• Sonuç bulunamadı

GümüĢ kordon hakkı ondadır. Yani bizim göbek deliğimize kadar uzanan gümüĢ kordon ona aittir

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 114-119)

Sohbet n° 354 - Tarih : 27 ocak 2009

3. GümüĢ kordon hakkı ondadır. Yani bizim göbek deliğimize kadar uzanan gümüĢ kordon ona aittir

Bu kordon bize perisperik olarak girer, göbeğimizden ANNEmiz gibi olan en en en yukarıdaki RAHĠM‟e uzanır, Er-Rahim'e.

Bütün rızk ve rezervlerimiz bize buradan gelir (aldığımız nefes gibi makroboyutlardan baĢka gelen her bir quant, bir bakterideki fotosentez neden olan foton gibi vb.). Er-Rahim isim fonksiyon katmanı NEFHĠ SUR. (Ana corn / horn Hole'un ta kendisidir.) Bu boynuz biçimli uzayda üflenecek RUHLAR ve canı alınmıĢ RUHLAR olmak üzere ikisini ayıran BERZAH vardır. Ölen dönemez. Doğacak olan ise buradan üflenir. Bu birinci karanlıktan, yani Allah Rahminden ana Rahmine RUH üflenir. Üfleme boyunca giden HABL (Hablilverid'den hatırlayınız, ġahdamarıdır. HABL'in sanskritçesi KABL'dır, Cable) iĢte bu GÜMÜġ kordondur. (silver Cable). Silver Cable aynı zamanda >>>>>>>> HABLĠL VERĠD'dir.

Hablilverid nerede geçiyor ve anlamı neydi?

<> 11 boyutlu özel rızk tünelimiz.

<> 050-16- Hem sanima kasem ederim ki hakikat insani biz yarattik ve biliriz: nefsi onu ne ile vesveselendirir ve biz ona «habli verîd» den daha yakinizdir [Ve le kad halaknel insane ve na'lemu ma tuvesvisu bihi nefsuh / ve nahnu akrabu ileyhi min hablil verid]

ĠĢte HABL yani KABLO, biz ona silverized diyoruz ama aslında gerçek ana maddesi SÜNDÜZ diye bir Ģey, bir cennet imalatı süper madde. Sündüz nerede geçiyordu?

<> [076.021] [DV] Üzerlerinde yesil ipekten ince ve kalin elbiseler vardir; gümüs bilezikler takinmislardir. Rableri onlara tertemiz bir içki içirir.

<> [018.031] [E0] Öyleler, iĢte onlara adin Cennetleri var, altlarından nehirler akar, orada altın bileziklerden ziynetlenecekler, sündüs ve istebraktan yeĢil esvab giyecekler, erîkeler üzerine dayanıp kurulacaklar o, ne güzel sevab ve ne güzel kurultay!

<> DUHÂN-52 (51-53) Müttakîler ise hakikaten güvenilir bir makamdadırlar. Bahçelerde ve pınar baĢlarındadırlar. Ġnce ipekten ve parlak atlastan giyerek karĢılıklı otururlar. [Yelbesune min sündüsiv ve istebrakim mütekabiliyn...]

Evet. Bunun arapçasında sundus var. SÜNDÜZ'ün arapçasını yazabilir misiniz lütfen. Yukarıdaki ayetin arapçası (içinde sundus olacak).

<> 076-021-'Aliyehum siyabu sundusin hudrun ve istebrakun ve hullu esavire min fiddatin ve sekahum rabbuhum seraben tahuren.

<> [076.021] [E0] Üstlerinde bir sündüs esvab yem yeĢil ve kalın istebrak, gümüĢten bileziklerle süslenmiĢler, rabları onlara bir Ģarabı tahûr sonmaktadır.

Sündüs, gümüĢten bilezik...

Ve bir de xxx'e yanıt geldi ayetten : tertemiz gençlik Ģerbeti / Ģurubu / Ģarabı. Anne sıvısı GENÇLĠK ilacıdır. Dubleden gelir ve doğum yapacak anneyi inanılmaz güzelleĢtirir! Annenin yüzüne ve tenine NUR gelir adeta... Bunu farkettiniz mi? ġarıbı Tahur iĢte bu örnekle anlatılıyor.

<> (44-53:yelbesune min sundusu ve istebrakin mutakabilin)

<> [025.048] [E0] Yine odur o ki rüzgârları rahmetinin önünde müjdeci göndermekte, ve semâdan pampâk bir su (bir mai tahur) indirmekteyiz.

<> ab-ı hayat ile iliĢkisi varmıdır kaptanım?

Abıhayat (Bengisu) sadece Lokman‟ın bildiği bir Ģeydir.

Elbette cennet ehli için ırmakların adı da budur! Yukarıdaki ayette ATLAS kelimesi ve beyaz ipek / saten kelimesi de GÜMÜġĠ KORDON'a bir iĢarettir, onun rengine iĢarettir.

<> ipek kumaĢ- giysi demiĢler

Gerçek giysi LĠBAS'tır, sündüz değildir, sündüs organiktir. Bizim SOYULMUġ derimizdir, o deriyi orada bırakıp BĠR altındaki bu deriyle idare ediyoruz. Çünkü Allah Adem ve Havva atalarımıza

"SOYUNUN ve ĠNĠN AġAĞI" buyurmuĢtur. (ayet lütfen). "Soyunun" diye adem-havva'ya emir var!

<> [007.022] [E0] Bu suretle kandırarak ikisini de sarktırdı, onun üzerine vakta ki o ağacı tattılar, ikisine de çirkin yerleri açılıverdi ve baĢladılar Cennet yapraklarından üzerlerine üst üste yamayorlardı, rabları da kendilerine nida etti: ben sizi bu ağaçtan nehyetmedim mi? Ve size haberiniz olsun bu ġeytan açık bir düĢmandır size demedim mi?

Sundus denen muhteĢem derimizi orada bıraktık. ÇIPLAK kaldık! Sundus üzerine libas (eLBiSe) giymek Ģart değil; doğal örtü ve çıplaklıktır, ama çıplaklık üzerine (normal koĢullarda) LĠBAS giyilir.

“Ġkisine de çirkin yerleri açılıverdi ve baĢladılar Cennet yapraklarından üzerlerine üst üste yamıyorlardı.”

Orada kelime ÇĠRKĠN değil, sewati.

<> [007.026] [E0] Ey Âdem oğulları! bakın size çirkin yerlerinizi örtecek libas indirdik, hıl'at indirdik, fakat takvâ libası, o hepsinden hayırlı, bu iĢte Allâhın âyetlerinden, gerektir ki düĢünür ıbret alırlar.

[Ya benı ademe kad enzelna aleyküm libasey yüvarı sev'atiküm ve rıĢev ve libasüt takva zalike hayr zalike min ayatillahi leallehüm yezzekkerun]

SUNDUS çooooook güzel olduğu için orada bir YAMALIK delik yani çirkinlik oluĢmuĢ. YAMA olarak da yaprak kullanılmıĢ. SUNDUS doğal avret örtüsüdür.

<> "Sev'at", CESET anlamına geliyor?

Yamanacak yer! Bizim sundusumuz bu derimiz ise bunu soyduğumuzda altta kıpkırmızı bir kas tabakası çıkacaktır (ciğer renginde).

<> [005.031] [E0] Derken Allah bir karga gönderdi, yeri deĢiyordu ki ona kardeĢinin cesedini nasıl örteceğini göstersin, eyvah, dedi: Ģu karga kadar olub da kardeĢimin cesedini örtemedim ha! Artık peĢimanlığa düĢenlerden olmuĢtu

ĠĢte, Sev'a budur. Çirkinden ziyade-altta görülen anlamı vermeliyiz. Ceset demek de mümkün ama taaaa 6ncı anlamında bunu söyleyebiliriz.

Bugün önemli sırlar edindik dublemizle ilgili. Allah'ımızın KALB KABLOSUYLA ilgili. Ve cinlerin bizleri hasıl aldattığını gördük. Nefsimizin katmanlarını, ayrıca bedenimizin dublesiyle birlikte içiçe geçmiĢ tortul tabakalar halindeki faz ve katmanlarını gördük. Deri direncinin nedenini anladık. Suptil dublemizini bedensiz astronomi yaptığını, seyahat ettiğini ve tüm rüyaları onun gördüğünü anladık.

Bedenimizi cennette bırakıp burada organize olmuĢ HÜCRE yığınlarını BEDEN olarak iĢgal ettiğimizi öğrendik. Yani mesela MAYMUN elbisesi kostümü giymiĢ gibi olduk, veya canlı bir ĠNSAN kostümü giydik. Biz bir parazit olarak bu bedeni iĢgal ettik ve KULLANIYORUZ! Bunu öğrendik. Bedenin bizim olmadığını, aslında bedenimizin ORADA kaldığını öğrendik. O bedenin çooook güzel olması nedeniyle tüm cennetliklerin de ÇOOOOOOOOOK güzel olduğunu öğrendik.

ġeytan ile söze baĢladık. Euzu billah diyince elini kolunu bağladık. Ama NEFSĠMĠZĠ bağlayamıyor Euzübillah demek! Nefsimizin DEĞĠġTĠRĠLMESĠ ya da dubledeki nefsin yokedilmesi gerekiyor. Nefsin değiĢtirilmesi mesela MUTMAĠN nefs olmak demekti. Ġbrahim atamıza benzemek demekti! Onun nefsini kendi nefsimize örnek almak demekti. Dublemizdeki NEFS'i yok edin. Nefs bizde kalsın, ötedeki nefsi öldürün, yoksa nefsinize eziyet edersiniz. Nefsi öldürmek ve Nefse eziyet. bu ikisini ayetle örnekser misiniz? Eziyet = zulüm de olabilir...

<> Bakara-92) Andolsun, Mûsâ size açik mucizeler getirmisti de, arkasindan sizler nefislerinize zulüm ederek buzagiyi ilah edinmistiniz.

<> rabbena zalemna...

<> Yaradanınıza tevbe edin de nefislerinizi öldürün (2/54)

<> Araf-23) Dediler ki: "Rabbimiz! Biz kendimize zulüm ettik. Eger bizi bagislamaz ve bize acimazsan mutlaka ziyan edenlerden oluruz."

Evet NEFSĠN ölmesi demek, nefsi kendi bedeninize hapsedin, DUBLEYE taĢırmayın, taĢanı orada ÖLDÜRÜN. Soylu, Akil, Alicenap, yürekten ve samimi olun, gönüldaĢ olun! O zaman nefs ölüyor. "Rabbimiz! Biz kendimize zulüm ettik.” >>>> Burada “kendimize” = “NEFSĠMĠZE” zulmettik olmalı...

<> evet enfusina, nefsimize

<>YUNUS-44: ġüphesiz Allah insanlara asla zulüm etmez. Lâkin insanlar kendi nefslerine zulmederler. [Ġnnallahe lâ yazlimünnâse Ģey'en ve lâkinnennâse enfüsehüm yezlimûn.]

Evet! Allah Zalim değil, insan zalim. Kendine zalim! Allah ilk olarak insanı, Ademi, Havva‟yı değil, KĠMĠ yarattı? Cennetteki toprakta yaratılan ne insandı ne adem ne havva ne huriydi. Ayeti bulunuz.

Bakınız Allah önce kimi yaratmıĢ ve o yarattığından da ADEM ve HAVVA'yı (insaneyn) olarak çıkarmıĢ. Ġlk yarattığı kimmiĢ? Ġnsanın yaratılıĢ ayetinde yazılı. Hani O yaratılandan ADEM ve HAVVA'yı yaratmıĢtı? Ġlk yaratılan nedir?

<> NEFSi Vahide

Evet. TEK BĠR NEFS'ten. NEFSi Vahide, bu ayeti bulunuz. Ġnsandan öncesi NEFSi Vahide...

<> Müminun-12) Andolsun, biz insani, çamurdan (süzülmüs) bir özden yarattik.

<> Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eĢini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının (Nisa-1)

<> 004-1-Ya eyyühen nasütteku rabbekümüllezi halekaküm min nefsiv vahidetiv ve haleka minha zevcelna ve besse minhüma ricalen kesirav ve nisaa / vettekullahellezi tesaelune bihi vel erham / innellahe kane aleyküm rakiyba

<> O'dur ki sizi bir tek nefisten yarattı, gönlü ısınsın diye ondan eĢini var etti...

<> ZÜMER-6 : Allah sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yarattı, sonra ondan da eĢini yarattı. Sizin için hayvanlardan sekiz eĢ meydana getirdi. Sizi de annelerinizin karınlarında üç katlı karanlık içinde çeĢitli safhalardan geçirerek yaratıyor. ĠĢte bu yaratıcı, Rabbiniz Allah'tır. Mülk O'nundur. O'ndan baĢka tanrı yoktur. Öyleyken nasıl oluyor da (O'na kulluktan) çevriliyorsunuz?

<> 006-98-Ve hüvellezi enseeküm min nefsiv vahidetin fe müstekarruv ve müstevda' / kad fassalnel ayati li kavmiy yefkahun

<> Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan

Allah sizi bir tek nefisten, Allah sizi bir tek nefisten yarattı. Bu insan değil, Adem değil, Ademden ayrılan Havva değil, Huriler değil, hepsinin EVVELĠ!

<> Âdem olsa idi diĢil olarak çekilmezdi

Elbette. Adem zaten memeli bir diĢidir -bir parça-. Bundan iki parça diĢi alınmıĢ dıĢarıya ve Havva (evdeĢ) denmiĢ. Ademi erkek yapan 16+16=32 değil; 16+16+1 = 32+1 yani 33tür.

<> Üstelik kelime HALKetmek / yaratmak da değil -ALLAHĠNġA misali- ĠNġA etmek / dilemek.

Buram buram EVVELĠYAT kokuyor ayette.

Evet hem inĢa etmek (imal etmek), hem de NaaĢ kelimesine iĢaret var. Efendimizin NaĢı derken cenazesi demektir...

<> (ra'd 8.ayet) Her diĢinin neye gebe kalacağını, rahimlerin neyi eksik, neyi ziyade edeceğini Allah bilir. Onun katında her Ģey ölçü iledir.

<> buradaki eksiklik kromozom sayısımıdır? kaptanım

49 anlamlı candaĢım. Bebek düĢürmekten tut da barbarella'nın imaline kadar sayısız anlamı var ayetin. Gen mühendisliği bile içinde...

Yarın gece over-write yapılması gerekiyor. Chat'e geç baĢlayabilirim. Bir de her ayın 7'sinde (yazın da 2'sinde) hep dolunay olacak o gecelerde de Chat'e geç baĢlayacağım. Evet dolunay her ayın 7'sine denkleĢiyor. Werewolf modu! Biraz sonra da SANDJAK için uğraĢacağım.

<> Sürekli ping halinde google'dayım :)

Ping-Pong topu günün birinde buralara geleceğini biliyor muydu acaba? Ya Fare, günün birinde masatstünde bir de altında pad ile dolaĢacağını biliyor muydu? Fare ve klavye birkaç yıl içinde kalkacak.

Lazer ile sanal klavye yapılacak. Elin kendisi de fare olacak, herhangi bir yere klavye görüntüsü kırmızı lazer ıĢığıyla düĢürülüyor ve siz oradaki harflere yazıyorsunuz. Bunu algılayan lazer harfleri yazıyor.

<> 2054 Minority report filmindeki gibi

Evet bu LAZERLĠ klavye çıktı. Bir projeksiyon aletiyle ıĢıklı izdüĢümü mesela müsüyü düĢürülüyor ve sonra da yazıyorsunuz.

<> http://blackberrym.files.wordpress.com/2008/04/bluetooth-projection-keyboard.jpg

Evet bulmuĢsunuz o klavyeyi. Resme bakın, artık klavyeniz böyle bir Ģey olacak, laptopun üzerindeki de bu olacak. Duvara bile ıĢığını düĢürürseniz duvarda bile yazabileceksiniz. Evde bir tepsiniz varsa, yatakta bile yazabilirsiniz.

Geronimo sizleri Allah‟a emanet bırakır ve gider. GODDĠEU-bye.

Belgede 2009 Yılı Sohbetleri (sayfa 114-119)