennihayetinde raci oldu.

Evet. "Ġdris yüce bir makama kaldırıldı" diyor ayet. Evet, henüz Mesih, Hızır, Lokman... bunlar ÖLÜ değiller. Ġdris dipdiri... Yahya ölümsüz gibi (DEHR'den kaynak alıyor). Ancak kıyamette Cennetlerin ehlileri de dahil herkes "ZAĠKATÜL MEWT" olacaktır. “Ve rafa'nahu mekanen aliyya.” Yani ĠLĠYYĠN'e alınmıĢ. (Ġyilerin defterlerinin olduğu yer. Bu defterleri bir gün anlatacağım inĢ. O zaman bildiğimiz kırtasiye defteri olmadığını göreceğiz ve çok ĢaĢıracağız.) ġĠMDĠLĠK mecburen ben de DEFTER diyorum.

Beni anlamıĢsınızdır. O bambaĢka bir defter ve o defterin müekkel ismi "Seriul Hısab" adıdır. Ayrıca ayet buyurur : iyilerin defteri Ġliyyin'de; kötülerinki Siccin'de (ġeytanın yandığı katmanda... Bunları bir gün detayla anlatacağım. Oraya gitmiĢ gibi olacağız. Yani neden DEFTER ÇĠFTĠ birbirinden zıt iki bölgeye gidiyor. Neden iliyyin - siccin MESAFESĠ? Bu aralık bize hangi ipucunu veriyor, hangi uzaklık ölçümünün Kodunu veriyor? Neden baĢka yerler değil de Ġliyyin ve siccin? Neden sidre ile Haviye cehennemi arası değil -mesela- ? Bunları Allah'ımız inĢa edecek ve açacağım, kozmik sırlara çok yakın olduktan baĢka ÜÇÜNCÜ KEZ Ġ M A N 'a da kavuĢacağız -ben dahil-

<> çünkü iyiliğin de kötülüğün de yazılması gerekiyor

Evet Hocam iyilik ve kötülük Ģudur : Allah isimleriyle iyiliğin banisidir. Ġyilik zatihinde vardır. Allah iyilikle KAĠM'dir. Allah iyilik ile menkuldür. Pekiyi Rabbim KÖTÜLÜK YAPMAKTAN ACĠZ MĠDĠR? Mesela Vaadinden dönse... Bizi yeniden yaratmasa, kötüleri Cennet'e sokup ilyileri Cehenneme odun yapsa...

Allah bunları yapmaktan ACĠZ MĠDĠR? Hayır. O zaman Allah'ımızın iyilik dıĢında YAPMADIKLARINI yapabilecek bir anti-tanrı gerekiyor. ĠĢte ġ E Y T A N bunun için var. Bu büyük, en büyük sırlardan biridir.

Mecusiler (ZerdüĢti) niçin HÜRMÜZ ve Ehrimen diye biri kötü diğeri iyi iki tanrıya birden taparlar?

Onların Ġslamdaki uzantıları olan bazı Yezidi kavimler niçin Ģeytana tapar? Modern insan niçin bir yıldız çizip ortasına 666 yazıp, sonra da kanlı ayinler ve sex partileri yaparlar? Neden ATEġ'e tapılır? Neden CENNET'te ATEġ yoktur ve yasaktır? (CENNET'E ENERJĠ GĠREMEZ, DEHR BĠLE ENERJĠ OLDUĞUNDAN CENNETTE ĠġĠ YOKTUR -olsaydı orada da ölümlü / fani olurduk-) ĠĢte bu yüzden Mecusiler tek olan Tanrılarını ÇĠFT yaptılar ve Allah'ları yanında ġEYTANA'da eĢit miktarda taptılar / tapıyorlar. (Mecusilik yaĢayan bir dindir. Bombay / Bumbai baĢta olmak üzere yaĢıyor. Cennet'e enerjinin girmeme nedeni orada QUANTĠK düzen yoktur, HĠLBERT DÜZENĠ vardır. E=mc² üçü birden yoktur orada...

ġeytan KÖTÜ bir TANRIDIR. Ama en baĢtan kaybediyor : çünkü O'nu kendi tanrısı yarattı! O ise Ģeytanlarını mültikopy olarak yaratabiliyor. (Elbette Allah ona bu yetkiyi verdiği için Ģeytanlarını oluĢturabiliyor). ġeytan ikinci olarak Ölümlü bir tanrıdır. Burada da Azrail'in bir zaafı ortaya çıkacak...

Onun için ġeytan konusunu uzun tuttum. ġeytan'ı Azrail değil; Mesih öldürecek! BaĢ Ģeytan / iblis ölünce de kopyaları baĢıboĢ kalacak ve her insana bir Ģeytan tahsis edildiğinden, bu baĢıboĢlukta tüm insanlar kendileri ġEYTAN olma yoluna girecekler >>> HANNAS ilkesi budur. Hannas terimi bir evren ĠLKESĠDĠR, fiziği ve matematiği vardır. Mesih, ĠBLĠS'i öldürecektir. Bunun bir teknolojisi var. O çağda vesvese veren nötrino değil de Neutrinino teknolojisiyle nötrino kaynağından kendi yapısına ulaĢılacaktır. Bunu Mesih eliyle istemiĢtir Allah...

Hiç düĢündünüz mü neden Rabbimiz bize üflediği kendi ruhundan baĢka, Mesih'e ayrıca KUTSAL RUH'undan (Ruhül Kuddüs) üflemiĢtir? Sadece iki kez dünyaya insin diye mi? Bizler o karanlık enerji teknolojisini oluĢturduğumuzda Ģeytanı alt edip vuramayız. Onun tetikçisi sadece RUHÜL KUDÜS'tür.

ġeytan Kıyamete kadar yaĢamayı değil; MEHĠL / MÜHLET / süre istemiĢtir. Yani dilekçesi eksiktir, yanlıĢ yapmıĢtır. MÜHLET ĠSTEMEK baĢka Kıyamete kadar yaĢamak baĢka...

<> (ila yevmil vaktil malum)

Evet BĠLĠNEN / malum bir vakte kadar... ġimdi AZRAĠL'in septrilyonlarca Cin öldürme yeteneğine karĢın Cinlerden olan ġEYTAN'ı öldürememe Acizliği vardır. Eğer bu mümkün olsaydı, Ģu an Cennet ehli / halkı olan HURĠLER'in de Azrail eliyle ölmesi gerekirdi. ġeytan Cennet'e alınınca artık Cinler gibi doğan / doğrulan ardıĢık bir varlık değil; Melekler gibi MULTYCOPY bir yaratık olma DEĞĠġĠMĠNE uğramıĢtır. Azrail onun canını alabilir mi? Azrail aslında baĢlangıcın sonu, sonun baĢlangıcı görevleri de var. Kıyamet ile evren DÜMDÜZ olacak (Willem de Sitter evreni) Azrail'in ayağı toprakta olmak kaydıyla canlıların kalanının canını alacak. (Ġnsanlar Hannas olunca iyi ve kötü (A & B) gibi iki Ģansları kalmayacak, herkes KÖTÜ = ġEYTAN olacak). Tek vuruĢla canları alınacak. (Ġblis öldürülebilir değildir, onun kopyaladığı çocukları öldürülebilir Cinlerdir. Nitekim efendimiz "Allah her insana CĠN'den bir yoldaĢ verdi" diyor kendi tutanaklarında... Yani ġEYTAN'ın ta kendisi olan kopya Ģeytanlar demiyor, farkı farkettiniz mi? Siyer'den bunu yazdım). Azrail HANNAS'ların canını alabiliyor? Peki nasıl alabiliyor? Kawle bakıyoruz hemen...

Hannas'ın geçtiği surede "Gerek cinden gerek ĠNSANDAN Ģeytan diyor" ayet (Nas) lütfen. Kul euzü birabbin NAS‟i. ĠNSAN'ların Rabbine sığınırım diye baĢlıyor.

<> Nas-1 : De ki: "Ġnsanların Rabbine sığınırım. [Kul euzu bi rabbinnas]

<> Nas-2 : Ġnsanların yöneticisine, yönlendiricisine, [Melikinnas]

<> Nas-3 : Ġnsanların ilahına. [Ilahinnas]

<> Nas-4 : Kıvrılıp kıvrılıp saklanan, sinip sinip gizlenen vesvesenin/ o sinsi, aldatıcı Ģeytanın Ģerrinden, [Min serri vesvasil hannas]

<> Nas-5 : Onlar vesvese verirler insanlarin sadr‟larina [ellezi yuvesvisu fi sudurinnas]

<> Nas-6 : Cinlerdendirler ve insanlardan [minel cinneti vennas]

Ġnsanların Rabbi ne demek? Niye burada özel ve tek bir Allah adı olarak kullanılmıĢ (99 ismin dıĢındaki isimlerden biridir Ġlahinnas) Çünkü Allah, HANNAS olmayan NAS'ın ilahı... Yani bir kere çok önceden ġeytan'a bir söz verilmiĢ : “insanları azdırabilirsin ama benim insanlarım sana uymayacaklardır, sana uyanlar ise cehenneme odun olacaklardır...” diye.

<> “(Iblis) Rab‟im! Beni nefsime yendirmenden dolayi, onlardan MUHLIS (dini Allâh‟a has kilan) KULLARIN DISINDA, elbette Yeryüzü‟nde onlarin zihinlerini bulandiracagim da elbette onlari topluca nefislerine yendirecegim, dedi.” (Hicr 15/39,40)

Bu yüzden Allah'ımız HAS insanlarını / kullarının Rabbidir! Yani bunu Tayyip falan kullanamaz.

Rabbim HANNAS'ların ilahı olmayı reddetmiĢtir. Farkında mısınız Ģimdi? AZRAĠL HANNAS'ın canını niye alabiliyor? Çünkü adı üzerinde onlar minel cinneti min el NAS. Yani cinin ĢeytanlaĢmasına doğrudan ĢeytanlaĢmak deniyor. “Süleyman kafir olmadı ama ifritleri ġeytan oldu..." gibi ayetleri ve Bakara-102 gibi paranormal durumları anımsayınız ltf.

<> 2/102 Süleyman'ın mülk ve saltanatı konusunda onlar, Ģeytanların okuyup durduklarını uydurdular.Halbuki Süleyman küfre sapmamıĢtı.Ancak Ģeytanlar küfre sapmıĢtı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı.Ve Babil'de Harut ve Marut adlı iki melek üzerine indirileni öğretiyorlardı.Oysaki o iki melek, "biz bir imtihan aracıyız, sakın küfre sapma"demedikçe hiç kimseye birĢey öğretmiyorlardı...

Cin doğrudan ĢeytanlaĢır. Ama insan Ģeytan'ın ta kendisi olamaz. Çünkü NEFSĠ + ÖZEL ġEYTANI hep birliktedir. Ama NEFS de ġEYTAN OLDUYSA iĢte o kimseye HANNAS deniyor. Demek ki bir tarafı ĠNSAN, demek ki Azrail as. onun canını alabilir!

Azrail konusuna devam ediyoruz (Numaralamıyorum). Sanıyorum 15 falan olmuĢtur. (ÇOOOOK özetleyerek yazdım ama her biri bir maddedir). Evet Azrail insanların canını alabilir (ġeytanın alamıyordu) ama et-tırnak gibi insan ĢeytanlaĢırsa, insan yönünden BĠR DEFADA canını alabiliyor. Yani kıyametle birlikte bütün canlar alınacak.

Bir diğer madde ise Azrail as.ın kopyasının EN BÜYÜK sayıda olduğu durumudur. Azrail as. Ģu anda salise baĢı ölen değil her böceğin her klorofilli hücrenin, hücrenin içindeki çekirdekçiğin, hatta kofulların bile canını alıyor ve böylece eskiyen organeller YENĠLENMĠġ oluyor. Yani doğduğumuzdan beri BEDENĠMĠZDE yaklaĢık bir trilyon hücre öldü böylece yenilendik. Makrofajlar bile birer azraildir. Azrail onların da azrailidir.

Azrail as. SOLELLĠ tüm canlıların organellerin bile azrailidir. Ġnanılmaz bir sayıya ulaĢmıĢtır. Trilyonlarca cinnin inanılmaz sayılarda Y-Mecücü'ün de azrailidir. Ġnanın yazsam tam 400 sayfalık DOLU DOLU bir AZRAĠL as. kitabı yazacak kadar Kawli biliyorum. Bunlar hep özet... Demek ki Azrail as. Cebrail'in tek parça büyüklüğüne karĢın, onun oylumunu dolduracak kadar mültikopyaya sahip. Nano saniyelerde yüztiryonlarca organizma ve organellerin canını alıyor. Bunu hissettiniz mi? Onların tamamı TOPRAK'tan (bir saksı gibi) yetiĢiyorlar. Azrail as. bir toprak meleğidir, ARZ meleğidir. Yeni bir madde azrail as. geriye

-katlı oranlar (Matriss) yasası uyarınca- can alacağı HĠÇBĠR kimse kalmayınca, kesir / küsür olarak birleĢip büyüyecek ve artık bir YÜZEY haline gelmiĢ evrenin kenarlarını kuĢatan (Rahman suresini hatırlayın) orada kalakalmıĢ meleklerin de canını alacak. Sonra bu ikiboyutlu salt enerji evreni Sidreye doğru kaldırılacak / sidre de inmiĢ olabilir -göreceli olarak-...

Türkiye - Ġsrail

<> RTE bu günkü açılamasında baĢta israil olmak üzere bütün komĢu ükeleri nile iliĢkilerimizi iyi tutacağız diyordu

Olmerd efendi ikisini de itti etti... Yemeğe ÇağrılmamıĢ tek CUMBURBAġKANI CUMBUR diyorum.

Herkes yemek salonuna alınırken kendisi de LOBĠ'de kös kös oturuyor... AÇ KALDI, vallahi aç kaldı. Onun boğazı çok meĢhurdur, Abur cubur dıĢında 4 öğün yemek yer...AburbaĢkanı cumburbaĢkanı öyle oturup aç kaldı. Arap Ģeyhlerinin otellerinin lobilerinde de bekledi kaç kere... ġu bizim Çalık'ın Sabah gazetesini satın alması için... ġimdi de Hürriyet'i istiyor ve Aydın Doğan'a satması için inanılmaz baskı kuruyor...

Eğer 11.dalga olacaksa Aydın Doğan da içeri alınacak... Ergenekon'un kasası olarak suçlanacak... -eğer bu dalga olursa- genelkurmay baĢkanlarından birini ve Gül'den önceki CumhurbaĢkanı'nı da içeri almayı düĢünüyorlar. Ama paĢa izin vermiyor! Maden iĢ baĢkanı Özbek'i, ÇölaĢan'ı, RAUF DENKTAġ'ı içeri almayı planlıyorlar... F tipi sivil darbe burada duracak... (Evren'e hiiiiiiç dokunmuyorlar / Amerika öyle istiyor, Evren onların ajanı) Cevizoğlu'nu da alacaklar. ġu Genç Nihat falan hepsini son dalgada içeri almak istiyorlar... FetoĢ DARBE e m r i verdi!

Cem Uzan – Tuncay Özkan – Obama - Ayberk

En yeypyeni Parti Yeni Parti'dir. FaĢist AKP diktasının hakkından gelecektir. Atatürk'ü yine-yeniden taçlandıracaktır. Tuncay en sonunda CumhurbaĢkanı olur. Halk adamıdır, öyle cafcaf ve bürokrasi bilmez, içimizden biridir.

<> Cem Uzan ne olacak ?

Cem Uzan'ı denedik ama kendisi fiyasko oldu. Kendisi diyorum çünkü, ilk kez siyasete atılıyorsun ve sonra da çocuk gibi küsüp gidiyorsun. Kadron bile yok, hiç ses seda çıkarmıyorsun. Kadro diye eski müdürlerini getirmiĢsin. Ben çok içerlemiĢtim bir duruma... Bir candaĢımın yandaĢ kardeĢini kıytırık bir ilçeden ONBĠRĠNCĠ ADAY GÖSTERMEN ĠÇĠN senin elindeki kadronun tamamının AKĠL ya da kariyer sahibi olması gerekir. Buna Ģu an bile içerliyorum.

<> özkan için mit ajanı diyordu acikistihbarat yazarları ne diyorsunuz

O mit ajanı olamaz. MĠT'ten çok çekti, o kanalı elinden MĠT aldı, EYMÜR kanalı Bugün gazetesine sattırdı. Bu adam nasıl MĠT ajanı olur? Aylarca önünde küpeli homo polisler ve seyyar maliye kamyonetleriyle DOBLO dinleme araçları kamp kurdu, MĠT ajanını Ergenekoncu diye içeri alır mı? Her conspiracy'ye inanmamız Ģart değil. ġu anda adam Amerika ve Ġsrail'in karĢısına KĠTLELER ile dikilmiĢ durumda. Anti-fetoĢçu, anti-siyonist, anti-kapitalist, hatta Anti-Mit'çi. O sadece Gazetecilik ve

O mit ajanı olamaz. MĠT'ten çok çekti, o kanalı elinden MĠT aldı, EYMÜR kanalı Bugün gazetesine sattırdı. Bu adam nasıl MĠT ajanı olur? Aylarca önünde küpeli homo polisler ve seyyar maliye kamyonetleriyle DOBLO dinleme araçları kamp kurdu, MĠT ajanını Ergenekoncu diye içeri alır mı? Her conspiracy'ye inanmamız Ģart değil. ġu anda adam Amerika ve Ġsrail'in karĢısına KĠTLELER ile dikilmiĢ durumda. Anti-fetoĢçu, anti-siyonist, anti-kapitalist, hatta Anti-Mit'çi. O sadece Gazetecilik ve

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 33-43)