• Sonuç bulunamadı

Haricen yaratıldı

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 149-154)

Sohbet n° 357 - Tarih : 30 ocak 2009

3. Haricen yaratıldı

Neden Haricen? HAR ateĢ değil, HAR+aret demek, görünmeyen spesifik gizil ısı demek! Bu ısıya bir örnek daha hatırlatalım. Atmosferimizden çıkıldığında evren sıcaklığı -270 dereceye düĢer. Aynı roket geri dönüp tekrar atmosfere girdiğinde 6600 centigrad derecelik bir GĠZLĠ ısıya yakalanır ve yanar - meteorlar da böyledir ya -. Bu -270 C'deki ISI nereden geldi? ĠĢte onun adı Spesifik (gizil) ısıdır. Bu neredeyse mutlak sıfır derece ama, dünya semasında çıkıĢta değil de giriĢte aracınızı / roketenizi yakan,

göktaĢlarını eriten bir GĠZĠL (gizli değil) ısı var. ĠĢte bu Kur'an'da HARR diye geçer. Bildiğimiz Ģekliyle Hararaet. NAR değil HARR, bunu anladık mı?

Nasıl ki EL-NAR'dan (ennar) yani enerjiden mesela NAR+enciye diye bir kelime türetiliyorsa, HARR‟dan Harar, HarrENCĠYE, ya da Harice diye bir kelime türetilebiliyor. Hem de Harici demek, NAR gibi görünen ateĢ değil; görünmeyen HARR denen gizil bir ateĢ, neutrino gibi...

Nötrinolar ENERJĠ değil midir? Ama görünmez ve ıĢımazlar, ama enerjidirler. Mesela bir Nötrino ile nötron çarpıĢtırdığınızda nötrinoya hiçbir Ģey olmaz, ama Nötronu ayrıĢtırıp, bir Proton, bir elektron halinde bozulur. (Bunun için onların dıĢkısını biz yediğimizde bize NĠMET oluyor.) Bu çarpıĢmadan bir de kendisi (nötrino) çıkar. Yani HARĠCE'ye hiç bir Ģey olmaz. Bir Harice ile Maric çarpıĢtığında, Maricin ÖLEBĠLĠR, ama Harricin'e bir Ģey olmaz. Bunu da kavradık mı? Öyle bir silah ki, tek yönlü olarak sen öldürüyorsun ve karĢısı / kurbanın savunan kiĢi seni ASLA öldüremiyor.

Cinler çok kalabalıktır. Bu dünyadan baĢka hiçbir yere gidemezler ama, Allah'ımızın Arz'ı o kadar geniĢtir ki (bu ayettir) onları HIZlarına göre içiçe yedi kat dünyaya sokmuĢ. Kimi dıĢbükey kimi de ifritler gibi (kafdağı HohlWelt dünyası) içbükey yaĢıyorlar. Birbirlerine değmiyorlar.

Ama... Harric'ler öyle değil, her katmana serbest giriyorlar. Neyse ki harric'lerin sayısı inanılmaz az...

Gerçek bir rakam vereceğim (T-Quark hesaplarıma göre) on milyon x onmilyon [10-14] da bir ihtimalle (bizim Ali Ġmran Hurilerinden daha seyrek) yaratılabiliyorlar. Yani atası, anası CĠN ama kendisi bir HARRĠCANN olarak yaratılabiliyor. (ġeytanın da cinlerden olduğuna iliĢkin bir ayet lütfen.)

<> 18/50 Hani, biz, meleklere, "Adem'e secde edin" demiĢtik de Ġblis dıĢında hepsi secde etmiĢti.

Ġblis, cinlerdendi. Kendi Rabbinin emrine ters düĢtü. ġimdi siz, beni bırakıp da onu ve onun soyunu dostlar mı ediniyorsunuz? Hem de onlar sizin düĢmanınızken. Zalimler için ne kötü bir değiĢtirmedir bu!

<> "kane min el cinni"

Evet, ĠBLĠS de cinlerdendi... Bir cin anne ve babadan doğdu ama bizim HURĠ'ler benzerliğinde erkek veya diĢi cins+iyet ile doğmadı, melekler gibi NÖTR doğdu. Cinsiyetini irdeleyelim :

1. erkek değil >>>> diĢi arzuları var. Yani DOĞAL GAY'dir.

2. diĢi değil >>>> erkek arzuları var.

Garip bir durumdur bu. Biseksüel deseniz öyle değil, gay deseniz tam değil, erkek deseniz o da değil.

Nedense bizler Cebrail, Ġblis, Allah derken hep ERKEK DĠYE DÜġÜNÜRÜZ... Bu yanlıĢınızı fark ediniz : üçünün de cinsiyeti yoktur. Ama Ġblis'in NEFSĠ olduğundan her nefs gibi cinselliği vardır -bir Ģekilde-.

Bu üçünü ERKEK gibi canlandırmayın. Rabbimiz ZEUS değildir, Cebrail de ERKEK değildir, diĢi de değildir. Ġblis NEFSĠ olduğundan hem erkek / hem diĢi bir NÖTR'dür. Garibinize gidecek ayıp bir Ģey yazacağım. O kendi kendini dölleyebilir! Kendinin erkeğidir ve/veya diĢisidir. (Bu döl kelimesini de birazdan anlatırım.) Ġblis'i canlandırabildiniz mi? Gözünüzde canlandı mı -birazcık-.

ĠĢte cinlerden bir ĠBLĠS doğdu. Tüm cinleri vuracak SĠLAHI vardı. Cinlerin iki cinsliliğini kıskanıyordu.

Aslında bunun için ÖLDÜRDÜ trilyonlarcasını... Gözü karardı ve birgün cinlerin görülmemiĢ katliamını gerçekleĢtirdi. Hem de daha çok sinsi yollardan tuzağa düĢürdü cinleri... Cinsiyetsiz olduğu için çok güzeldi, güzel bir oğlan mı desek, ne desek ben bilemedim! Hafif erkeksi bir kız mı desek? Ne dersek diyelim bir kere ÇOK AġIRI GÜZELDĠ... Bu sayede cin kızlarını da erkeklerini de kendine bağlıyabiliyor yerine göre maço oluyordu ama asıl fonksiyonunu yani cinsel faktörünü kullanamıyordu. Her katmandan cinlerle birlikteydi.

Gözü dönünce içindeki kıskançlık dıĢa vurdu ve cinleri seri halde katletti, kıyıma uğrattı. Öyle ki yeryüzündeki cin sayısı ABD'nin nüfusuna kadar düĢtü... Onlar da adalara kuytulara kaçtılar. Bir çoğu

kendilerine çok ters olan sulara sığındılar (SU PERĠLERĠ bir mutasyona uğramıĢ yaĢam biçimidir.) Bir kısmı Yanardağların en derinine saklandı.

Melekler bu çok güzel yaratığa aĢık oldular neredeyse... Yeryüzündeki zulüm bitmiĢti! Demek ki bu HURĠ Harricen, Allah'ın sevgilisiydi. Demek ki Rableri onun aracılığıyla yeryüzündeki azgın cinlere kitlesel bir gazap indirmiĢti. Onu Cennete istediler. Oysa Allah'ın sevgilisi değildi bu iblis...

<> [072.004] [E0] Ve doğrusu bizim sefiyh, Allaha karĢı saçma söylüyormuĢ

Tam tersine ġeytan >>> Allah'ın olamadığı her kötülük demekti (hatırlayınız). Melekler arasında bu bir bayram gibiydi. Yeryüzündeki fesat çok radikal biçimde bitmiĢti. Demek ki Allah izin vermiĢti.(!) Allah meleklerin duasını, Ġbrahim duası gibi kabul ettiğinden -ve bundan sonra olacakları bildiğinden- onu cennete aldı ve bir yer vermek istedi. Haaricann : "Bana yer değil Cennetin tamamını ver!". Haznedar melek atıldı : "Evet Rabbim, ben haznedarlıktan ve baĢmeleklikten feragat edip yerimi yeni haznedar olan AZAZĠL'e veriyorum/bırakıyorum.” Es-Sabur ve Hikmet sahibi Rabbimiz onu AZAZĠL melek olarak ilan etti ve buna göre değiĢiklikler oluĢturdu. Artık Azazil, MELEK gibi MÜLTĠKOPYA ile çoğalabilirdi. Ama meleklerinki gibi değil! Kendi kendini DÖLLEYEREK çoğaltmak biçiminde... (Adem, Havva, ġeytan yeryüzünde çoğaldılar, cennette değil, burayı karıĢtırmayınız. Ben sadece Azazil'in potansiyel yetilerini yazıyorum.) OK?

Sonrasını biliyorsunuz. Secde etmedi. Üçü de kovuldular. Doğacak/doğan her bir insan için ġEYTAN kendini dölleyerek (salyangoz, solucan gibi düĢünün), her doğan insana bir ġEYTAN atamaktadır.

(Allah ona bu izni vermiĢtir. Ġleride bunları çok ayrıntılarız.) ġeytan asla o kiĢiyi bırakmaz. Çünkü bu çocuk-Ģeytanları inanılmaz bir akıybet beklemektedir. ġeytan baĢarısız olan oğul / kız -her neyse- Ģeytan evladını ÖLDÜRÜR. ĠĢte bu Ģeytan evlatlar için bir felakettir. Çünkü hem anne hem babaları olan Ġblis, aynı zamanda kendilerinin Azrail'idir. Ġblis (Ġsa dönemine kadar) yaĢayacaktır, ama onlar bizzat ata ve / veya ana Ģeytan tarafından öldürülmektedirler. BaĢarısızlığın yaĢama Ģansı yoktur. Evlat Ģeytanlar TĠR TĠR titrerler.

Ġnsana sürekli vesvese verirler, baĢarılı olsunlar diye... Eğer atandıkları kiĢi çok kötüyse tam tersine yaĢayarak ve terfii ettirilerek ödül alırlar. Kötü bir yarıĢ vardır orada -ölümüne yarıĢ-. Buraya kadar KAWL anlaĢıldıysa, artık sorunun yanıtına geçebiliriz. AnlaĢıldım mı?

<> ".. ona bir Ģeytan kayz ederiz, ve o (Ģeytan) ona kariyn (link) olur." (43/36'dan)

Yerüstünde kalan Ģeytanım da bensiz olabilir mi? Evet. Dabbet olan kiĢi, ölmüĢ bir insan gibidir.

Yani girdiği yeĢil alan MEZARIDIR. (zaten herkes buradan çıkacaktır -mahĢerde). Benim gördüğüm ve anlattığımı siz de göreceksiniz. Ayrıca ben ikinci kez görmüĢ olacağım. Dibe girmek bir tür ölümdür.

Öldüğümüzde nasıl ki defterimiz dürülür, meleklerimiz (sözde) göğe çıkarlarsa ve de Ruh Nefhi Sur'a giderken, yavruĢeytan da (baĢarılıysa, öldürülmemiĢse) yeniden kullanılabilir. Ama yeĢile yapıĢmaz, dünyada kalır veya dehĢetle beni bekleyecektir. BEDENLENMEYEN Ģeytanların hali içler acısıdır. Acınacak haldedirler. Katalepsiye girip oto-hipnoz olurlar. Bu da yaĢayıp da hiç hareket edememek donup kalmakla aynıdır.

Oto-hipnozu siz sormadan yanıtlayayım. Bedenimizi ruh bazında NEFSĠMĠZ yönlendirir. Yani bilincimiz NEFSĠMĠZDEN gelmektedir, veya Ruh bilinç algı iĢlevini ara beden olan NEFS'e ihale etmiĢtir. Eğer biz HĠPNOZ edilirsek, NEFS felç olur ve bedenin dıĢında kalır. Bizi hipnotizör ĠġGAL etmiĢtir. Artık onun nefsi ve iradesi altındadır beden -beden sizin değildir diyebiliriz-. Bu durumda biz katalepsiye (aĢırı katılaĢmaya) girmiĢizdir. Dublemiz kaskatı kesildiğinden bu bize de yansımıĢtır. ġimdi söyleyeceğim kelimenin tam anlamını bilmiyorum ama MODALĠTY KĠPLĠK deniyor. Sözlüklere bakar mısınız?

<> Önermelerin yalın, belkili veya mecburi olma nitelikleri: "Ruhun ölümsüz olması ihtimali vardır önermesinin kipliği belkilidir."- .

<> http://www.turkcebilgi.net/sozluk/dilbilimi-terimleri/kiplik-modalite-11377.html

<> Modalite. : felsefenin en uyarıcı alanlarından biri... metafizik, mantık ve tanrıbilimin hep beraber harekete geçtiği, bir tarafta Ģeylerin ve olguların, diğer tarafta önermelerin 'zorunluluk (mecburiyet), olumsallık, olanaklılık (imkan)' gibi modlardan hangisi içinde olduğunu tartıĢan veya bunu tartıĢmaya imkan veren teorik araçlar geliĢtirmeye çalıĢan, diğerlerini çapraz kesen bir felsefe alt alanı...

<> KĠPLĠK: SÖZLÜK ANLAMI : Önermelerin yalın, belkili veya mecburi olma nitelikleri: "Ruhun ölümsüz olması ihtimali vardır önermesinin kipliği belkilidir."-

<> modality: bir önermenin gerekliliğini, imkân veya imkansızlığını ifade eden hal

Ben buna iĢgalci KĠPLĠK diyorum, baĢka kelime / karĢıt bulamıyorum. Modalite iki türlüdür : 1. ĠF

2. FĠ

ĠF >>> belkilidir, FĠ >>> kesindir. Ġf ve fi aynı zamanda birer programlama dili unsurlarıdır. (FĠ'yi sonra anlatırım çünkü determinantı vardır.) Dilbilgisindeki mesela Dilek kipi gibi kullanmıyoruz modaliteyi.

MODE (mod) bazında kullanırız. MOD aynı zamanda bizde Madde ve Ana (mother). Bunun tersi ise POD'dur. (fi budur). Yani MODality Madde / matter / Mother olgusudur. Mode zaten RAHĠM demektir.

(Modül kelimesi gibi). Bu ĠF'dir. (Programmer candaĢlarımın bildiği ĠF / eğer / Ģayet). Ġf indeterminedir.

Bunun tersi FĠ ise determinedir. Buna POD diyoruz (hem ayak, hem baba = peder). POD (sanskritçe = Foot ingilizce). POD = PEDER, baba yine sanskritçedir.

ĠĢte Ġblis yavrularının üretiminde bu BABA ve ANA mekanizması vardır. MODE = rahimdir, PODE = babadır. Yani Ģeytanın kendi kendini nasıl döllediği mekanizması... Yavru Ģeytanlar ĠF kaydıyla yaratılırlar.

Yani baĢarılı olurlarsa BELKĠ yaĢama Ģansları vardır. Fakat Alfa (ata/ana) olan Ģeytan FĠ'dir. Bir gün öldürülene kadar sağ bırakılma sözü verilmiĢtir -Allah tarafından elbette-. O gün tüm Ģeytan yavruları (beta-satans / demons) asıl ata / ana ĠBLĠS'de toplanacaklardır ve hiç yaratılmamıĢ olacaklardır. Sadece Ģeytan/iblis tek baĢına siccin'de eziyet görecektir -ebedi-.

Elbette baĢka Ģeytanlar da var. Ama bunlar için Kur'an "ġeytanlaĢmıĢ" cinler demektedir. Onların yanacağı yer ise kendi cehennemleri... Burası da anlaĢıldı mı? Mesela Süleyman cin ve ifritleri ġEYTANLAġMIġ cinlerdir. Yani diğer Harricenler durumundadırlar. (Sadece Yusuf Huri değildi ki...) Yeri gelmiĢken, HARR veya HAR, hararet iken, HUR ise (zor kelime ama burcu burcu kokmak dersem biraz anlaĢılır) serinlik ve güzel koku veren bir tür hararettir. (Huriyet diyebilirz). HARR bir yeri yakıp, haĢlarken tam tersine HUR o yeri serin ve latif tutar. (Bunun için cennet ne sıcak / harlı'dır ne de soğuktur.)

Bunun nedeni HUR denen tütsüsü, burcusu, ıtrı vb.dir. Bir Ģeytan ile bir huri sanki temelde aynı mekanizmadan geçmiĢlerdir -sanki-. Burayı da kawlen hissettik mi? Kur'an'ın üçüncü meallerine girdik.

Ġkiyi bile aĢtık. (Ya dördüncüsü???????????)

<> super

Sizler supersiniz. Bana Ģu saate kadar dayanabiliyorsunuz!

<> estf. kaptanımız zevkle dinliyoruz

Zevkli, çünkü yine HĠÇ YAZILMAMIġ, SÖYLENMEMĠġ, evren tarihinde ĠLK KEZ açıklanan YEPYENĠ Ģeyler sunuyorum siz MĠHDAġLARIMA... En kıdemliniz bile "Ben kaptandan bunu birinci ağızdan duymadım, biliyordum" diyemiyorsunuz! Öyle değil mi?

<> 32/15 Bizim ayetlerimize o kimseler inanır ki, onlarla kendilerine öğüt verildiğinde, secdelere kapanırlar ve hiç böbürlenmeyerek Rablerine hamd ile tespih ederler. "kapanırlar: hurru, hurra, hurya, uhuru

Sizden baĢka evrende HĠÇBĠR KĠMSE de bunları bilmiyor, bilmek bir yana akıl edemez bile... HEP ĠLK VE / eĢsiz / benzersiz. Sadece Ġbrahim milletine sunulan bir ALLAH arzıdır bu... Allah'ımıza 1dk. ara verip, gözümüzü kapatıp, Ģükredelim. O veriyor bunları size... Rabbim burada... halen anlamadınız mı?

Rabbim burada diyorum. Özel olarak bizimle, KONUĞUMUZ diyorum.

<> 58/7 ALLAH'ın göklerde ve yerde olan her Ģeyi bildiğini anlamaz mısın? Üç kiĢi gizli konuĢsa, mutlaka O onların dördüncüsüdür. BeĢ kiĢi olsalar, mutlaka O onların altıncısıdır. Ġster bundan az veya çok ve nerede olursa olsunlar, O onlarla beraberdir. Sonra diriliĢ gününde onlara yaptıklarını haber verir. ALLAH her Ģeyi Bilendir.

Allah selamet versin MĠHDAġLARIMA. SELAMET bu kadar güzel bir kelimeymiĢ. Ağız ezberi değilmiĢ. ALLAH >>>> SELAMet versin... Es-Selam Selam+et versin dersem de, Selam+en Selam demek oluyor. (Vakıa-26).

<> illa kiylen selam'en selam'a

Kıyl = KAWL, bunu biliyorsunuz değil mi?

<> Oradaki tek qawl slm slm

Sizi es-selam ve em'an Rabbimin selametine emanet ediyorum. HoĢ kalın, hoĢnut kalın, Allah ile kalın MihdaĢlarım. GOD ısmarladık, Allah-bye. Ss.

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 149-154)