• Sonuç bulunamadı

Sohbet n° 350 - Tarih : 22 ocak 2009

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 61-70)

<> ile baĢlayan kesimler Aiberg‟e ait değildir.

Selam Es_selamın has kulları Selam ve de hoĢ buluĢtuk.

Bugün 22 Ocak yani, KOVA burcuna girdiğimiz ilk gün ve en verimli Over-rite günü... Fakat asabıma hakim olup, doğru O-rite yapmalıyım. ġu 11nci dalga... Size haber vermiĢtim. Tutuklamalar baĢladı. ġimdi sırada 11 buçuğuncu dalga var. Karadayı (eski gn. kur. bĢk), ÇölaĢan ve Bekir CoĢkun, Hürriyet gazetesinin üst düzey bir yönetmeni, hatta Aydın Doğan gözaltına alınmak üzereydi. Askeri hakimler köĢkteki toplantıda sert oturdular ve resmen azarladılar Apo ile Tayyip'i. Mesela Amerika'da gidip Bill Gates'i "Konfederasyoncu" diye tutuklayamazsınız. EKONOMĠ BATAR! O saatte batar! Aydın Doğan'ın özel bir durumu var. Vehbi Koç'un Bayburtlu bir hanımdan olan oğlu. Koçlara da buradan girmek istiyorlar.

22 Ocak bugün... Beyaz sarayın siyah popolu baĢkanı koltuğuna oturdu. Bir dizi emir verdi.

Bunlardan Guantanamo baĢta olmak üzere tamim yayınladı. Gazze Ģeridini doğrudan Ġsrail'e vermek, (Bunun için katliam yapıldı zaten), Irak'tan asker çekmek. Ermeni soykırım tasarısını MUTLAKA onaylatmak ve Türkiye'den ödemesini istemek... (Paran yoksa Toprak verirsin) En önemli ve en gözden kaçanı ise. TÜRKĠYE LABORATUARINDA Fethullah Gülen ELĠYLE Ilımlı islam adlı DĠNĠ DARBENĠN nereye kadar gidebiliceğini test edecekler. ĠĢte 22 Ocak böyle bir gün. Lanet olsun karĢılıklı o-rite'lar günü. Türkiyede artık FTipi darbeye Obama ilk emirleri verdi.

Bu darbe yapılıyor. Daha inanılmaz gözaltılar sırada bekliyor. Ciner, Karamehmetoğlu, Kıvrıkoğlu, bunlar da sırada... ĠĢte böyle ters bir günde size yazıyorum. TERS diyorum, terslik güncel olaylarda heyecan ve de hezelyanlarda değil, TERSLĠK bu aĢağılık %47'lik tepki vermeyen vatanı satmaya izin veren Atatürkümüzü Deccal diye gören LANET TOPLUMDA! Milletimin neredeyse yarısını oluĢturan ve benim tüm hoĢgörü ve de milliyetçilik duygularıma rağmen, hiç özür dilemeden yazıyorum : Milletimizin yarısı sahte müslüman, vatan haini, vurdumduymaz, umursamaz. Vatanı satmaya hemen hazır aĢağılık Ģeytanın eline geçti artık...

Yargı ve yürütme birleĢtirilip, Yasamanın emrine verildi. Yani siyasal iktidarın polisi artık YARGIÇ konumuna geldi... Bunu bende de denediler. Benim hakkımdaki yeni davayı incelerseniz, bir imam benden DAVACI oluyor. Emniyet genel Müdürü Celal Uzunkaya ise "SAVCI" göreviyle bana dava açıyor. Polis Savcı görevi görüyor? Böyle bir Ģey duydunuz mu? DuyulmuĢ mu? Ve normal savcı ve hakimler de bu davayı KABUL ediyorlar. Sizce DARBE baĢladı mı baĢlamadı mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

<> Ģiddetlenerek ilerliyor

<> Ģu an devam ediyor

Davayı kim açar? SAVCI açar! Benim davamı POLĠS açıyor! Böyle bir Ģey TC tarihinde gördünüz mü? Tayyip ne diyor? Ben Ergenekon'un savcısıyım. Benden bir ĠMAM davacı görünüyor. Böyle bir imam buldular, yarattılar ve Emniyet Müdürü de "TÜRK MĠLLETĠ ADINA" bu davayı kamu davası olarak açtı.

(Savcı açmadı). Savcıya BASKI gelince, o da bu bile bile saçma davaya izin verdi. ĠĢin en tuhafı Ģu : Ġmam davacı, MüĢteki yani... DAVA AÇAN MAKAM Ankara Emniyet Müdürlüğü / ikinci baĢkanı. Bu cumhuriyet savcısının iĢidir >>>>>> YARGI sorumluluğudur. Polis >>>>> YÜRÜTME SORUMLULUĞU değildir!

Uyanın, ihtilali baĢlattı Fethullah ardındaki USA / Siyonizm. Obama ve Olmerd Ehud birlikte karar verip TÜRKĠYE'yi aĢağalayacaklar. Yahudi Lobisi aleyhimize inanılmaz kararlar çıkartacak -Ermeni tasarısına

tam destek verecekler-. Ve Tayyip ile Gül halen onların AJANI olmak Ģerefsizliğini yapıyorlar. Beni Yahudi Lobby'si bu kadar ÖNEMSEMESEYDĠ, Uzunkaya denen F-tipi polis acele Balıkesir'e benim dava için tayin edilmezdi. Onun yeri Emniyet genel müdür muavinliğiydi (Orada Emniyet müdürü olmaya ısındırılıyor.)

ġimdi size Ģunu söyleyeceğim : BANA HĠÇBĠR ġEY AMA HĠÇBĠR ġEY OLMAYACAK! Merak etmeyin, ALLAH BANA YETER mucizesini göreceksiniz.

<> [009.129] [E1] Eğer aldırmazlarsa de ki: «Bana Allah yeter! O'ndan baĢka ilah yoktur! Ben O'na dayanmaktayım ve O, o büyük ArĢ'ın sahibidir!»

Sonra da devran dönecek, Boomerang onları vuracak. Çünkü 13. dalga da dokunulmazlıklarına aldırmadan CHP bir Ģekilde yasa dıĢı çökertilecek.

Baykal VATANA ihanetten Yüce divan'da (Mecliste), Ergenekoncu olarak yargılanacak. Yani dokunulmazlığı bir gün bittiğinde bir daha hapisten çıkamayacak biçimde hapis yatacak... diye planladı F tipi darbeciler... Devran dönecek ve boomerang kendilerini vuracak. ġimdi iktidarda olan herkes, Yüce divanlara kalmadan, layıklarını bulacaklar.

Beni kahreden Ģu AYMAZ YURDUMUN ĠNSANI... Bir düĢünün her iki insandan biri SATILMIġ VATAN HAĠNĠ. Namaza gidenlerin ise BeĢte dördü. Cemaatlerin ise %100'ü VATAN HAĠNĠDĠR. Yine oylar AKP'ye gidecek. 2003 yıllarıydı galiba, bunları biliyordum ve AKP'ye oy veren candaĢlarıma çok büyük SĠTEM etmiĢtim, karĢılıklı birbirimizin kalbini kırmıĢtık. O yıllarda ORHANELĠ grubunun da BENĠ SATACAĞINI biliyordum. Onun için o yıllarda BUGÜNLERĠ biliyordum.

<> 8/30 Hani bir zaman o küfredenler seni tutub baglamalari, ya seni öldürmeleri, yahud seni (yurdundan zorla) çikarmalari için sana tuzak kuruyor (lar) di. Onlar bu tuzagi kurarlarken Allah da onun karsiligini yapiyordu. Allah tuzak kuranlara mukaabele edenlerin en hayirlisidir.

Evet, benim HARCADIĞIM ömrüm 180 yılı buldu. 51 ay da hapis yattım bu 180 yıl içinde, artı bir sekiz ay daha... Bana hiçbir Ģey olmadı ve de olmuyor. Ne safra-dalak pankreasım kaldı, kurĢunlandım, gittim geldim. Öldüm dirildim. Bana SONUNCU ölümümden baĢka yapacakları hiçbir Ģey yok! (YuĢa'yı anımsayınız. En sonunda REEL YuĢa, yani iyi olan YuĢa, NORMAL olarak ECELĠYLE öldü.) Oysa daha önce 35 yaĢlarında, Musa tarafından öldürülmüĢtü. Musa'yı kendi öldürdüğünde ise takriben 80 yaĢlarına kadar yaĢadı. Bir süre de çocuk olarak yaĢadı fakat Hızır onu öldürdü. Dikkat edin onun da bir 180 yılı var -toplamda-. Onun için, Kaptan saçmalıyor demeyiniz. Benim fiili yaĢadığım ömrüm 180 yılı buldu. Aslında zamanda sıfırlandığım geri Ģayı bundan çıkarırsam, doğum günümde tam 154 yıl 6 ayı doldurmuĢ olacağım. Birgün bunların hesabını (YuĢa örneği) yaparız. Artık bana HA/VET ile değil; EVET ile inansaydınız hakkınızda çok hayırlı olurdu. Size gelecekteki yaĢantımdan kesitler verdim.

Niçin bunu bana dedem yazdırmaya zorladı? Çünü "ADLER'e de MESĠH'e de inanamamakta yarıĢarak çok yıl kaybettiler ve büyük islam iç savaĢında neredeyse yeniliyorduk >>> Sırf bu ĠNANMA kavgası yüzünden... Artık benim için böyle bir Ģeye tahammülü yok 3M'in. Sen Dabbet-ül ARZ'sın. Sen küçük ve ortanca alametlerin tükendiği MĠLATYUM'da, ilk büyük Alamet olarak geldin. Rabbin senin yumuĢak yüreğini seçti. Senin sert olamayacağını biliyordu. Sabırlı, barıĢsever olmayı tüm elçiler denedi, ama olmadı. Ben hala sabrederim diyen elçiler ise son dakikada Allah'tan özel yardım istediler. NUH tufanı olmasın diye Nuh 650 yıl SABIR ile yandaĢlarına toleranslı oldu. LUT iki kızı ve bir de kendisi kaldığını bilmeden / anlamadan Sodom ve Gomorre halkının hiç değilse kendisine bir kaç bininin uyacağını sandı.

Olmadı. Olmayınca da ÜÇ MELEK indi Babil'e sonra da Lut'a geldiler! Sonuç yine tufan / gadab. Ne kadar iyi olursak olalım, BĠR YERDE SERTLĠK GEREKĠYOR.

Üç meleğin ziyaret ettiği kiĢi Babil'de Ġbrahim Atamız idi. Ben diğer elçilerin sabrını değil de ONUN PROTEST (demonstration'cu, NümayiĢçi, pasif karĢı koyucu) yönünü benimsedim. Bunların tamamı HANĠF kelimesidir, tek KELĠME! Mitingçi, direniĢçi, saygılı bir mukevemet... ve daha aklınıza gelecek tüm kelimeleri bir tek HANĠF sırrı üstleniyor. Ben diğer elçilerinkini değil; ĠBRAHĠM ATAMIN babasına, Babil krallarına DĠRENĠġ biçimini benimsedim. Rabbim o diğerleri için gizlice Ģunu söylüyor : "Onlar HAKSIZ yere peygamberleri öldürüyorlardı" diyor. Ne Yunus as. gibi kaçacaksın, ne de Hz. Zekeriya gibi “tek baĢıma hepsini hallederim” diyerek kalabalığa saldıracaksın. (Zekeriya'yı linç ettiler, sığındığı ağaç kovuğundan çıkaramadıkları için organlarını -kalbi dahil- söküp parça parça oradan aldılar.)

Ben bu düzeni (Mesela AKP'yi, FetoĢ'u, siyonizmi, ABD-AB çıkarlarını) AZER gibi görüyorum. Evet hergün dayak yiyoruz bu Azer'lerden, çünkü o Devlet B A B A. Yani bizim Azer babamız! (anımsatma : Atamız Ġbrahim'in babasının adı Azerdir ve günde 9 öğün oğlunu döverdi.) Ġbrahim atamız ne kaçtı, ne saldırdı ne de üff dedi! O BAMBAġKA yöntemlerle babasına direndi. Putları kırdı varyoz / balyoz ile büyük put kırdı dedi. "Babacığım beni ölçüsüz dövdüğün için elin acıyor ve yaralanıyor. Bırak ben kendimi ağır bir Ģeyle döveyim, ellerine yazık" dedi. Babacığını en en en en sonra da Allah'tan affını istedi. ĠĢte her duasını kabul eden Allah'ımız o gün tek bu duayı kabul etmedi, babası daha hesap görülmeden Sekar'ı boyladı.

<> [002.124] [E0] ġunu da hatırda tutun ki bir vakit Ġbrahimi Rabbı bir takım kelimat ile imtihan etti, o onları itmam edince «ben seni bütün insanlara Ġmam edeceğim» buyurdu «ya Rabbi zürriyetimden de» dedi, buyurdu ki benim ahdime zalimler nail olamaz

Elçilerin kıssalarında / öykülerinde BĠZLER için i b r e t vardır. Ben bu ibretler içinde kendime optimum ve maksimum uyanı buldum : ĠBRAHĠM ATAMIZ'ın KADĠFE yöntemini seçtim, sonun kadar da arkasındayım. Siz = BĠZLERE de aynısını hararetle tavsiye ederim. Biraz da sizin yazmanızı fikirlerinizi istiyorum. Siz bildiğim en bilgili topluluksunuz. BĠLGĠSĠ olmayanın FĠKRĠ de olamaz. Bilgisi olmadan FĠKRĠ olanlar ise hep ortada -hangi birini sayayım-. BirĢeyler yazınız ltf. karĢılıklı konuĢalım.

<> iftiraları, saldırıları bertaraf eden Allah. Bizler de 21 , yüzyılın ibrahim'leri olmalıyız.

<> [006.083] [E0] Bu iĢte bizim o huccetimiz ki kavmine karĢı Ġbrahime vermiĢdik, biz dilediğimizi derecelerle yükseltiriz, Ģüphesiz ki rabbın hakîm, alîmdir

<> [009.114] [E0] Ġbrahimin babası hakkındaki istiğfarı da sırf ona vermiĢ olduğu bir va'dden dolayı idi, böyle iken onun için Allah düĢmanı olduğu kendisine tebeyyün edince ondan teberri etti, her halde Ġbrahim çok yanık, çok halîm idi

<> demekki tam bilinçlilik hali kadife olmak demek

<> Hanifler Allah 'ın avcu içinde Hanifleri kollayan gözeten, Allah, Evet, AYNEN öyle "YED'i EMĠN" içindeyiz.

<> o kadar kadife olunamiyor her zaman, ama biz de tek Ata'yi ornek almaliyiz...

Kimsenin kalbini kırmadım, insanlar benimle kavga ettiler ama BEN ETMĠYORDUM, yani tek taraflı kavga ediyorlardı. Buna grubun Ġki adet Amazoness baĢkanını da ekleyebilirsin.

<> o zaman onlarin yaptiklari seyler bizleri etkilemez, boomerang

<> Kavgaya karĢılık veren ego değilmidir zaten

Öyle! Bunun için hepinizi biraz kabardığınızda hep BARIġ BARIġ diye yalvararak barıĢmaya çağırıyordum. Bana edilmedik hakaretler bırakılmadı. KĠMSEYE bir yanıt vermedim. Aleyhimdeki sitelere bir gün dahi bir Ģey yazmadım. O kiĢiler önemli değil. Onların hepsinin adı unutulacak, ama Benim adım (Hans, Edström, Bülent her neyse ) unutulmayacak! Ben sizlere geleceğin bir mirasıydım. Bugün de sizleri geleceğe miras bırakıyorum. Sizler unforgotten'larsınız. Asla ve asla gelecekte UNUTULMAYACAKSINIZ! Omni bana kaptan dedi diye, Adler'in de bu chat ve kitapları okuyunca bana KAPĠTEN dediğini biliyor muydunuz? Kapiten (Capitaine) lakabım olarak kaldı -sayenizde-. Adler kendi dilinde aynen Ģöyle yazıyor : KAPĠTEN (Geleceğin almancası bu... ġimdiki almanca Kaepitan (ae=Noktalı A oluyor).

<> Asla bu denli özeline girmemiĢtin. Girdin ve izah ettin Dede ss detaylı, ok. Kuvezden taaa on küsüre değin girdin yani yaĢlanmaya.

Evet, yaĢantımın bilinmesi -bildirilmesi istendi. Allah elçilerine çıkar yollar göstermez ama, son anda bir HÜCCET oluĢturur.

<> USLAMLAMA sende herzaman var çünkü olmak zorunda. USLAMLAMA sende herzaman var çünkü olmak zorunda. Aksi takdirde RSullüğün olmazdı.

<> bence bizim sizden öğrendiğimiz Ģu: insan önce kendini bulmalı ki sonra sıra dal budak salmaya gelsin

(Evet, her alamet örnek olmak zorundadır (Ben, Mighty, Mesih vb. hep örnek olmak zorundayız, bunun dıĢında bir lükümüz yok / yasaklı). Efendimizin sığındığı mağara ağzına yuva yapan kuĢ ve örümcek gibi... Mağara (Kehf) içine girerseniz zaman içerideki için normal aksa da dıĢarıdan bakan için çoook uzunmuĢ gibi gelir. O arada normal bir süreçte de Örümcek ağını örer, kuĢ da hamile kalıp, yumurtlar ve civcivi yumurdadan çıkar. Size 7 hayvan sayacağım, sonra da 8 çift hayvan. Örümcek, Kumru, Kıtmir, Schrödinger isimli bir kedi. Balina'nın karnı (Yunus Peygamber açısından bir MAĞARADIR), Hüthüt kuĢu, Anka kuĢu.

<> Ari'ya vahy etti / Karinca

Evet Arı kovanı (her bir peteği) KEHF'tir. Karınca yuvası KEHF'tir. Efendimizin 7 adet KEHF'i vardır.

Birincisi HĠ'RA, ikincisi ġĠ'RA (Mirac). Ve o BENĠ ÖRTÜN buyurdu, müddesir >>> KEHF'tir mağaradır.

Müzemmil >>> KOZA'dır. Bunların tesettür denen örtüyle hiç bir ilgisi yoktu. Uzay yürüyümü... Mescidi haram ve Mescidi Aksa arası bir WORM HOLE yoludur ve karadelik giriĢi (tutulma diski) BĠR KEHFTĠR.

RefRef ile Burak arası bölge doğrudan DEVASA bir kehf'tir. Eğer böyle büyük olmasaydı. Yatağı soğumadan geri dönemezdi. Efendimiz ġi'rayı gördü >>> Ona kırklar meclisinin yeri olarak gösterildi.

Oradaki BĠÇĠM bir mağaradır. ġi'ra'ya bağlı gezegen olan ELĠF, bir karpuz düĢünün ve içini neredeyse bir hilal oluĢturacak biçimde oyun, kabuk kalsın... ĠĢte ELĠF (ya da ELF) böyle bir yerdir ve 40'lar meclisi oradadır. Örneğin dedem... O mesafeden buraya yanıbaĢıma, Camgöz'e Ģahitliğe, "Yatak soğumadan"

gelir. Bırakın yatağın soğumasını, “sen daha yerinden kalkmadan ben TAHTI getiririm...” örneği gelir.

Hızır nerede ? Hem orada hem burada. Çok basit : karadelik ve akdelik evinizin kapısı gibidir açarsanız HEMEN (nanosaniye bile geçmeden) arkaya (mesela sokağa) çıkarsınız. Çünkü karadelik ve akdelik BĠTĠġĠKTĠR. Hatırladınız mı? Ve bu BĠTĠġĠK AK-KARA kapıyı reel uzay-zamanda açtığınızda 50.000 yıl x365 gün x 14600 sn. x 300.000 km ) yol alırsınız.

<> http://www.daviddarling.info/images/wormhole_graphic.jpg

Hatırlayınız HUNĠLERĠ, aralarında bir tünel vardı. Upuzun bir tünel (Worm ya da CORN HOLE), dıĢ uzaydan giderseniz bu kadar yıl geçer / imkansızdır. Ama iç uzaydan giderseniz anında varırsınız. (Süper uzay, sayısız solucan'ın kıpır kıpır olduğu ve her bireyi bir diğerine kıvrılı 7 boyut içinde bağlayan kuantum köpüğü uzayı, kısacası bu uzayın mesafesi yoktur.) Evrendeki tüm cisimleri / evrenleri birbirine DĠREKT bağlar ve bir tek kapıdan bağlar. O kapının size bakan tarafı siyaha boyalıdır. Ama açtığınızda arkasının BEYAZA boyalı oylduğunu görürsünüz. Ve bir de Ev(ren) yerine SOKAK (bilmediğiniz bir yerler) görürsünüz. Sizlere biraz yatay miracı anlattım (iki kent arasında uzayın yürümesini). Mesela Mescidil Aksa ile Mascidil Harem arasını...

Bir de 8 çift hayvan var. (kelime çift değil, çiftlerin çiftidir). Schrödinger'in kedisi = kıtmir'dir.

Karınca yuvası ve Arı peteklerinin her biri birer KEHFTĠR. Anka kuĢu girdiği KEHF'ten henüz çıkmadı, tabutüssekine ile birlikte çıkacaktır. (sonra anlatırım, bugün değil). Nuh'un gemisi de bir KEHF'tir, ona sığınılmıĢtır. Ve bir güvercin ağzında zeytin dalıyla gelmiĢtir. Oysa karga orada bulduğu leĢlere daldığı için NUH'a bir alamet getirememiĢtir. O karga (Kuzgun) aynı zamanda Habil'in gizlice gömüldüğü mezarı eĢeleyen kargadır. Ġlk ölümdür bu o günki insanlar arasında. ĠLK KEZ BĠRĠ ölüyor ve onun mezarı, artık bildiğimiz mezar OLAMIYOR. O doğrudan DEEPEN ediliyor (Def'in ediliyor). Yani MAHġERDEKĠ KABRĠNE açılan bir KEHF'e gömülüyor. Bunu yapan da kardeĢi... Demek ki (Kabir / kehf) baĢını bekleyen bir hayvan da KARGA (leĢ kuzgunu) imiĢ. KuĢlar içinde EN AKILLISI odur. Papağan gibi konuĢabilir ama EZBERE değil öğretirseniz BĠLĠNÇLĠ konuĢabilir. Karga'nın konuĢtuğunu biliyor muydunuz? Karganın KONUġMA yetisini araĢtırın (Ġng. Crow, Alm. Krahe).

<> http://www.wideo.fr/video/iLyROoafYg2e.html <<< kopek gibi avliyor

<> http://www.komikler.com/komikgazete/hayvanlar_alemi/6:1085/KonuĢan_Karga

O bir Ģey değil, resmen cümle kurmayı öğretebiliyorsunuz (papağan ve muhabbet kuĢları EZBERCĠDĠR, bilinçli konuĢmazlar).

<> (MÂĠDE suresi 31. ayet) Derken Allah, kardeĢinin cesedini nasıl gömeceğini ona göstermek için yeri eĢeleyen bir karga gönderdi. (Katil kardeĢ) "Yazıklar olsun bana! ġu karga kadar da olamadım mı ki, kardeĢimin cesedini gömeyim" dedi ve ettiğine yananlardan oldu.

Aslında ayet "KONUġMA YETĠSĠ OLAN" bir kargayı anlatıyor "CESET BURADA" dercesine...

<> http://www.tumgazeteler.com/?a=1380465

<> http://www.taklaciguvercin.com/kargalar.htm

<> Akilli karga : http://www.koreus.com/video/corbeau-noix.html (Cevizi aliyor, yola birakiyor, arabalar kiriyor, ve karga yiyip gidiyor)

Ne yani ben kargayı anlatana kadar böyle marifetli olduğunu bilmiyor muydunuz? Yavru kargayı bulup da beslerseniz, sizin omuzunuzdan hiç ayrılmaz. DÜRÜST bir kuĢtur.

Ama HÜDHÜD (çavuĢ kuĢu, dağ Ebabili) kurnazdır. Bir de Son olarak EBABĠL var. Ama o göksel kuĢ (Kehfi yok). Onun mekanının adı TAYYAR SEMA diye geçer Kur'an'da bulabilir misiniz? "UÇUCULAR GÖĞÜ" diye geçer. TAYYAR SEMA, bunu arayacaksınız. Neyse bulamazsanız da farketmez. Bütün bu hayvanlar bittikten sonra son olarak SEKĠZ ÇĠFT hayvan'a değineceğiz. 8 çift... Bu ayeti bulabilir misiniz?

<> En‟âm -143 : O, (Hayvanlardan) sekiz esi de yaratandir: (Erkek ve disi olarak) koyundan iki, keçiden de iki. Ey Muhammed! De ki: “Allah iki erkegi mi haram kildi, yoksa iki disiyi mi? Yoksa iki disinin rahimlerinde bulunan (yavru)lari mi? Eger dogru söyleyenler iseniz bana bilerek haber verin.”

<> nahl-79 Göğün boĢluğunda Allah'ın emrine boyun eğdirilerek uçuĢan kuĢlara bakmadılar mı?

ġüphesizbunda inanan bir toplum için âyetler (ibretler) vardır

TAYYAR SEMA ve 8 çift hayvan çiftler diyor. Çiftler dediği messenger (taĢıyıcı) DNA‟lardan her biri.

<> 6/144 Ve deveden iki, sığırdan iki. De ki "Ġki erkeği mi haram kıldı, iki diĢiyi mi, yoksa iki diĢinin rahimlerince kuĢatılanı mı? Yoksa Allah size bunu önerirken siz de tanıklık mı ediyordunuz?" Ġlim dıĢı bir Ģekilde insanları ĢaĢırtmak için yalan düzüp Allah'a iftira edenden daha zalim kim olabilir?

Allah, zulme sapan bir topluluğa kılavuzluk etmiyor.

<> (ZÜMER suresi 6. ayet) Allah sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yarattı, sonra ondan da eĢini yarattı.

Sizin için hayvanlardan sekiz eĢ meydana getirdi. Sizi de annelerinizin karınlarında üç katlı karanlık içinde çeĢitli safhalardan geçirerek yaratıyor. ĠĢte bu yaratıcı, Rabbiniz Allah'tır. Mülk O'nundur.

O'ndan baĢka tanrı yoktur. Öyleyken nasıl oluyor da (O'na kulluktan) çevriliyorsunuz?

<> 64 bit Quran sistemi

Evet, çünkü 8 hayvan çifti de böyle 8 x 8 = 64 üst limit olmak üzere geriye katlayarak 32... 16...

8'de kalırsınız. Niye sekizde kalırız? Çünkü burada kastedilen üçüzler, beĢizler değil, KOLONLANMA.

Bilgisayarın temelinde de bu 64 BĠT vardır sanki. Mesela klonlar için gelecekte serial number olarak 1DOOR, 2DOOR, 3DOOR, 4DOOR diyoruz. Bu gruplandırmak içindir özel AD olarak da bir seri seçilir.

Mesela benim içinde bulunduğum seri Storm & Stream serisidir. (Vikingçesi STRÖM). Edström ile Ġdström birer ÇĠFT (2DOOR)dur. Edström (ben oluyorum). (Ġkisi de strom = Hava serisi, Stream deniz serisi, mesela gulf-stream gibi / Körfez akıntısı), diğer iki seri ile (Lindström, Bergström), sonra diğer ikisiyle (Angström, Holmström vb) kalabalık bir BĠRADERLER topluluğu oluyoruz. (Tudor biraderler).

Ad ve soyadlarınız böyle veriliyor. Anne adı: Mamama Chiquita. Baba adı: (mesela papa Nikita). Doğum yeri CHĠQUĠTĠTA. Doğum yılı 14 Ģubat saat sabah 09.00 (tam ayarlı). Yerdeki izdüĢümü TORNHAVN kenti. Ġlk öğrendiğimiz Ģarkı Mama Mia (çikita annem benim demek), 2 yaĢına kadar yatağınız da orası.

Sütünüz de mama chiquita'dan geliyor. Ninniniz de masallarınız da... Tam bir anne. Mama chiquita...

Dadı. ġiĢman bir zenciye, ya da rus matruĢkasına benzer. O günden beri ĢiĢman zencilere bayılıyorum.

ġaka değil bayılıyorum sahiden.

<> 1DOOR klonlanan seriallerimidir? yoksa?

Ġlk aĢılanan yumurta ikiye bölündüğünde hemen her biri ayrılır, ayrı yere konur. Onlar da hemen ikiye bölündüğünde yine ayırırsınız. ġu anda DÖRDÜZ için BĠRER TEK hücreniz olmuĢtur. Onlar da bölününce 8, 16, 32, 64 (son rakam) olarak klon alınabilir. 64 sırrı remilden geçiyor. (Kore bayrağı demiĢtim onun anagramları 64 adettir, daha önce yazmıĢtım). Tamamını bir linkte görmüĢtüm. Anagram diye geçiyordu. Bence bambaĢka bir sırrı var, REMĠL ile bağlantılı.

<> http://www.valdostamuseum.org/hamsmith/ichgene6.html

Ama bizim KLONLANMAMIZ çok farklı. "Anne baba"dan birer sarmal almayabiliyor. ĠĢte o gördüğünüz Ģekli büyütüp dikkatle inceleyin, bir kaç not düĢeceğim sonra... Dikkat ediniz hiçbir diğerinin aynısı değil, ama hepsi KLON, iĢte sır burada... Bu yüzden holmström golf hastasıdır, ama ben nefret

Ama bizim KLONLANMAMIZ çok farklı. "Anne baba"dan birer sarmal almayabiliyor. ĠĢte o gördüğünüz Ģekli büyütüp dikkatle inceleyin, bir kaç not düĢeceğim sonra... Dikkat ediniz hiçbir diğerinin aynısı değil, ama hepsi KLON, iĢte sır burada... Bu yüzden holmström golf hastasıdır, ama ben nefret

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 61-70)