• Sonuç bulunamadı

Büyük Resim: “Yalnýz Deðilsiniz”

Büyük Resim:

“Yalnýz Deðilsiniz”

Canlý Kryon Celsesi,

3 Þubat 2012 Patagonya Gemi Gezisi Lee Carroll kanallýðý ile verilmiþtir.

maþýk olmayan basit bir þekilde anlata-caðým. Anlattýklarým yoðun bir özet þeklinde olacak ve sizler bu özeti daha iyi anlayabileceksiniz.

Her þey 13 milyar yýl önce baþladý. Partnerim bugün size Yaratýlýþ Maðarasýnýn dünyanýn oluþmasý

sýrasýnda þekillenmiþ olduðunu söyledi. Bu bir kuantum olayýdýr. Yaratýlýþ Maðarasý oradaydý. Sizler oradaydýnýz. Ben (Kryon) de oradaydým. Bizler dünyanýn oluþmasýný ve potansiyellerin de varolmaya baþlamalarýný izledik. Ve sevgili dostlar þimdi gerçekten bilme-niz gereken bilgi þu: Gezegen

geliþirken sizler sadece etrafýnda yer-leþip bunu izlemediniz. Bunu size nasýl anlatsam ki? Tüm insanlýk macerasýnýn ve medeniyetinin sadece dünyanýn var-lýðýnýn son anlarýnda oluþmasýný tuhaf bulmuyor musunuz? Yaþamýn dünya üzerinde geliþmekte olduðu bu mil-yarlarca yýl boyunca yaþam birçok kez baþladý ve durdu, henüz insanlar burada deðildi. Geliþiminizin mümkün olan son anda olmasý size tuhaf gelmiyor mu? Büyük memeliler milyonlarca yýl-dan beri burada vardý ama sizler ortada yoktunuz. Sizin biliminiz bunun tuhaf olduðunu düþünmüyor, çünkü onlarýn elinde bunu kýyaslayabilecekleri bir þey yok. Onun yerine olaylara gerçekleþtiði þekilde bakýyorlar. Biz buna planlanmýþ eþzamanlýlýk diyoruz.

Bu bilgileri size düzgün bir þekilde verebilmek için size yaratýlýþ hikâyesini tekrar anlatmamýz gerekecek. O

zamanlar sizler sadece izlemekte

yetin-miyordunuz. Her biriniz baþka bir yerde iþin içindeydiniz ve olaya katýlý-yordunuz. Bu sizin bulunduðunuz ilk gezegen deðildir ama siz bunu zaten biliyorsunuz, deðil mi?

Bununla birlikte, diðer varoluþla ilgili bilgi sizin þu anda geçerli olan akaþik geçmiþinizde yer almýyor, çünkü DNA akaþý sadece dünya tabanlýdýr (sadece dünya ile ilgilidir). Dolayýsýyla, her-hangi bir hatýrlama Yüksek Benliði-nizden gelen sezgi ve varsayýmdýr, DNA'nýzdan deðil. Sizin DNA'nýz tek bir deðiþiklikle tamamen dünya temel-lidir. Ve bu da bizi yeniden yaratýlýþ hikâyesine getiriyor.

Genel Bakýþ

Þimdi izin verin sizi 1 milyar yýl öncesine götüreyim. Sizler o zamanlar da bu galaksideydiniz. Ve tarihinizin herhangi bir kýsmý için bu galaksi dýþý-na bakmamanýz gerektiðini söylemek isterim. Her bir galaksinin kendi ruhsal planý vardýr ve bu plan her bir galaksi-nin fiziðini etkiler. Ýþte bu nedenle de bilim evrende farklý fizikler saptaya-bilmekte ama bunun nedenini açýkla-makta yetersiz kalaçýkla-maktadýr. Bu inceleme için kendi galaksiniz içinde kalýn. Bu noktada size bilincinizin fizi-ðinizi belirlediðini söylesem, herhalde anlayamazsýnýz. Onun için bunu burada býrakmak en iyisi.

Ýzin verin sizi, þu anda sizin yaþadýk-larýnýzý yaþayan bir gezegene götüre-yim. 4 milyar yýl önce sizin

geze-41 geniniz henüz soðuma aþamasýndaydý.

Yaþam sizin bildiðiniz anlamda baþlamýþ deðildi ama tohum vardý hepsi bu. Sizin bildiðiniz þekliyle Hayat gerçekten hiç baþlamamýþtý. Fakat galaksideki diðer yerlerde insansý olan sofistike gruplar halihazýrda yer-leþmiþti . Size benziyorlardý, çünkü plan böyledir. 4 milyar yýl önce onlarýn gezegeninde yaþam baþladý, sizin zaman çizginizden çok farklý olarak.

1 milyar yýl önce onlar bir deðiþim yaþadýlar ve onlarýn özgür seçimleri vardý. O zamanlar bunu yapan tek gezegendiler ve sonunda onlar bir bilinç baþkalaþýmý (metamorfoz) yaþadýlar.

Bu noktadan sonra deðiþim hýzý arttý ve sadece 1000 yýl içinde tam bedensel (maddesel) durumdan aydýnlanmýþ hale geldiler. Sadece 1000 yýl içinde kuan-tum düþünenler haline geçtiler. Hayat onlar için ilâhi, ayrý ve farklý olarak tanýmlanýyordu, çünkü içlerinde yaþamýn kuantum parçalarýný keþfet-miþlerdi. Her þey deðiþti. Artýk ölümlü deðillerdi ve plan uyarýnca, gelecek-lerinin belirli bir noktasýnda baþka bir gezegeni kendi evrimleþmiþ DNA'larý ile "tohumlayacaklardý". O gezegen hazýr olduðunda, ýþýk ve karanlýk ve tanrýsal sezgi ile ilgili bilgilerinin tohumlarýný yerleþtireceklerdi ve gerçekten de, sizinkinden çok uzakta yer alan bir gezegende bunu yaptýlar. Sözü geçen gezegen Yedi Kýzkardeþ takýmyýldýzlarý içinde yer alan bir geze-gendi ve sizler þimdi bu gezegeni

Pleiadeslilerin yuvasý olarak biliyor-sunuz. Ýþte bu Pleiadeslilerin

medeniyetinin baþlangýcýydý. Pleiadesliler iþte böyle baþladýlar, kendilerini DNA nýn farkýndalýðýyla tohumlayan diðerleri tarafýndan.

Milyonlarca yýl sonra Yedi Kýzkardeþ Takýmyýldýzý (Süreyya) içinde insansý varlýklar yükselme aþamasýna girdiler. Size þimdi galaksinin tarihçesini anlatýyorum, yaþamýn tarihini deðil. Bu ilâhiliðin tarihidir ve burada her þey merkez tarafýndan etkilenmektedir ve her þey bir dolaþýk kuantum duru-mundadýr. Tüm bunlarýn temelinde özgür seçim yatmaktadýr.

Sizin Hikâyeniz

Birkaç yüz bin yýl önce insanlar sizin bugün bildiðiniz insan formuna girme-ye baþladýlar. Tüm geçmiþ göz önüne alýndýðýnda, bu tarih için dün demek mümkündür. Bunu insanlýðýn geliþimi ile karýþtýrmayýn. Bu geliþim çok uzun bir zamandan beri oluþ halindedir. Ama sizin bedeniniz içinde bulunan DNA bu gezegende doðal olarak geliþmiþ olan DNA deðildir. Sizin DNA'nýz dünya temelli evrimsel sürecin dýþýndadýr ve bilim insanlarý da yavaþ yavaþ bunu fark etmeye baþlamýþlardýr. Onlarýn sözünü ettiði "kayýp halka" insana ait deðildir.

Þimdi yeniden sizin hikâyenizin baþý-na dönersek, þunu söyleyebiliriz: Yaklaþýk 100.000 ila 200.000 yýl önce Pleiadesliler sizlerin içine tohumlarýný

yer-leþtirmek üzere dünyaya geldiler. Onlar o zamana dek evrim-leþmiþler ve mezun olmuþlar ve bilinç deðiþimini baþarmýþlardý. Onlar özgür seçim sonucunda kuantum hale gelmiþlerdi ve sizlerde iþte onlarýn DNA'larýnýn parçalarý bulunmaktadýr.

Sizin için yeni bilgi: Bu tohumlama süreci tek defalýk bir iþ deðildi. O nedenle size Pleiadeslilerin sizinle bir-likte çalýþmýþ olduklarý sürenin büyük bölümleri hakkýnda bilgi veriyoruz. Bu iþlem zamana yayýlarak ve birçok yerde yapýldý. Ýþlemlerin hepsi eþza-manlý olarak yapýlmadý ve bunun nedenleri þimdilik sizin için bilinmez olarak kalacaktýr. Ama size ileride þimdi artýk soyu tükenmiþ olan diðer insansýlarýn niye zamanýnda varolduk-larýný açýklayacaðým. Þu anda tek bir insan türü vardýr ve bu durum gezegen-deki memelilerin geliþimine ters

düþmektedir. Bu bir tasarýmdý ve sizin bildiðiniz insan için bunun yaratýlmasý 100.000 yýldan fazla sürdü.

Aydýnlýðýn ve karanlýðýn bilgisinin bir bahçe içinde konuþan bir yýlan ve baþka mitolojik hikâyeler ile ilgili ve

baðlantýlý olarak verilmiþ olduðu þek-lindeki yaratýlýþ hikâyesi sizin insani ön yargýlarýnýza göre düzenlenmiþtir. Ruhsal mantýðý kullanarak bu hikâyelerin gerçeðin mecazlar

(metafor) kullanýlarak anlatýlýþ tarzýn-dan baþka bir þey olmadýðýný ve gerçekten de büyük bir bilinç deðiþi-minin yaþanmýþ olduðunu ama bunun bir anda deðil, uzunca bir süreye yayýlarak gerçekleþmiþ olduðunu bula-bilmeniz gerekir. Ayný efsaneye göre dünya da 7 gün içinde yaratýlmýþtýr. Ancak, bu sadece nümerolojik bir gerçeði temsil etmektedir (7 tanrýsal-lýðýn sayýsýdýr) ve anlamý da dünyadaki yaratýlýþta ilahi bir dizaynýn olduðudur.

Ruhsal tarih ile ilgili öðretiler

hakkýnda ruhsal mantýðýn kullanýlmaya baþlamasýnýn zamaný gelmiþtir çünkü bu nedenle açýða çýkacak olan bilgiler muhteþem olmanýn yanýnda sizlerin her þeyi daha iyi anlamasýna da yardýmcý olacaktýr.

Þimdi, sizin DNA'nýz gerçekte nedir acaba? O Pleiadeslilerin kodudur ama bu kod yalnýz Pleiadeslilerin deðil, onlardan önce varolan ve tohumlarýný onlara yerleþtirmiþ olanlarýn da kodudur. Sizler bunlarý hatýrlaya-mazsýnýz çünkü oyun bu þekilde kurul-mamýþtýr. Sistem uyarýnca sizin akaþik kayýtlarýnýz sadece dünya ile sýnýrlýdýr. Ama sizin "ilâhi anýlarýnýz" sizi baþlangýca kadar götürecektir, galak-sideki ve evrendeki ilâhiliði gördü-ðünüz sistem üstüne sistem, sistem üstüne sistemin yaratýldýðý yere.

43 Onlar kimdir? Onlar sizin tanrýsal

ebeveynlerinizdir. Onlar içinizdeki ilâhilik tohumudur ve burayý ziyaret ediyorlar. Ve ayrýca onlarýn hepsi Pleiadesliler deðillerdir. Bunu biliyor muydunuz? Onlar galaksinin her tarafýndan gelmektedir. Onlar da Pleiadeslilerin tohumlarýný temsil etmektedirler ve sizin güvende olmanýzý saðlamaktadýrlar. Bunun baþka türlü olmasýný istemezdiniz, deðil mi? Tabii siz "Neye karþý gü-vende?" diye sorabilirsiniz.

Güvenlik Balonu

Evreniniz yaþam ile kaynamaktadýr. Milyonlarca yýl boyunca göreceli olarak sadece birkaç gezegen maddesel bedenlerinde "yaratýcý DNA'ya" sahip olduklarý bir yere varmayý baþara-bilmiþlerdir. Bazýlarý tohumlanmýþlar ama olumlu sonuç alamamýþlardýr. Bazýlarý artýk ölüdür. Bazýlarý gerçi teknik olarak ileri düzeye ulaþmýþlar ama hiçbir tanrýsallýk kývýlcýmýna sahip olamamýþlardýr. Dolayýsýyla, bir geze-gen "karar verme aþamasýndayken", onun iþlerine karýþabilecek diðer yaþam formlarýna karþý koruma altýna alýnýr.

Tek özgür seçim gezegeni - þu anda mevcut olan tek gezegen - kararý verme aþamasýndayken, sizler sizin güvenli olmanýzý saðlamýþ olan ve bundan böyle de saðlayacak olan tanrýsal var-lýklar tarafýndan kuþatýlmýþ olacaksýnýz. Sizler þu anda bilinç köþesini dönmek üzeresiniz ve onlar da bunu biliyorlar çünkü onlar da buradan geçtiler

zamanýnda ve bunu halen hatýrlýyorlar. Sevgili varlýklar, bilinç istikrarlý deðildir (uçucu)! Þimdiye dek onu çok yavaþ deðiþirken gördünüz ama artýk çok daha hýzlý deðiþmeye baþlayacak. Eskiden olduðu gibi deðiþim nesiller ve nesiller boyunca sürmeyecek. Onun yerine gerçek zamanlý deðiþimleri göreceksiniz. Ýnsanlar çocuklarýnýn bü-yüyüp kendi çocuklarý olmasýný bekle-meyeceklerdir.

Sizin güvenliðinizi saðlamak iþi kuantum olarak ve üç boyutlu mesafe muhafaza edilerek yapýlmaktadýr. Ama þu soruyu sormak zorundasýnýz, "Galakside bu kadar çok yaþam formu varken ve bunlar bu kadar eskilere dayanmakta iken (ileri bilim ve seyahat potansiyeli), uzaylýlar neden dünyaya inip kendilerini tanýtmýyorlar ki? Zaten yüzlerce yýldýr buradalar!" Cevap bizim söylediðimizin kanýtýdýr. Onlar buraya karýþmalarýnýn yasak olduðunu biliyor-lar ve sadece gelip marjinal rahatsýzlýk yaratarak dünyadan gitmektedirler.

Daha Hýzlý Bilinç Deðiþimi

Son 100 yýlda bilimin çok hýzlý iler-leme gerçekleþtirdiðini mi düþünüyor-sunuz? Bir de bilinç deðiþimi ile nelerin olacaðýný izleyin. Gezegendeki eski enerji ölümüne savaþacaktýr. Pek çoklarý pes edecektir. Bunun anlamý, pek çok insanýn bilinç köprüsünü geçe-meyeceði ve bunlarýn da ölecekleridir. Dünya yeni enerjiyle dolarken, eski enerji artýk uygunsuz olacaktýr. Son yüzyýllarda insan doðasý önemli ölçüde

deðiþmiþtir. Bunu sizlerin de gördü-ðünüzü sanýyorum. Etrafýnýzdan kaç kiþi, "Yemekten sonra gidip yanardaða bir bakire kurban edelim!" diyor? Siz þimdi gülüyor ve "Kryon bu söylediðin çok eski zamanlarda yapýlýrdý" diyor-sunuz. Hayýr. O kadar eski zamanlar olarak göremezsiniz. Eðer medeniyetin safhalarýnýn zaman çizelgesi baðlamýn-da düþünürseniz, bu iþlerin baðlamýn-daha düne kadar yapýlmakta olduðunu anlarsýnýz. Ama bugün artýk sizler böyle þeyler yapmýyorsunuz. Böyle bir eylem (kur-ban verme) ile ilgili olarak sizin algýnýz nedir? Sizler bugün, "Bu barbarlýktýr, vicdansýzlýktýr, insan onuruna aykýrýdýr ve artýk hiçbir þekilde kabul edilemez-dir." diyorsunuz.

Sizin gezegeninizde bulunan teknik açýdan geliþmiþ bir uygarlýða mensup insanlarýn geniþ stadyumlarda top-landýktan sonra eðlenip çýðlýklar atarak arenaya býrakýlmýþ olan baþka insan-larýn vahþi hayvanlar tarafýndan öldürülüp yenmesini veya birbirleri ile ölümüne savaþmasýný izlemesinin üzerinden kaç yýl geçti? Zamaný zih-ninizde bir ölçün. O zaman bunun o kadar da eski zamanlara ait olmadýðýný anlayacaksýnýz. Onlarýn yaptýklarý stadyumlar ve arenalar hâlâ ayakta. Böyle düþününce, þimdi kendinizi nasýl hissediyorsunuz?

Çok uzak olmayan bir gelecekte siz etrafýnýza baktýðýnýzda savaþ için ayný þeylerin söylenmekte olduðunu göre-ceksiniz. Herhangi bir nedenden dolayý baþka bir insaný öldürmek tümü ile

bar-barlýk ve bütünüyle uygunsuz olarak kabul edilecek. Birçoklarý bu beyana gülecekler ve "Çok safsýn Kryon. Burada söz konusu olan insan doðasý ve yaþamý sürdürme içgüdüsü" diye-ceklerdir." Ýþte deðiþecek olan da budur sevgili varlýklar. Sizler yakýn zamanda düþünce bazýnda “Kuantum Rönesans” yaþayacaksýnýz. Bunu açýklamak çok zor ama insanlar içsel olan, aslýnda mevcut olmasý gereken ama sizin farkýnda olmadýðýnýz bir þeyin eksik-liðini hissediyorlar. Bu eksik ama neyin eksik olduðu hakkýnda kesin bir bilgi de yok, çünkü hiçbir zaman bunun farkýnda olmadýnýz: Yeni Sezgisel Miras

Size bir þey söylememe izin verin. Hayvanlar âlemini bilenleriniz "hayvan içgüdüsü" denen olgu karþýsýnda hay-retlere düþerler. Geniþ ovada yaþayan bir memeli yavrusunu doðurur ve yavru doðduðu andan itibaren farkýn-dalýða sahiptir. Birkaç saat içinde sürü ile birlikte koþmaya baþlar. Ýçgüdüsel olarak düþmanlarýnýn kimler olduðunu, hangi bitkilerin zehirli olduðunu ve suyu nerede bulacaðýný bilir. Hattâ sürünün "lisanýný" bile bilir. Bunun ilginç olduðunu düþünmüyor musunuz? Oysa, sütü nereden ve nasýl bulacaðý istisna olmak üzere, insan yavrusunun sýfýr içgüdüsü vardýr. Ýnsan yavrusu yemeyi, eþyalarý nasýl tutmasý gerek-tiðini, tehlikenin nereden geldiðini ve dili öðrenmek zorundadýr. Ýnsanlar sýfýr bilgiyle gelirler ve her þeyi yeniden öðrenmek zorunda kalýrlar, her seferinde hem de. Siz bunu tuhaf

45 olarak görmüyorsunuz çünkü baþka

türlüsünü yaþamadýnýz ve görmediniz. Siz bunun nedeninin insan beyninin karmaþýklýðý olduðunu söyleye-bilirsiniz. Hayýr, bu doðru deðildir. Bunun nedeni sizin baþka türlü olmasý-na hazýr olmamýþ olmanýzdýr ve iþte deðiþmekte olan da budur.

Benimle birlikte bazý þeyleri zih-ninizde canlandýrmanýzý istiyorum. Bir insan yavrusu doðar ve doðduðu andan itibaren içgüdü düzeyinde her þeyi bilmektedir. Ýki yýl içinde yürümeyi ve konuþmayý öðrenmiþtir; kendi bilgeliði vardýr ve hiçbir þey öðretilmesine gerek yoktur. Birkaç ay içinde okumayý ve dilleri öðrenir çünkü bizim kuantum insan içgüdüsü dediðimiz þeye sahiptir. Bu bebek sizin de sahip olmanýz gerek-tiðinin farkýnda bile olmadýðýnýz bir þeye sahiptir!

Þimdi söyleyin bakalým; eðer bu gerçekleþirse, insan ýrkýna neler olabilir acaba? Akýlda üssel ilerleme.

Ebeveynlerin öðrenmiþ olduklarý her þey doðumla birlikte çocuða da geçe-cektir ve bu akaþik veya kimyasal mirastan daha fazlasý olacaktýr. Bu aklýn ve içgüdülerin de tevarüs edilme-si anlamýna gelecektir. Ve þimdiye kadar bu konudan hiç söz etmedik. Ama bundan sonra konuþacaðýz.

Bu bir kuantum olaydýr. Yaratýlýþ hikâyesine göre sizler 100.000 yýl önce Pleiadesliler tarafýndan tohumlan-mýþtýnýz. Ýþte onlar budur ve çünkü bu yoldan geçtiler. Onlarýn hikâyelerinde

de sizinkinde olan özellikler bulunur. Sizin gezegenlerinizde anlatýlan yaratýlýþ hikâyelerinin hepsinin benzer olduðunu biliyor muydunuz? Hattâ sizin önde gelen dinlerinizde bile sizin geçmiþinizde yer alan bir ruhsal olay-dan söz edilir ve buna göre aynen size benzeyen insanlar Tanrý'nýn bilgisini alma mazhariyetinine sahip olurlar. Dikkat edin: Bunlar maðara insanlarý olmayýp, aynen sizin görünüþünüze (modern insanlar) sahip olan varlýk-lardýr. Sizin dininizde bu olay bir bahçede, yani mecazi anlamda dünya-da, geçmektedir ve bu olay ile birlikte insanlara kutupsallýk (aydýnlýk ve karanlýk) bilgisi verilmektedir. Ýþte Pleiadesliler dünyanýn her tarafýnda bunu yaptýlar.

Lemuryalýlar

Lemurya enerjisi tümü ile izole edilmiþ olan tek tohum grubudur. Pleiadeslilerin ilk geldikleri yer olduðunu da söyleyebilirsiniz. Lemurya bir dað adasý (Hawai) olduðu için, diðerlerine göre daha saf bir biçimde yaþamýný idame ettirdi. Dünyadaki en ýssýz, kervan geçmez yerlerdeki gruplarýn bile yayýlabilecek-leri alanlarý vardý ve bu sayede de düþüncede farklýlýklar oluþabildi. Ama Lemurya binlerce yýl boyunca hep ayný kaldý ve bu da onun tarih boyunca en uzun süreli uygarlýklardan biri olmasý-na ve ayrýca tümü ile bilimden yoksun kalmasýna yol açtý. Bunun hikâyesini size daha önce anlatmýþtýk.

Bu nedenle Lemuryalýlar yaþlý ruhlar bakýmýndan en eski akaþý taþýrlar ve o zamanlar ruhsal tohumlama sisteminin bir parçasý olarak bu yoldan sadece yeni ruhlar gelirdi. Lemuryalý rahip-lerin sadece birkaçý daha önceden Lemurya'da yaþamýþ olurlardý ve bun-larýn çoðu da kadýndý. Lemuryalýbun-larýn hemen hemen tamamý gezegene ilk kez gelenlerdi. Bu baþlýca bir dünya-ruh yaratma süreci idi ve sonuçlarý þimdi ortaya çýkmaktadýr.

Sevgili varlýklar, bununla birlikte beþinci kez bu "aydýnlanma bilmecesi" üzerinde çalýþmýþ oluyorsunuz. Bundan önce sahnelenme aþamasýna geçe-memiþ 4 fýrsatýnýz oldu. Ancak, bu kez sürdürebilme potansiyeli kuvvetli. Þimdi yýl 2012 ve enerjisi Galaktik Uyum ile koordinasyon halindedir. Bu zaman kesiri önemli bir potansiyel olarak kabul edilirdi ve kadim halklarýn kehanetlerinde bile sizin bunu yaþaya-caðýnýz öngörülmüþtü. Þimdi artýk

sizler bunu yapmaya baþladýnýz. Daha 50 yýl öncesi bile bu potansiyel o kadar saðlam deðildi çünkü beþinci kez sizin için son kez de olabilirdi zira eski ener-ji güçlüdür ve insanlarýn her þeyi mahvetmesi gerçek bir olasýlýk olarak ortada duruyordu. Bunu okuyanlar benim ne dediðimi iyi bildiðimi bilirler. Eðer dikkat ettiyseniz, artýk bu bile deðiþti.

Gelecek

Bazýlarý "Kryon gelecek nasýl olacak? Nasýl bir bilimimiz olacak? Eðer evrimleþiyor olmamýz ile ilgili olarak söylenenler doðruysa, neler bekleye-biliriz?" diye soruyorlar.

Bir an için büyük büyük anne ve babalarýnýza geri gitmenizi istiyorum. Bu insanlarýn bilgisayar ile ilgili hiçbir bilgileri yokken, böyle bir kavram onlara tümüyle yabancýyken, onlara interneti nasýl açýklardýnýz? Henüz tekerleðin icat edilmediði dönemde yaþayan birine hýzlý bir otomobili nasýl açýklarsýnýz? Ýnsanlarýn uçaklarla uçmasý henüz var olmayan bir kav-ramken, pist kontrol sisteminin nasýl kullanýldýðý ile ilgili açýklama ne anla-ma gelir?

Size önümüzdeki zamanda neler ola-caðýný açýklayamam çünkü sizin þimdi-ki zaman ile gelecek arasýnda olacaklar hakkýnda bazý konularda kavramsal bil-giniz eksik. Bir kiþinin bildiði bilginin herkes tarafýndan anýnda bilindiði bir ortamda bilgiyi hayal edin. Kuantum

47 içgüdüyü hayal edebilir misiniz? Bir

insanýn öðrendiði bilgi anýnda bütün insanlar tarafýndan öðrenilmiþ oluyor. Eðer böyle bir þeyi hayal etmeye baþlayabilirseniz, o zaman neler gelmekte olduðu hakkýnda ipucunuz olabilir. Bu durum seçim yapma konusunda herhangi bir deðiþiklik ortaya çýkarmaz ama bilgeliðin deðiþmesine yol açar.

Öyle bir zaman gelecek ki, fizik ve kimya bilinç ile birleþecekler. Ýþte o zaman Yaratýcý'nýn size verdiklerinin aslýnda mükemmel bir paket olarak verilmiþ olduðunu anlayacaksýnýz. Bunu insanlarýn ayýrdýklarý ve ayrý binalarda çalýþtýklarý kutular olarak düþünmemelisiniz. Bunlar tek bir paket halinde, hepsi birbiri ile ilgili olarak harika bir uyum içinde bulunduklarý bir enerji bilmecesi içinde yer almaktadýr.

Pleiadeslileri tohumlayanlar ile onlar-dan önce gelenleri tohumlayanlarda da olduðu gibi, bu olaylar 1000 yýl süre-bilir. Burada kabaca dünya rakamlarý vererek konuþuyoruz. Þimdiye kadar "aydýnlýða giden köprünün geçilmesi" için geçecek zamanýn ne kadar veya "kuantum varlýða giden köprünün geçilmesi" için gerekli olan zamanýn ne kadar olduðunu tanýmlamýþ deðiliz. Ama genel olarak geçmiþteki uygarlýk-larýn eski enerjiden yeni enerjiye geçmeleri 1.000 yýl sürmüþtü. Ama kuantum bedensel varlýða ulaþmak için bunun birkaç misli zaman gerekirdi. Tüm bunlarý anlamaya ve hesaplamaya çalýþmayýn çünkü sizin süreçleriniz

daha hýzlý veya yavaþ olabilir. Biz size bilgileri sadece iþlerin sizin arzu ettiðinizden, hoþlandýðýnýzdan daha yavaþ olarak geliþeceðini belirtmek için söylüyoruz. Ama artýk baþlamýþtýr.

Siz Kendi Tohumlarýnýzsýnýz

Dünya sizi bekliyordu. Yaratýlýþ maðarasý, kristaller ve her þey sizin için

Benzer Belgeler