• Sonuç bulunamadı

Yeniçað Üstündeki Gizem Örtüsünün Kaldýrýlmasý - 3

Belgede LÜTFEN BÝRAZ HOÞGÖRÜ (sayfa 41-52)

Kryon Celsesi, Medyum: Lee Carroll, Çeviren: Necati Tarýman

yapacaðým þeyler benim için çok eðlenceli olacak.

Ezoterik inancýn ve Yeniçaðýn üstün-deki gizem örtüsünün kaldýrýlmasýnýn zamaný artýk gelmiþtir. Sizi daha iyi tanýmak isteyenler açýsýndan mantýklý olmasý için bu böyledir. Size þimdi söyleyeceklerimle size þimdiye kadar öðretilmiþ olanlar uyuþmuyor olabilir-ler. Bazen gelenekler uzun süre boyun-ca sürekli olarak tekrarlandýklarý için gerçek gibi algýlanýr, gerçek olarak kabul edilirler. Bugün size söyleyecek-lerimin büyücek bir bölümü geleneksel düþünceye göre farklýlýk gösterebilir. Eðer durum böyle olursa, sizden dengeyi bulmanýzý istiyorum yani en azýndan söylediklerimi sezginiz ile tart-manýzý ve derhal yanlýþ olduklarý yargýsýna varmamanýzý istiyorum. Yeni düþüncelere izin verme yeniden ayar-lamanýn bir parçasýdýr. Ýþlerin nasýl yürüdüðü sizin düþündüðünüzden farklý olabilir, hattâ belki de ondan çok daha üst düzeydedir.

Ýnsanlarýn ruhsal inanç sistemlerinde güzel þeyler hakkýnda yanlýþ bilgi olmasý çok olaðan ve yaygýndýr. Bunun nedeni tarih boyunca hep eski enerji içinde bu bilgilere eriþim saðlamýþ olmanýzdýr. Bekleyebileceðiniz gibi, bu yüzden gerçek filtreden geçmek zorun-da kalmýþ ve iþlerin gerçekte nasýl yürüdüðü ile ilgili olarak size bulma-canýn sadece bir parçasý verilmiþtir.

Sevgili varlýklar, ben hiçbir zaman insan olmadým. Size ne kadar büyük saygý duyduðum hakkýnda hiçbir fikriniz yok. Ýþ hizmete geldiðinde Tanrý'nýn çorbasý bir dereceye kadar

kompartýmanlara ayrýlýr ve böyle olmasý zorunluluktur. Sizin düþün-düðünüzden farklý olarak, sizinki gibi bir gezegende veya çeþitli baþka geze-genlerde insan þeklini alan parçalar uzmanlardýr. Sizler hepiniz o sýnýfa dahilsiniz ve milyarlarca yýl boyunca hep seçkin bir grup olmaya devam ettiniz. Sizin iþiniz budur. Yaratýcý kay-naðýn bir parçasý olduðunuz gerçeðini hiç unutmayýn, zaten sizin yaptýðýnýz da budur.

Ýnsanýn Kökeni

Ruhlar ve yüksek benlikler hakkýnda konuþacaðýz. Melekler ve rehberler hakkýnda konuþacaðýz ve konuþa-caðýmýz þeyler sadece bunlar olacak. Ama baþlamadan önce sizin hizmet-lerinizin kökenini görmenizi istiyorum. Sevgili varlýklar, çabalarýnýz bu geze-genle ve burada baþlamadý. Bu iþ çok uzun süreden beri devam etmektedir. Son mesajlarýmýzda bu konudan söz etmiþtik. Sizin þimdiki haliyle gördü-ðünüz gezegeniniz sizin bundan önce bulunduðunuz pek çok gezegenden biridir. Pek çoðunuzun Akaþýnda taþý-makta olduðu bilmece bu iþleri baþka gezegenlerde yapmýþ olmanýzdan kay-naklanan geçmiþ enerjileri barýndýr-maktadýr. O gezegenlerin hepsinde insan formundaydýnýz ve þimdi burada da insan þeklindesiniz ve ayný þeyleri yapýyorsunuz. Ben, Kryon, insan olarak bu deneyimlerin hiçbirine katýlmadým. Ben sizin deyiminizle bir yardýmcýyým.

Bugün sizler için ben Kryon'um. Gelecekte bir zaman yükselme yolunda olan baþka bir gezegende baþka bir þey olarak varolacaðým. Sevgili varlýklar,

bu bilmecenin devam ettiði sürece ben hep sizinle oldum ve beni daha önce de görmüþtünüz. Bazýlarý partnerimin sesi-ni duydu veya mesajlarý okudu ve bu yaþamýnýzda deneyimlemiþ olduklarýnýz dýþýnda kalan bir þeylerin varlýðýný ve bunlarýn gerçeðe uygunluðunu hissetti. Beni tanýyorsunuz ama bu tanýþýklýk bu gezegen kaynaklý deðil sevgili varlýk-lar. Tüm bunlar ilk kez baþýnýzdan geçmiyor ve siz benim güvenilir olduðumu ve sizleri sevdiðimi biliyor-sunuz. Size, yaþamýnýza sadece hayýrlý þeyler getirecek olan bilgiler verdim ve bana güvenebilirsiniz. Bazýlarýnýz için bu ardý ardýna birçok gezegen demektir.

Bu sizin Akaþik belleðinizdir ve burada olan, bu mesajý dinleyen ve okuyan bazý yaþlý ruhlar bunu biliyor-lar. Bu celseyi dinlemekte olanlarýn bazýlarý kitabýn kapaðýný açýp okumaya baþladýklarýnda, bir þeylerin sanki say-falardan fýrlýyormuþ gibi olmasýný ve bunu yüreklerinde hissetmelerini þimdi artýk açýklayabilmektedir. Bazýlarýnýz aðlamaya baþladýnýz ama bunun nedeni verilen bilgiler deðil, hatýrlama algýsý idi. Dinleyen ve okuyan yaþlý ruhlar, sizler bu gezegende pek çok kez yaþadýnýz ve artýk bu ortama alýþtýnýz. Ancak, bundan önce baþka bir gezegen, ondan önce baþka bir tane ve ondan da önce yine baþka bir gezegen vardý. Sizler yaratýcý kaynaðýn bir parçasýsýnýz ve bu sistemin her bir parçasý çok güzeldir.

Ýnsan Ruhu

Þimdi ruhlardan söz edelim. Ruh nedir? Ruh sözcüðü insanlýk tarafýndan iþin içinde bir ruhsal inanç sistemi

olmasa bile kullanýlmaktadýr. Ýnsanlarýn bir ruhlarý olduðuna inanýyor gibi yap-malarýna bile gerek olmaksýzýn ruhun nasýl bir þey olduðunu biliyor olmalarý ilginç deðil mi? Ýnsanlar ruhun ne olduðunu biliyorlar. Bu o kadar yaygýn bir bilgidir ki, eskiden denizciler seyir defterine gemide þu kadar insan deðil, þu kadar ruh var diye yazarlardý. Bu ortak bir deyim olmuþtur ve insanýn ruhsal özünü "ruh" kelimesi ile taným-lanmýþtýr.

Bazý ruhsal sistemlerde ruh gezegene sadece bir kez gelir. Baþka inanç sis-temlerinde ruh tekrar tekrar birçok kez gelir. Bununla birlikte, hemen hepsinde ortak olan husus, ruhun insanýn Tanrý-ya ait olan parçasýný temsil etmesidir. Geleneksel ana akým inanç sistem-lerinde ruh, yüzü aynada görülen tek bir insana ait olan tekil bir varlýktýr. Ýnsan öldüðünde, ruh da insanla birlik-te baþka bir yere gider. Baþka inanç sistemlerinde gittikten sonra yine geri gelir. Bu hem basit, hem de yanlýþtýr ama genel olarak tamamdýr ve kabul edilebilir. Eðer size koþmaya baþla-madan önce yürümeyi öðrenmeniz gerektiðini söylersem, bunu mantýða uygun bir beyan olarak kabul ederdi-niz. Ruhsal gerçeði anlamak için ayný süreç evrimsel algý sürecinin bir par-çasýdýr. Bir þeyi kullanabilmek veya hissedebilmek için onun tüm ayrýntý-larýný bilmeniz gerekmez.

Ýnsan ruhu çok boyutlu bir enerjinin parçasýdýr ve tekil deðildir. Ayrýca ruh tek bir bedene de baðlý deðildir. Ruh parçalara bölünebilir ve ayný anda birçok yerde olabilir. Yeniçað gizemli

(ezoterik) inanç sisteminde ruh

"Yüksek Benliktir". Ruh gerçek anlam-da kuantum enerjiyi temsil etmektedir.

Yeniçað

Yeniçað ve ezoterik inançlarla ilgili konuþtuðumuzda birbiri ile yer deðiþtirebilir ifadesini kullanýrýz. Yeniçað terimi belirli kültürlerde çoðu zaman kült anlamýna geldiði için biz genelde ezoterik deyimini kullanýrýz. Her iki terim de gezegende tümüyle kendi özgü olmak ve herhangi bir yapýya veya doktrine sahip olmamak anlamýna gelmektedir. Yeniçaðýn merkezi bir kitabý, tapýnýlacak bir peygamberi ve genel merkez deni-lebilecek bir mekâný yoktur. Rapor verilecek ve talimat alýnacak bir merci ve herkesin uymaya mecbur olduðu kurallar yoktur. Üyelik diye bir þey ve iþi kimin baþlattýðý ile ilgili kayýtlar da yoktur. Herhangi bir mantýða dayalý örgütsel sistem algýsý yoktur çünkü hiçbir örgüt yoktur.

Tüm bunlara raðmen yine de dünya çapýnda binlerce kiþi ayný inanç özel-liklerini onurlandýrmak üzere toplaný-yorlar. Tanrý'nýn insanýn içinde olduðu þeklinde bir çekirdek inanç vardýr. Diðer temel inanç konularý olarak ruh-larýn pek çok kez dünyaya enkarne olmalarý ve insanlýðýn dünyanýn ruhsal geliþimini yaratan bir hayýrsever sis-temin parçasý olmasý sayýlabilir. Ýnsan-lýðýn Pleiadesliler tarafýndan tohumlan-mýþ olduðuna ve Pleiadeslilerin halen dünyada bulunduklarýna, yaþamýn çok güzel bir amacý olduðuna ve insanlarýn dünyada barýþýn saðlanmasýna yardýmcý olmak amacý ile hayýrseverlik

çerçevesinde burada olduðuna inanýlýr. Sevgili varlýklar, merkezde yer alan bir peygamberin olmamasýný ilginç bul-muyor musunuz? Ancak, aslýnda böyle bir peygamber vardýr. Birçoklarýnýn ruh dediðine sizler "Yüksek Benlik" diyor-sunuz. Biz tüm bu terimleri birbiri ye-rine geçecek þekilde kullanýyoruz çünkü bizim öðretimiz budur. Ancak, ezoterik inançta Yüksek Benliðin kiþi-liði vardýr. Yüksek Benlik sizin yüzünüze sahiptir ve ayný zamanda Tanrý'nýn bir parçasýdýr. O perdenin diðer tarafýndadýr ama ayný zamanda sizin içinizdedir, dolayýsýyla sizin içinizde olan peygamberdir. Eðer bu þekilde ifade etmek istiyorsanýz, Yüksek Benlik ruhsal kurallarýn þablo-nunu içermektedir. Bununla birlikte, bunlar aslýnda kurallar olmaktan çok kavramlardýr. Bunlar geçmiþ yaþam deneyimlerinin kavramlarý olup, bizim deyiminizle Akaþ tarafýndan temsil edilmektedir.

Bu þablon etrafýnýzda bulunan melek-ler ve rehbermelek-ler, kim olduðunuz, nereye gittiðiniz, neden burada olduðunuz ve yaþamý sürdürme olarak kabul ettiðiniz þeylerin özellikleriyle ilgili kavramlarý içermektedir. Yüksek Benlik sizden daha yüksekte olan bir þey deðildir ve adýný bedeninize göre daha yüksek düzeyde titreþmesinden dolayý almak-tadýr. Ezoterik inancýn tüm amacý ve hedefi: Ýnsanýn Yüksek Benliðin elini tutmasý ve þablon hakkýnda daha fazla bilgi edinmesidir.

Her gün uykudan uyandýktan sonra Tanrý'ný elini tutup o gün boyunca tam bir denge içinde ve büyük bir bilgelikle

dolaþmak hoþ olmaz mýydý? Yeniçað inancý iþte budur. Bu ezoterik inançtýr yani içinizde olan Tanrý ile temas etmektir.

Dünyaya gelmiþ olan tüm üstatlar, evet tamamý, içinizdeki Tanrý'dan söz ettiler. Yeniçað inanç sistemi tüm üstat-larýn geçerli ve meþru olduküstat-larýný, bu mesajý vermek üzere buraya geldikleri-ni ve onlara tapýnýlmayacaðýn öðret-mektedir. Üstatlar kendilerini tecrit etmediler veya kendilerine tapýnýlma-sýný talep etmediler veya kendileri merkez olarak alýnýp çevrelerine bir kilise kurulmasýný istemediler. Dola-yýsýyla, Yeniçaðda Evangelist bir atýlým yoktur. Eðer sizin yanlýþta ve kendisi-nin doðruda olduðunu söyleyip sizi buna inandýrmaya çalýþan biri ile kar-þýlaþýrsanýz, onlarýn Yeniçað bilgileri takipçisi olmadýðýný varsayabilirsiniz. Aslýnda bu kiþi muhtemelen kendi kutusuna yerleþtirmiþ olduðu bir þeye sahiptir ve sizi o kutuya ve içindeki þeye dahil etmek istemektedir. Bu, bizim sözünü ettiðimiz ezoterik inanç deðildir.

Kendi Yüksek Benliðinizle temasa geçmek, içinizde bir denge oluþmasýna yol açacaktýr ve diðerleriyle ilgili olarak size yardýmcý olacaktýr. Yüksek Benlik anahtardýr. Sizi seven bir hayýr-sever bir sistem vardýr ve bu sistem sizi, sizin çocuklarýnýzý sevdiðiniz gibi sevmektedir. Çünkü siz bu gezegene geldiðinizde bizimle iliþkinizi koparýr-sýnýz. Bunu özgür iradenizle yaparsýnýz ve bu iþte uzmansýnýz.

Kryon olarak ben bunu hayal bile edemiyorum. Tanrý'nýn bir parçasý

olarak kendimle olan iliþkimi keseceði-mi ve kim olduðumu bilmeyeceðikeseceði-mi düþünmek durumunda kalsam, üzüntü-den hüngür hüngür aðlardým. Aman Tanrým! Ne görev ama! Ancak, siz bu görevi serbestçe ve kolaylýkla, hem de çok uzun bir süreyle yerine getirirsiniz. Þimdi benim neden size tutkun olduðu-mu ve burada bir enerji devriminin tepesinde olduðunuzu biliyorsunuz.

Melekler Ýle Ýlgili Gerçek

Biraz da melekler hakkýnda konuþ-mak istiyorum. Bu konudan þimdiye dek pek fazla söz etmedim. Kryon bir melek deðildir ve daha çok bir yardým-cýdýr. Biraz önce partnerim benden "Yeniçaðýn hayýrsever meleði" olarak söz etti ama bu tabir tam doðru deðildi. Ben bir yardýmcýyým. Bana bu konuda inanabilirsiniz çünkü eðer bir melek görseydiniz aradaki farký mutlaka ve derhal görürdünüz.

Birinci konu: Melekler gerçek mi? Kesinlikle! Evet.

Ýkinci konu: Melekler nedir veya kimdir?

Sevgili varlýklar, bu gezegen için bir hayýrsever yardým sistemi vardýr. Bu sistem sizinle tartýþmamýza izin ver-meyecek kadar karmaþýktýr çünkü sizler gerçek olduðunu düþündüðünüz þeye inanmaya meyletmektesiniz. Melekler ne yaparlar? Onlar kimdir, nereden ve hangi sýklýkta gelirler? Size bunlarla ilgili bazý bilgiler vereceðim ama bazýlarý bundan hoþlanýrken, bazýlarý hiç memnun kalmayacaklar.

Fiziksel ziyaretler: Melekler onlara gereksinim duyulduðunda ve merkezi

kaynaktan gelirler. Normal olarak tari-hin çeþitli dönemlerinde hem genel olarak tüm insanlýk, hem de bireyler için gelirler. Her geliþlerinde olaðan-üstü bir görüntü sergilerler. Meleklerin bir tanesi bile fiziksel bedene sahip deðildir. Bir meleksi varlýk insanlarý ziyaret ettiðinde, bu ziyaretin inanýlýr ve açýklanabilir olmasýný saðlamak amacýyla insanlar o meleðe bir deri geçirmenin ve sýrtýna kanatlar yerleþ-tirmenin ve bir isim vermenin gerekli olduðuna karar vermiþlerdir. Ýnsanlar onlarýn kýyafetlerini beyaz renkli olarak tarif etmiþler (bu saflýðý simgeler), onlarýn resimlerini çizmiþler, baþlarýnýn üstüne hâle koymuþlar ve onlarla ilgili bilgileri kaydetmiþlerdir. Oysa melek-lerin görünüþü böyle deðildir. Onlar fiziksel bedenli deðil, çok boyutlu var-lýklardýr.

Bir meleðin görünüþünü en açýk ve doðruya yakýn þekilde muhtemelen Musa anlatmýþ ve meleði yanan çalý olarak tanýmlamýþtýr. Onun anlatýmýna göre kendisini tüketmeyen ateþ veya kendi etrafýnda dönen yanardöner top. Melek enerjisinin iyi bir tanýmýdýr. Yanan çalý gerçekten de bir melekti. Meleksi enerjilerle ilgili dramatik olay, onlarýn hiç beklemediðiniz þekilde size doðru gelen bir enerji topu olarak ortaya çýkmasýdýr. Bazen doðrudan doðruya duvarýn içinden geçerek gelir-ler. Yanardöner görüntüleri vardýr, bazýlarý ateþe benzer ve büyük çoðun-lukla insanlarý korkuturlar. Kutsal ki-taplarda meleklerin ziyaretini tarif eden her yazýda meleðin gelir gelmez ilk olarak "Korkma" dediði söylenir. Þimdi herhangi bir insan beyaz elbisesi olan ve baþýnda hâleyle dolaþan güzel bir

kadýndan niye korksun ki? Meleðin derhal bu mesajý vermesinin nedeni onlarýn görüntüsünün böyle olma-masýdýr. Sevgili varlýklar, melekler buraya sizleri korkutmak için gelmez-ler ve aslýnda kendigelmez-lerini tüm güzellik-leri ve görkemgüzellik-leriyle sizlere sunmak üzere gelirler. Bu öylesine görkemli bir güzelliktir ki, bazýlarý onlara bakamaz bile.

Þimdi sizin hiç beklemediðiniz bölüm geliyor. Melekler kolektif var-lýklardýr. Tekil bir melek diye bir þey yoktur. Siz onlarý tek bir varlýk olarak görebilirsiniz ama sizler meleksi gücün çorbasýnýn farkýnda deðilsiniz. Melek-ler pek çok sesle konuþurlar ama ses-leri hava içinden ses titreþimses-leri olarak geçip gelmez ve doðrudan kafanýzýn içinde duyulur (telepati). Melekler nor-mal koþullarda kalabalýklara hitap etmezler. Onlar hep bireysel olarak bir kiþiye hitap ederler ve o kiþiler tarafýn-dan "bir kiþi" olarak algýlanýrlar.

"Tamam da Kryon, Baþ Melek Mikail için ne söyleyeceksin? Ben bu tekil ve güzel melekten mesajlar getiren birini tanýyorum. Bu konuda ne diyeceksin?" Baþ Melek Mikail'den gelen mesajlar bir gruptan gelmektedir. Bu çok güçlü bir gruptur ama bunu "tek olarak algýlanan bir grup bilinci" olarak düþünün. Kryon için de ayný þeyler geçerlidir. Diðer tarafý temsil eden tüm varlýklar bu özelliklere sahiptir. Biz bedensel olmadýðýmýz gibi, tekil de deðiliz.

Bundan sonraki konunun anlaþýlmasý daha da zor olacaktýr çünkü size bu þekilde anlatýlmadý. Melekler arasýnda

bir hiyerarþi yoktur. "Kim en güçlüdür ve kim iþin baþýndadýr" sisteminde meleklerin hiçbiri diðerinden üstün deðildir. Onlar Tanrý'nýn çorbasýnýn bir parçasýný oluþtururlar ve hepsi eþdeðer görkeme sahiptir. Bazýlarý diðerlerinin elçisi olarak tayin edilmiþlerdir ama bu onlarýn diðerlerinden daha üstün olduk-larý anlamýna gelmez. Onlar buraya belirli bir karar uyarýnca gönderilirler ve insanlýk içinde Tanrý sevgisini ve hayýrseverliði hýzlandýrmaya yönelik mesajlar verirler.

En fazla alýntý yapýlan melek her-halde Baþ Melek Mikail'dir. Siz de onu sanki en tepedeki melekmiþ gibi algýlarsýnýz. Ancak, teknik olarak Mikail bir gruptur ve hiyerarþik bir konumu yoktur. Görüntü öyle deðildir çünkü mesajlar önemli olan belirli bir bölgeye gönderilir. Mikail sizlere "Ben hepsi görkemli, hepsi Tanrý sevgisini içeren, hepsi hayýrsever ve güzel olan ve hepsi sizin hizmetinizde olan pek çoktan biriyim." der ama insanlar illâ bir hiyerarþi olmasýný isterler. Þu önem-lidir, diðeri o kadar önemli deðildir, bunu kaldýrýp atabilirsin.

Sizin organlarýnýz için bir hiyerarþi geçerli midir? Hangilerine ihtiyaç duy-mazsýnýz? Hangileri sizi hayatta tutar? Hepsi birlikte yaparlar bunu ama siz çoðu zaman en önemli organ olarak kalbi görürsünüz. Bu gerçekten doðru mudur yoksa bu "hepsi için konuþmayý mý" ima eder? Ha evet, hangi organýnýz diðerlerine karþý isyan etti ve bedeni terk edip gitti?

Þimdi Ýblis mitolojisini tartýþalým. Burada olup bitenden hoþlanmayan ve bu nedenle býrakýp giden bir melek söz

konusudur. Ama belki de bu melek yanlýþ bir þey yapmýþtýr ve bu nedenle Tanrý'nýn evinden atýlmýþtýr. Sevgili varlýklar, burada sýrýtan insani önyargýyý görebiliyor musunuz? Bu hikâye tam bir saçmalýktýr ve kaynaðý "Tanrý'nýn insanileþtirilmesinde" yat-maktadýr. Ýnsana ait özellikler olan yargýlamayý, savaþý, kavgayý ve dram-larý alýp, ondram-larý yaratýcýnýn görkemine ekleyemezsiniz ama insanlar bunu ezelden beri yapýyorlar.

Hiçbir þey Tanrý çorbasýný terk ede-mez. Çorba Ruhun tamamýný temsil eden saf enerjidir. O sonludur ve parçalarýnýn adedi hep aynýdýr (ifadeyi sizler için 3 boyuta uyarladýk). Tanrý yaratýlýþ enerjisidir ve kuantum durum-daki bir sevgi kabýndan asla dýþarý çýk-mayan bir sis gibi birarada kalýr. Sisin bir parçasýný alýp baþka yere götüre-mezsiniz çünkü aksi halde varolamaz. O neyse odur ve her zaman mükemmel olacaktýr, her zaman ayný kalacaktýr ve daima tam olacaktýr. Tanrý'nýn görke-minden hiçbir þey çýkarýlamaz ve ona hiçbir þey ilave edilemez.

Melekleri tarihin her döneminde bulabilirsiniz. Onlar yaratýlýþ enerji-sinin temsilcileridir. Onlarýn cinsiyeti yoktur çünkü enerjiden ibarettirler. Onlar diþi veya erkek deðillerdir ve her zaman eþit derecede güçlüdürler. Onlar çok güzel, çok boyutlu ulaklardýr ve insanlýða yardým getirirler. Onlarý bir-birlerinden ayýran tek þey verdikleri "hizmetin" çeþidi veya onlarýn "uzman-lýk alanýdýr". Ancak, onlar görünüþte ayrý gibi görünseler ve sizinle konuþsalar da her zaman bizim parçamýz olarak kalýrlar. Ben onlarýn

kim olduðunu biliyorum ve onlarý çalýþýrlarken izledim. Ben de bir ulaðým ama ben melek deðilim.

Rehberler -

Sizin Düþündüðünüz Þey Deðil

Biraz da rehberlerden söz etmek istiyorum. Partnerim size, sizlerin "kendi rehberleriniz" olduðunuzu söyledi. Bunu kavramanýn sizin için zor olduðunu ve ayrýca bu fikirden hiç hoþlanmadýðýnýzý da biliyorum. Bununla birlikte, iþleri biraz daha kar-maþýk hale getireceðim. Partnerim hak-lýdýr ama ben sizlerden bunu baþka bir çerçeveye yerleþtirmenizi istiyorum.

Sizde adýna Merkabah dediðiniz bir þey var. Serbest bir taným yaparsak, bunun geniþliði yaklaþýk 8 metre olan,

kiþisel kuantum enerji alanýnýz olduðunu söyleyebiliriz. Bu sizin DNA'nýzýn moleküllerinin toplamý tarafýndan yaratýlan bir alandýr (bu moleküller biyolojik seviyede dolaþýk-týr). Her bir insanýn böyle bir alaný vardýr. DNA tümüyle kendine özgü olduðu için her bir Merkabah da kendine özgüdür. Merkabah'ýnýzýn alaný sizin ruhunuz deðildir, hattâ sizin Yüksek Benliðiniz bile deðildir. O sizsiniz. DNA'nýzýn alanýnýn sizin dünyevi bedeninizden baþka herhangi bir þeye ara yüz olmaktan tümüyle farklý bir amacý vardýr. Onun yaptýðý budur. Bu alan size ve bilincinize ara yüz olarak görev yapmaktadýr.

Bu karmaþýk olmanýn yanýnda, açýk-lanmasý da zor olan bir þeydir.

Merkabah sizin içselliðinize

(bedeninizin akýllý parçasý) köprü oluþturduðuna göre, sizden pek çok þey içer-mektedir. Merkabah sizin ilâhi tarafýnýzý, yaþam gücünüzün kopyasýný ve hattâ Akaþýnýzý içinde barýndýrmaktadýr. Sizin Akaþik kayýtlarýnýz

DNA'nýzda olduðuna göre, o da Merkabah'ýn bir parçasýdýr. Bu nedenle, geçmiþinizi Merkabah alaný aracýlýðýyla her zaman yayýnladýðýnýzý söyleyebili-riz. Ýþte sevgili varlýklar bu bazýlarýnýn sizin geçmiþ yaþamlarýnýzý okuya-bilmelerinin nedenidir. Sizin þablonunuz Merkabah'ýnýzýn kutsal örüntüsü içindedir.

Sizin Akaþik kayýtlarýnýzý oluþturan

Belgede LÜTFEN BÝRAZ HOÞGÖRÜ (sayfa 41-52)

Benzer Belgeler