• Sonuç bulunamadı

Menüler arasında gezinme ve seçimler yapmayla ilgili bilgi için, bkz. Yazıcı menülerini kullanma sayfa 12.

Print (Baskı) menüsü

Print This Image (Bu Görüntüyü Bastır): Geçerli fotoğrafı bastırmak için seçin. Full Size (Tam Boyut), 2 Photos per Page (Sayfa başına 2 Fotoğraf) veya 4 Photos per Page (Sayfa başına 4 Fotoğraf) arasından seçim yapabilirsiniz.

Print All (Tümünü Bastır): Print All (Tümünü Bastır) seçeneklerini görüntülemek için seçin.

Fotoğraf makinesindeki tüm fotoğrafları sayfa başına bir tane kenarlıksız fotoğraf şeklinde bastırmak için Full Size (Tam Boyut) seçeneğini belirleyin ve Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın. Ayrıca 2 Photos per Page (Sayfa başına 2 Fotoğraf), 4 Photos per Page (Sayfa başına 4 Fotoğraf) veya Print Index (Dizin Bastır) arasından da seçim yapabilirsiniz.

Print New (Yeni Fotoğrafları Bastır): Print New (Yeni Fotoğrafları Bastır) seçeneklerini görüntülemek için seçin. Sayfa başına bir adet bastırmak için Full Size (Tam Boyut) seçeneğini belirleyin ve fotoğraf makinesi en son takıldıktan veya kapatıldıktan sonra çekilen fotoğrafları bastırmak için Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın. 2 Photos per Page (Sayfa başına 2 Fotoğraf), 4 Photos per Page (Sayfa başına 4 Fotoğraf) veya Print Index (Dizin Bastır) arasından seçim yapın. Bu özellikle ilgili yardımı açmak için Help (Yardım) seçeneğini belirleyin ve Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın.

Print Favorites (Sık Kullanılanları Bastır): Fotoğrafları sık kullanılan olarak işaretlemek için seçin ve sık kullanılan olarak işaretlenen fotoğrafları bastırmak için Menu/OK (Menü/Tamam) tuşuna basın. Bu menü seçeneği yalnızca HP Photosmart R967 ve R827 model fotoğraf makinelerinde vardır.

Passport Photo (Vesikalık Fotoğraf): Passport Photo (Vesikalık Fotoğraf) seçeneklerini görüntülemek için seçin. 2 x 2 inç, 35 x 45 mm, 25,4 x 36,4 mm, 36,4 x 50,8 mm veya 45 x 55 mm arasından seçin ve sonra Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın. Daha fazla bilgi için, bkz. Vesikalık fotoğraf bastırmak için sayfa 25. Bu özellikle ilgili yardımı açmak için Help (Yardım) seçeneğini belirleyin ve Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın.

Fotoğrafları görüntülemediğiniz zaman bu menü seçeneği devre dışıdır.

Panorama photo (Panorama fotoğraf): Panoramik baskı ayarını On (Açık) veya Off (Kapalı) (varsayılan) olarak belirlemek için seçin. Seçili tüm fotoğrafları 3:1 en boy oranıyla bastırmak için On seçeneğini belirleyin; bastırmadan önce 10 x 30 cm (4 x 12 inç) kağıt yükleyin.

Panorama baskı özelliği açıkken diğer baskı menüsü seçenekleri devre dışıdır. Normal 3:2 en boy oranıyla bastırmak için Off (Kapalı) seçeneğini belirleyin.

Araçlar

Print test page (Sınama sayfası bastır): Sorun gidermeye yardımcı olabilecek, yazıcı hakkında bilgilerin bulunduğu bir sınama sayfası bastırmak için seçin. Daha fazla bilgi için, bkz. Sınama sayfası bastırma sayfa 34.

Clean cartridge (Kartuşu temizle): HP 110 Üç Renkli Inkjet yazıcı kartuşunu temizlemek için seçin. Daha fazla bilgi için, bkz. Yazıcı kartuşunu otomatik temizleme sayfa 33.

Align cartridge (Kartuşu hizala): HP 110 Üç Renkli Inkjet yazıcı kartuşunu hizalamak için seçin. Daha fazla bilgi için, bkz. Yazıcı kartuşunu hizalama sayfa 35.

Print quality (Baskı kalitesi): Baskı kalitesini değiştirmek için seçin. En yüksek kalitede baskı sonucu veren Best (En iyi) (varsayılan) ile bundan daha az mürekkep kullanan ve daha hızlı bastıran Normal arasında seçim yapın. Normal seçeneği yalnızca varsayılan

Paper type (Kağıt türü): HP Advanced Photo Paper (HP Gelişmiş Fotoğraf Kağıdı) (varsayılan), HP Premium Photo Paper (HP Premium Fotoğraf Kağıdı), Other Photo (Diğer Fotoğraf) ve Other Plain (Diğer Düz) arasında seçim yapın. Mükemmel kalitede çıktılar yalnızca yazıcınızdaki mürekkeple kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan HP Gelişmiş Fotoğraf kağıdı ile elde edilebilir. Başka bir kağıt kullanıyorsanız, çıktılarınızı geliştirmek için bu menüdeki uygun kağıt türü ayarını seçin.

Borderless printing (Kenarlıksız baskı): Kenarlıksız baskıyı On (Açık) (varsayılan) veya Off (Kapalı) olarak belirlemek için bunu seçin. Kenarlıksız baskı özelliği kapalıyken tüm sayfalar dar bir beyaz kenarlıkla bastırılır. Bu sadece Full Size (Tam Boyut) sayfalarına uygulanır. Sayfa başına 2 veya 4 Fotoğraf olarak bastırılan sayfalarda kenarlık olmayacaktır.

EXIT (ÇIKIŞ): Geçerli menüden çıkmak için Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın.

Help (Yardım)

Top Ten Printing Tips (En Önemli On Bastırma İpucu): En önemli on bastırma ipucunu okumak için seçin.

Printer Accessories (Yazıcı Aksesuarları): Yazıcı ile kullanılabilen aksesuarlar hakkında bilgi almak için seçin.

Printer Control Panel (Yazıcı Kontrol Paneli): Yazıcı kontrol panelinin kullanılmasına ilişkin bilgi almak için seçin.

Print Cartridge (Yazıcı Kartuşu): Yazıcı kartuşlarını kullanmayla ilgili bilgi edinmek için seçin.

Loading Paper (Kağıt yükleme): Kağıt yüklemeyle ilgili bilgi edinmek için seçin.

Clearing Paper Jams (Kağıt Sıkışmalarını Giderme): Kağıt sıkışmasını gidermeyle ilgili bilgi edinmek için seçin.

PictBridge Cameras (PictBridge Fotoğraf makineleri): PictBridge fotoğraf makinelerini yazıcıyla kullanma hakkında bilgi edinmek için seçin.

Connecting to the TV (Televizyona Bağlama): Yazıcıyı televizyona bağlama ile ilgili bilgi edinmek için seçin.

Saving Images (Görüntüleri Kaydetme): Fotoğrafları bağlı bir bilgisayara kaydetme ile ilgili bilgi edinmek için seçin.

Printer Battery (Yazıcı Pili): İsteğe bağlı HP Photosmart Dahili Pilini yazıcıyla kullanma konusunda bilgi edinmek için seçin.

Traveling with the Printer (Yazıcıyla Seyahat): Yazıcınızla seyahat etmeyle ilgili ipuçlarını okumak için seçin.

Getting Assistance (Yardım Alma): Yazıcıyla ilgili nasıl yardım alacağınızı öğrenmek için seçin.

About (Hakkında): Yazıcı ve fotoğraf makinesi model ve revizyon numaralarını okumak için seçin.

EXIT (ÇIKIŞ): Geçerli menüden çıkmak için Menu/OK (Menü/Tamam) düğmesine basın.

Ek A

Dizin

vesikalık fotoğraflar 21, 61 yardım 62

destek süresinden sonra 58 dijital fotoğraf makineleri. bkz:

fotoğraf makineleri fotoğraf özet ekranı 8 fotoğrafı kırpma 22 HP desteğini arama 57 HP destek 57

HP Photosmart A430 series aksesuarlar 39

satın alma ve seçme 17 sıkışmalar 62 kartuşlar. bkz: yazıcı kartuşları kontrol paneli 6

M

menü, HP Photosmart A430 series 61

mürekkep düzeyi, kontrol etme 34

mürekkep kartuşları. bkz: yazıcı kartuşları

kalite sorunları 48 yanıp sönen ışıklar 41

T

taşıma çantası model 12

taşıma HP Photosmart A430 series 39

taşıma HP Photosmart A430 series 39

uzaktan kumanda 10, 44

V

vesikalık fotoğraflar 21

Y

yardım. bkz: sorun giderme yardım, elektronik 3

Hızlı Başvuru

Ekran simgeleri

HP Photosmart Paylaşım durumu: HP Photosmart Paylaşımı kullanarak dağıtmak için seçilen fotoğraf sayısını (varsa) görüntüler. Daha fazla bilgi için fotoğraf makinesi Kullanıcı Kılavuzu'na bakın.

DPOF bastırma durumu: Fotoğraf makinesinde DPOF (Digital Print Order Format - Dijital Bastırma Sırası Biçimi) baskı için seçilmiş olan fotoğraf sayısını görüntüler.

Pil göstergesi: Fotoğraf makinesi pillerinin (üstteki) ve takılıysa, isteğe bağlı HP Photosmart Dahili Pilinin (alttaki) şarj düzeylerini görüntüler.

Gezinme okları: Bu oklar yazıcı kontrol panelindeki veya düğmelerine basarak göz atabileceğiniz başka fotoğraflar olduğunu belirtir.

Mürekkep düzeyi göstergesi: HP 110 Üç renkli Inkjet yazıcı kartuşu mürekkep düzeyini gösterir.

Bastırma kutusu: Bir onay işareti ve bastırılmakta olan fotoğrafın kopya sayısını görüntüler.

Dizin numarası: Geçerli fotoğrafın dizin numarasını ve fotoğraf makinesindeki toplam fotoğraf sayısını gösterir.

Yazıcı kontrol paneli düğmeleri ve simgeleri.

Açık: Yazıcıyı açmak veya kapatmak için basın.

Kaydet: Fotoğrafları yükleme istasyonundaki fotoğraf makinesinden bağlı bir bilgisayara aktarmak için basın. Bkz. Bilgisayara aktarma sayfa 29.

Fotoğrafı Onar: Fotoğrafı Onar özelliğini açmak veya kapatmak için basın.

Bkz. Fotoğrafı Onar özelliğini kullanarak fotoğraflarınızın kalitesini artırma sayfa 23.

Bastır: Geçerli fotoğrafı bastırmak için basın. Her basışta aynı fotoğraf tekrar bastırılır.

Menu/OK (Menü/Tamam): Bir menüyü açmak ve kapatmak veya bir menü seçeneğini belirlemek için basın.

Yakınlaştır: Görüntüyü büyütmek için Yakınlaştır+, küçültmek için Yakınlaştır- düğmesine basın.

İptal: Bir bastırma eylemini durdurmak için basın.

TV: Fotoğrafları bağlı bir televizyonun ekranında veya fotoğraf makinesi ekranında görüntüleme arasında geçiş yapmak için basın.

Benzer Belgeler