• Sonuç bulunamadı

İşleri Müdürlüğü personelinin görev , yetki ve sorumlulukları aşağıda belirtilmiştir

9.1:Temizlik İşleri Müdürü

9.1.1:Birim personelinin görev ve sorumluluklarını belirlemek ve iş bölümü yapmak.

Bağlı bulunduğu üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe ve imza etmek. Birim kalite hedeflerini belirlemek, revize etmek. Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesine yönelik iyileştirme faaliyetlerini başlatmak ve iyileştirme planları hazırlamak ve üst makama onaylatmak. Birim faaliyetlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile kurum içi ve kurum dışı anket çalışmalarını başlatmak. Müdürlüğün Harcama Yetkilisidir. Müdürlük Personelinin 1. derece sicil amirliği yetkilisidir. Üst makamlar tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleştirilmesini sağlamak. Müdürlük personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.1.2:Müdürlük faaliyetleri ile ilgili hizmet gerçekleştirme ve kalite planlarını hazırlamak, belediye kalite yönetim kurulu tarafından yayınlanan prosedür ve talimatları uygulamak ve ilişkili dokümanların müdürlük personeli tarafından kullanılmasını sağlamak ve etkinliğini sürekli iyileştirmek. Müdürlük faaliyetlerine ilişkin bilgi ve kaynaklarının kullanım noktasında bulundurulması için gerekli olan düzenlemeleri, müdürlük faaliyetleri ile ilgili faaliyet raporları hazırlamak ve üst makama sunmak.Müdürlük faaliyetleri ile ilgili belirlenen hedeflerin gerçekleşme durumlarını izlemek ve üst makamlara sunmak. Kalite sisteminin uygulanması ve devam ettirilmesini sağlamak.Sorumlu olduğu diğer amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir.

9.1.3:Temizlik İşleri Müdürü yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.2:İdari İşler Birim Sorumlusu

9.2.1:Birim görev ve sorumluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıların kontrolünü yapmak ve yetkisi sınırları içerisinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanına giren iş ve işlemlerin geliştirilmesine yönelik iyileştirme faaliyetlerini başlatılması ve iyileştirilme planları hazırlanması ve üst makama onaylatmak.Üst makamlar tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleştirilmesini sağlamak. Servis personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.2.2:Müdürlüğünde görevli olduğu idari hizmete dayalı işleyiş prosedürünü ve faaliyet aşamasını kontrol etmek ve oluşabilecek problemlerin çözümü için birim müdürüne bilgi vermek ve sorunun çözümünü sağlamak. İdari işler ile ilgili işlerin faaliyet raporlarını hazırlamak, faaliyetler ile ilgili belirlenen hedeflerin gerçekleşme durumunu izlemek ve üst makama sunmakla görevlidir.

9.2.3:İdari İşler Birim Sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.3:Destek Servisi

9.3.1:Destek Servis Sorumlusu

9.3.1.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan muayene ve kabul işlemi yapılmayan taşınırları kontrol ederek teslim almak, bunların kesin kabulünü yapılmadan kullanımını önlemek, sorumluk alanına giren işlerin gerçekleşmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli düzeltici faaliyetleri başlatılması, bağlı bulunduğu üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları parafa etmek ve üst makamlara onaylatılması.Servis personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.3.1.2:Harcama birimince edinilen taşınırlardan muayene ve kabulü yapılan cins ve niteliklerine göre sayarak, tartarak, teslim almak, doğrudan tüketilmeyen ve kullanıma verilmeyen taşınırları sorumluluğundaki ambarlarda muhafaza edilmesini sağlamak.Taşınırlara karşı gelebilecek her türlü zarar vs.’ye karşı her türlü tedbirin alınması, ambar sayım ve stok kontrolünün yapmak ve harcama yetkilisine

bildirmek.Harcama biriminin malzeme ihtiyaç planlamasını yapılmasına yardımcı olmakla görevlidir.

9.3.1.3:Destek Servis Sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.3.2:Satınalma Yetkilisi

9.3.2.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirme sürecinde kendisine verilen evrak hazırlamak, incelemek, parafa veya imza etmek ayrıca sorumluluk alanında olan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sırasında çıkan ve ya çıkabilecek uygunsuzlukları tespit ederek, gerekli olan düzeltici faaliyetlerin planlarının hazırlanması ve üst makama onaylatılması.Birim yetkilileri tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleşmesinin sağlamak.

9.3.2.2:Müdürlüğümüze bağlı servislerin ihtiyaçlarını bildirmeleri durumunda 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu göre talep ve ihale onay belgelerini hazırlamak, fiyat araştırması yapıp, teklifleri toplamak, ihtiyaca özellik ve fiyat bakımından en uygun teklif veren öncelikle kamu kurum kuruluşu olmak kaydıyla, firma/kişiden malın alınması sağlamak ve düzenlenmesi gereken evrakları hazırlayıp idarece kontrolü yapıldıktan sonra ödeme emrinin düzenlemek. Sorumluluğu altında bulunan araçlara gerekli özeni göstermek ve Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak

9.3.2.3:Satın alma yetkilisi yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.3.3:Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi

9.3.3.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde, hazırlanması gereken evrakları hazırlamak, kendisine verilen yetki sınırları içinde evrakları incelemek, parafe etmek veya imza etmek, sorumluluk alanına giren iş ve işlemler ile ilgili işin gerçekleşmesi aşmasında uygunsuzlukları tespit etmek ve tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli olan düzeltici faaliyetlerin başlatılması ve üst makama onaylatmak.Üst makamlar tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.

9.3.3.2:Harcama birimince edinilen taşınırlardan muayene ve kabulü yapılan cins ve niteliklerine göre sayarak, tartarak, teslim almak, doğrudan tüketilmeyen ve kullanıma verilmeyen taşınırları sorumluluğundaki ambarlarda muhafaza edilmesini sağlamak.Taşınırlara karşı gelebilecek her türlü zarar vs.’ye karşı her türlü tedbirin alınması.Ambarda çalınma veya olağanüstü nedenlerden dolayı meydana gelen azalmaları harcama yetkilisine bildirmek.

9.3.3.3:Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.4:Kalem Servisi

9.4.1:Kalem Servis Sorumlusu

9.4.1.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sürecinde verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek. Sorumluk alanına giren işlerin gerçekleşmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli düzeltici faaliyetleri başlatılması, bağlı bulunduğu üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları parafa etmek ve üst makamlara onaylatılması.Servis personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmak.

9.4.1.2:Müdürlüğün evraklarını Doküman Kodlama Rehberine ve Standart dosya planına göre gizlilik kurallarına uygun olarak saklanmasını sağlamak ve belgeleri kolay ulaşılabilir hale getirmek. İmha edilmesi gereken evrakları devlet arşiv yönetmeliğine ve kayıtların kontrolü prosedürüne uygun şekilde imha etmek. Birimde çalışan sözleşmeli ve işçi personelin aylık puantajlarını yapmak ve personelin günlük giriş çıkışlarını kayıt altına almak.

9.4.1.3:Kalem servis sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun zamanında olarak yerine getirmekle sorumludur.

9.4.2:Kalem Görevlisi

9.4.2.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sürecinde, kendisine verilen yetki sınırları içerisinde yazıları hazırlamak, incelemek, parafe veya imza etmek. Sorumluk alanına giren işlerin gerçekleşmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli düzeltici faaliyetleri başlatılması, bağlı bulunduğu üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları parafa etmek ve üst makamlara onaylatılması.

9.4.2.2:Müdürlüğün evraklarını Doküman Kodlama Rehberine ve Standart dosya planına göre kodlamak ve düzenlemek, kayıtların kontrolü prosedürüne bağlı kalarak, kayıtların çoğaltılması ve dağıtılmasını sağlamak. Müdürlüğe gelen, giden evrakları kayıt altına almak ve giden evrağı ilgili birim yada kuruma gönderilmesini sağlamak. Görevi ile ilgili tüm araç ve gereçlere gerekli özeni göstermek.

9.4.2.3:Kalem Görevlisi yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.4.3:Evrak Kayıt Görevlisi

9.4.3.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sürecinde, kendisine verilen yetki sınırları içerisinde yazıları incelemek, parafe veya imza etmek. Sorumluk alanına giren işlerin gerçekleşmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli düzeltici faaliyetleri başlatılması, bağlı bulunduğu üst makamlara onaylatmak. Üst makamlar tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.

9.4.3.2:Müdürlüğün evraklarını Doküman Kodlama Rehberine ve Standart dosya planına göre kodlamak ve düzenlemek, kayıtların kontrolü prosedürüne bağlı kalarak, kayıtların çoğaltılması ve dağıtılmasını sağlamak. Müdürlüğe gelen, giden evrakları kayıt altına almak ve üst makamlara onaylatarak, belgeleri kolay ulaşılabilir hale getirmek.Arşiv dolabının düzenli ve tertipli olmasını sağlamak. Giden evrağı ilgili birim yada kuruma gönderilmesini sağlamak. Görevi ile ilgili tüm araç ve gereçlere gerekli özeni göstermek.

9.4.3.3:Evrak Kayıt Görevlisi yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.4.4:Puantör

9.4.4.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleşmesi sürecinde, kendisine verilen yetki sınırları içerisinde incelemek, parafe veya imza etmek.

Sorumluk alanına giren işlerin gerçekleşmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile gerekli düzeltici faaliyetleri başlatılması, bağlı bulunduğu üst makamlara onaylatmak. Üst makamlar tarafından bildirilen istek ve önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.

9.4.4.2:Birimde çalışan ve sorumluluğunda olan tüm personelin günlük giriş, çıkış saatleri ve çalışma günlerini imza ile birlikte kayıt altına almak.Çalışma saat ve günleri hakkındaki bilgileri amirine bildirmek.Görevi ile ilgili evrakları ve dokümanları korumak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak.Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmek.

9.4.4.3:Puantör yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.4.5:Sekreter

9.4.5.1:Büroda bulunan cihazları kullanmak, yöneticinin talep ettiği telefonları bağlamak, telefon rehberi tutmak ve istenen telefon numaralarını ilgilisine bağlamak.

Yöneticiye bırakılan telefon notlarını almak. Kendisinin ve diğerlerinin yazdığı yazılarda imla, noktalama işaretleri, cümle düşüklüğü, resmi yazım kuralları açısından kontrol etmek

ve hatasız olmasını sağlamak. Gerektiğinde düzeltmek veya öneride bulunmak. Toplantı organizasyonu yapmak ve katılacak olanlara iletmek. Toplantı tutanaklarını,raporları ve diğer belgeleri ilgililere dağıtmak. Kurumun etkinlik takvimini izlemek ve yöneticiyi zamanında haberdar etmek. Vatandaş ve diğer ilgililerden gelen şikayet, yakınma, dilek, istek ve önerileri not alarak yöneticiye iletmek.

9.4.5.2:Sekreter yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.4.6:Hizmetli

9.4.6.1:Müdürlük içi temizlik yapılması, çöplerin toplanması, imza sümenlerini götürüp, getirme ve takibini yapmak.Müdürlük içerisinde temizlik yapılması, müdürün çay kahve vb. servis hizmetlerinin yapılması.Amirlerince kanun, tüzük, yönetmelik, genel emirler ve diğer mevzuatlara uygun olarak verilecek her türlü görevlerin zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi, mesai çıkışı daire güvenliği açısında kapı ve pencere kontrolleri, görevi ile ilgili evrakları ve dokümanları korumak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak.Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmek.

9.4.6.2:Hizmetli yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.5:Teknik İşler Birim Sorumlusu

9.5.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanında bulunan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile iyileştirme planları hazırlanması ve üst makama onaylatılarak, düzeltici faaliyetlerin başlatılması.Üst makamlar tarafından bildirilen istek önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.Birim personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.5.2:Müdürlüğün yapmakla görevli olduğu teknik hizmete dayalı işleyiş prosedürlerinin akışını kontrol etmek ve oluşan ve oluşabilecek problemleri faaliyet aşamasında çözmek.İşleyişten ve problemlerden birim müdürüne bilgi vermek yapılan çalışmalardan sonra teknik işler ile ilgili işlerin faaliyet raporları hazırlamak ve işlerin faaliyetleri ile ilgili belirlenen hedeflerin gerçekleşme durumlarını izlemek üst makama sunmak. Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili evrakları korumak ve saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir.

9.5.3:Teknik İşler Bölüm Sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini zamanında mevzuata uygun olarak yerine getirmekle sorumludur.

9.6:Kent Temizliği Servisi

9.6.1:Kent Temizliği Servis Sorumlusu

9.6.1.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanında bulunan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile iyileştirme planları hazırlanması ve üst makama onaylatılarak, düzeltici faaliyetlerin başlatılması.Üst makamlar tarafından bildirilen istek önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.Birim personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.6.1.2:Kent temizliği hizmeti için gerekli olan işleyiş prosedürünün akışını kontrol etmek ve oluşan yada oluşabilecek problemleri çözmek, görev kapsamında her türlü şikayetin değerlendirilme aşamasını denetlemek, kent temizliği işi ile ilgili teknik şartnameleri hazırlamak, ihale kapsamında hakediş raporlarını vb. iş işlemlerini yapmak ve yürütmek. Üst makamlarca verilen görevleri yerine getirmek ve üst makamlara bilgi vermek.

Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili

evrakları korumak ve saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir.

9.6.1.3:Kent Temizliği Servis Sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini zamanında mevzuata uygun olarak yerine getirmekle sorumludur.

9.6.2:Organik atık toplama ve taşıma 9.6.2.1:Kontrolör

9.6.2.1.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanında bulunan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile iyileştirme planları hazırlanması ve üst makama onaylatılarak, düzeltici faaliyetlerin başlatılması.Üst makamlar tarafından bildirilen istek önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.Kendisine bağlı işçi personelin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.6.2.1.2:Sorumlu olduğu hizmetin şartnamede belirtilen maddelere göre araç, personelin, kıyafet vb. denetimlerini yapmak, kayıt ve imza altına almak, denetimini yapıp imza altına almış olduğu tüm evraklardan ve denetim yapmış olduğu hizmette oluşabilecek tüm kusurlardan.Görev kapsamında her türlü gelen dilekçe, telefon faks gibi şikayetleri zamanında değerlendirmek ve sorunu çözerek, birim müdürüne şikayet sonucundan bilgi vermek yapılan çalışmalardan sonra şikayetçilere konu hakkında yapılanları bildirmek.

Birim müdürü veya üst makamlarca verilen görevleri zamanında yapmak ve üst makamlara bilgi vermek. Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili evrakları korumak ve saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir

9.6.2.1.3:Kontrolör yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.6.3:İşçi

9.6.3.1:Üstleri tarafından verilen işlerin yapımı sırasında çıkan veya çıkabilecek problemleri üstlerine bildirmek, verilen görevleri zamanında ve tam olarak yerine getirmek.

Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili evrakları korumak ve saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer işleri de yerine getirmekle görevlidir

9.6.3.2:İşçi yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs.

çerçevesinde görevini zamanında mevzuata uygun olarak yerine getirmekle sorumludur.

9.7:Ambalaj Atığı Toplama, Taşıma Hizmeti Servisi 9.7.1:Servis Sorumlusu

9.7.1.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanında bulunan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile iyileştirme planları hazırlanması ve üst makama onaylatılarak, düzeltici faaliyetlerin başlatılması.Üst makamlar tarafından bildirilen istek önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.Birim personelinin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.7.1.2:Ambalaj Atığı Toplama, Taşıma hizmeti işi için gerekli olan işleyiş prosedürlerinin akışını kontrol etmek ve oluşan yada oluşabilecek problemleri çözmek, görev kapsamında her türlü şikayetin değerlendirilme aşamasında denetlemek, işyerinde Ambalaj Atığı, Toplama, Taşıma Hizmeti ile ilgili sözleşmenin hazırlanması,anılan işi yürüten kuruluşun takibi tutanak vb. işleri yürütmek. . Birim müdürü veya üst makamlarca verilen görevleri zamanında yapmak ve üst makamlara bilgi vermek. Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili evrakları korumak ve

saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir

9.7.1.3:Servis Sorumlusu yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini zamanında mevzuata uygun olarak yerine getirmekle sorumludur.

9.7.2:Kontrolör

9.7.2.1:Birim görev ve sorumluluk alanında yer alan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde üst makamlara sunulmak üzere hazırlanan yazıları kendisine verilen yetki sınırları içinde incelemek, parafe veya imza etmek, sorumluluk alanında bulunan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmesi sürecinde belirlenen uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi amacı ile iyileştirme planları hazırlanması ve üst makama onaylatılarak, düzeltici faaliyetlerin başlatılması.Üst makamlar tarafından bildirilen istek önerilerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak.Kendisine bağlı işçi personelin ödül veya cezalandırılması ile ilgili üst makamlara öneride bulunmakla yetkilidir.

9.7.2.2:Sorumlu olduğu hizmetin şartnamede belirtilen maddelere göre araç, personelin, kıyafet vb. denetimlerini yapmak, kayıt ve imza altına almak, denetimini yapıp imza altına almış olduğu tüm evraklardan ve denetim yapmış olduğu hizmette oluşabilecek tüm kusurlardan.Görev kapsamında her türlü gelen dilekçe, telefon faks gibi şikayetleri zamanında değerlendirmek ve sorunu çözerek, birim müdürüne şikayet sonucundan bilgi vermek yapılan çalışmalardan sonra şikayetçilere konu hakkında yapılanları bildirmek.

Birim müdürü veya üst makamlarca verilen görevleri zamanında yapmak ve üst makamlara bilgi vermek. Sorumluluğu altındaki araç ve gereçlerin kullanımına gerekli özeni göstermek, görevi ile ilgili evrakları korumak ve saklamak.Kalite sisteminin uygulanmasını ve devam ettirilmesini sağlamak. Sorumlu olduğu amirlerce verilen diğer görevleri yerine getirmekle görevlidir

9.7.2.3:Kontrolör yaptığı iş ve işlemler ile ilgili yürürlükte bulunan kanun, yönetmelik vs. çerçevesinde görevini mevzuata uygun olarak zamanında yerine getirmekle sorumludur.

9.7.3:İşçi

9.7.3.1:Üstleri tarafından verilen işlerin yapımı sırasında çıkan veya çıkabilecek

9.7.3.1:Üstleri tarafından verilen işlerin yapımı sırasında çıkan veya çıkabilecek

Outline

Benzer Belgeler