• Sonuç bulunamadı

Özelliði Hakkýnda Kýsa bir Gözden Geçirme

Gizemli Ýçsellik

Ýnsanýn 9 Özelliði Hakkýnda Kýsa bir Gözden Geçirme

Daha önceki bir tarihte gerçekleþtirdiðimiz bir celsede "Ýnsanýn 9 Özelliði" baþlýðý altýn-da ezoterik sistemin tamamýyla ilgili bilgi vermiþtik. Bu özellikler birbirleri ile bir dai-re üzerinde karþýlýklý etkileþim içindedirler. Ve partnerimin yakýn gelecekte bu konuyla ilgili ders vermesini istiyorum. Ýnsanlarýn bunlarý biraraya getirebilmeleri ve birbirleri ile ilgilerini anlayabilmeleri için, onun bu konuyu en az üç bölümlük bir eðitim çalýþ-masý olarak geliþtirmesini istiyorum. Bunun amacý sizlerin kendinizi daha iyi anlamanýz olacaktýr. Celsede belirtmiþ olduðumuz gibi, bu 9 özellik üçerli üç grup halindedir. Bunu kavramak o kadar zor deðildir ama onlarýn birbirleriyle olan iliþkilerini, sizler için ne anlam ifade ettiðini, bugün nasýl baðlantýlý olduklarýný ve yarýn nasýl baðlantýlý olacak-larýný anlamaya çalýþtýðýnýzda asýl zorluk ortaya çýkmaktadýr. 9 adet özellik vardýr. Size bunlardan birinin üç grubun her birinde yer aldýðýný ve üç grupta de ayný isme sahip olduðunu -Yüksek Benlik - söylemiþtik. Gruplarý Ýnsan Bedeni Grubu, Ruh Grubu ve Destek Grubu olarak belirlemiþtik. Yüksek benlik bu gruplarýn her birinde yer

almak-tadýr. Bugün üzerinde konuþacaðýmýz tam anlamýyla Ýnsan Bedeni Grubu içinde yer almaktadýr ve pek çok durumda olduðu gibi onda ilk baþta görünenden daha fazlasý vardýr. Buna "Ýçsellik" denmektedir.

Ýçsellik

Ýçsellik sözcüðü insan bilincinin bir parçasýdýr. Beden düzeyinde hepinizde bu vardýr ve bunu bugün þimdiye dek hiç olmadýðý þekilde tartýþacaðýz. Size bu konu hakkýnda az bir þey söyleyeceðiz ama bu az þeyin sizin ilginizi çekeceðini ve burada sizin düþündüðünüzden daha fazlasýnýn, hem de çok daha fazlasýnýn olduðunu anlaya-caðýnýzý ümit ediyoruz.

Ýçsellik geçmiþte hücrelerinizin akýllý bölümü olarak tanýmlanmýþtý. Taným böyle olunca, bundan hareketle akýllý olmayan bir bölümün de olduðu sonucuna varmak normaldir. Bu bölümün daha cahil bölüm olduðunu söyleyebiliriz ve ister inanýn, ister inanmayýn ama bu daha cahil olan bölüm sizin beyninizdir. Beyin pek çok þeyi algýlar ve mükemmel bir hesap makinesidir. Beyin bugün dünyada olabilecek en iyi bellek ve iliþkisel hesaplama âletidir. Tüm yaþamýnýz boyunca deneyimlemiþ olduðunuz her þey beyninizde depolanmýþtýr. Beyin nasýl davrandýðýnýzý, ne yaptýðýnýzý, hangi eylem-leri yaptýðýnýzý, neye inandýðýnýzý ve çevre-nizi nasýl algýladýðýnýzý ayarlar ve düzenler. Ama beynin nerede eksikli kaldýðýný size söylememe izin verin: Beynin, sizin hücrelerinizde veya duygusal bedeninizde neler olup bittiði hakkýnda hiçbir fikri yok-tur. Bedeninizin iþlevlerini yerine getirmesi için sinyaller gönderiyor olabilir ama

sinyal-leri gönderdikten sonraki aþamada tümüyle kördür. Ayrýca beyninizin "kafasý" kolayca karýþabilir.

Beyniniz "Devrenin Dýþýndadýr"

Bu husus üzerinde istediðiniz kadar entelektüel düzeyde düþünebilirsiniz ama beyninizden hücrelerinizin ne yaptýðý, nasýl olduðu ile herhangi bir bilgi alamazsýnýz. Bedeninizin henüz tecrübe etmemiþ olduðu, dolayýsýyla bilmediði bir alerjiniz mi var? Belki de o ana dek hiç tadýna bakmadýðýnýz bir gýda maddesi veya hiç görmemiþ olduðunuz bir kimyasal maddedir. Bu durumda sizin alerjiniz olup olmadýðýný bil-meniz mümkün deðildir. Ancak, siz o yiye-ceði yemeye baþladýðýnýzda veya o kimyasal maddeyi hazmetmeye baþladýðýnýzda beyninizin "Sakýn yapma! Senin buna alerjin var!" diye sizi uyarmasý gerekmez mi? Oysa beyniniz böyle bir þey yapmaz çünkü hücre-sel yapýyla baðlantýsý yoktur. Ama içhücre-sel- içsel-liðinizin baðlantýsý vardýr.

Ýçsellik, akýllý dünyevi bedendir. O sizin sisteminizin tamamý hakkýnda her þeyi bilir. Aslýnda beyniniz kadar akýllýdýr ama daha farklý bir yönde akýllýdýr. O zaman bir insan herhangi bir þeye alerjisi olup olmadýðýný anlamak için ne yapabilir? Diyelim ki, beyninize sordunuz ama beyninizin bu konu-da en ufak bir fikri bile yok. O zaman siz o gýda maddesini veya kimyasal maddeyi elinize alýr ve adale testi yaparsýnýz. Bunun baþka bir adý kinesiyolojidir. Ve bu çok basit bir iþlem için kullanýlan çok büyük bir kelimedir. Adale testi yapýlmasý içselliðinizin bilgi sahibi olduðu ama beyninizin bilgi sahibi olmadýðý bir konuda "evet veya hayýr"

sinyali alabilmek için vücudunuzun içsel-liðinin kullanýlmasýdýr. Kinesiyoloji (*) süreci baðlamýnda beden sisteminiz içinde beyninizin sahip olmadýðý bilgilere sahip olan bir parçanýn olduðu gerçeðini kabul etmiþ olursunuz. Gerçekten de bu süreç yüzyýllardan beri kullanýlmaktadýr ve üstelik çok da hassas bir yöntemdir.

Ýçselliðiniz sizin nelere alerjik olduðunuz-dan çok daha fazla bilgiye sahiptir sevgili dostum. Ýçselliðiniz ayrýca sizin ruhsal ve hücresel geliþiminiz hakkýnda her þeyi bilen DNA'nýzýn kuantum parçalarýna ayarlýdýr. Ýçselliðiniz yüksek benliðinizle her üç insan grubu düzeyinde el sýkýþmaktadýr ama bunu açýklamak çok zordur. Eðer bu bilgiyi bir daire grafiðine yerleþtirirseniz, gruplar ara-sýnda çizgileri çizebilir ve benim ne demek istediðimi anlayabilirsiniz. Bu sizin akýllý bedeninizdir ve o her þeyle baðlantýlýdýr.

Sana bir soru sormama izin ver sevgili varlýk: Hücrelerin içinde gizlenip bekleyen ve zamaný geldiðinde saldýrýya geçen ama ancak rahatsýz olmaya baþladýðýnda veya öldüðünde farkýna vardýðýn hastalýklarýn olmasý sence tuhaf deðil mi? Bu konu hakkýnda sana bilgi vermeyen, veremeyen bir beyin nasýl bir beyindir? Rahatsýzlýk ve aðrý dýþýnda böyle bir hastalýk konusunda beyninizden gelen herhangi bir sinyal yok-tur. Oysa böyle bir durum ortaya çýktýðý anda içselliðin haberi olur. Ýçsellik böyle bir hastalýðýn bedene ne zaman girdiðini bilir. Akyuvarlarýnýz savaþmak için gitmeleri gere-ken yerlere gittiklerinde sizin tüm baðýþýklýk sisteminiz alarma geçer. Oysa sizin bu aþa-mada durumdan hiç haberiniz yoktur çünkü beyniniz her zaman yapmakta olduðu iþi

(*) Kinesiyoloji: Kaslardaki enerji akýþýnýn kontrolü ile dengesizlikleri düzeltmek ilimi.

yapmaya devam etmektedir, yani hesap yap-makta ve hatýrlayap-maktadýr. Ancak, böyle bir durumda beyniniz sizin yaþamýnýzý sürdür-meniz açýsýndan çok baþarýsýz olmaktadýr.

Ýçsellik Hakkýnda

Ýçsellik nedir? Nerededir? Bunu açýklamak zordur. Tanýmlanamaz Akaþ bilgisinin beyinde olmadýðýný size söylemiþtik sevgili insanlar. Geçmiþ yaþamda kim olduðunuzu bulup çýkarabilmek için beyninize gide-mezsiniz. Ýçsellik için de ayný durum geçer-lidir. O sizin beyninizde deðil, vücudunuzun her bir hücresinde ve DNA'nýzýn her molekülünde yer almaktadýr. Ýçsellik ile Akaþ arasýndaki fark akaþýn her zaman üstte olmasý (sizin için doðrusal bir kavram), her zaman yayýn yapýyor olmasý ve her zaman orada olmasýdýr. Eðer onu nasýl dinleye-ceðinizi ve onun nerede olduðunu bilirseniz, her zaman o istasyona ayarlanabilirsiniz. Adale testi yapmak bilmenin yollarýndan, en temel yollarýndan biridir. Bazýlarýnýz içsel-liðin akupunktura tepki verdiðini biliyorlar. Bunu biliyor muydunuz? Beyniniz bilmiyor ama.

Merkabah - Ýçselliðin Kuantum Alaný

Ýçsellik hücresel düzeyde her þeyden haberdardýr ve sürekli yayýn yapmaktadýr. Yayýný o kadar iyi yapmaktadýr ki, bedenin Merkabah'ý adýný verdiðiniz þeyin içine akmaktadýr. Merkabah, bedeniniz etrafýnda yer alan bir kuantum alan olup, bedensel saðlýk da dahil olmak üzere, ezoterik bilgiyle kuvvetli bir þekilde nabýz gibi atmaktadýr. Birçok insan bu alaný görme ve okuma yeteneðine sahiptir.

Bir saðlýk sezgiseli (sezgisel medyum) önünüzde durup farklý düzeyde baþarý ile içselliðinizden kaynaklanan mesajlarý okuya-bilir. Bu sezgisel medyumun sizin

hücrelerinizde bir þeylerin doðru gitmediðini anlamasý için size adale testi uygulamasýna gerek yoktur. Siz bir sezgisel medyumun sizin karaciðerinize veya kalbinize baktýðýný ve bir çeþit analiz yapmakta olduðunu zannedebilirisiniz. Bu aslýnda çok doðrusal bir düþünce tarzýdýr ve zaten olan bu deðildir. Burada sizin inanç kutunuz fazla mesai yapmaktadýr. Sezgisel medyumlar ise içselliðinizin sizin saðlýðýnýzla, kimyasal yapýnýz içinde olup bitmekte olanlarla ve içinizde geliþmekte olabilecek þeylerle ilgili olarak yayýnladýðý ve sizin alanýnýz içinde bulunan kuantum enerjiyi hissetmektedirler. Bu sizin düþündüðünüzden daha farklý deðil mi? Ýþte içsellik budur ve bu içselliðin yap-týðý þeylerin sadece birisidir.

Akaþta Maden Aramak, Ýçselliðin Rolü

Size bundan sonra söyleyeceklerimi daha önce söylemiþtik. Ancak, bunlarý bu mesajda biraz daha iyi ve geniþ açýklamak istiyorum. Ýçselliðiniz ayný zamanda sizin kiþisel olarak gereksinim duyduklarýnýzýn da yöneticisidir. Bunu açýklamama izin verin. Þimdi sayfayý benimle birlikte çevirin. Daha önceki celse-lerde akaþta maden aramak hakkýnda konuþ-muþtuk. Bir an için o kapýyý yeniden açalým. Geçmiþ yaþamlarýnýzda sahip olduðunuz özelliklerin muhafaza edildiði o muazzam depoya girip oradan bugün ihtiyaç duy-duðunuz bir þeyleri seçip almak acaba mümkün müdür? Bu sorunun cevabý: "Evet"tir. Buna Akaþta maden aramak

den-mektedir ve Kryon öðretisinin esaslarýndan biridir. Bununla birlikte, bunun yanlýþ anlaþýlan veya anlaþýlmayan özelliklerinden biri, bu iþlem için içselliðin izninin gerekli olmasýdýr. Bunun nedeni içsel akýllý bedenin neye gereksinim duyduðunuzu bilmesidir. Ýçsellik o zaman, akaþtan nelerin çýkarýlýp alýnabileceði ve kullanabileceði konusunda izin mercii olan yönetici veya filtre rolünü üstlenmektedir. Ýçsellik anlamsýz, gereksiz ve uçarý talepleri reddedecek ve sizin hastalýklarýnýzý iyileþtirmenize, daha uzun yaþamanýza ve DNA'nýzýn etkililiðini arttýr-manýza yol açacak olan talepleri ise kabul edecektir. Bu akýllý beden düzenleyicisidir.

Ýçsellik sizin dýþ görünüþünüz ile ilgilen-mez. Ýçsellik sizin saðlýðýnýz ile ilgilidir. Eðer Akaþýnýza girip yaþamýnýzý sürdürmek için gereksinim duyduðunuz bir þeyi alýp çýkarmak isterseniz, bunun gerçekleþmesi için yardým yapýlýr. Ama eðer teninizi daha güzel hale getirmek için bir þeyler istiyor-sanýz, içsellik bu talebe cevap vermeyecektir. Ne demek istediðimi anlayabiliyor

musunuz? Ýçsellik Akaþta maden arama baðlamýnda yöneticidir. Ayrýca, Akaþ da bu baðlamda kullanýlmaya çok teþnedir.

Yaþamýþ olduklarýnýzý hak ettiniz sevgili varlýklar ve bunlar sizin elinizin altýndadýr. Bunlar yaþamlar boyunca elde edilmiþ olan bilgilerin kuantum çorbasý içinde yer almak-tadýr ve kullanýlmaya hazýr durumdadýrlar. Eðer þu anda vücudunuzda bir hastalýk varsa ve siz bu hastalýðýn iyileþtirilmesi amacýna yönelik olarak Akaþta maden aramasý yap-mak istiyorsanýz, bu mümkündür. Diðer tüm doðrusal olmayan þeyler gibi, bunun için olgun bilinç ve pratik geliþtirme çalýþmasý

gereklidir. Bedeniniz hastalýðýn olmadýðý bir eski yaþamýn hücresel yapýsýna geri gidip bu özelliði alýp geri getirmeniz için hazýrdýr. Bunun planý sizin içinizde bulunmaktadýr, çünkü siz bunu hakettiniz ve yaþadýnýz. Ani iyileþme baðlamýnda içsellik sorumludur. Bir insanýn bunu nasýl baþardýðý hakkýnda bili-min en ufak bir fikri bile yoktur. Ýçsellik hak ettiðiniz Akaþa gitmenize, orada olaný alýp geri getirmenize ve hücresel yapýnýz içine yerleþtirmenize yardýmcý olacaktýr. Ýçsellik iþte bu kadar akýllýdýr! Hastalýðýn geride en ufak bir iz bile kalmayacak þekilde iyileþti-rilip temizlenmesini hayal edin. Bu sürekli olmaktadýr. Kimyasal madde baðýmlýlýðýnýn bir gecede üstesinden gelinmesini hayal edin. Burada da geçerli olan ayný prensiptir.

Hiç katýldýðýnýz bir toplantýda bir þeyin söylenmesi veya bir þeyin olmasý ile vücu-dunuzda ürpertiler hissettiðiniz oldu mu? Bu ne olabilir? Bunlar için doðrulama ürper-tileri diyebilirsiniz. Bunun nereden geldiðini tahmin edebilir misiniz? Tabii ki içsellikten gelirler. Ýçselliðin, gerçeðin ne olduðunu sinyal göndererek size bildirme yeteneði vardýr. Beynin ise böyle bir yeteneði yoktur. Hattâ, beyin çoðunlukla engelleme rolü üstlenir. Sizin inanç kutunuz beyninizdedir. Deneyim ve aný temeline dayalý olarak kim olduðunuzla ilgili algý beyninizde bulunur. Beyin sizin 3 boyutlu yaþamý sürdürme âle-tinizdir ama gerçeði bilmez. Beyin size sadece mantýksal, iþleme tabi tutulmuþ, hesaplanmýþ, snaps iliþkili muhakeme ve geçmiþ deneyimler temeline dayalý olarak gerçek olarak algýladýðý þeyleri verebilir.

Beyniniz size sýcak sobaya dokunma-manýzý söyler çünkü zamanýnda böyle bir

tecrübe yaþamýþsýnýzdýr. Ama beyniniz sahip olmadýðý bilgiye dayalý olarak doðrulamaya yönelik ürpertiler veremez. Entelektüel tarafýnýz, sizin beyninizin üstün olduðuna inanmanýzý ister. Ancak, beyin beden siste-minin sadece bir parçasýdýr ve üstelik hiç de sezgisel olmayan bir parçasýdýr. Doðruyu bilen parçanýz içselliðinizdir. Ýçsellik sizin DNA'nýzýn kuantum parçalarý ile baðlan-týlýdýr ve bu nedenle ruhsallýðýnýz ve içinizdeki Tanrý gerçeðine vakýftýr.

Bir Sonraki Adým

Gelecekteki insanýn özelliklerinden biri insan bilinci ile içselliði arasýnda bir köprü kurabilecek olmasýdýr. Bu 9 özellik dersinde belirtilmiþ olan, hücresel parçalar içinde yer alan üç þeyden biridir ve insan enerjisi parçasýdýr. Sizin artýk adale testi yapmanýza gerek kalmamasýný saðlamak için bu yeni âletlerin köprüsü olmalýdýr. Aslýna bakar-sanýz, siz kendi týbbi sezgisel medyumunuz olabilirsiniz. Bu size anlamlý gelmiyor mu? Böylece virüs veya bakteriler vücudunuzu iþgâl ederse, siz derhal durumdan haberdar edilir ve uyarýlýrsýnýz ama beyniniz yapýsý itibarý ile bunu yapabilecek durumda deðildir. Bu köprü insanýn evriminin tamam-lanmasýnýn yolunu açacaktýr ve daha uzun yaþam yolunda mantýklý olan bir sonraki adýmdýr. Bunun size anlamlý geldiðini biliyo-rum. Sizler doktora gitmeye mecbur olmak-tansa, böyle iþlerin daha baþlama aþamasýnda durumdan haberdar edilebilmeli, durumu hissedebilmelisiniz. Testlerin yapýlmasý için doktora gitmek kötü bir þey deðildir ama asýl amaç sizin zaten bildiðiniz, hissettiðiniz bir þeyin doðrulanmasý olmalý ve bir þeylerin yanlýþ olduðunun keþfi olmamalýdýr.

Ýkinci Beyin

Ýçsellik sizin için pek çok þey yapmak-tadýr. Bazýlarýnýz benim bu tartýþma ile nereye varmak istediðimle ilgili daha büyük resmi görmeye baþladýnýz. Ýþte size daha önce deðinmediðimiz bir kavram. Buna bir isim vereceðiz ama lütfen bunu yanlýþ anla-mayýn. Sizin zeki kontrol merkeziniz için tek bir isim var ve bu da beyindir. Bundan dolayý size þimdi ikinci bir kavram getire-ceðiz ve içsellik için "ikinci beyin" adýný ortaya atacaðýz. Ýçsellik sizin birinci beyniniz gibi çalýþmaz ama akýllýdýr, zekidir ve sizin neye gereksinim duyduðunuzu bilir. Hattâ bazen mantýksal beyninizin fonksiyon-larýndan birini bile üstlenebilir.

Ne demek istediðimi size göstermeme izin verin. Alýn size týp ile ilgili bir bulmaca, bir muamma. Sizin omuriliðinizin kopmasýna neden olan bir kazanýn olmasý durumunda, vücudun belden aþaðý kýsmýnda his veya adale fonksiyonu kalmaz. Bunun nedeni beyninizin adalelerinize sinyaller gön-deremiyor olmasýdýr. Yani bu sinyallerin kul-landýðý yol kapanmýþtýr. Böyle bir durumda yaþamýnýzýn geri kalan kýsmýný tekerlekli sandalyede geçirirsiniz, hattâ belki yemeði bile kendi baþýnýza yiyemezsiniz. Ancak buradaki bilmece, vücudunuzdaki pek çok þeyin iþlevselliði buna raðmen devam ediyor olmasýdýr. Bunlarýn birçoðu iþlevini yerine getirmeye devam eder. Oysa merkezi sinir sistemi, fonksiyonlarýn yapýlmaya devam etmesi için gerekli olan sinyalleri gönderen organ, artýk sinyallerini gönderememektedir. Sinyallerin gönderilmesi için kullanýlan kanal hasar görmüþtür. O zaman boynun altýnda kalan bu organlarýn çalýþmaya devam

etmesi için sinyaller nasýl ve nereden gön-derilmektedir?

Kalbinizin çalýþmaya devam etmesi için beyinden gelen sinyallere ihtiyacý vardýr. Beynin özel bir bölümünden gönderilen elektrik dürtüleri gelmeli ve kalbin atmaya devam etmesi için gerekli olan senkronize ritm sürdürülmelidir. Oysa beyin sinyal gön-deremediði için bir anlamda devre dýþýdýr ama kalp yine de çalýþmaya devam etmekte-dir. Bu nasýl olur? Size söyleyeyim. Görevi içsellik devralýr ve sinyalleri göndermeye devam eder. Ýçsellik her zaman oradadýr çünkü Merkabah tüm bedendedir ve kalp gibi herhangi bir belirli yeri yoktur. Organlar iþlevlerini sürdürürler ama adalelere giden yol kapanmýþtýr. Üreme faaliyetleri bile devam etmektedir. Kalp çalýþmaya devam eder, sindirim organlarý iþlevlerini sürdürür-ler ve bunlarýn hepsi beyinle baðlantý kop-muþ olmasýna raðmen olur.

Ýçsellik akýllýdýr. Ýçsellik ikinci beyindir. Týp bilimi çoðu zaman durumu hayretle izler. Cevabý ben size biraz önce verdim. Bu durumda içsellik vücudunuzdaki zekâdýr ve hücresel iþler hakkýnda beyninizden daha akýllýdýr. Þimdi söylediklerimi toparlamak istiyorum.

Tüm bu bilgilerle ne yapmanýz gerekiyor? Ben sizin içselliðinizle temasa geçmenizi istiyorum. Bu kalp baðlantýsýdýr sevgili var-lýklar. Yüksek benlik, içsellik ve insan bilin-ci birleþmesi gereken 3 insan enerjisidir. Ýnsan bilinci, yüksek benlik ve içsellik.

DNA daha yüksek bir randýmanla çalýþ-maya baþladýðýnda, bunlar arasýnda bazý

köprüler kurulmaya baþlanýr. Sizler gerçeði bilip tanýdýðýnýzda bunu hissetmeye baþlaya-caksýnýz. Ayýrt etme yeteneðinizi kullanmaya ve her þeyi olduðu gibi görüp kavramaya baþladýðýnýzda cevaplar için etrafýnýza bakýnýp durmaktan vazgeçersiniz. Kendinize yeterli hale gelirsiniz ve cevaplarýnýz etrafýnýzda bulunan ve sizinle ayný ayýrt etme motoruna sahip olan kiþilerle ayný olur. O zaman geldiðinde her þey içeriden kay-naklanýr, dýþarýdan deðil.

Pek çok kiþi size bunlarýn saçmalýk olduðunu söyleyecektir. Size Tanrý'dan söz edecekler ve ona inanmanýzý isteyeceklerdir. Size günahkâr (kirli) olarak doðduðunuzu veya sizi kontrol altýna almak isteyen toplu-luklar olduðunu ve nereye dönerseniz dönün sizin aleyhinize yürütülen komplolar oldu-ðunu söyleyeceklerdir. Onlar korku, karýþýk-lýk, ayrýlýk ve hattâ savaþ yaratmaktadýrlar.

Akýllý Ýçsellik

Ya içsellikten gelen gerçeði anlamaya baþlasaydýnýz ne derdiniz? O zaman bu geze-gende Tanrý'nýn bir parçasý olduðunuzu anlardýnýz ve etrafýnýzda olanlarla olmayan-larý ayýrt etmeye baþlardýnýz. Ýki beyin biraraya geldiðinde insan daha akýllý olur ve bu halde kendi saðlýk durumunu daha iyi deðerlendirebilir, olaylar kontrol dýþýna çýk-madan önlemleri alabilir ve hattâ Akaþ için-deki o güzel sistem içinde yer alan Tanrý gerçeðini hissedebilir.

Daha önce Akaþ konusunu tartýþtýðýmýzda bunu size söylemiþtik. Sizin için neyin daha iyi olduðuna, daha iyi iþ gördüðüne baðlý olarak her birinizin kendinize özgü bir gýda

rejimi (diyet) vardýr. Kendi kendinize ayýrt ettiðiniz bunun dýþýnda kalmak üzere, aydýn-lanmýþ gýda rejimi (diyet) diye bir þey yok-tur. Ýçsellik akýllýdýr. Akaþ ile birlikte çalýþýr ve ruh veçheleriniz hakkýnda her þeyi bilir. Ýçsellik sizin yüksek benliðinizle baðlan-týlýdýr. Þimdikinden hemen önceki yaþam-larýnýzý temel alarak hangi gýda rejiminin sizin için iyi olduðunu bilir. Bu sizin Akaþýnýzdýr ve içsellik onunla temas halindedir.

Þimdi artýk içselliðe bir köprü kurmaya baþladýðýnýza göre, her þey deðiþecektir. Bu odada sorduðunuz sorularýn (ve bunlar her zaman aynýdýr) bundan böyle sorulmasý gerekmeyecektir. "Sevgili Kryon, Akaþým'da (burada isminiz yer alýr) nasýl maden araya-bilirim? Oraya gitmek istiyorum, þunu bil-mek istiyorum, bunu bilbil-mek istiyorum. Ya-þamýmda filaný falaný nasýl yaratabilirim?"

Sokaða çýktýðýnýzda karþýlaþtýðýnýz herhan-gi bir kiþiye nasýl yürüneceðini sormadýðýnýz gibi, bir daha bu sorularý hiç sormak zorunda kalmayacaðýnýz gün yaklaþmaktadýr. Bir gün, ezoterik þeyler söz konusu olduðunda, ken-dinizi karanlýktaymýþ gibi veya bazý parçalarý kayýpmýþ gibi hissetmeyeceksiniz. Ýçsellik sizin bilincinizde mevcut olmaya baþladýðýn-da, kavramlar birleþmeye ve eksik parçalar yerine oturmaya baþlayacak. Kim olduðunuz hakkýnda çok daha akýllý olacaksýnýz ve ortaya çýkacak þeylerden biri de sizin aslýnda bu gezegenden olmadýðýnýzý anlamanýz ola-caktýr. Bunu hissedeceksiniz. Siz Büyük Merkezi Güneþ'ten geliyorsunuz. Siz benim olduðum yerden geliyorsunuz ve günü geldiðinde ebedi olduðunuzu anlayacaksýnýz. Birden fazla yaþamýnýz olduðunu

bile-ceksiniz. Ýçselliðiniz bunu nasýl biliyorsa, siz de öyle bileceksiniz ve dolayýsýyla kafanýz-daki bilgisayarý kullanarak bunu entelektüel açýdan anlamaya çalýþmayacaksýnýz.

Önemli olan kalp baðlantýsýdýr sevgili

Benzer Belgeler