• Sonuç bulunamadı

Sohbet n° 348 - Tarih : 20 ocak 2009

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 43-53)

<> ile baĢlayan kesimler Aiberg‟e ait değildir.

Selam selam hanif millet body. HoĢbuluĢturdu bizi Rabbimiz. Hamdolsun hoĢ ve hoĢnut buluĢturana.

<> Konu-1 : “Demek ki Azrail tek atis yapamiyor! 19 Nedeni var." Son nedenler hangileridir?

Evet kardeĢimiz hz.Azrail! O olmasaydı TOPRAĞIMIZ dünyadan alınıp da Cennet'e katkı maddesi olarak gidemezdi. O topraktan TÜM evrim oldu ve günü anı gelince Adem diye ezberlediğimiz ÜÇ BĠRLEġKELĠ insan oldu. Cennette Cennet'e ait olmayan ÜÇ Ģey vardır. Buna bizler "AĢılama" diyeceğiz. O ilk komplike insanın kalktığı yer / TAM oraya yani cennete ait olmayan ve quant içeren o çok özel bölgeye YASAK ağaç kondu.

Yasak ağaç tüm alemlerde vardır. Cehennemdeki adı Zakkumdur, Cennet'e verdiği uzantısı ġeceretil Mel'une'dir, Lanetli ağaç... Tuba ağacının kökü ARġ'ta, yasak ağacın ise ARZ'cık o alandadır. Hurma benzeri bir ağaç olup meyvesi tropikaldir / ham hurmaya çok benzer. O yüzdendir ki, Arabi "Hurma ağacı erkekli ve diĢili = tek eĢeylidir, HALANIZDIR der. Bunu doğrulayamam ama o TOPRAĞI Azrail as.

eliyle TEYEMMÜM etmiĢtir. O Toprak rafine olmuĢsa da Yasak ağaca / sınav - fitne ağacınının yeĢermesine neden olmuĢtur. Bunlar Rabbimin gözden kaçırdığı Ģeyler değil elbette... FĠTNE = imtihan gereğidir ve Yasak ağacın orada bulunmasının nedeni Azrail as ve onu oraya taĢıyan uzay - aracı melekleri Kerrubilerdir. Yasak ağacın serüveni "Kalu Bela'dan baĢlar". Nefsimizi terbiye eder, Cennet'e girer (Tuba) Cehenneme girer (Zakkum). Bir de AZRAĠL - Kerrubi as.nedeniyle (Her ikisi de ARZ toprağına D E Ğ D Ġ) ithal bir topraktan türeyen AYRIK bir ağaçtır Lanetli ağaç...

<> Bakara-035 : Ve dedik ki : “ya Adem sen ve zevcen Cenneti mesken edin, ikiniz de ondan dilediğiniz yerde bol bol yeyin, fakat Ģu ağaca yaklaĢmayın ki haddi aĢan zalimlerden olmıyasınız”

O Ağaç orada KALACAKTIR. Oraya alınacaklar için yine YASAK kılınacak ve Ra'd adlı bir melek tarafından korunacaktır. (Bir tür cennet virüsü gibi, hatalı teĢbih olmasına rağmen bu benzetme size örnek için verilmiĢtir.) O ağaç elbette Sabıkun'da olmayacaktır. Yani HANĠFLER bu ağacı göremeyeceklerdir. Adem simgesiyle yaratılan ilk insanın ANTĠ_MEZARININ olduğu yerdir. O yer ilk insanın KABRĠ gibidir. Rahim gibidir.

Bir diğer Azrail maddesi de Azrail'in DÜZLEM evrende geriye doğru kentrilyonlarca kopyasının tekliğe doğru azalmasıdır. Yani öldürülecek hiç bir nefs (bir virüs dahi) kalmayınca, Azrail as, Cebrail as. gibi TEK bir parça haline gelecektir. Böylece ilk kez Göksel ve kudretli bir melek olmayı tadacaktır. Artık böyle bir Azrail tekleĢmeye giderken sayısı sınırsız tüm meleklerin de canını alacaktır. Nasıl mı? Melekler biliyorsunuz ZĠKR / TESBĠH ile nefes alırlar... ĠĢte bunu engelleyecek ve hepsinin sonsuzözenerji olarak (1 iken 2, 2 iken 4, ... ... sonsuz artar Sonsuz özenerji) Bu da takyon olarak enerjisi artarak boğulmalarına neden olacaktır.

Sonra Azrail as. baĢat 12 meleğe kadar dayanacaktır. Bunlardan dördü Cebrail, Mikail, Ġsrafil as. ve KENDĠSĠDĠR, diğer dördü Hamelei arĢ / ArĢ taĢıyan ATLAS melekleri, kalan dördü ise Cennet meleği Rıdvan, Cehennem meleği Zebun, Kendini yukarı taĢıyan Kerrubi (Mukarrebun) melek. (Dördüncüsüne izin verilmedi ) Ġpucu : Yahya As, Ġdris As'dan yola cıkın... Neyse vize yoksa ben de yazamam. Ama ölümsüz herkesi kapsıyor. Ġkinci ipucu : Hurilerin de canı vardır ama Azrail alamaz. Tamam yazdırmayacak Noel baba... Bir anda tere boğuldum. Onbir tane saydım onikinci bende kalacak.

<> Rufail

Hayır Cennete alınan ölümsüzlerin MELEĞĠ olan ismini veremeyeceğim bir melek... Azrail onun canını alınca Allah'ın Yuhyi / Yahya ismini taĢıyan bu melek de beraberinde Ġdris baĢta tüm Hurileri vb.

birden Anti-MUHYĠ’YE bırakacak. Muhyi = hayat veren = Ġhya eden = YaĢamın kaynağı... (Terim geçti... Noel babanın hiç Ģakası yok... Halbuki yazabilirdim.) Neyse önce Azrail bu son dört meleğin canını alacak... Cehennem zebanileri Cennet hizmetlileri ile birlikte hiç bir halk kalmayacak. Sonra Mikail as.ın canını alacak. Azrail böylece daha büyüyüp, "Kaldıracağı bir taĢ" enurjisine (Al-Noorangy) kavuĢmuĢ ve kudretli Cebrail'in de canını alabilecek duruma ulaĢmıĢ olacaktır. Sırada Sur'un sahibi Ġsrafil vardır. Onun elinden Sur'u alacak, kendi tutacaktır. Ve onun canını alacaktır. Son olarak yine dev bir kerrubi benzerindeki arĢ taĢıyan meleklere ulaĢmıĢtır. Rabbim "Ey azrail, onların da canını al.

Ben ArĢ'ımı tutmaktan aciz değilim, hiçbir meleğe de ihtiyacım yoktur, ben Samed'im herkes bana muhtaçtır" diyecek. Böylece Kartalın, Boğa'nın, Aslanın ve insan suretindeki yüzü taĢıyanın da canı alınacaktır. Sadece Rabbi ile Azrail kalmıĢtır. Azrail sur borusunu gösterir. Rabbimiz "Bırak o muallakta durabilir, Allah aciz değildir, herĢeye gücü yeten Kadiri Mutlaktır". Sen Sur borusuna böyle sıkı sıkı sarılmıĢsın, "Ġkinci kez yaratılmayacağından korkuyorsun! Ebedi öleceğini sanıyorsun. Oysa hiçbir melek Allah'ın bildiğini bilmez ama demokrasi gereği fikrini söyleyebilir. Ey Azrail Ģimdi kendi canını al! Can almak nasılmıĢ bir de sen yaĢa.

Azrail canını alır ve evrende Rabbimizden baĢka hiç bir CANLI kalmaz (Süper madde olan ArĢ, Kürsi, Levh, Sur, Kalem, Cennet-cehennem CANLI değildir ve onlar kalır. Ama Allah'ımızın sorularına yanıt veremezler = Cansızdırlar) Artık o dönemdir. KÜLLĠ NEFSÜN ZAĠKATÜL MEVT dönemidir...

<> Ali Ġmran-185 : Her canlı ölümü tadacaktır.

Her nefis M U T L A K ÖLÜMÜ TADACAKTIR. Sırada Külli Ģey'inin ġEYLERĠNĠN bilincini - canını almak vardır. Bu artık OLMAYAN Azrrail'in değil; Allah'ımızın iĢi olmuĢtur. (iĢ = affairs anlamında). Külli Ģey'in'e EN BAġTA sormuĢtu Rabbim ve onlar da sınıflarını (melek, cin, insan, hayvan, bitki gibi...) belirlemiĢlerdi. ġimdi Allah o külli Ģey'ine ve halen içerisinde canlı duran bizlerin ruhlarına "ÖLÜN"

buyuracaktır. Onlar ölmeseydiler, Allah'a Ģirk olurlardı ve Rabbimizin TEMEL sorusuna yanıt verirlerdi. O soru Ģudur : “ Bugün mülk kimindir?”. Hiçbir yerden ve hiçbir (külli) ġEY'den ses gelmez. Allah etkiye tepki yasası gereği yanıtlar : (Kendini yanıtlayarak ) : Bugün Mülk VAHĠD ül KAHHAR olan Allah'ındır.

<> 40 / 16 O gün onlar ortaya çıkarlar. Hiçbir Ģeyleri Allah'a gizli kalmaz. Kimindir bugün mülk / saltanat? O Vahid ve Kahhar olan Allah'ın!

Allah Vahid (tek kalıcı) bu tamam da, Allah niçin KAHHAR? Niçin kahrediyor ve kime kahrediyor?

Fikri olan var mı? (Allah'ımızın MÜNTEKĠM = Ġntikam alıcı gibi isminden yola çıkın). Allah orada kendi intikamını değil; kulun kuldaki hakkının ödeĢmesinin intikamını, zulmün intikamını Zalimden alıp mazluma gaddardan alıp; Mağdura verecektir. Ama Kahhar ismini niçin kullanıyor. KĠġĠSEL bir Ģey bu!

Ona da yasak koydular! Öff yaw.

<> ARZ melegini bu esnada kiramen katibin mi tasimak da ? Can alirken?

Bu soruya da yanıt veremiyorum. Fakat iyi yakalamıĢsın. "Kerrubiler" ile "ArĢ taĢıyanlar" AYNI TĠP meleklerdir. Farkları Ģu : bir kerrubinin Dört yüzü vardır (Ġnsan, Aslan, Kartal ve Boğa). Hamelei ArĢ ise DÖRT tanedir ve dörder yüzü (aynen Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçları simgesi) vardır. Kerrubiler MEKANĠK metaliktir. ArĢ taĢıyıcarı ise TUBA AĞACI malzemesinden (Bir tür AhĢap) emrolunmuĢtur.

(Yani kardeĢim yakaladınız beni döktürtüyorsunuz evrenin / kur'anın tüm sırlarını. Yine her zamanki gibi yazdıklarımı ĠLK ve TEK olarak Ģimdi duyuyorsunuz. Daha önce asla duymadınız.)

<> http://hanifislam.hypermart.net/M_Oz/kiyamet_iscisi/deccal.gif

Sağol, ama o Deccal değil Kerrubin ve / veya ArĢ melekleri... Deccal diye yanlıĢ isimlendirilmiĢ ve HAÇ havası verilmiĢ.

<> Yasaklı olduğunuz için direkt cevap yerine, kendi araĢtırmamız için kısa cevap veya evet/hayır Ģeklinde cevap ta olabilir. 12. meleğin ismi 79/1-2 ve 83/18 de mi saklı?

<> 79 / 1-2 Andolsun söküp çıkaranlara [Vennazi'ati garken], Rahatça çekenlere [Vennasitati nestan.]

<> 83 / 18. Hayır, sandıkları gibi değil! Ġyilik sergileyenlerin kitabı Illiyyûn'da, en yüce burçlardadır.

EVET onlar ama ADI verilmemiĢ. ZERC kelimesi üzerinde durunuz! Zerc ne demek? Zerk değil, Zerc.

Zerc kur'an'da yazılı, onu bulun yeter!

<> ters dönüĢ

BaĢka? Zerc için bir sözlüğünüz yok mu? Osmanlıca sözlük var mı? Ben size bunu yazmaktan alıkondumsa, siz gayret edin. ZRC, kelime kökü bu... Zerra to spring demek. (eĢ anlamlısı spread gibi).

Ama Zerc bunlar değil. Zerç olarak bakınız bir de...

<> ...

Zerc etmek???? Gerçekten nasip değil açıklamak... Dönelim Azrail as.ın ATLADIĞIM bir baĢka özelliği var mı acaba diyorum? Yani 19 olduysa olmuĢtur. Fazla çıktıysa o tekrar olmuĢtur...

Böylece Azrail as hakkında, evrenin yaratıldığı günden beri EN MUFASSAL (aslında özetledim, sizler matematiği sıkıcı buluyorsunuz) bilgiyi bu Allah'ın kulu size verdi... Hiçbir yerde duymadınız bunları...

Benimle sizin bir farkınız yok. Fark kopya çektiğim Kur'andan ibaret... Allah niçin ilk ayeti "O K U " diye buyuruyor ve iki kez yineliyor! OKU RABBĠNĠN ADIYLA O ĠNSANI BĠR ALAKTAN YARATTI.. OKU...

(ikinci okuyu da siz yazınız / devam ediniz) Alak‟ın ilk iki cümlesini yazınız. Ġkra suresini yazabilir misiniz?

<> Alak-1 : Oku, Rabbinin adıyla,

<> Alak-2 : Insani bir alaktan yaratti,

<> Alak-3 : Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.

Niçin iki kere Oku diyor! Aslında farkımız yok! Ben de herkes gibi OKU'dum, tek fark ikinci kez OKU iĢlemini yaptım. Ġki kez iman, selam gibi. Birinci okumak ilk yaptığımızdı... Size lansmanını yaptığım ĠKĠNCĠ okumak ise Kerem / keramet / ikram / ilmin çoğaltılması ve KALEM ile YAZMAK. Benim istisnam Ģu : Kim ki iki kere okur, ona KAWL iKRaM edilir. Birinci okumak ALAK'tan geliyor yani aĢılanmıĢ yumurtadan... Ama dikkat ediniz ĠKĠNCĠSĠ baĢka bir Ģey. O Ģey nedir? (Dedem hep sorar ya, ben de size soruyorum).

Birinci okumak SĠZĠN anladığınızdır / kula göredir. Ġkinci okumak Kawl'dir Allah'ın kastettiği hak üstü hak olan gerçektir. Ölmeden öldüm -kaç kez- nefsimi öldürüp, haĢa / tevbe, EMPATĠ yaptım, kendimi onun yerine koydum. O zaman anladım ki, baĢta okuduğum Mukallitçe, yorumlayarak, alternatifler ile okumakmıĢ. EMPATĠ yaptığımda ise, ölü nefsim kendi adına yorumlayamadı. Allah adına K A W L'e eriĢti. Ben size bu KAWLĠ veriyorum. Ġkinci kez okutuyorum. Yani "Rabbimizin aklından geçenleri / Ayetleri hangi TEK HAKĠKĠ amaçla gönderdiğini" EMPATĠ yoluyla size naklediyorum.

Aramızdaki tek fark bu! Ben o oluyorum (HaĢa tanrı değil; haĢa Allah ile birlenmek kandırmacaları da değil) O kelimeyi bulamadım ve EMPATĠ diye kodladım. Empati karĢısındaki kiĢinin yerine kendini koymak olduğuna göre. Yani o kiĢi olmazsınız, onun aklından geçeni anlarsınız... BENĠ ANLADINIZ MI?

Ben tanrı olmadım. Bu kargaĢadan kurtulmak için, bulabildiğim tek kelimeye sarıldım : EMPATĠ! Demek ki sizler de empati yapacaksınız -ufak ufaktan göstereceğim-.

Allah kerem sahibidir AMMAA, bir kere sen o evrenin en büyük tılsımını söyleyeceksin ki KERAMETĠ gelsin! (Rabbi zıydniy îlmi) MÜLK ve mal Allah'tan gelir, Ġlm gelmez. Allah'a gidilir ve alınır. Bunu kaç kere yazmıĢtım, Atamız Ġbrahim de KOPARARAK almadı mı? Koparın candaĢlarım kopararak alın! Atamıza benzeyin. O kopararak peygamberliği bile aldı. Kopararak Allah DOSTLUĞUNU aldı... Biz onunla aynı milletten ĠSEK K O P A R I N. ĠĢte benim ĠKRA konusundaki ikinci sırrım da bu!

Kopararak aldım. Tıpkı Ġbrahim atamızın Resulullah olmayı beklemeden elde etmesi gibi... Ben de kopararak istemeden KAWLĠ alırken yanına da KAWLĠN emanetini taĢıyan DABBETÜL ARZ alametini taktılar.

<> CandaĢlar 30 yıldır bendeki empatiyi Ģimdi anladınız mı. 30 yıldır sahip olduğum kaptanı ondan önce 20 küsür yıl bekledim

KALB kalbe karĢıdır. Allah kalbinde senin. Allah kalbine Ģifadır. Bunun için 20 yıl geçmiĢ ama, bugün o gündür ki BULUġTUK. Atamız Ġbrahim de 20 yıl Mekke'de kaldı. Öteki çocuklarını GÖRMEDĠ bile, bir tek Ġsmail ile haĢir naĢir oldu. Bir rastlantı ALLAH da burada bizimle birlikte. Bugün nicki sanki “Zül celal vel ikram”, öyle hissediyorum. (Madem KAWL yetisi var bu da hissetmemi artırıyor).

ġu kawl'i bir de ayetten okuyalım candaĢlarım. ġu DABBE ayetinden... ltf. Yani ĠKĠNCĠ kez okumadıklarını söyler!

<> 027.082] [E0] Söylenen baĢlarına geleceği vakıt da onlar için Arzdan bir dâbbe çıkarırız, nâsın âyetlerimize yakîn ile inanmaz idiklerini kendilerine söyler

Birinci okumak taklididir, ikincisi ise ĠKNA olmuĢ akıl özelliğidir (Yakiyn).

...

Dabbe = Hayvan kelimesini açayım. Dabbe (Deep / Dept ingilizcesi). Bir yerde Dabbet Al-ARD diye geçer diğerlerinde ise sadece Dabbe diye geçer. Dabbe DERĠNE iĢleyen demektir. ARZ kelimesini koymadığınızda, Dabbe için için kemiren demektir. Ama ARZ'ın altına (mahĢer altına) inmiĢ demek değildir. Ġçine iĢlemek denen bir ĠSĠM değil; FĠĠL'dir Dabbe... Buna bir örnek ayet bulalım ltf. Asa'yı kemiren bir kurtçuk, Süleyman'ın asası...

<> Sebe-14 : Süleyman'in ölümüne hükmettigimiz zaman, onun ölümünü onlara ancak degnegini yemekte olan bir kurt gösterdi. Süleyman'in cesedi yikilinca cinler anladilar ki, eger gaybi bilmis olsalardi asagilayici azap içinde kalmamis olacaklardi. [ Felemma kadayna aleyhil mevte ma dellehüm ala mevtihi illa dabbetül erdi te'külü minseeteh Fe lemma harra tebeyyenetil cinnü el lev kanu ya'lemunel ğaybe ma lebisu fil azabil mühin.]

“Süleyman'in ölümüne hükmettigimiz zaman, onun ölümünü onlara ancak degnegini yemekte olan bir kurt gösterdi”, “degnegini yemekte olan bir kurt”, “degnegini yemekte olan bir kurt”,

“Değneğini yemekte olan bir kurt!”. Dikkat kurt bir isimdir, ama FĠĠL olduğunu söyledim. "Ġçine iĢlemek"

fiili olduğunu söyledim. Oradaki ağaç kurdu bu ismi niçin almıĢ? "Ġçine iĢlemek" fiilinden almıĢ. Bizde de öyle isimler yokmu? DURmuĢ, SATILmıĢ gibi...

<> to deepen

Evet to deepen. Fiil bu superlative adjective olarak da The Deepest. ġimdi birinci anlamı Ģu : VĠRÜS yani canlı ve cansız sınırındaki o esrarengiz yaratık (Hawking'in ödü kopar bundan). Sonra da kurtçuk, larva, solucan anlamları taĢıyor. Ġkinci Meali de WORM HOLE. Kurtçuk deliği / quantum köpüğü.

Bunu nereden anladık? Çünkü CĠNLER o mini kurtçuk deliği olmadan Süleyman'ın öldüğünü anlamadan ĠKĠ yıl korkuyla bekliyorlar.

“Süleyman'in ölümüne hükmettigimiz zaman, onun ölümünü onlara ancak degnegini yemekte olan bir kurt gösterdi. Süleyman'in cesedi yikilinca cinler anladilar ki, eger gaybi bilmis olsalardi asagilayici azap içinde kalmamis olacaklardi.”

“onun ölümünü onlara ancak degnegini yemekte olan bir kurt gösterdi. Süleyman'in cesedi yikilinca cinler anladilar ki, eger gaybi bilmis olsalardi asagilayici azap içinde kalmamis olacaklardi.”

“bir kurt gösterdi.” Süleyman'ın öyle hareketsiz duruĢunu Ashab-ı kehf'in aynı hareketsizlikle kalmasıyla ÖZDEġLEġTĠRĠN. (ikinci meal birincinin aynısı olamaz ve basit de olamaz). Zaten ASA kelimesinin sırrı üzerinde durmuyorum (Musa'nın asası, büyücülerin asası zaten kerametli bir Ģey). Asa'yı es geçiyorum o çok komplike bir açıklama gerektiriyor (Asa = ArĢ direği olduğunu sonra anlatırım). Burada bir WORM HOLE iĢaret ediliyor. Solucan ne yapar, yeri oyar. Meyve kurdu ne yapar? Elmayı oyar! Tahta ya da kitap kurdu ne yapar, iĢlevi gereği saydığım nesneleri oyar, eninde sonunda KARġIYA ulaĢır. Karadelik - akdelik tüneli dediğimiz Ģey de bu WORM HOLE. Yada Quantum köpüğü / Üst uzay dediğimiz de bu... KarĢı kıyıyı bulana kadar OYAR, yani derinine iĢler.

Cinler Ashabı Kehf olayında da, burada da aynı tuzağa düĢüyorlar. Hani biz nasıl ki "ġeytan unutturdu" diyorsak (ġeytanın zamanı önce ileri sonra geri gittiğinden GERĠ geldiğinde UNUTMA süreci baĢlar. Eğer o an bu dönüĢ ile çakıĢmıĢsanız, UNUTURSUNUZ. Babanızın ismini bile o an hatırlamaz ve kendinize ĢaĢarsınız! Bütün kalıcı ve geçici Hafıza kayıplar bir (fiziksel ya da Ruhsal) trauma sonucu oluĢur. Unutan beyin değildir. Ashabı Kehf mağaradayken Cinlerin durumu neydi bir düĢünelim! Öyle ya mağarada mutlaka cinler var, Mağaranın dıĢında da... (Onları görmemiz Ģart değil ama her yerde her an vardırlar.) (Bu onların da yaĢayabileceği tek dünya!). Ayet diyor ki : “Sen orada olsaydın ve onların ZAMAN GENLEġMESĠ halini görseydin, korkuyla kaçardın”.

<> Ashab-i kefh için 8 saat, magara di$i için 309 yil... Cinler için 309/14 = 22 yil geçiyor.

Evet. Cinler Ashabı Kehf'in KENDĠLERĠ gibi yaĢlanmadığına ĢaĢırdılar. Ama en büyük ĢaĢkınlıkları ikincisiydi! Yani cinler YAVAġÇA yaĢlanırken, onlar H Ġ Ç yaĢlanmadılar! Buna hayret ettiler. Dehr'in oyunu olduğunu bilmiyorlardı. Burayı anlatabildim mi? KEHF yani Cave / biçimsel olarak CORN, BĠR ġEYĠN OYULMASI değil mi? Mağara oyuk demek değil mi? Pekiyi ashabı kehf 12 adet kurtçuk olsaydı durum ne olurdu! O mağarayı doğa Ģartları OYMAMIġTI, bir oyuntu baĢlatılmıĢtı kozmik olarak... Nedeni de taaa Zülkarneyn'in mini minnacık karanoktacığı... Kendine bir oyuntu alanı yaratmıĢtı.

KarĢısını bulmadan ona eriĢmeden bu oyuntu durmaz. ĠĢte o mağara BU MAĞARAYDI. DıĢa ulaĢmıĢtı tekillik, ashabı Kehf de oraya giriverdiler bilmeden... Kozmik zamana DEHR'e yakalandılar.

Cinler üçüncü kez ġAġIRMIġLARDI. Onlar bizim farketmediğimiz YECÜC MECÜC'ü sanki pencere arkasından görüyorlardı... Ve yol açılmıĢken o arkadaki Yecüc Mecüc BEKLĠYOR ve dıĢarı çıkmıyorlardı.

Sanki GÖRMÜYORLARDI o çıkıĢı...

Cinler bir Ģeye daha hayret ettiler... Köpek mağaranın giriĢinde öylece duruyordu ama uzattığı ön ayakları KIPIRDIYORDU, çünkü mağara içinde değildi. AB kan grubu noktasındaki gibi, ya da Schrödinger kedisi gibi, Kıtmir (sfenks / sphynx) adı verilen bu köpeği CANLI sandılar ve korktular. Kıtmir TAM olarak girememiĢti mağaraya... Ön ayakları DIġARIDAYDI. Ayakları canlıydı fakat kalanı heykel gibi. Ğaybı bildiğini sanan cinler orayı lanetli ilan edip, bir daha da gelmediler. Ta ki 309 yıl sonra köpek AYAKLANDI = Canlandı ve dıĢarı çıktı. O zaman anladılar akılsızlıklarını.

Süleyman'ın naaĢı için de aynı durum vardı. ASA içindeki kurt (Dabbe) bir oyuk baĢlatmıĢtı (karanoktacık harekatı) ta ki öteki uca 2 yıl sonra ulaĢınca Cinler tufaya geldiler. Hele hele bir de Kur'an onların ğayb hakkındaki akılsızlığını ayetlerle yüzleyince rezil kepaze oldular.

ġimdi dönelim ana konumuza, Dabbe bir hayvan mıdır?

<> kelime soyleyene hayvan demem ben : )

Benim tam 7 nedenden dolayı HAYVANLIĞIM var... Bunları sayayım sana... 1. Gelecekte insan ırkı ÜÇ olacak. Birinci grup, normal olarak anneli-babalı doğan herkes... Ġkinci grup ise Anne ve babasız doğan biz KLONLAR. Üçüncü grup ise insan ZERKEDĠLMĠġ Hybrid ırk BARBARELLA. Örneğin Tüm zaman kaçkını Yahudi çağdaĢlarımın tamamının anne ve babası, ailesi var, aile hayatı var. Ve de diğer normal insanların... Yani 9SCE ekibi analı-babalı gezmenlerken; 10SCE ekibinin (ikisi hariç) kalanı MMCC denen bir seri... Ben bu seridenim... MMCC bir bilimsel deyim terim kısaltma değil! Mama (mia) Chiquitita Chiquita kelimelerinden kurulu. Bu nedir?

Bu mekanik bir annedir. O anne klonlayacağı canlıyı kendisi hesaplar, kendisi seçer ve üretir. ġiĢman bir zenci kadına benzer. Karnında pencere vardır. Orada geliĢtiğini dıĢarıdan herkes görür. Ġçerideki bebek adayı da aklı erince dıĢarıyı seyredebilir. Mama Chiquita budur. Çikita anne veya dadı demektir (Muz değil). Ġkinci olarak Mama Mia'dır, yani annen olmayı SMART olarak bilmektedir. Ninnisini, rahim sıvısı benzeri akvaryum sıvısındaki dalgacıkları, müziği, kahkahayı, hormon dengesini enzümleri, nefes olayını bir anneden daha iyi yapar. Mama Mia bölümünde o kadar Smart'tır ki içindeki bebeğin genlerinde olası bir tersliği anında müdahale ederek düzeltir. Sakat ya da ruhsal kusurla doğmazsın. O bir ANNE'dir, bir makineden öte...

Chiqita özelliği ise SENĠ oluĢturur, Chiquitita özelliği ise Klonlarını oluĢturur.

Dört Ģarkı söyledim size, biri Tennessee Nights. ġarkı ANNEMĠZE yapılmıĢtı tarafımızdan. O yüzden adını MAMA CHĠQUĠTA koyduk. (Audrey Landers'ten dinleyiniz). Mamma mia ve Chiquitita isimli Ģarkıları da ABBA'dan dinleyiniz.

<> Tennessee Waltz

Hayır Tennesse Waltz değil, Tennessee (k)nights. Benim ANNE diye kastettiğim Ģarkılar üç adet : 1. Mamm mia

2.Chiquitita 3. Mama Chiquita

<> http://fr.youtube.com/watch?v=SZUJzscP-XE

<> http://fr.youtube.com/watch?v=j-zKYl7w0G0

<> http://fr.youtube.com/watch?v=dVnMDYSaYA4

2 ve 3 isim olarak benziyor ama dikkat edin birinde TĠ kelimesi fazla. TĠ hecesi ötekinde yok. Bunlar ANNEMĠZE yapılmıĢ ve tarafımızca BU çağa taĢınmıĢ. K M Allein mektuplarıyla ilgili besteci ve kompozitörlere gönderilmiĢ ve piyasaya sürülmüĢtür. Bu konuda ABBA'ya 4 Ģarkı verdi Carlos Allende...

(Biri de Dancing queen). K M Alain'in bir diğer bilinmedik yanı da bu... Sadece bilimsel formüller değil, anılarımızdaki NOTALARI melodileri de veriyor

<> Tesla da MMCC mi?

Evet Tesla da ben de ĠKĠNCĠ sınıftanız.. Bize subHuman ya da kısaca SubMan deniyor. Bu hayvan

Evet Tesla da ben de ĠKĠNCĠ sınıftanız.. Bize subHuman ya da kısaca SubMan deniyor. Bu hayvan

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 43-53)