Bir beyaz peynir üretim tesisinde HACCP sisteminin kurulması
GIDA SAVUNMA SİSTEMİ ve BU SİSTEMİN HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE UYGULANMASINA YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
YÖRESEL YEMEKLERDE MOLEKÜLER GASTRONOMİ KULLANIMI
Zeytin ezmesi üretiminde HACCP sisteminin kurulması
Toplu yemek sektöründe yaşanan problemler ve çözüm yolları
Investigating the effect of fat concentration on the acidity of spoiled milk
Türkiye'de gıda güvenliğinde karşılaşılan sorunlar ve gıda güvenliğinin benimsenmesinde eğitim yöntemlerinin uygulanabilirliği
ANKARA'DA BULUNAN PASTANE İMALATHANELERİNDE HACCP'İN UYGULANABİLİRLİK DÜZEYİ
Otellerde çalışan mutfak personelinin ve aşçılık alanında yüksek öğrenim gören öğrencilerin moleküler gastronomi konusundaki bilgi ve görüşleri
Geleceğin alternatif gıda kaynakları ve gıda teknolojileri
Hazır yemek işletmesinde gıda güvenliği, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği entegre yönetim sistemleri
Yüksek lif içerikli jelly üretimi için formülasyon optimizasyonu
YÖRESEL YEMEKLER NE KADAR YÖRESEL? KASTAMONU MUTFAĞI İÇİN BİR SORGULAMA
Taze kaşar peyniri üretiminde HACCP güvenlik sisteminin kurulması
Çeşitli et ürünlerinde kullanılan starter kültürler ve kullanım amaçları
Çeşitli bitkisel soğuk pres atıklarının endüstriyel kek üretimimnde kullanılması
ISO 22000 kalite sistemlerinin hazır yemek sektöründe uygulaması
Hızman : kaybolan bir geleneğimiz ve kullanma kabımız
DOMATES İŞLEME TEKNOLOJİLERİNİN LİKOPEN ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Surimi üretim teknolojisi
Soğuk pres nar ve üzüm çekirdeği yağı atıklarından elde edilen ekstraktların enkapsülasyonu ve salata soslarının raf ömrü üzerine etkisi
Sofralık zeytin üretim tesislerinde gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanması
ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standardı: bir un fabrikası örneği
Farklı polimerizasyon derecesine sahip inulinin kaplamalık çikolatada kullanım olanaklarının araştırılması