• Sonuç bulunamadı

anlatayým, Afrika ülkelerinin birliðinin baþlangýcý. Yakýnda kýta daha önce hiç sahip olmadýklarý bir þeye sahip olacak ve o kýta iyileþtiði ve AIDS ve büyük hastalýk olmadýðý zaman, sizin sahip olduklarýnýzý isteyecekler. Evler, okullar ve yozlaþma olmadan çalýþan bir ekonomi isteyecekler. Nesillerdir "Afrika'nýn Tarihi" adý verilmiþ olan þeyde güç için kendi nüfuslarýný öl-düren dar görüþlü liderler ile iþleri bitecek. Yakýnda Afrika'da tarihin sonu olacak ve yeni kýta ortaya çýkacak.

Kuvvetin beklenen bölgelerden gelmeye-bileceðinin farkýnda olun, çünkü yeni li-derlik mayalanýyor. Orada nüfusun çok hazýr olduðu çok fazla topraklar var, iki nesil ve artý 20 yýl içinde gezegendeki en güçlü ekonomilerden biri olacak. Ve bu, birkaç kiþi tarafýndan bir araya getirilen birleþtirici bir fikir nedeniyle gerçekleþe-cek. Bunlar gezegenin potansiyelleridir ve bildiðiniz þekliyle tarihin sonudur.

Yaklaþýk 70 yýlda, bu Afrika kýtasýný refaha ve barýþa götürecek olan siyah bir adam olacak. O bir baþkan olmayacak, ama bir planlayýcý ve devrimci ekonomik düþünür olacak. O ve onunla birlikte güçlü bir kadýn tüm kýtada planý gerçekleþtirecek. Onlar birleþtirecekler. Bu potansiyeldir ve plandýr. Afrika yüzyýllar süren hastalýðýn ve çaresizliðin küllerinden yeniden doða-cak ve gün için iyi ürünler yaratabilen iþçilerle tutarlý ekonomik güç yaratacak. Çin'in ekonomik olarak güçlü olduðunu düþünüyorsunuz? Çin kendi tarihinin eski yollarýnýn gizliliði ve önyargýsý ile köstek-lenerek yaptýðýný yapmak zorunda. Çin en sonunda özgür düþünürlerin ve hýzlý deðiþimin topraðý olan Afrika ile rekabet

etmek zorunda kalacak. Çin'in, özgür Ýnsan ruhunun ilerlemesine hiçbir kültürel engeli olmayan büyük bir rakibi olacak.

Buradakiler, gezegenin geleceðini tekrar deðiþtirecek olan yaþlý ruhlardýr, bunu bugün kendi yolunuzla yapýyorsunuz. Bugün ýþýðýnýzla bilincin karanlýðýna karþý çarpýþýyorsunuz ve dinin üzerinize yer-leþtirdiði son savaþlardan birini yapýyor-sunuz. Bu nedenle buradasýnýz, þefkatli düþünceleriniz ile gezegene ýþýk getirmek için. Bu, "Iþýk iþçisinin iþidir".

Kuzey Amerika'da Spiritüellik Amerika dediðiniz bu yerde, 350 türden fazla Hristiyanlýk vardýr. Tek bir Kurta-rýcýnýn hikayesi var, ama onun söyledikleri, ne denemek istediði ve kim olduðu

hakkýnda birçok fikirler var. O fikirlerin her birinin dallandýðý ve yeni bir kilise yarattýðý görülüyor. Tektanrýcýlýðýn Tanrýsý yüzlerce parçaya bölünmekten muzdarip.

Kilisenin hikayesi o kadar olaðanüstü olmadý, eðer tarihin kilisesine vermiþ olduklarýný bilseydi Peter mezarýnda ters dönerdi. Hristiyanlarýn köyleri dolaþtýklarý, köylüler onlarýn kurtarýcýsýna inanmadýk-larý için köyleri yaktýkinanmadýk-larý ve yaðmaladýk-larý bir zaman vardý. Bu, Ýspanyol Engi-zisyonu sýrasýndaydý. Onlar terörist idi! Bunu dinlemelisiniz sevgililer ve duygu-larýnýzý uyandýrmak istemem ama þunu söyleyeceðim: Herhangi bir ruhsal inancý kötü olarak etiketlemeden önce, tarihe bakmalýsýnýz: Hristiyanlar da çok erken zamanlarda bunu yaptý. Museviler de yaptý ve ilk Müslümanlar da yaptý. Ýbrahim'in radikal fanatik çocuklarý yüzyýllardýr bir-birleriyle savaþtý. Ýnsanlarýn yaptýðý budur.

Ýnsanlýk bunu yapýyor. Ýnsanlýk ayýrýyor. Tanrý için savaþa gidiyor. Yaratýcý enerji tek bir enerji olduðu zaman, kendisini bile kutulara ayýrýyor!

Tarihin bu söyleminin sona erdiðini anlatmak için buradayým, çünkü Ýnsan doðasýnýn parametresi deðiþmeye baþlýyor ve çocuklar bunu biliyor! Ve onlar bunu görmeye ve bir araya getirmeye baþlýyor-lar. Görüyorsunuz, bu gezegende gerçek-leþen bir deðiþim var.

Ýnternet: Birleþmenin Ýlk Dünya Çapýndaki Aleti

Þimdi size düþünecek birkaç þey veri-yorum: tarihi olarak Ýnternet ile ilgili ne düþünüyorsunuz? Dünyadaki tüm ülkelerin vatandaþlarý birbirleriyle elektronik sýnýrlar olmadan konuþabiliyor. O uluslarýn genç insanlarý birbirlerini görebiliyorlar, birbir-leriyle konuþabiliyorlar ve fikirlerini ifade ediyorlar. Hangi ülke bunu baský altýnda tutarsa tutsun, onlar bunu yine de bir þe-kilde yapýyorlar. Onlar bilincin, birliðin, çok kültürlü bilincin aðýný oluþturuyorlar. O kalmak için burada. O yeni enerjinin bir parçasýdýr. Genç insanlar bunu biliyor ve yolu gösteriyorlar.

10 yýldan fazla bir süre önce bir kehanet verdim. "Herkesin herkesle konuþabile-ceði, bu nedenle komplo olamayacaðý" bir günün geleceðini söyledim. Çünkü komplo ayrýlýða ve gizliliðe dayanýr, sadece birkaç kiþinin bildiði karanlýkta saklanan bir þey. Son zamanlarda haberleri gördünüz mü? Neler oluyor? Bu, tarihe karþý olduðu görünen, gerçekleþmekte olan yeni bir paradigma olabilir mi?

Yeni Çað

Sonra Yeni Çað var. Size 20 yýl önce gerçekleþen bir þeyi anlatayým. Bu partne-rimin geçmek zorunda kaldýðý bir þeydir: Batý bölgelerinizden birinde [ABD'nin], Kryon'u yüzyýlýn þeytaný olarak

etiketleyenler vardý. Yeni Çaðda saygý duyulan ve iyi düþünülen bazýlarý tarafýn-dan partnerime saldýrýlar yapýldý. Bu, birçok kitaplar yazmadan önce, mesajýyla Birleþmiþ Milletlere gitmeden önce onu durdurmak isteyen bir enerji idi. Kanallýðýnýn üçüncü yýlýnda idi ve onun mesajýný yok saymak için organize bir çabaya dahil olan birçok insan vardý. Partnerim dizleri üzerinde bana sordu, "Neden? Neden sevgi üzerine kitaplar yazanlar baþkalarýnýn çalýþmalarýný öldürmeye çalýþýyor?" Ona þöyle dedim, "Ýnsanlarýn yaptýðý bu. Onlar fethederler, bölerler ve bunun kendi çalýþmalarýnýn hayatta kalmasýnýn parçasý olduðunu hissederler." Sonra ona onlarýn her zaman bunu yapmayacaklarýný ve bunun Ýnsan-lýðýn bilincinde olmadýðý bir zamanýn ge-leceðini anlattým. Bu nedenle partnerim burada, yeni enerjiyi kolaylaþtýrmaya yardýmcý olmak için.

Eðer bir Arap ve bir Musevi birbirlerine bakýp Akaþik soyaðacýný görebilirlerse ve tek bir aile görebilirlerse, umut vardýr. Eðer farklýlýklarýnýn artýk birbirlerini öldürmelerini gerektirmediðini görebilir-lerse, o zaman tarihte deðiþimin baþlangýcý olur. Ve þu anda gerçekleþen budur. Hangi spiritüel inanca sahip olursa olsun tüm insanlýk birleþme yerine ayrýlýðýn tarihi tuzaðýna düþmekten suçlu oldu. Þimdi bu deðiþmeye baþlýyor. Gerçekleþmekte olan bir deðiþim var.

47

Bilge Kral

Sizi çok bilge bir kral olan Süleyman'a geri götürmek istiyorum. Bu çok ünlü bir hikâyedir, iki kadýn ayný çocuðun annesi olduklarýný iddia etmektedir. Her ikisi de tek bebeði ona vermesi için Süleyman'a yalvarýrlar ve sorunu çözmesi için Süleyman'a býrakýrlar. Kararýný vermeden önce sonucu bilen bilge kral, çocuðun ikiye kesilmesini emreder. Kadýnlar çocuðun yarýsýný alacaktýr. Süleyman ne olacaðýný bilir ve bu gerçekleþir. Kadýnýn biri hemen bembeyaz kesilir ve "Çocuðu öteki kadýna verin" der. O zaman Süleyman çocuðun kime ait olduðunu hemen anlar. Çocuðu diðer kadýna verendir. O gerçek annedir.

Bunu nasýl bildi? Çünkü þefkat geze-gendeki en bilge þeydir ve çözüm ve bir-leþtirme ile doludur. Bu dünyayý süpüren bilge, ilahi, diþil annenin þefkatidir ve yerküre deðiþimi hissederken Kundalini bir kýtadan diðerine ilerlemektedir.

Bazýlarý süreçte umutsuzca yalnýz hissediyor ve anlamýyor. Eðer bir bilgisa-yarýn bilinci olsaydý, onu kapattýðýnýzda ve yeniden açtýðýnýzda nasýl hissedeceðini hayal edin. Olmuþ olan her þeyin anýsýný kaybedecektir.

Ýnsan bilinci, tarihin bir sonra neler ola-caðýný kontrol etmediði baþka bir paradig-maya kendisini yeniden açarken (yeniden yüklerken), þu anda Ýnsan bilincinde de ayný þey geçerli. Ve hissettiðiniz þey budur, herhangi türde Ýnsan doðasý tarihine sahip olmayan bir pradigmaya potansiyel yeniden yüklemede yalnýz hissetmek.

Þefkat ve Birlik Yeni Enerjidir

2012'nin enerjisi 16 yýldýr sizinle birlikte idi ve 20 yýl daha sizinle birlikte olacak. Galaksi ekvatorunun merkezinde hareket ederken, hizalanma bu þekilde çalýþýr. Ekinokslarýn presesyonu [yerkürenin yal-palamasý] etkisini gösterirken ve siz hiza-lanmanýn ortasýna ilerlerken, bu 36 yýllýk bir deneyim penceresidir, bir kýþ gün dönümü tarihindeki artý gösterge deðildir. Siz bu enerjinin içinde yaþýyorsunuz ve birkaç yýldýr bunun içindeydiniz, Yeni Çaðcýlar.

Þimdi, sadece bu odadakilere konuþalým; dinleyicilere deðil, okuyuculara deðil. Odadakiler ile konuþmak istiyorum. Bu enerjide oturanlarla konuþmak istiyorum. Bugün buraya geldiðinizden farklý ayrýl-manýzý istiyorum. Meleksi olan, içinizdeki yaratýcý enerji olan, size bilgelik verecek olan aktivasyon ile gitmenizi istiyorum. Buradaki herkes kanalýn yaptýðýna inan-mýyor ve bunun önemi yok. Ýþte bugün için sýnavýnýz, talimatlarýnýz. Onlarla ayný konuda düþünmeseniz bile buradakilere aile olarak bakabilir misiniz? Onlarý seve-bilir misiniz? Bu yerden çýkýp "Pekala, bir daha bunun gibi bir toplantýya gitmeyece-ðim. Onlar çýlgýn" deme seçiminiz var.

Veya þöyle diyebilirsiniz, "Bir daha bunun gibi bir toplantýya gitmeyeceðim, çünkü onlarýn düþündüklerini kabul etmem gerekmiyor. Ama onlarý seviyorum ve her-hangi bir zamanda evime gelebilirler. Benimle akþam yemeði yemek isterlerse, bu tamamdýr. Ve onlarla þakalaþabilirim ve onlarla birlikte olabilirim ve ellerini sýka-bilirim. Hattâ onlardan biriyle

evlenebili-rim de, çünkü tek bir Tanrý olduðunu, tek bir Yaratýcý olduðunu ve hepimizin içinde olduðunu kabul ediyorum. Onlarla ayný fikirde deðilim, ama kendimi bütünleþtire-bilirim."

Böylece fikirlerinizin ve farklýlýk-larýnýzýn artýk sizi ayýrmadýðý anlayýþýna sahip olursunuz. Ýnsan Varlýklar sýnýrlarý olmadan birbirlerinin yanýnda var olan ülkeler gibi bir arada var olabilirler. Onlarýn kültürleri hala eþsizdir ve hala kendi ülkelerine sahipler. Ama þimdi daha büyük bir planda birlikteler, birbirleriyle bir daha hiç savaþmayacaklarý bir plan. Savaþamazlar. Onlarýn varoluþlarý birbir-lerine baðlý. Birleþme bunu yapar. Süleyman bunu biliyordu ve sýr þefkattir.

Sevgililer, bu yerden birbirinize þefkat duyarak ayrýlýn. Evinize gidip televizyonu açtýðýnýzda ve politik olarak sizinle uyum içinde olmadýklarý için ayný fikirde

olmadýðýnýz birilerini gördüðünüzde, onlarý sevebilir misiniz? Ne olursa olsun onlarýn içindeki yaratýcýyý görebilir misiniz? Onlarýn, birlik içinde birlikte çalýþmaya zorlanmanýz için bu ülkede kurulan þey-lerin oyununu oynadýklarýný görebilir misiniz? Herhangibiriniz bunu gördü mü? Birlikte çalýþmak için zorlanmak.

Uzlaþmaya varmak için zorlanmak. Birlik olmak için, ayrý olmamak için zorlanmak. Bunu siyasette gördüðünüz zaman, gerçek olduðunu bileceksiniz.

Size anlattýðýmýz budur. Bunu arayýn. Eski enerji yavaþça terk ediyor, ama eski enerjinin gitmiþ olduðu bir gün gelecek. Bu bir nesil sürebilir! Bazýlarýnýz, "O zaman burada olmayacaðým" diyebilir.

Size diyorum ki, "Oh, evet burada olacak-sýn!" Çünkü finali kaçýrmayacaksýnýz! Yuvanýn enerjisi veya herhangi melek enerjisi sizi geride tutamayacak. Geri gele-ceksiniz ve spiritüel tarihinizde herhangi bir þeyden daha hýzlý olan bir geri dönüþ zamaný olacak, çünkü tarih önemli deðildir, spiritüel tarih bile. Gidip hýzla ayrýlacaksýnýz. Her zaman Dünya'ya geri döndün, yaþlý ruh. Bu nedenle sizi böyle seviyoruz.

Gezegende yaptýklarýn için þimdi ayak-larýný yýkamak istiyorum, yaþlý ruh. Birilerini sevme, onlarý kuantum þekilde görme, onlarý tek olarak deðil birçok olarak görme fýrsatýný al. Tüm Ýnsanlara onlarýn soyaðacýnýn ýþýðýnda bak. Onlarý kendin gibi önemli olarak gör. Onlarla birleþ. Görüyorsunuz, bu gezegende gerçekleþmekte olan bir deðiþim var ve siz bunu temsil ediyorsunuz.

"Ve öyledir" sözcüklerini söylediðim zaman, enerjiyi taþýyýn. Kendi hýzýnýzda ayrýlýn. Eðer isterseniz bir süre oturun, sonra sessizce ayrýlýn. Bir daha gelinceye kadar burasý kutsal bir yer olarak kalsýn. Alkýþ yok, gürültü yok, sadece birlik, sadece birbirinize karþý sevgi, sadece geze-genin önünde olan þey hakkýnda kuantum düþünce, sevgililer.

Þimdi önünüzdeki bulmacalar hakkýnda farklý hissediyor musunuz? Böyle olmasýný umuyorum. Çözümlenebilir, her biri.

Ve öyledir. KRYON

Deðerli

Okuyucularýmýz

Sevgi Dünyasý Dergimiz

Haziran 2007 tarihinden

baþlamak üzere yalnýzca

abonelerimize ulaþmaktadýr.

Bizlerle olmaya devam etmek istiyorsanýz,

Haberleþme Sorumlusu ve Okur/Abone Ýliþkileri:

Kazým Erdemoðlu’na [0542 676 83 47 - fax: (0212) 872 74 01]

abone adresinizi bildirmenizi rica ederiz.

En içten sevgilerimizle

Sevgi Dünyasý

Adý, Soyadý: ...

Adres: ...

Posta Kodu: ...

Ýlçe: ...

Ýl: ...

Tel: ...

Abone ücreti: Yurt içi (60 TL) ...

Yurt dýþý (70 TL) ...

Posta Çeki No: 385999 (Sevgi Yayýnlarý)

Lütfen Yeni Yýlda

Aboneliðinizi

Yenilemeyi

Unutmayýnýz!..

Benzer Belgeler