• Sonuç bulunamadı

Zevkin dalgalarına elim olmuştu

Belgede F Harlequin Tarama Yelken (sayfa 80-83)

Xerxes cevap vermedi.

“Kuzenin mi? Yeğenin mi?” Merak içini kemiriyordu. ) Ə

“Kızın olamaz, o kadar küçük değil?” . Xerxes bakışlarını kaçırmıştı.

“Bana söylemeyeceksin, değil mi?” S

“Hayır.” 3

“Çünkü ona söz verdin bunu kimseye anlatmayacağımaN Başım belli belirsiz salladı. |

Aileden. O halde metresi değildi. Sevgilisi değildi. Laetitia aile- den birisiydi veya en azından Xerxes öyle hissediyordu. Rose hafif- lemişti.

“Bana da söz vermiştin,” dedi fısıldar gibi, “Sana yalvarırsam beni öpeceğine söz vermiştin.” 4

Xerxes nefes alamıyordu. > R

“Sana yalvarıyorum.” Elini göğsüne k . Hızla atan kalbini

hissedebiliyordu bu şekilde. “Öp beni,” dedi.

“Tamam,” diye inledi Xerxes-YTamam.”

“Tamam?” Ag

“Tanrım yardım et ” derken dudaklayı Rose”un dolgun dudakları- nı kapattı. Kadını duvara yaslarkeh bir eliyle boynunu tutuyordu.

Zevkin dalgalarına elim olmuştu.

Rose ise bedeninirnne kadar”güçlü olduğunu hissediyordu. Ken- disinden çok daha çiy b adim. Korkmuyordu. Öpüşüne cevap verdi bu defa. Par aklan xa dolanmıştı. Nefes almak için başını geri çekti. . N

Boynunu öpüyördüs Üzerindeki ince giysinin üzerinden sıcaklı- ğını hissediyo gie i asını keşfetmeye çalışıyordu. Arzusunu mırıltılar halindedile getirdiğinden Rose anlamıyordu. Anlaması da gerekmiyordü. Göğüslerini okşuyordu şimdi. Boynunu ve omzunu ısırıyordü. Bedeyi aley alevdi. Titremeye başlamıştı.

Xerxe içini 7: kendinden uzaklaştırdı. “Üşüyorsun,” dedi.

Kadmı kucaklayıp” güneşe çıkardı. Güneş ışıkları gözünü almıştı.

Kadını beyaz kumsala yatırdı. Kendisi de yanına uzandı. Uzanıp kadını öptü. Bip yandan da elleriyle okşamaya devam ediyordu. Ken- dini geri çeken Xerxes tişörtünü sıyırıp çıkardı. Kemerini çözmek

için elini beline uzatınca Rose doğruldu.

“Olmaz,” dedi. “Burada olmaz.” X

“Burada,” dedi Xerxes.

“Ama .,5

“Burası bizim.”

Tekrar tekrar öptü kadını. Dudakları çok ə D e nın kenarım öpüyordu. Rose bu sırada üzerindeki pa ə giysinin çıktığını fark ettiğinde, bikininin üzerinden 77: aşlamıştı.

Sonra güçlü parmaklarıyla onu da çözüp çıkardı.

Artık karşısında çırılçıplaktı. Dizini sokup bacaklarını ayırmıştı.

Göğüsleriyse avuçlarının içindeydi. Önce bir göğüs udunu emmeye başladı. Sonra diğerini. Vücudunu .. b ii Göbeğini ya- lıyordu.

Daha da aşağılara inip kasıklari . yalanın si kadar yayı- lan bir sıcaklık basmıştı. Nabzımn esi, marfiların sesini bastırıyor gibiydi. Kasıklarının arasında gezinen elNfa ri ettiğinde bir şeye Sa- rılmak istedi. Ellerini yan taraf əə avuçlarını dolduran kum değildi istediği.

Bacaklarını ayırmıştı. Bunu ) apıyor olamazdı..

En hassas noktasında « dili gezinmgkteydi. İnleyerek başını kaldır- dı. Zevkten inliyordu. Dıli dans ede gibiydi. Hassas noktayı bulmuş, darbelerine devam ediyordi, Emiyordu. Yavaş yavaş.Sonra nefesini bırakıyordu. Gözlerinde yıldızl "”

“Bak bana,” diy A erxes.

Bakamıyordii.

“Bana bak,”

çeneği kalmamıştı.

Koyu 7: əə arının arasında görüyordu. Çıplak bedenine bakan koyu g 7 sonrasında. Elektrik çarpmış gibi oldu. O anda, 7: ya kaldırmış inliyordu.

Xerxe ayağa Kalktı. Çıplaklığının keyfine varmak, doya doya iye ısrarla yineledi. Emirlerine uymaktan başka se-

ə. tiek istiyòr du.

es mu — görünüyordu. Kaslarının formu ve gücü çok açıktı. Dän kalçaların ve koyu kıllarını seyretti bir süre. Arzusunun göstergesi ç ktan hareketlenmişti. Gözlerini kapattı. Korkmuştu bir

N

Xerxes”in kahkahalarını duyunca gözlerini açtı. “Tatlım benim,”

dedi. “Çabuk olmak bana göre değil.” Çıplak Vücudun diki sonra gözlerine baktı yeniden. “Beni delirtse bile...”

Başını yeniden kasıklarının arasına indirip iyice ıslanmış olan mabedini yalamaya devam etti. Zevkin derinliklərinde kaybolmuştu.

Kalçalarını çekip uzaklaşmaya çalıştı. Xerxes ırakmaya niyetli de-

ı

ğildi.

Dili, bedeniyle bütünleşmiş bir li 1 hareket etmektey- di. Kontrolü elinde tutmaktan vazgaşmeycck Yumuşak dudakları- nın hareketine teslim olmaktan başka bih çdresi kalmamış gibiydi artık. Hassas noktasındaki öpüşlere karşı) koyamıyordu. İnlemeye başlamıştı. Dilini bedeninin içine doğru ittifdi.

Kıvranıyordu artık. Buna benzer bir duyguyu daha önce yaşama- dığından emindi. Xerxes'in dili zevk fepesine geri döndüğünde kal- çaları da hareketlenmiş, bedeni yay) gibi gerilmişti. Bu defa içinde hissettiği Xerxes”in parmağıydı. İçimi dolduruyordu.

Dili de durmuyordu. İnleyörek yalvarıyordu. Kendisini bırakma- sını istiyordu. Buna daha fazla dayanamayacağını biliyordu.

Kendisine müçhamet göst rmeyen adamın elinden kurtulmak için gücü de yoktuNBulla daha fazla dayanamayacaktı. Bedeninin içinde- ki parmak da hare enmüşti sonunda. Binlerce parçaya ayrılmış gibiydi. 77 nunda patlamıştı. Çığlıklarına hâkim ola- mıyordu.xBac — İki yana açılmış halde kasıklarmdaki sertliği hissediyord . Ne İrnaya çalıştı. Başı dönüyordu.

Tek bir hir Xerxes içine girmişti. Bu beklemediği hareketle gözleri çılm , kesik bir çığlık atmıştı. Zevkle acının iç içe geçtiği bir andı bu. AINES durmuştu. Sakinleşmeyi beklediler karşılıklı ola- rak.

Yavaş yavaş içinde gezinmeye başlamıştı sonunda. Rose”un kal- çaları da eşlik etmeye başlamıştı. Hayret verici bir şekilde yeni bir

zevk dalgasının içinde buluverdi kendisini. © Daha da derinlerinde istiyordu. Acı kaybolmuş zevk sarmalamıştı bedenini. Bir kez daha patladı bedeni. Sanki her şey uncufak ölmüş gibiydi. Bu defaki çığlığı daha da boğuktu. Yanakları alev dey yan- maktaydı. Zevkin zirvesine varmanın gevşekliğiyle gö erinder) yaş- lar süzülmekteydi.

Xerxes, Rose”un çıplak bedeninin üzerine yığılmıştı. Kendine

gelmesi zaman almıştı. )

Sırtını yakan güneşle kendisine geldi. Dizleri kumün üzerinde sürtünmekten çizilmişti. Kollarında tuttuğu bu güzel kadına bakmaya doyamıyordu. Gözlerini yeniden kak orada çıkacak N

gibiydi. b

Daha önce böyle bir şey yaşamanfıştı. Hatta buna yakın bir duy- gu yaşadığını da hatırlamıyordu. Bir sevişmenin böyle etkisi olacağı- na inanmazdı da... Daha önce bir bakirdile)sevişmediğinden olabilir miydi bu hisleri? Hayranlığının sebebi de büydu belki.

Sevişirken kendisini hita a allel bir an için öleceğini bile düşünmüştü. Ancak ilk tecrübesinin güzel anılar bırakmasını istemiş- ti kadında. Bun nedenle ağrıyla kadını daha fazla ezmemek için, yanına bıraktı kendisinimTenleri sanki birbirine işlemiş gibiydi. Tek- rar sevişmekten başka bir şey istemiyordu. İçini doldurmak istiyordu.

Belgede F Harlequin Tarama Yelken (sayfa 80-83)