Bursa'da sektörel enerji verimliliği uygulamalarının ekonomik ve çevresel faydaları
Identities reflected via foods in selected novels: Like water for chocolate, the particular sadness of lemon cake, and one hundred shades of white
Historical background of Turkish gastronomy from ancient times until today
Food and body as markers of identity in Timothy Mo’s Sour Sweet
Acrylamide applied during pregnancy causes the neurotoxic effect by lowering bdnf levels in thefetal brain
Prevalence, enterotoxin production and antibiotic resistance of Bacillus cereus İsolated from milk and cheese
Genotyping results of Salmonella Infantis as a food poisoning agent in Turkey between 2013 and 2017
ESKİ YUNAN VE ROMA’DA FİLOZOF SOFRALARI
TÜRKİYE’DEKİ UN VE UNLU MAMUL İŞLETMELERİNİN PAZARLAMA YÖNETİMLERİ AÇISINDAN İNCELENMESİ: EDİRNE İLİ ÖRNEĞİ
The food samples were collected from a big supermarket and public bazaars in Aydın city
YABANCI DÜŞMANLIĞININ YİYECEK KÜLTÜRÜNE YANSIMALARI: ALMANYA’DA BİR ARAŞTIRMA
Determining Monosodium Glutamate in Cafeteria Foods at the Eastern Mediterranean University
Kalkon türevi bir schiff bazı ile demir (III) tayini için yeni bir spektroflorimetrik metot
Azaflavanon-3-ol bileşiği ile yeni bir spektroflorimetrik demir tayini metodunun geliştirilmesi
Gıda Vakumlama Makinası Sisteminin Buzdolabına Adaptasyonu
GIDA AMAÇLI YETİŞTİRİLEN HAYVANLARDA ANTİBİYOTİK KULLANIMININ HALK SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
GLİSEMİK İNDEKS GLİSEMİK YÜK VE SAĞLIK
OBEZİTE BÜYÜYEN BİR TEHLİKE
YEME BOZUKLUKLARI VE OBEZİTE EPİDEMİYOLOJİSİ
SALYANGOZ VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE
Gıdaların Donma Zamanları İle İlgili Modellerin Matematiksel Analizi
Abstract book of the international symposium on food rheology and texture, 19 October 2018 - İstanbul, Turkey
Meyve Dokusunun Spektroskopik İncelenmesi
Akrilamid Ve Biyojenik Aminler İçin Gıda Örneklerine Yönelik Kapiler Elektroforetik Analiz Yöntemlerinin Geliştirilmesi