• Sonuç bulunamadı

VAKIF ÖZVARLIĞI

VE YARDIMLAŞMA SANDIĞI VAKFI

Feray Demir H. Ersin Özince

Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Başkanı

35

Ek:3 DENETÇİLER RAPORU

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. MENSUPLARI MUNZAM SOSYAL GÜVENLİK VE YARDIMLAŞMA SANDIĞI VAKFI

OLAĞAN GENEL KURULU'NA

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'nın 2014, 2015, 2016 yılları işlem ve hesapları ile ilgili olarak; kayıtlar üzerinde yaptığımız çalışmalar, elde ettiğimiz bilgiler ve isteklerimiz üzerine yetkililerce yapılan açıklamalar ile dönem içerisinde yaptığımız incelemeler sonucunda, Vakıf Senedi ve diğer mevzuat ile genel kabul görmüş muhasebe ilke ve standartlarına uyulduğu tespit edilmiştir.

Vakıf yönetiminin genel ekonomide uygulamaya konulan kararlara gösterdiği uyum, yerinde ve zamanında aldığı tedbirler sonucu olumlu neticeler elde edilmiştir.

Vakıf işlemleri yürürlükteki yasalara ve Vakıf Senedi hükümlerine uygun şekilde yürütülmüş olup, 2014, 2015, 2016 yıllarına ait muhasebe kayıtları, bilanço ve gelir tablosu tarafımızca gerçeğe uygun ve doğru bulunmuştur.

2014, 2015, 2016 yıllarına ait bilanço ve gelir gider hesaplarının tasvip ve tasdiki ile Vakıf Yönetim Kurulu’nun ibra edilmesi hususunu yüksek bilgi ve takdirlerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Denetçi Denetçi Denetçi

Fehmi Cem Eyüboğlu Süleyman Erbay Ergün Yorulmaz

36

Ek:4/1 TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. MENSUPLARI MUNZAM

SOSYAL GÜVENLİK VE YARDIMLAŞMA SANDIĞI VAKFI MUNZAM SOSYAL GÜVENLİK HAKLARI YÖNETMELİĞİ

TADİL TASARISI

ESKİ METİN YENİ METİN

KAPSAM :

Madde 2 - (Değişik: 27.06.2008)

a-Vakıf yararlananları, Vakıf Senedinin 4.

maddesinde belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, Türkiye İş Bankası A.Ş.’de, Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı veya işbu Vakıfta hizmet aktiyle çalışanlar ile Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerde öngörülen yükümlülüklerini yerine getirmek kaydıyla Vakıf Senedinin 4/c maddesinde belirtilenlerdir.

Yukarıda belirtilen Vakıf yararlananları (borçlanma nedeniyle Vakıftan yararlanma haklarının başlangıcı geriye götürülmüş olanların başlangıç tarihleri de dikkate alınmak suretiyle) munzam sosyal güvenlik hak ve yardımları ile diğer yardımlardan bu Yönetmelik ve diğer ilgili yönetmeliklerde belirtilen şartlar dahilinde yararlanırlar.

b-Vakıf Senedi ve bu Yönetmelik hükümleri uyarınca Vakıftan yalnızca emeklilik veya malullük yahut sürekli iş göremezlik geliri alanlar, maktu yıllık aidatlarını ödedikleri sürece, Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerde belirtilen esaslar dahilinde Vakıf yararlananıdır.

c-Herhangi bir sebeple bu Vakıftan yararlanma hakkı son bulanlardan bu haklarını ilgili Yönetmelik hükümleri çerçevesinde isteğe bağlı olarak devam ettirenler prim ve katılma paylarını ödedikleri, emekli aylığı bağlananlar ise aylık aldıkları sürece, Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerle tespit edilen esaslar dahilinde Vakıf yararlananıdır.

KAPSAM :

Madde 2 - (Değişik: 16.06.2017)

a-Vakıf yararlananları, Vakıf Senedinin 4.

maddesinde belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, Türkiye İş Bankası A.Ş.’de, Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı veya işbu Vakıfta hizmet aktiyle çalışanlar ile Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerde öngörülen yükümlülüklerini yerine getirmek kaydıyla Vakıf Senedinin 4/c maddesinde belirtilenlerdir.

Yukarıda belirtilen Vakıf yararlananları (borçlanma nedeniyle Vakıftan yararlanma haklarının başlangıcı geriye götürülmüş olanların başlangıç tarihleri de dikkate alınmak suretiyle) munzam sosyal güvenlik hak ve yardımları ile diğer yardımlardan bu Yönetmelik ve diğer ilgili yönetmeliklerde belirtilen şartlar dahilinde yararlanırlar.

b-Vakıf Senedi ve bu Yönetmelik hükümleri uyarınca Vakıftan emeklilik veya malullük yahut sürekli iş göremezlik geliri alanlar, maktu yıllık aidatlar ile ölüm yardımı aidatlarını ödedikleri sürece, Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerde belirtilen esaslar dahilinde Vakıf yararlananı olup, tüm yardımlardan yararlanırlar.

c-Herhangi bir sebeple bu Vakıftan yararlanma hakkı son bulanlardan emekli aylığı bağlananlar ile vakıftan yararlanma haklarını ilgili Yönetmelik hükümleri çerçevesinde isteğe bağlı olarak devam ettirenler prim ve katılma paylarını ödedikleri, emekli aylığı bağlanmasına hak kazanmaları halinde ise aylık aldıkları sürece, Vakıf Senedi ve Yönetmeliklerle tespit edilen esaslar dahilinde Vakıf yararlananıdır.

37

Ek:4/2 Bu fıkradaki Vakıf yararlananları, ilgili

Yönetmeliklerde belirtilen şartlar dahilinde sadece malullük, yaşlılık ve ölüm sigortaları hükümlerinden yararlanırlar. Bu kişiler, isteğe bağlı olarak prim ödedikleri süre içerisinde ve emekliliğe hak kazandıktan sonra dahi diğer yardımlardan yararlanamazlar.

d- Vakıf yararlananının Vakıf mevzuatı kapsamında ölüm aylığı veya geliri bağlanan dul eşi, yetim çocukları ile ana ve babası diğer hak sahipleridir.

Bu fıkradaki isteğe bağlı olarak prim ödeyen veya emekli aylığı bağlanan Vakıf yararlananları, ilgili Yönetmeliklerde belirtilen şartlar dahilinde malullük, yaşlılık ve ölüm sigortaları hükümlerinden ve diğer tüm yardımlardan, maktu yıllık aidatlar ile ölüm yardımı aidatlarını ödedikleri sürece yararlanırlar.

d- Vakıf yararlananının Vakıf mevzuatı kapsamında ölüm aylığı veya geliri bağlanan dul eşi, yetim çocukları ile ana ve babası diğer hak sahipleridir.

YÜRÜRLÜK :

Madde 29- (Değişik: 13.06.2014)

Banka İdare Meclisince onaylanmak kaydıyla, bu Yönetmeliğin 13.06.2014 tarihinde değiştirilen maddeleri 01.07.2014 tarihinde yürürlüğe girer.

YÜRÜRLÜK :

Madde 29- (Değişik: 16.06.2017)

Banka İdare Meclisince onaylanmak kaydıyla, bu Yönetmeliğin 16.06.2017 tarihinde değiştirilen maddeleri 01.07.2017 tarihinde yürürlüğe girer.

38

Ek:5/1 SEÇİMLERLE İLGİLİ VAKIF SENEDİ HÜKÜMLERİ

SEÇİM MERKEZLERİ

Madde 11- a) Bankanın Yönetim Kurulu, Genel Müdürlüğü, Genel Müdürlük Başkanlık ve Müdürlükleri ile şubeleri ayrı birer toplantı ve seçim merkezidir.

b) Vakıf Merkezi ve şubeleri ayrı birer toplantı ve seçim merkezidir.

c) Genel Müdürlük dışında görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosundaki çalışanlar, bulundukları şehirlerdeki şubelerden herhangi birinin toplantısına katılabilirler veya en az yirmibeş kişi biraraya gelerek bir seçim merkezi teşkil edebilirler.

d) Emekli, malul ve sürekli iş göremezler, bulundukları şehirlerde en az yirmibeş kişi biraraya gelerek seçim merkezi kurabilirler veya Banka şubelerinden herhangi birinin toplantısına katılabilirler.

e) İsteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananlar ile Banka iştiraklerinde veya işçi kuruluşlarının merkez ve şube yönetim kurullarında veya başkanlığında görevli Vakıf yararlananları, bulundukları şehirlerde en az yirmibeş kişi biraraya gelerek bir seçim merkezi kurabilirler veya bulundukları şehirlerdeki Banka şubelerinden herhangi birinin toplantısına katılabilirler.

f) Büro veya bağlı şubelerde görevli Vakıf yararlananları bağlı bulundukları şubelerdeki toplantılara katılırlar.

BİLDİRİ VE TOPLANTI SÜRELERİ

Madde 12- Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantıları ile ilgili Tamimi ve gazete ilanını takiben Vakıf yararlananları çalıştıkları veya meydana getirdikleri seçim merkezlerinde onbeş gün içinde toplanırlar.

SEÇİM görevi ifa eden vekili veya müdürün ya da en üst yetkilinin izni ile Vakıf yararlananlarından biri başkanlık eder.

39

Ek:5/2 Genel Müdürlük dışında görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosundaki çalışanların, emekli, malul ve sürekli iş göremezlerin, isteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananların ve Banka iştiraklerinde veya işçi kuruluşlarının merkez ve şube yönetim kurullarında veya başkanlığında görevli Vakıf yararlananlarının 11. madde gereğince bir seçim merkezi meydana getirmeleri halinde, toplantıya en kıdemli olan başkanlık eder.

Mahalli toplantıların geçerli olabilmesi için, seçim merkezinde çalışan Vakıf yararlananlarının dörtte üç çoğunluğunun bulunması gerekir.

Çoğunluk mevcut ise toplantı açılır. Aksi halde ertelenerek en geç üç iş günü içerisinde yapılacak toplantıda kararlar mevcudun çoğunluğu ile alınır.

SEÇİM

MERKEZLERİNDEKİ TOPLANTILAR

Madde 14- Seçim merkezlerindeki toplantılarda;

a) Genel Kurula katılacak delegeler seçilir.

b) Olağan Genel Kurullar için yapılan mahalli toplantılarda, Genel Kurul ile ilgili Tamim ekinde yer alan çalışma raporu ve bilanço okunarak gündemdeki maddeler görüşülür.

c) Olağanüstü Genel Kurullara ait mahalli toplantılarda ise, yalnız gündeme dahil maddeler görüşülür.

d) Mahalli toplantılarda yapılan görüşmeler sonunda ileri sürülen görüş ve dileklere toplantıya katılan Vakıf yararlananlarının yarısından fazlası katıldığı takdirde, delegeler bu görüş ve dilekleri Genel Kurula duyururlar.

e) Mahalli toplantılarda yapılan delege seçimleriyle görüşmelerin sonuçlarını tespit etmek üzere bir tutanak yapılır. Genel Kurula sunulacak görüş ve dilekler varsa, bunlar açık olarak tutanağa geçirilir. Tutanaklarda seçim merkezinde çalışan Vakıf yararlananları ile toplantıya katılan seçim merkezinde çalışan Vakıf yararlananlarının adedi ve toplantıya katılan diğer Vakıf yararlananlarının adedi ayrı ayrı belirtilir ve bu tutanaklar, toplantıya katılanların tamamı tarafından imzalanır. Toplantıya katılanların ad ve soyadları imzalarının yanına açık olarak yazılır.

Tutanaklar toplantıdan sonra seçim merkezinin müdürleri veya en üst yetkilileri ya da toplantıya başkanlık edenler tarafından Vakfa gönderilir.

Gönderilen tutanaklar Vakıf İdaresi tarafından ilgili mevzuata uygunluğu kontrol edilerek muhafaza edilir.

40

Ek:5/3 DELEGELER

Madde 15- Vakfın tüm yararlananları delege seçilebilir.

Bir seçim merkezinde toplantıya katılanların toplamı elliden az olduğu takdirde aralarından bir asil, bir yedek delege seçilir; toplantıya katılanların sayısı elli veya elliden fazla olduğu takdirde ise, aralarından

iki asil, iki yedek delege seçilebilir.

Seçim, gizli oyla yapılır. Asil ve yedek delege seçimleri ayrı ayrı yapılamaz.

Yapılan oylama sonucunda en çok alınan oy sırasına göre asil ve yedek delegeler seçilmiş olur.

Oylarda eşitlik olması halinde, bunlardan Bankada en kıdemli olanı seçilmiş sayılır. Kıdemde de eşitlik olması halinde en yaşlı olanı seçilmiş sayılır.

Genel Kurula asil delegeler katılır. Asil delegelerin mazereti halinde, yedek delegeler Genel Kurula katılırlar.

Bir seçim merkezinde iki delege seçilmiş ise, seçilen delegeler o seçim merkezinde seçime katılanları müstakilen yarı yarıya temsil ederler. Seçim merkezinde seçime katılanların sayısı ikiye bölünemiyorsa artan bir kişi;

mahalli seçimlerde en fazla oy alan delege tarafından; bu oylarda bir eşitlik varsa, Bankada en kıdemli olan delege tarafından; kıdemde de eşitlik olması halinde en yaşlı olanı tarafından temsil edilir.

Mazeret halinde, asil veya yedek delegelerden birinin toplantıya katılması zorunlu olursa, bu delege seçim merkezinde seçime katılanların tamamını tek başına temsil eder. Kendi aralarından delege göndermek istemeyen seçim merkezleri, yukarıdaki esaslara göre, Vakıf yararlananlarından herhangi birini delege seçerler.

Her Genel Kurul toplantısı için delege seçimi yeniden yapılır.

Şu kadar ki, Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantıları aynı tarihte olduğu takdirde yahut ilk toplantının ertelenmesi dolayısı ile ikinci toplantı yapılacaksa, bunlar için ayrı ayrı delege seçimine gerek yoktur.

Delegeler, görevlerini bizzat yaparlar, başkalarına vekalet veremezler.

41

Ek:6/1 TUTANAK ÖRNEĞİ

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 16 Haziran 2017 tarihinde toplanacak Olağan Genel Kurulu’na hazırlık olarak Türkiye İş Bankası A.Ş.

... Seçim Merkezi’nde yapılan mahalli toplantıya ait tutanaktır.

1. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananlarından toplantıya

katılanların sayısı…….………..……….. :

2. Genel Müdürlük dışında görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosundaki çalışanlardan toplantıya katılanların sayısı…... :

3. Banka iştiraklerinde görevli Vakıf yararlananlarından toplantıya

katılanların sayısı ……….………. :

4. Sendika Merkez ve Şube Yönetim Kurullarında veya Başkanlığında görevli Vakıf yararlananlarından toplantıya katılanların sayısı... :

5. İsteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananlardan toplantıya katılanların sayısı ...

:

6. Emekli, malul ve iş göremezlerden toplantıya katılanların sayısı….... :

7. Temsil edileceklerin toplam sayısı (1-2-3-4-5-6. maddeler toplamı) :

8. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananlarının tam sayısı…... :

9. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananı sayısına göre toplantı nisabı :

10. a) Toplantının yapıldığı tarih …... : b) Birinci toplantıda nisap temin edilemediğinden yapılan ikinci

toplantının tarihi ………... :

11. Seçilen asil delegeler ... : 1-

2-

12. Seçilen yedek delegeler ... : 1-

2-

42

Ek:6/2 ÇAĞRI : Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 16 Haziran 2017 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu’na hazırlık olmak üzere seçim merkezimizde …./…./2017 tarihinde yapılacak toplantı ... tarafından ... gün önce seçim merkezi kadrosundaki Vakıf yararlananlarına, Vakıf Senedi’nin 13. maddesinin birinci fıkrası uyarınca, dahili bir tamimle duyurulmuştur.

TOPLANTI VE ÇOĞUNLUK

: Seçim merkezimiz ... başkanlığında ..../..../2017 tarihinde toplanmış ve Vakıf Senedi’nin 13. maddesi uyarınca toplantı nisabının sağlandığı tespit edilmiştir.

TOPLANTI GÜNDEMİNİN

GÖRÜŞÜLMESİ :

Seçim merkezimize gönderilmiş bulunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetçiler Raporu ve Bilanço ile Gelir Tablosu okundu, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yapılan konuşmalar sonucunda Vakıf Senedi’nin 14.

maddesinin (d) fıkrası uyarınca Genel Kurul’a duyurulması istenen aşağıdaki hususlar oya sunularak toplantıya katılanların yarıdan fazlasının bu görüş ve

DELEGE SEÇİMİ : Vakıf Senedimizin 15. maddesi uyarınca gizli oyla seçime geçildi.

Yapılan açık tasnifte :

... adet Vakıf yararlananının oy kullandığı,

...’nın ………. adet oy ...’nın ………. adet oy aldığı anlaşılmakla asil delege seçildikleri,

...’nın ………. adet oy ...’nın ………. adet oy aldıkları görüldüğünden bunların da yedek delege seçildikleri tespit edilerek, seçilmiş bulunan delegelere ekteki Delege Temsil Belgesinin verilmesi kararlaştırıldı.

43

Ek:6/3 Tanzim edilen Tutanak ve Delege Temsil Belgesi asılları Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfımıza gönderilmek üzere başkan ve toplantıya katılanlar tarafından imzalandı.

..../..../2017

SEÇİM MERKEZİNİN ADI : ...

Seçim Merkezine Tabi Vakıf Yararlananlarından Toplantıya Katılanların

Seçim Merkezinde Toplantıya Katılan Diğer Vakıf Yararlananlarının

ADI VE SOYADI Sicili İmzası ADI VE SOYADI Sicili İmzası

44

Ek:6/4 DELEGE TEMSİL BELGESİ

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 16 Haziran 2017 Cuma günü, saat 14:00'de, İstanbul, Levent adresinde bulunan Türkiye İş Bankası

A.Ş. Genel Müdürlük Oditoryum’unda, toplanacak Olağan Genel Kurulu’na iştirak etmek ve ... seçim merkezimizde Vakıf Senedimizin 11. 12. 13. 14. ve 15.

maddeleri uyarınca yapılan toplantıda hazır bulunmuş olan toplam ... Vakıf yararlananını temsilen Genel Kurul Toplantılarına dahil olmak ve orada, tutanağa yazılmış ve yarıdan fazlanın olumlu oyunu kazanmış bilcümle görüş ve dileklerimizi behemehal arz ve icabında müdafaa, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosunu tasdik, Yönetim Kurulu Üyelerini ve Denetçileri ibra, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler ile bunların yedeklerini seçmek, Vakıf Senedi ve Kanunlardan doğan bütün haklarımızı müdafaa etmek, gündemde yer alan hususlar ile Genel Kurul Kararı ile Gündeme ilâve edilecek her türlü konularda bizden farksız hareket etmek üzere ... , ... asil delege, ... , ... yedek delege seçerek, hukuken en geniş anlamda temsil yetkisi verdik. Bir nüshası ilgiliye verilmek ve diğer nüshası da Tutanak aslı ile birlikte Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’na gönderilmek üzere iki nüsha düzenlenen bu Delege Temsil Belgesi başkan ve toplantıya katılanlar tarafından imza edildi. (.../.../2017)

SEÇİM MERKEZİNİN ADI : ...

Seçim Merkezine Tabi Vakıf Yararlananlarından Toplantıya Katılanların

Seçim Merkezinde Toplantıya Katılan Diğer Vakıf Yararlananlarının

ADI VE SOYADI SİCİLİ İMZASI ADI VE SOYADI SİCİLİ İMZASI

45

Ek:7 TUTANAK İLE DELEGE TEMSİL BELGESİ

DÜZENLENMESİNE VE DELEGE SEÇİMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Tutanak ile Delege Temsil Belgesi düzenlenmesinde ve Delege seçiminde aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir.

1- Bankanın Yönetim Kurulu, Genel Müdürlüğü, Genel Müdürlük Başkanlık ve Müdürlükleri ile şubeleri, Vakıf merkezi ve şubeleri mahalli seçim merkezleri olup, bu merkezlerin kadrosunda bulunan Vakıf yararlananlarından toplantıya katılanların sayısı Tutanağın birinci satırına yazılır.

2- Seçim merkezi olan şubede görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosunda çalışanlardan, toplantıya katılmak isteyenlerin sayısı Tutanağın ikinci satırına yazılır.

3- Banka tarafından iştiraklerde görevlendirilen Vakıf yararlananlarından toplantıya katılmak isteyenlerin sayısı Tutanağın üçüncü satırına yazılır.

4- Sendika merkez ve şube yönetim kurullarında veya başkanlığında görevli Vakıf yararlananlarından seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın dördüncü satırına yazılır.

5- İsteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananlardan seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın beşinci satırına yazılır.

6- Emekli, malul ve iş göremezlerden seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın altıncı satırına yazılır.

7- Tutanağın 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. satırına yazılan sayıların toplamı Tutanağın yedinci satırına yazılır.

8- Seçim merkezinin kadrosunda bulunan (seçime katılsın veya katılmasın) tüm Vakıf yararlananları seçim merkezine tabi Vakıf yararlananıdır ve bunların tam sayısı Tutanağın sekizinci satırına yazılır.

9- Seçim merkezi kadrosunda bulunan Vakıf yararlananı tam sayısının 3/4’ü ilk toplantıya katılmış ise nisabın sağlandığı Tutanağın dokuzuncu satırına yazılır. Bu nisap temin edilemediği takdirde en geç 3 iş günü içinde yapılacak ikinci toplantıda, toplantıya katılan Vakıf yararlananı sayısı toplantı nisabı olarak aynı satıra yazılır.

10- İlk toplantı tarihi Tutanağın 10. satırının (a) bölümüne, ikinci toplantı yapılacak ise, tarihi aynı satırın (b) bölümüne yazılır.

11- 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. satırlarda gösterilen sayıların toplamı (7. satırda gösterilen toplam) 50’den az olduğu takdirde bir asil, bir yedek delege seçilir. Bu sayı 50 veya 50’den fazla olduğu takdirde ise 2 asil, 2 yedek delege seçilebilir. Asil delegelerin ad ve soyadları Tutanağın 11.

satırına, yedek delegelerin ad ve soyadları Tutanağın 12. satırına yazılır. Asil ve yedek delege seçimleri ayrı ayrı yapılamaz. Seçilen delegeler adına Delege Temsil Belgesi düzenlenir.

Düzenlenen Tutanak ve Delege Temsil Belgeleri seçim merkezi başkanı ve toplantıya katılanlar tarafından ad, soyad, sicil numarası yazılarak imzalanır. Tutanak ve Delege Temsil Belgesinin asılları Vakfımız Merkezine gönderilir. Delege Temsil Belgesinin bir sureti asil delege seçilenlere verilir.

46

Ek:8

OTEL REZERVASYON FORMU

ADI SOYADI :

SİCİLİ :

KALACAK KİŞİ SAYISI :

KALINACAK SÜRE : - 15 Haziran 2017 Perşembe günü 1 Gece

- 16 Haziran 2017 Cuma günü 1 Gece

15 Haziran 2017 Perşembe günü ile 16 Haziran 2017 Cuma günü 2 Gece

İmza

Not : Delege seçilen emeklilerin gündelik ve yol masrafları Vakfımız tarafından karşılanacaktır.

Vakfımızın Adresi:

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

MUNZAM SANDIK VAKFI

Cemil Topuzlu Cad., Dalyan Konut Sitesi, No: 24/G Blok Kat:1 Fenerbahçe 34726 KADIKÖY/İSTANBUL

Vakfımızın iletişim bilgileri:

F. Esra Tokgöz

E-mail : esra.tokgoz@isbank.com.tr Tel : (216) 987 40 36

Dilek Ercan İbişoğlu

E-mail : dilek.ercan@isbank.com.tr Tel : (216) 987 40 37

Faks : (216) 385 78 94

Benzer Belgeler