• Sonuç bulunamadı

Cinler deniyor 2. Ġfritler deniyor

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 156-159)

Sohbet n° 358 - Tarih : 31 ocak 2009

1. Cinler deniyor 2. Ġfritler deniyor

3. ġeytanlar diyor

Ayetlere dikkat ettiniz mi? Ben hayatımda HĠÇ CĠN görmedim. Sadece onlara ıĢıkhızı deneyinde Muttali oluyoruz. (Eğer ben cin görürsem, Dabbetlik, Rasullük hepsi GÜME gider. Bir daha yineliyorum. Böyle bir Ģey söylersem, beni hemen bırakın / terk edin, eski yazdıklarımla devam edin.) IĢıkhızı deneyiminde cin görmek buna dahil değildir; BĠR DOĞA olayıdır, sizin de baĢınıza gelir. Bu cinnet / cinlenme değildir, Mecnunluk değildir! Doğal olarak madde hızlandıında enerjiyi görmeye baĢlıyor. Bu da anlaĢıldı mı? Bu birinci maddeydi : Ben bilimsel olarak cinleri gördüm. Yer koĢullarında değil! Ġkinci madde ĠFRĠTLER,

bunu da gördüm. Onların DÜNYASI birden içbükey oldu (Kafdağı / oyuk dünya, Küre içinde yaĢanan dünya). Ama normal yaĢamda HĠÇ görmedim (Görürsem hemen beni bırakınız). ĠFRĠT'ler ile ilgili ayet lütfen. (Melike Belkıs'ın tahtı konusunda)

<> Neml-39 : Cinlerden ifrit: "Sen daha makamindan kalkmadan, ben onu sana getirebilirim, ben gerçekten buna karsi kesin olarak güvenilir bir güce sahibim." dedi. Kale ifritüm minel cinni ene atike bihi kable en tekume mim mekamik / ve inni aleyhi le kaviyyün emin-

Cin, Ġfrit, ġeytan ÜÇÜ de birdir. Maric / marice, Cann, Hannas, Harricen... Devam edelim : Ġblis ve Ģeytan, hepsi CĠN'dir. Unutmayın Cinnin çoğulu, (Cann değil) Eccinni ya da Cinnet'tir. (Cinnet isim çoğuludur burada). Saydığım tüm isimler / varlıklar hep CĠN tayfasıdır (crew). Bunu da anladık mı? Ġfrit gördüm dedim. Evet belli bir yüksek hızda GÖK ve YER (aslında Tarık sema ve Dabbet Arz) yer değiĢtiriyorlar. Onların GÖĞÜ sizin yeriniz, onların yeri (kafdağı) ise sizin göğünüz oluyor. Bunu da biliyorduk değil mi? Ve ben ifrit gördüm. (Fırat, euphrates). Diğer gezmenler de Cin gördüler... Cinler ARZ deepen'ine inemiyor. Ama ifrit OYUK dünya nedeniyle sizin deepen'in altında ve/veya Tarık semanın üstünde kalıyor. Bunu kavramak zor olsa da biraz düĢünürseniz doğrudur. IĢık hızı göreceliği nedeniyle ifritler çok uzun ve incedirler. Renkleri çivit ya da mordur. (Çünkü yüksek hızda ıĢık MOR bölgeye kaymaktadır). Belki de renkleri yeĢildir ama HIZIM nedeniyle bana MOR görünürler. Nitekim hız yavaĢlatıldığında, Kırmızıya doğru renklenirler. Bunu da anladık mı?

Bir ifrit ile yüksek hızda giden zaman yolcusu arasında hiçbir boy-bos farkı yoktur. Biz hareket doğrultusunda kısalırken, buna dik doğrultuda UZARIZ. Bize dıĢarıdan bakan biri -ikizimiz- boyumuzun inanılmaz uzadığını ve enimizin daraldığını rengimizin MOR olduğunu görür. Oysa siz bunu içeride farketmezsiniz. Eğer siz dıĢarı bakarsanız, ikizinizin kırmızı bir cüce fıçı gibi yaratık olduğunu görürdünüz.

Bunlar göreceli Ģeyler. (Kehf süreci de böyledir : Görecelidir.) Anımsayınız, "Sen onları görseydin / gözlemci olsaydın / görece olacağından korkuyla dönüp kaçardın". Oysa biz onları Mağaralarında sağa ve sola çeviriyorduk. Hangi yönde çeviriyorduk?

<> (zatel yemin ve zatel $imal)

GüneĢin doğup hareket ettiği ELEKTROMAGNETĠK yönde (Bu elektrikte sağ el kaidesidir, bilirsiniz liseden...) Bu eksen üzerinde bir sağa bir sola çeviriyorduk. GüneĢ doğdu saat sabah 06.oo, battı gece 18.oo. Önce zamanda ileri; sonra geri döndürülüyor Ashabı kehf. Böylece bedenlerinde bozulma olmuyor, aynen korunuyorlar.

Eğer onlardan biri (aslında köpekleri yarı yarıya dıĢarıdaydı) onlardan biri eğer SERBEST olsaydı. Mesela elindeki parayı veya kraliçenin tahtını gözaçıp kapayana kadar nakledebilirdi. Zamanda NAKLEDEBĠLĠRDĠ. Ama kendisine artık KEHF'ten biri değil, ĠFRĠT derdik o zaman!

Yasak geldi, ifrit konusu askıya alındı. Zaten ipucunu aldınız. Siz muhakemesini yapınız. Ben susmak kaydıyla Ģimdi konuĢabilirsiniz ve ipucunu değerlendirebilirsiniz.

<> hareket edebilseydi yolculuga cikmadan kendisiyle kar$ila$acak ve yolculuga gitmeye gerek kalmayacakti

<> kim bu yasklari getiren hans? KEYF-RAKIM sistemi zaten bildigimiz sistem o zaman yasak bize degil disariya sizmamasi icin

3M'i temsilen Santa... Ġfrit'i yazmam engellendi (Klavye ile benim arama genleĢen zaman koyuyorlar, klavyeye uzanmam haftaları alıyor).

<> donen karadelik içinde hareket edebilmek gibi...

Zaten KEHF denen mağara sürecieni oluĢturan BĠRĠNCĠ Zülkarneyn! Ġlk Zülkarneyn'in ĠMAL ETTĠĞĠ mini karanoktacık. Onun bir ucu KEHF'e diğeri Y-Mecüc seddine açılıyor.

Konu değiĢtiriyoruz. Bin Ģeytanım var... (ama hiçbirini görmedim -cin ve ifrit müĢahade ettiğim halde ġEYTAN+larımı görmedim asla!-) Onu ilk Adem gördü! Son olarak da Ġsa / Mesih göreCEK ve öldürecek. Ata-ana Ģeytan yani ĠBLĠS öldürülmeye direnmek için, tüm yavruĢeytanlarıyla BĠRLENMEYE gidecek. (Cebrail tek bir melektir unutmayalım) Bu da TOPYEKUN ölmeleri olacak. Bir vuruĢta tüm Ģeytanlar ölecek. Yerini (gerek cinlerin gerek insanların CANNAS veya CĠNSAN denen Kur'an'da) HANNAS adlı imalatları Ģeytan yerine geçecek ve/veya cinler ve insanların tamamı ġEYTANımsı olacaktır.

Kıyamet de onların üzerine kopacaktır. (hemen değil elbette, belli bir süre geçecektir.)

ġeytan >>>> Allah'ın OLMAK ĠSTEMEDĠĞĠ tüm kötü tanımları taĢımak üzere yaratılmıĢtır demiĢtik... Bu olmazsa olmaz statü bu kez HANNAS dejenerasyonuyla sürecektir. Rabbim o an ĠLAHĠNNAS adını evrenden çekecektir ve kitap da kalkmıĢ olacaktır. Bir Hannas yaratık, her Ģeyi söyleyebilir! Ama bir tek Ģeyi söyleyemez : “ALLAH” diyemez! Allah diyen kalmayınca da yeryüzü : “Artık kıyametin gelsin, beni bunlardan kurtar, bir tek HALĠFEN kalmadı yaradanım!” diye dua eder. Dua kabul edilir! Ġlahinnas Allah'ın 114 isminden biridir. ÇOOOK önemlidir. Anlamı basit görünüyor : Ġnsanların ilahı... Ama iĢlevi inanılmaz bir Ģey! (Ġlahinnas ayet lütfen / Nas suresinde...)

<> 114-001-Kul e'uzü birabbinnas

<> 114-002-Melikinnas

<> 114-003-Ilahinnas

<> 114-004-Min serrilvesvasil hannas

<> 114-005-Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas

<> 114-006-Minel cinnetivennas

Evet “ĠLAHĠNNAS”. “Min Ģerril vesvasil H A N N A S”! Ġlahinnas ismiyle HANNAS karĢı karĢıya gelmiĢ oluyor. Son kalan cin ve insanlar artık HANNAS'tır. Yeni bir türdür, Ģerli bir tür. Onlar insan değildir. O halde Hannas içeri / ilahinnas dıĢarı! Size garip bir Ģey söylüyorum : KALAN CĠN VE ĠNSANLAR, artık CĠN ve ĠNSAN değil diyorum. Yeni bir tür : Hannas'tır onlar. Yeryüzünde YENĠ BĠR TÜR doğuyor. Allah'ımız o türü HALĠFE kılmamak için, Ġlahinnas esmasını GERĠ ÇEKĠYOR! Hannas HEP VARDI ve açığa çıkması gereken fırsatı kolluyordu / Ģimdi de kolluyor... Her birimizde bir HANNAS var, en azgın yaratık! En azgın ve en asi varlık. SALT KÖTÜLÜK üretir. Bu bakımdan Ģeytan bizim için bir SĠGORTA oluyordu. Her Ģeytanyavrusu ve ata / anaları ĠBLĠS, Euzübesmeleyle diskalifiye olur. Adeta elektriği söndürmek gibi hemen ĢipĢak kapı dıĢarı olurlar... Ama Hannas böyle değil! O içinizdeki / içimdeki bir canavar! Dahası da var : Euzü besmele de ortadan kalkıyor. Zaten KĠTAB ortadan kalkmıĢ oluyor. Bir tek kiĢi bile yanlıĢlıkla ALLAH diyemiyor yeryüzünde...

<> ilah olmayan ortam mutlak koas ortami, ne kadar kotu ortam, iyiki ALLAH var Evet.

<> 12/53. "Nefsimi ak-pak gösteremem. Çünkü nefs, Rabbimin merhamet ettiği durumlar hariç, olanca gücüyle kötülüğü emreder. Ama Rabbim çok affedici, çok esirgeyicidir.

Çünkü ĠLAHĠNNAS iĢlevi / talimi YOK! Mutlaka okuyunuz NAS'ı... Felak bizi DÜNYA fenalıklarından korurken NAS suresi bizdeki HANNAS'ı (hayvanat bahçesindeki afyonlanmıĢ

aslanlar gibi) UYUġTURUYOR. Sigortamız elbette önce Allah'ımızın ĠLAHĠNNAS ismi, ikincisi de

"Nimet" dediğimiz ġeytan! Çünkü euzübillah dediğinizde kapı dıĢarı ediliyor. Ama Hannas'ın bir Euzüsü yok! Onunki NAS suresi. Nas nasıl baĢlıyor? KUL >>> KAWL.

<> de ki ;insanların rabbine sığınırım; insanların hükümdarına,insanların ilahına , o sinsice vesvese veren Ģerrinden"ki insanların kalplerine vesvese verir gerek cinlerden gerekse insanlardan

Evet. Hemen ikinci kelime nedir? EUZÜ. Kime sığınıyorsun? “Ġnsanların öğretmenine” ve devam...

<> insanların melikine, ilahına

ĠĢte bizdeki onyüzmilyyon iblis kuvvetindeki HANNAS'ı afyonlayan TEK tılsım (Talisman) bu ayetlerdir.

<> Min serrilvesvasil hannas

<> Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas

“il HANNAS”, ġeytan VESVESE veriyor. HANNAS ne veriyor? Dünyanın en en en kötü kelimesi : ġERR. ġeytan vesvese ile sınırlı, HANNAS ise sınırsız ġERDĠR. Ve içimizde uyumaktadır. Hannas kaç türlüdür?

<> iki

<> Ģeytan 4 boyuta hannas 7 boyutun canavarı ?

ġimdi bu baĢlangıcın sonuydu. Tüm Hannaslar en baĢta yaratılmıĢtı. Kalu Bela'da : 1. Ruh “EVET” dedi, “sen benim Rabbimsin”,

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 156-159)