• Sonuç bulunamadı

sayfalarda bulacaksýnýz

Belgede ALLAH ÝLE ALDATMAK (sayfa 38-43)

aftalar geçtikçe, ailemiz-den, arkadaþlarýmýzdan pek çok kiþi Erik'in kendilerini ziyaret ettiðini bildirdiler. Bunlarýn hepsi de son derece canlý, dokunulabilir ve duyumsattýðý gerçek-likle birlikte varlýðýnýn kesinliðine kanýt olabilecek ziyaretler idi. En küçük kýz kardeþim Laura'nýn Erik'le her zaman özel bir gönül baðý vardý. Belki de bu, ayný mücadeleleri verdik-leri veya ayný hayat felsefesini pay-laþtýklarý içindi. Sebep ne olursa olsun, Laura, Erik'in ölümüyle korkunç biçimde sarsýlmýþtý. Eminim Erik de onun bu kederini hissetmiþ ve bir sabah onu rahatlatmak için evine gelmiþti. Aþaðýda Laura'nýn bu ziyaret ile ilgili dokunaklý yazýsýný okuyacaksýnýz:

"Erik, varlýðýnýn tüm gerçekliðiyle birlikte o sabah benimle birlikte veran-dada oturuyordu. Kendimi son derece sükûnetli hissediyordum ve yanýmda oturanýn kesinlikle Erik olduðundan emindim. Ona, herkes tarafýndan nasýl özlendiðini anlattým. Kendisinin öte âleme geçmesiyle birlikte hepimizin nasýl bir keder ve üzüntü içinde olduðumuzu anladýðýný hissettim. Varlýðýndan inanýlmaz derecede yoðun empati ve þefkat enerjisi çýkýyordu. Her þeyi hissediyor ve biliyordu. Erik'e annesini, babasýný, kardeþlerini ve ailesinin geri kalanýný sýkýca kolla-masýný ve mutlu olduðunu bilmelerini saðlamasýný rica ettim. Onun acýsýný ve hayatta çekmiþ olduðu sýkýntýlarý anladýðýmý ve ayrýca yeni yerinde

huzura kavuþtuðunu söyledim. Yan yana sessizce 30 veya 40 dakika boyunca oturduk. Uzanarak elini tut-tum ve sýktým. Ailesini ziyaret ederken sýkça meþgul olabileceðini ama yine de beni ve Jim'i istediði her an ziyaret edebileceðini söyledim ona. Onu sevdiðimi ve ziyaretinden dolayý kendi-sine müteþekkir olduðumu da. Sonra ayrýldý ve ben kendimi daha iyi hisset-tim."

Annesi olarak neden bana da görün-medi diye bencilce merak etmeme rað-men, bu ziyaretlerin tümü ailemi müthiþ rahatlatýyordu. Görünen oydu ki, Erik ben hariç herkesi ziyaret etmiþti. Neden? Dünyadaki hiç bir acý ve keder evladýný kaybetmiþ bir anneninki kadar derin ve sarsýcý deðildir. Giderek zihnimin ve kalbimin üzerine aðýr bir perde örttüðümü ve böylece Erik'in benimle kurmak iste-diði irtibatý engelleiste-diðimi düþünmeye baþladým. Sabýrlý olmak zorundaydým. Bir ay sonra, dualarým kabul oldu ve oðlumu bir çeþit rüyada görebildim. Yüzünde harika ve sevgi dolu bir gülümsemeyle mutfaða gelmiþti.. Onu kollarýmla uzunca sardým. Ancak bu, gördüðüm diðer tüm rüyalardan farklý idi. Adeta teninin kokusunu alýyordum. Dudaklarýmýn, çenesindeki kirli sakala deðdiðini duyumsuyordum. Onu tüm varlýðýyla göðsümde hissediyordum. Bu sorgulanamaz bir gerçeklikti. Ve tipik bir rüyanýn içindeki belli belirsiz hislerin hiç birine benzemiyordu.

H

Pek çok kiþi, aramýzdan ayrýlan sevdiklerimizin bizimle irtibat halinde olmayý sevdiklerini ve bu amaçla dikkatimizi çeþitli þekillerde çekmeye çalýþtýklarýný varsayar. Bunu yapmanýn en kolay yollarýndan birisi de onlarýn bizi rüyalarýmýzda ziyaret etmesi ve elektrik enerjisini kullanmalarýdýr. Bazýlarý bilgisayarýmýzýn ekranýnda görünebilirler, ýþýklarýn yanýp sönmesi-ni, radyonun anlamlý parçalar çal-masýný, birilerinin bizi telefonda ara-masýný ve elektrikli âletlerimizin geçici süreliðine bozulmasýný saðlayabilirler. Ölümden sonraki yaþamla ilgili spiri-tüel konularla ilgili okumalarýmda, öte âleme yeni göç etmiþ ruhlarýn dünyada-ki sevdikleriyle nasýl iletiþim kura-bildiklerine dair genel bir uzlaþýnýn olduðunu keþfettim. Daha önce de sözünü ettiðim gibi, rüyalar vasýtasýyla iletiþim kurmak bunlardan sadece biriydi. Diðeri ise enerjiyi istedikleri gibi kullanabilmeleri yani manipüle edebilmeleriydi. Enerjilerini kullan-mayý öðrendikçe, ruhlar bizimle daha somut, daha fiziksel iletiþimler kura-biliyorlardý.

Fiziksel Ziyaretler

"Erik'le Medyumatik Ýrtibat" isimli blogum tanýndýkça, Erik'in ziyaretleri ve þakalarý da ailemizin ve

arkadaþlarýmýzýn ötesine taþýndý. Þu anda Erik, Filipinler, Ýrlanda, Ýngiltere, Rusya ve diðer ülkelerdeki baðlantýlar-la birlikte küresel bir fenomen olmuþ durumda. Erik'in muzipliklerinin

bazýlarýný deneyimlemenin ön þartý, bu blog'u ziyaret etmek ve okumaya baþla-mak gibi görünmekte. Bu blogdaki yorumlar ve forumlarla etkileþime geçtikçe, onunla irtibat kurma þansý da artýyor kanýmca. Erik'in insanlara eriþim aðý geniþledikçe, repertuarý da zenginleþti. Ýnsanlara yapacak o kadar çok þakasý var ki…

Erik'in en özel ziyaretleri fiziksel anlamda göründüðü ziyaretler. Ruhlarýn titreþimsel frekanslarý ile bizimki arasýnda müthiþ bir fark olduðundan, ruhlar genellikle kendilerinin frekansýný düþürmekte, böylece elektromanyetik spektrumda kendilerini görünür kýl-maktalar. Biz de kendimizinki

yüksel-tebilirsek eðer, onlarla orta yolda buluþmuþ oluyoruz. Adý Damien olan Ýrlandalý genç bir adam, Erik tarafýndan ziyaret edilen ilk blog üyemiz oldu. Kýz arkadaþýyla buluþmak üzere Kanada'ya göç etme planlarý yapan bir yardýmcý hekim olan Damien, annesi tarafýndan spiritüel bilgilerle yetiþtiril-miþ bir kiþiydi. Erik tarafýndan ziyaret edilmeden önce, Damien rüyasýnda daha önceden öte âleme geçmiþ olan iki kýz kardeþinin varlýðýný hissettiðini yazmýþtý yorumlara. Aþaðýda Damien'in bu deneyimi ile ilgili bizimle paylaþtýk-larýný okuyacaksýnýz:

"Geçen Pazar günü, blogu okuduktan sonra yataðýmda yatýyordum ki, kafamýn içinde güçlü bir Amerikan aksanýyla konuþan birisinin varlýðýný hissettim. Ona, Erik olup olmadýðýný sordum. Bana: "Evet benim. Ne vardý?" diye sordu. Sonra onunla deneyimi ile ilgili konuþmaya baþladým. O çok iyi ve saf bir ruh. Tam bu noktada, gelen varlýðýn gerçekten Erik olduðundan emin olmak istedim. Varlýðýný görünür kýlmak için enerjiyi kullandýðýný bildiðimden, odamdaki bir eþyayý hareket ettirmesini istedim. Bunu tam ifade etmiþtim ki, aþaðý kattan müthiþ bir gürültü geldi. Evde herkes uyuyor olduðundan, kedimin de dýþarýda olduðundan emin olduðumdan dolayý, bu gürültüyü Erik'in gerçekleþtirdiðini hemen anladým.

Onunla sohbetim ilerlemiþti ki, aniden þunu söyledi: "Tanýdýðýn o

þarkýcý, ruhuna tam uygun bir seçim!" Kanada'da oturan kýz arkadaþýmý iþaret ettiðini anladým. Baþarýlý bir þarkýcýydý. Aramýzdaki uzun mesafeden dolayý, iliþkimiz tam anlamýyla akýcý ilerleye-miyordu. Ancak Erik bana, kýz arkada-þýmla gerçek bir ruh ikizi olduðumuzu ve geçmiþ hayatlarýmýzda da birlikte olduðumuzu söyledi. Özellikle ilk iki hayatýmda, onu aradýðýmý, üçüncü ve dördüncüde yaþamlarýmýzý birlikte geçirdiðimizi, altýncýda benim Ýkinci Dünya Savaþýnda öldüðümü, þimdiki hayatýmýn yedinci doðuþum olduðunu söyledi. Derken en inanýlmaz þey oldu ve beni müthiþ etkiledi. Çünkü Erik yüzündeki tatlý gülümsemeyle bana, þu anda kýz arkadaþýmdan kaç kilometre uzakta olduðumu söyledi: "O senden 4.056 kilometre uzakta. Hadi git kon-trol et. Seninle bahse girerim."

Ben de hemen Google'a girerek aramýzdaki mesafeyi hesapladým. 4.050 kilometre çýktý. Bunun üzerine güldüm ve 6 kilometreyi ona verebileceðimi söyledim. Bu inanýlmazdý. Ertesi sabah ofisimde bir konuyla ilgili mühim bir toplantým olacaktý ve kaygýsý þimdiden ruhumu sarmýþtý. Erik bana sükûnetimi korumam ve asla kaygýlanmamam gerektiðini, zaten bu iþe ihtiyacým olmadýðýný çünkü ülkeyi yakýnda terk edeceðimi söyledi.

Sonra ölen kardeþlerimi benimle konuþmalarý için önüme getirdi. Kýz arkadaþýmýn beni sevdiðini ve bana sarýlmak için beni beklediðini, her

þeyin yolunda gideceðini vurguladý. Kaderimin çizdiði yolda yürüdüðümü, bir þifacý olacaðýmý da ekledi. (Oðlunuz inanýlmaz birisi ve bu dünyaya gönde-rilmiþ gerçek bir hediye. Ýkiniz de öylesiniz.)

Ona teþekkür ettim ve kendimi yorgun hissettiðimden dolayý hemen uyumak istedim. Ertesi sabah toplantým baþarýlý geçti. Ertesi gece ona teþekkür ettim. Ona neden pek çok insana göründüðünü ve yardým ettiðini sor-dum. Bana sadece þunlarý söyledi: "Hikâyemi okumak için zamanýný ayýrdýn. Ben de sana karþýlýðýný vermek istedim." Sonra bana zamanýmý ailemle ve arkadaþlarýmla güzel bir þekilde geçirmem gerektiðini çünkü kýsa bir süre sonra ülkeden ayrýlacaðýmý söyle-di. Ertesi gün bloðunuzda Erik'in bir gece önce insanlara yardým etmek için

nasýl meþgul olduðunu yazdýnýz. Gerçekten de öyleydi.

Umarým siz ve aileniz iyisinizdir… Ölümden sonra yaþama ve Dünyaya yeniden geliþe önceden inanan birisi-yim. Erik ve siz inandýðým her þeyin kanýtý oldunuz. Teþekkür ediyorum. Bir yardýmcý hekim olarak, bazen hasta-larýmýzý kurtarmanýn imkânsýz olduðu zamanlarda, bu inançla üzüntümün üstesinden gelebiliyorum gerçekten. Bu blogu büyük bir cesaret ve kuvvetle yayýnladýðýnýz için size ne kadar teþekkür etsem azdýr. Erik'in ve sizin, aydýnlanmayý arama yolunda bizlere daha ne öngörüler getireceðinizi sabýrsýzlýkla beklemeye devam ede-ceðim. Saygýlarýmla.. Damien"

Gelecek Ay: "Baþka Bir Ýnsanýn Bedeninde"

elâmlar sevgili varlýklar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bir an durup bugün ve dün burada sizlere sunulmuþ olan bilimsel bilgileri (bu iki günlük konfe-rans sýrasýnda yapýlmýþ olan sunum-lardan söz ediliyor) onurlandýrmak istiyoruz.

26 yýldan beri sizlere belki de çok tuhaf bulduðunuz mesajlar veriyorum. Bu süre içinde anlattýðýmýz ama henüz teyit edilemeyen doðrular veya ana akým düþüncelerden sapan þeyler nedeniyle bunlarýn temelsiz bilgiler

olduðu aklýnýza gelmiþ olabilir. Yýllar içinde bunlardan birçoðu meyvesini verdi ama sizler ancak þimdi bunlarýn bilimsel açýdan teyit edildiðini gör-meye baþlýyorsunuz. Bugünün son mesajýnda, az da olsa, bazý boþluklarý doldurmak istiyorum.

Bu hafta sonunda burada öðretilmiþ olan bilim tam ve doðrudur. Burada olmamakla birlikte daha sonra bu kayýtlarý dinleyenlerde bu sanki bir Kryon kitabýndan yýrtýlýp alýnan bir sayfaymýþ gibi bir his yaratabilir. Size yýllar önce insanlýðýn tarihinin gerçekte

S

Belgede ALLAH ÝLE ALDATMAK (sayfa 38-43)

Benzer Belgeler