• Sonuç bulunamadı

Fethullah Gülen'i inceleme kürsüsü 3. BÜYÜK KÜRDĠSTAN KÜRSÜSÜ

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 135-143)

Sohbet n° 356 - Tarih : 29 ocak 2009

2. Fethullah Gülen'i inceleme kürsüsü 3. BÜYÜK KÜRDĠSTAN KÜRSÜSÜ

Dünyanın en önemli üniversitelerine Üç adet kürsi eklenecek : 1. Ermeni soykırım Kürsüsü...

2. Fethullah Gülen'i inceleme kürsüsü 3. BÜYÜK KÜRDĠSTAN KÜRSÜSÜ

Fethullah Gülen zaten öteden beri Ġngiliz üniversitelerinin onursal baĢkanıydı. Fethullah Gülen d e r s ve hatta mecburi DOKTORA teziydi... Bunlardan haberiniz oldu mu? Fethullah Gülen DERSLERĠ... Bir araĢtırın bakalım o halde... Fethullah ve Üniversiteler diye.

<> ingiliz uni.leri evet

<> doktora tezi vereni duymuĢtum, doktora tezi olarak verilebildiğne göre lisans seviyesinde dersi de olur

<> Paris'te FG ile ilgili tez yapan eski bi arkadasim var:(

<> (burada baya bi sirk yuvalari var fakat bunu ilk kez duydum)

<> http://tr.fgulen.com/content/view/9306/

<> http://ciafgulen.blogspot.com/2007/10/kralielerinin-fethullah.html

Theodor Herzl ve ben ileride SÜFYANĠLĠĞĠN temelinin ve baĢöğretmeninin >>>>>> 3 asır önce yaĢayan FETHOLLAH GLENN olduğunu biliyorduk. Herzl planlarını bunun üzerine yaptı. O planlar uygulanıyor!

<> http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=HaberYazdir&ArticleID=904772 Fethullah Gülen, Kuzel Irak'ta üniversite açtı

Bu önemli değil, zaten orada iki üniversitesi vardı. Ben bundan daha önemli bir sırrı söylüyorum : FETHULLAH GÜLEN dünya üniversitelerinde OKUTULUYOR.

<> http://www.milliyet.com.tr/2006/11/14/son/sondun08.asp

<> http://www.alevileriz.biz/archive/index.php/t-34590.html üniversite değil ama, feto hakkında London Scholl of Economicste yapılmıĢ bir konferans

<>http://www.acu.edu.au/media/media_releases/repository/acu_national_announces_new_chair_in_

the_study_of_islam/ The Fethullah Gulen Chair is a newly created position aimed at providing academic leadership in research, teaching and community engagement in relation to the study of Islam. The Chair has been founded with full recognition of the plurality and diversity of Islam itself.

The appointee to the Chair will conduct leading-edge, internationally competitive research, assist in developing academic programs, and work towards promoting greater mutual understanding between Muslims and Catholics both in Australia and throughout the Asia-Pacific region.

<> http://www.fethullahgulen.org/press-room/169-news/2549-australian-university-launches-fethullah-gulen-chair.html

G Ö R D Ü N Ü Z M Ü ? Neden bu gayretkeĢlik? Dabakhaneye neden habire fethullah yetiĢtiriyorlar. Dabakhaneye fıĢkı yetiĢtirmeye çalıĢıyorlar? Çünkü Herzl ve Ben ikimiz de biliyorDUK/CAK.

Ġki tip islam vardı : 1. HANĠFLER 2. DĠĞERLERĠ.

Diğerlerinin tamamı TEK TĠPTĠR. üç asır önce NUR ile baĢlayıp, diğer nurcuları eleyerek ve yok ederek yerine gelen ve tüm Sünni mezheplerinin yerine geçen, Ġslamı TEK bir SÜFYANĠ görüĢe odaklayan / güden kiĢi Fethullah Gülen'dir. (Bizde Glenn diye yazılıyor). FETH GLENN. Bu soyadı niye GLENN?

Çünkü o ebedi ABD vatandaĢı olarak kaldı da ondan! Orada öldü.

<> http://wordpress.com/tag/fethullah-glen-greencard/ (pardon sayfa bo$ imi$) yani silinmi$

Sayfada Fethullah Gülen'in türkiye'ye ĠADE edileceği yazılıyordu ve geçici oturma belgesinin iptal edildiği yazılıydı. Onu biliyorum! Askerden GARANTĠ alanımadı, o zaman green Card verdiler. Üstelik kendi adamlarının hesabında yatırılmıĢ (bir de banka satın aldılar Ġsviçreden) 14 MĠLYAR DOLARI var adamın, Amerika onu niye bıraksın? ABD bıraksa ĠSRAĠL'e hemen nakledilecek...

<>http://www.tesbihat.com/tesbihat.com/dinlerarasi%20diyalog/deliller1/gulen%20papa%20resiml eri/1996/index.htm

Evet FATĠH üniversitesi... Sözde dinler arası diyaloğ! Aslında bizim BAġPATRĠĞĠMĠZ ya da ĠSLAM PAPASI, ĠSLAMIN BAġHAHAMI FETHULLAH GÜLEN'dir demeye getirilmiĢ o resimlerde. Eğer siyonistler o toplantıya (açılıĢa) izin vermeselerdi zinhar gidemezlerdi.

<> Orada Turkes de cok mutlu ozukuyor

<> http://de.youtube.com/watch?v=XbDbN2LT15U (türkes fetosa yalakalik yapiyor)

<> http://fetos.wordpress.com/2007/06/27/alpaslan-turkes-fethullah-gulen/

TürkeĢ'in bizi sattığı HERGÜN ortaya çıkıyor! TürkmenbaĢı biz hapisteyken demiĢti ki: “TürkeĢ, Turancılığı ABD ortaasyaya girene kadar KULLANDI ve sonra da çıkarıp attı”. Bu söz kulaklarımda

çınlıyor. Ben ve Namık Kemal Zeybek bir de SaparMuradov, bir de tercümanlar ve bir de Amerikalı Mr.

Moss diye biri bu diyaloğun CANLI Ģahitleriyiz.

“TürkeĢ, Turancılığı ABD ortaasyaya girene kadar KULLANDI ve sonra da çıkarıp attı.”

“TürkeĢ, Turancılığı ABD ortaasyaya girene kadar KULLANDI ve sonra da çıkarıp attı.”

“TürkeĢ, Turancılığı ABD ortaasyaya girene kadar KULLANDI ve sonra da çıkarıp attı.”

“Bu da onu bitirdi.” dedi, “TürkeĢ'ten bize bir hayır yok” dedi, “Rusya yıkılınca ĠHTĠYAÇ KALMADI, tek silahı turancılıktı...” dedi. Ben gülerken, Zeybek ġOK yaĢıyordu! “öyle demeyin o benim ideoloji öğretmenim, herĢeyim” diye zırvaladdı.. Sapar Muradov parmağıyla beni gösterirken o da gülüyordu.

Eğer bulabilirseniz, TürkeĢ'in 500.yıl hatırası bir resmi var. (Yahudilerin safaridlerin Türkiye'ye geliĢlerinin 500üncü yıldönümü) TEK KONUġMACI Alpaslan TürkeĢ idi. Dev bir bayrak, ama bizim bayrağımız değil; yer ise Türkiye! Sonra da orada YAHUDĠ KEPĠ taktı (Ģu baĢ gerisine toka ile tutturulandan).

<> http://www.turksolu.org/172/foto/turkes-siyon.jpg

<> 16 Temmuz aksami, bu vakfin Dolmabahçe Sarayi bahçesinde verdigi sölende; Israil Cumhurbaskani, TC Cumhurbaskani ve Basbakani, Bakanlar Kurulu, Genelkurmay Baskani, ünlü isadamlari ve bilumum rotaryen, lions, liones, mason biraraya geldiler;

Siyonist emeller besleyen Yahudi sarkilari dinlediler, isin ilginci, bir zamanlar milli ve sahsiyetli dis politikadan bahseden ve sözde yer yer düzen elestirisi yaparken müslümanligini askiya alip Türk kimligi ile ...

<> http://www.haksozhaber.net/okul_v2/article_print.php?id=250

Ve bir de TUNCAY GÜNEY'in hahambaĢlığı ve cübbesini giydi (Resim lütfen). En sonra da MALA elinde ÖNLÜK giydi. O an resim alınması yasaklandı. (Tuncay Güney'in BÖRKLÜ resmini bulabilir misiniz?).

<> http://www.gercekgundem.com/img/news/tuncayguney3173.jpg

<> http://www.porttakal.com/haberimg/28/42423/12d8333789_b.jpg

Hayır BÖRKLÜ bir resim. Belki ben onu Aydınlık dergisinde görmüĢtüm... sanırım... Kanada'daki tören kıyafetiydi... O kıyafeti sadece MAGĠCĠEN hahamlar giyebiliyor. Prova için bile giyilmesi yasaktır. Bu bakımdan önemli. Bir de google görsellerde aratın.

<> http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/804420081024053611342.jpg

Bu da değil! Bu ayin kıyafeti, baĢında yassı bir tekerlek gibi kıldan Ģapka ve üstünde magicien kaftanı, dua örtüsü vb. olacak... O tarihi bir resim, bulunmalı... ben beklemedeyim. Aynı kıyafeti ABDULLAH GÜL de giymiĢti. BaĢında TÜRKĠSTAN usulü bir tekerlek geniĢ kıl Ģapka. Sözde TÜRK kıyafetiymiĢ! Gül'ün kıyafetiyle aynı.

<> http://img.mynet.com/ha3/t/tuncayguney.jpg

<> http://yenisafak.com.tr/resim/site/cin1244d3b0b24429683by.jpg

<> http://xn--velikk-0ua1ob.com/anadolu/kim/tguney.html

<> http://static.ideefixe.com/images/303/303815_2.jpg

<> http://www.candundar.com.tr/_media/2806.jpg bu kıyafet mi kaptan?

<> http://static.ideefixe.com/images/303/303815_2.jpg

Evet bu kıyafetin aynısı ama Ģapka kahverengi ve cübbesi de var.

<>

http://images.google.com.tr/images?gbv=2&ndsp=18&hl=tr&q=Abdullah+g%C3%BCl&start=72&s a=N

O resmi bulunuz. Orası Kanada'daki (ABD değil Kanada) CĠA merkezinin Havra / ibadet bölümü.

Bunu kanıtlayacaktım. Abdullah Gül'ünkine çok benzeyen Ö Z E L bir masonik kıyafet...

<> http://www.stjohns.edu/media/1/f6b59bea94ad4f3c8b8b1ce02c32c17b.jpg

Değil. Bu TARĠHĠ YAHUDĠ HAHAM kıyafetlerinden biridir. Sanırım Aydınlık dergisinde ve iki kez gördüm. Kanım donmuĢtu. CĠA binası... Tiyatro mu bina mı belli değil! Üstelik KANADA'da...

<> kaptan siyah bir kıyafetmiydi?

Hayır bal rengi -kahve/bej bir kıyafet ve Ģapka çok tipik!

<> http://imgsrv.kcbs.com/image/kcbs/UserFiles/Image/jewish.jpg bu tarz mı kaptan?

Hayır o bizim NAMAZ TAKKESĠ, biz takkemizi bunlardan aldık. HerĢeyimizle YAHUDĠYĠZ.

Sünneti bile onlardan aldık. (Kur'an'da sünnet operasyonu diye bir Ģey yoktur. Ama yapılmalıdır -sağlık acısından-, çünkü erkeğin sünnet derisi bakteri yuvası olabiliyor ve kadına da bulaĢtırabiliyor). Herneyse inĢaalah bulurum 'Gül'ün kıyafetinin çok benzeri.

<> http://www.turksolu.org/122/foto/aydinlik2.png

<> http://images.inmagine.com/img/photoalto/paa052/paa052000075.jpg Ģapka modeli bu olmalı Biraz yakalamıĢ. Ama bu da değil.

<> sapkasiz bir tane var : http://yenisafak.com.tr/resim/site/cin1244d3b0b24429683by.jpg

Pekiyi BĠR YAHUDĠyi Savcı Öz neden BĠRĠNCĠ DERECE KANIT diye gösterir sizce? Ergenekon tertibi sadece TUNCAY GÜNEY beyanlarına ve kanundıĢı DĠNLEMELERE dayandırılmıĢtır. BaĢka hiçbir mesnedi yoktur! ABD - siyonizm planıdır. BUSH emretmiĢtir. Abdullah Gül hemen. "Delillendirin = Delil yaratın / delil uydurun" demiĢtir ve emir yerine getirilmiĢtir. (Benim mahkememde de HĠÇBĠR delil yoktu). Tayyip de ben bu davanın S A V C I S I Y I M demiĢtir. Gül savcılara kızmıĢtır :

“DELĠLLENDĠRECEK BĠR SAVCI YOK MU?” diye bir kaç kere çıkıĢmıĢtır. Sonunda SAVCI'yı F E T H U L L A H atamıĢtır. Adı Zekeriya ÖZ! Kendi has adamı, kendi eliyle yetiĢtirdiği M Ü R Ġ D Ġ.

<> http://www.milliyet.com.tr/2007/08/31/yazar/resim/dundar4.jpg

Evet. GÜL de onlardan. Edebalı'dan Gül'e kadar tüm sultanlar içinde bir tek ATATÜRK vatanseverdir. Kalan hepsi VATAN SATANDIR. Biz milletçe lanetlenmiĢiz! O iktidar koltuğuna oturan önce VATAN satıyor. Zaten baĢka türlü iktidar da olunmuyor! ĠP, Perinçek binde üçten fazla bir oy alabiliyor mu?

Evet Atatürk YAHUDĠ doktorlar tarafından öldürüldü: "Beni Türk doktorlarına emanet ediniz”

dediğinde, delix ve Alfamca yoktular! Beni dostlarım sadece delix ve Alfamca'ya emanet ediniz.

Onun adı KAWMĠN HAD'dır Kur'an‟da. Kahraman kuvayı milliyecilerin ve annelerinin eĢlerinin DUASI sonucu

HAD'de (Bıçak kemiğe dayandığında) KAWME (Türk'e) GÖNDERĠLDĠ anlamında ayettir "We likülli kawmin Had...". Her kawmin bir kurtarıcısı gelecektir...Ne zaman? %47 öküzlerinin adam olup da öküzbaĢlarını alaĢağı edeceği günler >> HADD (hudud / sınır koĢullarıdır. LĠMĠT demektir.)

<> "Gericiliği Nerede Görsem Tepelerim Tepelerim Tepelerim" M.K. Atatürk

<> Hocam Bioritm acisindan 2099'un bir on provasi olabilir mi orta vade de?

<> [013.007] [E1] O küfredenler diyorlar ki: «Ona Rabbinden bambaĢka bir mucize indirilse ya!» Sen ancak bir uyarıcısın;her kavmin bir yol göstericisi vardır. [Ve yekulüllezıne keferu lev la ünzile aleyhi ayetüm mir rabbih innema ente münziruv ve likülli kavmin had]

HaDD/HuDuD, maHDuD, taHDiD. Haddini bilmemek / haddini aĢmak ve en kötüsü de MAHDUD >>> Yok denecek kadar az demek, hatta yok demek! Mahdud nerede geçiyordu hatırlayanınız var mı? Mahdude... diye. (Hızır baba da hep soru sorarak yanıtı sana buldurur, ben onu yapıyorum.)

<> tevbe 97 Ârâbîler küfürce ve nifakça daha siddetlidirler, bununla beraber Allahin Resulüne indirdigi ahkâmin hududunu bilmemiye daha lâyiktirlar, Allah alîmdir, hakîmdir [El a'rabu eseddu kufrav ve nifakav ve ecderu ella ya'lemu hudude ma enzelellahu ala rasulih, vallahu alimun hakîm]

“El Arabü eĢĢeddide küfran ve nifaken...”

“ya'lemu hudude”,

“ya'lemu hudude”,

“ya'lemu hudude”. Bunun kadar aĢağılayıcı bir kelime daha yoktur. Kocaman sıfırsın demektir. EKSĠLERE geçmiĢsin demektir. Bir sinek bile senden daha iyi biliyor demektir. Orada bunu

%47'si değil % 99.999'u ÖKÜZ olan ARAPLARA söylüyor. Ve Allah'mız çok kibarca söylüyor, nazikçe söylüyor. Bu neye benziyor? “Sizi cehenneme alalım, önden buyrun lütfen” NEZAKETĠNE benziyor...

Allah'ın kulu Araplar bu kadar aĢağılanır mı? Eğer aĢağılayan ALLAH ise E V E T ! Hiçbir ARAP ülkesi 100 milyon nüfusuyla birlikte GAZZE katliamına HĠÇBĠR ültimatom, protesto, nota bile vermediler.

Çünkü Araplar kıyamete kadar bir araya gelemeyeceklerdir. Birbirlerinin altının oyulması kadar onlara zevk veren hiçbir Ģey yoktur. Hucurat 14 lütfen.

<> 49/14 A'râbîler iyman ettik dediler, de ki: siz henüz iyman etmediniz ve lâkin henüz iyman kalblerinizin içine girmemis oldugu halde islâma girdik deyin ve eger Allaha ve Resulüne itâat ederseniz size amellerinizden hiçbir sey eksiklemez, çünkü Allah gafur, rahîmdir. [Kaletil a'rabu amenna, kul lem tu'minu ve lakin kulu eslemna ve lemma yedhulil imanu fi kulubikum, ve in tuti'ullahe ve rasulehu la yelitkum min a'malikum sey'a, innellahe gafurur rahîm]

Buna tevbe-97'yi ekleyelim (bilgi tazeliyoruz/yeni gelenlere) Topluca yazalım.

<> A'râbîler iyman ettik dediler, de ki: siz henüz iyman etmediniz ve lâkin henüz iyman kalblerinizin içine girmemis oldugu halde islâma girdik deyin ve eger Allaha ve Resulüne itâat ederseniz size amellerinizden hiçbir sey eksiklemez, çünkü Allah gafur, rahîmdir.

<> Ârâbîler küfürce ve nifakça daha siddetlidirler, bununla beraber Allahin Resulüne indirdigi ahkâmin hududunu bilmemiye daha lâyiktirlar, Allah alîmdir, hakîmdir

Nezakete gerek yok : ĠMAN ETTĠK diyen araba inanmayın o sadece ESLEMNA'dır. ARAPLAR KÜFÜR'de / KAFĠRLĠKTE ve NĠFAK'ta / MÜnafıklıkta EN ĠLERĠ giden t e k Ģampiyon millettir. Hiç kimse Araplar kadar kafir ve münafık olmayı baĢaramaz. Onlar ÖZDĠLLERĠNĠ yani Arapça indirilen Kur'an'ı bile anlamaya EN AZ layıktırlar. Bana bir arap bilim adamı bulun. Bir tek buluĢ sahibi bulun, bir tek Bilgisayar programcısı bulun. Bana bir tek Arapça bilen Arap bulun! Bana bir tek DEMOKRAT arap bulun. Bana birbiriyle dayanıĢmıĢ iki adet arap bulun! Bulamazsınız!

<> henüz dinin adı islam olarak konulmadan bu ayette neden girin islama deniyor????

Orada islam kelimesi yok. Ġslam barıĢ demek, sadece Allah'a ESLEMNA denir ve teSLiM olunur. Kula eSLeM+na denmez. Allah'a teslim olmuyorlar, can ve mal korkusundan ellerini kaldırıp SAVAġ esiri olarak "Eslemna = Teslim oluyoruz" diyorlar. DüĢmandan esir aldığında o saatte dini mi değiĢtirir ĢipĢak? Esir yine kendi dilinde kalır. Kendi dininde sabit kalır. OK? Kelime ĠSLAMA girdik değil! “Eller yukarı” denmiĢ, o da “TESLĠM oldum bana kıyma” demiĢ! Ok? candaĢlarım.... Ġlk teslim olanın kim olduğunu biliyor musunuz? Ġlk ESLEMNA diyen?

<> ebu süfyan

Evet Ebu Süfyan! ĠĢte size tek örnek, en iyi örnek : Ebu Süfyan süfyaniliğin babası 1700 yıl boyunca sürecek olan Sophianism'in sophistlerin BABASI (Ebu = Baba demek). ġimdiki Ebu Süfyan ise Fethullah Gülen! O islamı OYNUYOR, o Allah'ı kullanıyor. Allah'ı pazarlıyor, paraya çeviriyor. O Allah ticareti yapıyor! SATILIK ALLAH'lar var diyor! Allah ve Muhammed onun umurunda değil.

Umurundaki tek kiĢi SAĠDĠ KÜRDĠ - NURSĠ idi. Onu da Mehmet Kutlular'a devretti. Artık Saidi nursi de hava cıva! KENDĠ yeni bir saidi nursi oldu -ekol kurdu-. ġimdi o kendine tapıyor, DÜNYANIN TAMIMINI istiyor. GELECEĞĠ de istiyor. 300 yıl daha anılmak istiyor. RANtiyeci o! Siyasal islamın kurucusu. En büyük SATILMIġ YAHUDĠ AJANI! Allah'ı Kula pazarlama harekatının sahibi... (baĢharflerine bakınız) Allah'ı Kula Pazarlama.

<> AKP

Evet! AKP kapatılana kadar ONUN PARTĠSĠDĠR! AKP'nin kurucusu ve Yazar AyĢe Böhürler bunu bana söyledi. Yeni partimizi (adı konmamıĢtı) Fethullah Gülen Hoca Efendi KURDURUYOR.

Erbakan'dan kopmamızı emretti bize... AYġE BÖHÜRLERĠN itirafı, ya da saftirikliği... AKP'nin de Deniz Fenerinin de kurucusudur AyĢe Hanım!

<> http://www.akparti.org.tr/ozgecmis.asp?id=329

ONU ben ÖĞRENCĠ olarak aldım ve eğittim. Kocası Fatih Böhürler ile ben SEÇĠP evlendirdim -ikisi de öğrencimdir-. Onlara “Fethullah'tan uzak durun” dedim. Bir de baktım ki AKSĠYON dergisinde ve Kanal 7'de boy gösteriyor!

<> gülen den sonra kimler devam ettirecek bu hareketi adaylar belli mi Ģimdiden

Onları bana yazdırmazlar... Abdullah Öcalan'ın, Fethullah Gülen'in ve diğerlerinin hep bir devamı vardır. Amerika hep ajan yetiĢtirip yerine kor. Mesela Bahai denen sapık islam mezhebinin peygamberi olan Reshad Halife öldü. Beklenmedik bir ölümdü. Hemen onun yerine Edip Yüksel'i geçirmek üzere ABD'ye aldılar ve bir tek günde YeĢil Kart sahibi oluverdi. Ama Bahailik Türkiye'de tutmadı. Bunun yerine Fethullah'ı EĞĠTMEK için ABD'ye aldılar. Edip Yüksel de CĠA'nın Türkiye masası tercümanlarındandır.

19.ORG'un serveri CĠA'ya aittir.

Ben o CĠA'yı iyi tanırım : “Eğer Yahudi asıllı olduğunu söylersen, UCLA üniversitesi Berkeley'de Laurent Laboratuarının baĢına geçeceksin ve de ABD vatandaĢı olacaksın” dendi. Reddettim,

“Türkiye'ye döneceğim, dedim”. ġaĢırdılar, çünkü tüm genç arkadaĢlarım onlara yalvarıyordu kalmak için...

CĠA benimle pazarlık etti : “O zaman anne veya babandan birisi için YAHUDĠ dersen gereken evrak düzenlemesini (sahtekarlığını) biz yaparız.” dediler. Reddettim. Hemen SINIRDIġI edildim. Böylece NASA buluĢ bölümündeki serüvenim de bitmiĢ oldu. Laurence Laboratory'de T-quarkını hipotetik olarak öngörmüĢtüm. Bu makalem yüzünden fizikçiler benim Amerikalı olmam için -benden habersiz- üst makamlara baĢvurmuĢlar. FBĠ değil doğrudan CĠA bana agents gönderdi.

<> L(os)A(ngeles) / (uc)LA / (berk)LA / LA(wrence) / LA(boratory); tuhaf bu LA'ler

Evet. Melekler kentinde Santa Barbara'da kaldım. O zamanki adı Cape Caneveral idi. ġimdiki adı Cape Kennedy orada görev aldım. Sonra da Santa Barbara'da bir villa verdiler. Daktilo yazmayı bilmeyen sekreter verdiler. 27.000 ġ aylık verdiler. Ve ben "Türkiye'ye gideceğim deyince, American Dream bitti.

(ben bitirdim).

<> bu çok mübarek bir hamle olmuĢ kaptanım

Evet, yanlıĢ adama YAHUDĠ asıllı olur musun? dedi CĠA. Benim kavgam yahudi asıllı ZAMAN kaçkınlarıyla değil mi?

<> (kaptanim santa barabara ve cape canevel da ayri zamanlarda mi kaldiniz santa barabara=california, cape caneval=florida da)

Sta Barbara daha sonra. Ben Lawrance Laboratory'de idim. UCLA BERKELEY bünyesindedir. (bir link lütfen).

<> http://www.lbl.gov/

<> http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Berkeley_National_Laboratory

<> http://berkeley.edu/

<> http://www.ipam.ucla.edu/programs/pcaws1/

Lawrance Laboratory sadece TOP QUARKI öngördüğüm yer... O bakımdan tek anısı var. Bir de santa Barbara'yı gösterir misiniz bana?

<> http://images.worldres.com/search/lang1/map_santa_barbara.png (Santa Monica'da da kaldım)

<> http://www.city-data.com/w8/bgm2479.gif

SAMARKAND'daydı evim. (semerkand) Samarkand'ı gösterebilir misiniz? Samarkand'da oturdum bulabilir misiniz? (Yesevi Ahmed'in diyarı).

<> http://images.worldres.com/search/lang1/map_santa_barbara.png

<> (ozur dilerim konuyu boldugum icin, sadece anti haniflerin bu cumleri alip saptirmasinlar diye tekrar ettim, cape caneval(nasa'da) ve sonra santa barabara(berkley'de) bulundugunuzu vurgulamak icinde tekrar ozur dilerim)

Est, ben aceleyle yazınca SIRA kaynadı. Önce NASA Cape Caneveral'de idim. (kennedy). Florida Keys. Oradan Roketler atılıyordu. Ben onu kastettim. Sonra da beni LA/Berkeley'e gönderdiler. Santa Barbara'da Semarkand Las Postas frienship parkının bitiĢiği lüks bir villada kaldım. Dubleks ve bir lüks.

Hizmetçisi sekreteri vardı. Direkt dostluk parkına çıkıyordum, koĢuyordum / korumam da vardı. (Gibson, J.J.).

Yazın Santa Monica'da deniz kenarında bir YAZLIK'ta kalıyordum. (Tek yaz kaldım). 27.349 Dolar aylık alıyordum ve onu harcayamıyordum, çünkü her ihtiyacım görülüyordu. Para yanıma kalıyordu. Allah bu parayla beni sınadı : ORADA KALIP, yahudi olacak mıyım diye? Türkiye'ye geldiğimde o birikimi hayır iĢlerinde bitirip uzun bir süre AÇ kaldım. Gitar'a devam ettim. Alman asistanım ve bir de Tercümanım vardı. Onları saymayı unuttum. Tercümanım Amerikalıydı ve Türkçesi muhteĢemdi. Türk mürk değildi. O mezun oldu ve yıllar sonra benim Atatürk Havaalanındaki World Wide Wilcox firmasına genel müdür oldu. Sonra da beni buraya Müdür yaptı. World Wide Wilcox o zamanki adıyla YEġĠLKÖY havalimanı. Link var mı? Bugün nostalji takılır oldum. World Wide Wilcox, Northrop Ģirketinin subsdiary'si. Hayret bulamadım. Kapandı mı ne?

<> http://85.105.76.22:9494/YESILKOY_FOTOGRAFLARI/ESKI_RESIMLER/HPIM0100.JPG

<> http://www.flightglobal.com/pdfarchive/view/1974/1974%20-%200826.html

Biz RADAR BĠLGĠSAYAR ve elektroniği yaptık, Ģimdiki kuleyi inĢa ettik candaĢlarım. Teknik blokun sorumlusuydum. Birileri çıkıp beni OZALĠTÇĠ yaptı.

<> http://www.flightglobal.com/pdfarchive/view/1974/1974%20-%200826.html 1974 flight archive diye 1 pdf linki var ama 1.8 mb

(O dönem ohalit iĢi mi kalmıĢtı? Bilgisayar kurdum diyorum, adamlar Ozalitçi diyor benim için...

Ozalitçilik diye bir meslek yoktur. Herkes Ozaliti çekip alabilir.

<> http://www.northropgrumman.com

Evet. Wilcox uçak değil, havaalanı donanım iĢlerine bakıyordu. Daha önce de zaten benim FOKKER diye bir firmadan deneyimim vardı. Falan filan. Selenia, evet italyan firmasının bilgisayarlarını kurdum.

<> yıl 1974

Evet o yıl Müfide Atalay öldü.

<> The Istanbul order, subcontracted by World Wide Wilcox, includes an ATCR-2T long-range

<> The Istanbul order, subcontracted by World Wide Wilcox, includes an ATCR-2T long-range

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 135-143)