• Sonuç bulunamadı

Medyum: Lee Carroll, 20.10.2018 Sedona, ABD

haliyle aslýnda bedeni askýya alýnmýþ gibidir ve yerçekimine meydan oku-maktadýr. Bazý yerlerde buna "levitas-yon" adý verilmektedir ama sizin kültür dairenizde buna itibar edilmemektedir. Bunun yerçekimi karþýtý bir durum olduðunu düþünebilirsiniz ama burada karþýtlýk söz konusu deðildir. Eðer o anda bu guruya soru sormak isteseydi-niz (bunu tabii ki yapamazsýnýz çünkü o guru o anda her þeyle bir olmuþ haldedir), guru size tüm elementlerle, fizikle ve kurallarla bir olma durumun-da ve bu nedenle de tüm kurallarýn ve formüllerin üstünde olduðunu söylerdi. Birlik olma durumu sizin hayal

gücünüzün çok ötesine geçer. Her þeyle birlik olma durumuna geçtiðinizde, olmayý seçtiðiniz her þey olabilirsiniz.

Ýkinci hususa geldik: Aðacýn üzerinde uzun zamandan beri bacaklarýný çapraz olarak altýna almýþ þekilde oturmakta olan bir adam var. Adam görünüþte bir dalýn üzerinde dengede durmaktadýr. Ýþin ilginç yaný adamýn yaklaþýk bir yýl-dan beri hiç hareket etmeden ve hiçbir þey söylemeden aðacýn üstünde oturu-yor olmasýdýr. Adam bedensel iþlevleri-ni iyice yavaþlatmýþtýr ve hiçbir þey yememektedir. Hattâ aðaçla bir olma durumunda olduðu için rengi biraz yeþile çalmaya baþlamýþtýr. Tüm ihtiyaçlarýný hava ile aðaçtan karþýla-maktadýr ve bir yýl daha orada otura-bilir. Buna inanabilir misiniz?

Üçüncü husus þudur: Yaþadýðý süre boyunca (bir müddet önce ölüp diðer tarafa geçti) dünyanýn her tarafýndan

kendisini ziyaret için gelen insanlara, yoktan var ettiði hediyeleri vererek selâmlayan bir adam vardý. Bu kiþinin ayaklarýnýn dibinde binlerce insan otu-rurdu ve kolsuz bir gömlekten baþka bir þey giymeyen bu kiþi, küçük

organik hediyeleri yoktan yaratýp verir-di. Bu hususla ilgili kesin kanýtlar, bel-geler, görüntüler ve videolar vardýr. Sizin kültürünüzde böyle þeylere itibar edilmediði için sizler muhtemelen bunu ne gördünüz ne de duydunuz. Bu kiþi her þeyle bir olabiliyordu ve bu çerçevede evrenle ve boyutlarla bir olma durumuna geçebiliyordu. Bir kiþi bu durumda olduðunda, fizik sorun olmaktan çýkar, çünkü kiþi fizikle, kurallarla vs. bir olmuþtur.

Dördüncü hususa geldik: Geçmiþte maðarada yaþayan bir adam vardý. Bu kiþi elini bir kayanýn üstüne koyar ve kaya ile bir olma durumuna geçerdi. O andan sonra elini kayanýn içine istediði kadar sokabilirdi. Sözü edilen kayada adamýn el izi hâlâ durmaktadýr. Oraya giden herkes bunu görebilir ve olay ayrýntýlý þekilde belgelenmiþtir. Sizler bu kültürde muhtemelen bu olaydan da habersizsiniz. Bir olma durumunu gösteren þeyler olmaktadýr ve sizin bu konu hakkýnda konuþmanýzý istiyorum çünkü daha sonraki bir zamanda beni dinleyenlerin bunu bilmeleri gerekiyor. Bir olma durumu zihnin içrek (ezo-terik) hali olmayýp, fiziksel, uygula-maya yönelik bir durumdur. Ve size þimdiye dek öðretilenlerden ve sizin inançlarýnýzdan o kadar uzaktýr ki, anlamanýz çok zordur. Bir olma

duru-mu hakkýnda konuþmaya devam ede-ceðim. Buna "Ruh Paylaþýmýna

Yeniden Bakýþ" adýný vereceðim çünkü bu mutlak bir olma halidir.

Þimdi mantýklý olarak düþünelim. Bir ruhunuz olduðuna inanýyor musunuz? Çoðunuz buna inandýðýnýzý söyleye-ceksiniz. Eðer tanýmlayabilseydiniz, ruh için ne derdiniz? Normal olarak ruh için, boyutlar arasýndaki boþluðu aþan köprü denebilir. Ruh sizin algý alanýnýzýn dýþýnda kalýr ama sizindir ve size aittir. Ruhun herhangi bir þekilde, perdenin diðer tarafý ile baðlantýlý olduðunu düþünüyor musunuz? Birçok insan ruhun yalnýz bedende deðil, ayný zamanda bedenin dýþýnda da olduðunu ve dolayýsýyla Yaratýcý ile bir þekilde bir baðlantý olmasý gerektiðini söyleye-cektir. Sizin içinizde olmasý gereken Tanrý parçasýnýn ruh olmasý mümkün müdür? Bazýlarý bu fikre iþtirak ede-cektir ve bazýlarý da ruhun yüksek ben-likle ilgili olmasý gerektiðini söyleye-cektir. Ruh sonuç itibarýyla harika bir enerjidir ve her bir insanýn içinde yer almaktadýr.

Birçok insan ruhun tekil olduðunu ve bir kiþiye ait olduðunu söyleyecektir. Ruh paylaþýmý, þimdiye dek üzerinde konuþtuðumuz en zor konulardan biri-sidir. Ruhun ayný anda her tarafta olmasý çoðu insan için son derecede tuhaf bir durumdur. Her tarafta olmasý-na raðmen ruhunuz, evrenin birliði içinde size aittir. Bir olma durumundan söz ettiðinizde, sizi çevreleyen her þeyle tam olarak bir olma halinin pratik

olarak mümkün olup olmadýðý üzerinde düþünmelisiniz. Üstatlarýn bazýlarý, bir olma durumuna ulaþtýklarý için yürü-dükleri yerde çiçekler açýyor ve hay-vanlar onlarýn ayaklarý dibinde yatýyor-du. Bu üstatlar size ayný þeyi, diðer in-sanlarýn da yapabileceklerini göstermek istiyorlardý, çünkü üstatlar da insandý.

Sizler artýk tecrit durumunda olmak zorunda deðilsiniz. Eski enerjide tecrit durumu korunma amaçlý olarak arzu ediliyordu. Ýnsanlar ve toplumlar kendilerini tecrit ediyorlar ve kaynaklar için diðerleriyle vahþi bir rekabete giriyorlardý. Birlik sözkonusu deðildi. Ancak, artýk sizler birlik halinin Dünya'da barýþýn elde edilmesinin yolu olduðunu anlamaya baþladýnýz. Böylece kimyanýzý kontrol edebilirsiniz. Ýþte bu ruh paylaþýmýdýr. Bunun anlamý, karþýmdaki sandalyelerde çok boyutlu insanlarýn oturuyor olmasýdýr.

Sizlerin baþarabileceklerinizin sýnýrý yoktur. Daha uzun yaþayabilir, sorun-larýnýza çözümler bulabilirsiniz. Size sevginin esas olarak fizik olmasýnýn yanýnda duygudan fazlasý olduðunu söylüyorum. Bir kiþi âþýk olduðunda biraz delirir ve bu da fiziksel bir durumdur. Size þimdiye dek söylenmiþ olan her þeyin ötesine geçen þeyleri kabul ettiðinizi söylemenizi istiyorum. Siz muhteþemsiniz ve içinizde hayal bile edemeyeceðiniz þeyleri yapma yetisi var. Fizik ile, kimya ile bir olma haline ulaþarak þifa bulabilirsiniz ve bu yüzden de hepiniz üstatsýnýz.

Benzer Belgeler