• Sonuç bulunamadı

Komisyonlar, Kurullar ve Ödül Bürosu Etik Komisyonu Etik Komisyonu

Belgede GAZİ ÜNİVERSİTESİ (sayfa 122-134)

2014-2018 TOPLAM YAYIN SAYISI

3.2.1.4.2. Komisyonlar, Kurullar ve Ödül Bürosu Etik Komisyonu Etik Komisyonu

Komisyon, Gazi Üniversitesi Etik Komisyonu Yönergesi esas alınarak çalışmalarını sürdürmektedir. Komisyonun 2018 yılı faaliyetlerine ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Tablo 64 Etik Komisyonu 2018 Yılı Faaliyetleri

NİTELİĞİ SAYI

Toplam Onay Almış Projeler 457

Toplam Red Edilen Projeler 31

Toplam Düzeltme İstenmiş Projeler 11

2018 Yılında Gelen ve Henüz Onay Almayan Çalışma

(2019 Yılında Değerlendirilecek Çalışma) 81

2018 Yılı Toplam Proje Sayısı 589

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 111 Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu

Kurulun amacı; Gazi Üniversitesinin tüm akademik birimlerinde deney hayvanları ile yapılacak bilimsel araştırma, sağlık hizmetleri uygulamaları, eğitim-öğretim gibi temel etkinliklerde kullanılan yöntem ve materyal ile ilgili etik standartları saptamak, etik ilkeler doğrultusunda görüş bildirmek, gerektiğinde yeni ilkeler oluşturmak ve bunların uygulamalarına ilişkin düzenlemeleri yapmak, Üniversite içinden ya da dışarıdan yapılacak araştırma ve yayın işlerine ilişkin başvurularda görüş bildirmektir.

Tablo 65 Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu 2018 Yılı Faaliyetleri

NİTELİĞİ SAYI

2018 Yılında Gelen Başvuru Sayısı 105

Onay Almış Projeler 100*

Red Edilen Projeler 1

Düzeltme İstenmiş Projeler 5

Dilekçe Sayısı 33

*8 adet çalışma 2017 başvurusu olup 2018 yılında, 1 adet çalışma da 2019 yılında onay almıştır.

Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri Komisyonu

Komisyonumuz Gazi Üniversitesi Ödül Yönergesini esas alarak çalışmalarını sürdürmekte ve her yıl ödüle esas başvuru şartları belirlenmektedir. Rektörlüğümüzce 1996 yılından bu yana, Uluslararası Literatürde (Science Citation Index, Science Citation Index-Expanded, Social Sciences Citation Index, Artsand Humanities Citation Index) yer alarak Gazi Üniversitesinin adını duyuran makale, atıf, patent ve editörlükleri teşvik amacıyla ödül verilmektedir. Ödüller her yıl Haziran ayında Uluslararası Yayın Ödülleri töreni ile öğretim elemanlarına sunulmaktadır. 2018 yılında 539 akademik personel yayın ödülü almıştır.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 112

Tablo 66 Uluslararası Yayınları Teşvik Ödülleri

BİRİM Makale

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 113 3.2.1.4.3. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Sunulan hizmetlerin kalitesini ve verimini arttırmak amacıyla 2018 yılında yürütülen faaliyetler ana hatları ile şunlardır:

 ULAKBİM tarafından Üniversitemize tahsis edilmiş olan 600 Mbit bant genişliği önce 1250 Mbit’e çıkarılmış sonra tekrar hız arttırım talebinde bulunularak bant genişliğimiz 2000 Mbit’e çıkarılmıştır.

 Üniversitemiz internet alt yapısında hizmet veren ve yedekli yapıda çalışan yeni nesil güvenlik duvarları yenilenmiştir. Yeni alınan cihazlar üzerinde gerekli konfigürasyon çalışmaları yapılarak devreye alınmıştır. Bu sayede güvenlik duvarı cihazlarının 3 yıllık bakım ve lisans desteği sağlanmış olup, imza veri tabanları güncellemeleri düzenli olarak yapılmaktadır.

 İnternet üzerinden herkesin erişimine açık olan web siteleri ve web uygulamalarını, uygulama katmanında siber saldırılara karşı korumak ve dengeli yük dağıtımı yaparak iş sürekliliği ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla yedekli yapıda çalışan Web Güvenlik Duvarı ve Yük Dengeleme Cihazı güncellemeleri takip edilmiştir.

 Sanallaştırma platformunda iyileştirmeler yapılmış, veri depolama ünitesinde gerekli güncellemeler yapılarak hizmet desteği alınmıştır.

 Sanallaştırma platformunda ana sunucu bilgisayar (host) olarak kullanılmak üzere daha önce alınmış olan sunucu bilgisayarlara 2 TB SSD hard disk satın alınmış ve 5 adet sanallaştırma platformu ana sunucu bilgisayarlarına takılmıştır.

 E-posta güvenlik ağ geçidi ürünü sürüm yükseltmesi yapılarak imza veri tabanı güncellemeleri yapılmaktadır.

 Kampüs dışı yerleşkelerimiz için yıl içerisinde ULAKBİM’ e hız arttırım talepleri yapılmıştır. Kazan Yerleşkesi bağlantı hızı 20 Mbit’ten 40 Mbit’e çıkarılmıştır.

 Üniversitemiz bilişim altyapısının olası doğal felaket zamanlarında kesintisiz bir şekilde çalışmasına ve verilerin sağlıklı bir şekilde korunabilmesine imkân tanıyacak

“Felaket Kurtarma” çalışmalarına devam edilmiştir.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 114

 Üniversitemizden ayrılarak yeni kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine devredilen Polatlı İlahiyat Fakültesi Yerleşkesi ve Polatlı Fen Fakültesi Yerleşkesi internet alt yapısının devri tamamlanmış olup, Gölbaşı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerleşkeleri için de devir çalışmaları devam etmektedir.

 Üniversitemiz ağ alt yapısında kullanılmak üzere 150 adet kablosuz erişim cihazı alınmıştır.

 Haberleşme giderlerinin azaltılması ve birimler arası dahili tüm telefon görüşmelerinin ücretsiz yapılması, telefon görüşme trafik ve ücret bilgilerinin derlenerek ekonomik hale getirilmesi çalışmalarına devam edilmektedir. Yine bu kapsamda Üniversitemiz santrallerinin bakım anlaşmalarının tek kalemde yapılabilmesi için şartname hazırlanmış olup firmalar ve birimler ile görüşmeler devam etmektedir.

 Birimlerimizin ihtiyacı olan programlar ve yazılımlar personelimiz tarafından gerçekleştirilmeye devam etmektedir.

 Gazi İçerik Yönetim Sistemi geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda üniversitemiz web arayüzü daha modern bir çizgiye kavuşmuştur. Küresel akademik gündemin gerekleri doğrultusunda güncellemeler yapılmaya devam etmektedir.

 Üniversitemiz personelinin kişisel web sayfalarını hazırlamasına imkân veren Web-Sitem Platformunu, kullanıcılar ve takipçileri nezdinde daha verimli kılmaya dönük çalışmalar yapılmaya devam etmektedir.

 Üniversitemiz resmi yazışmalarını çağın gereklerini karşılayacak şekilde elektronik ortamda yapmaya yönelik olarak Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) geçilmiş olup çalışmalar ve teknik destek devam etmektedir. Üniversitemizin akademik personelinin bilimsel araştırmalarında kullanmak üzere ihtiyaç duyduğu yazılımlara ilişkin ihtiyaç belirleme ve tahsis süreçlerinin merkezi olarak yapılmasına dönük çalışmalar başlamıştır; bu bağlamda ilgili birimlerden ihtiyaca yönelik talepler toplanmıştır. Talepler doğrultusunda Office 365, Bitdefender Antivirüs, NVivo,

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 115 Cham Phoenics, EndNote, Matlab, ANSYS, emu8086 Mikroişlemci Emülatörü, Chemcad ve Solidworks yazılımları satın alınmıştır.

 Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının geliştirmekte olduğu yazılımların ortak bir platformda ve ortak bir dil etrafında geliştirilmesine dönük çalışmalar devam etmektedir.

 Gazi Üniversitesi web sayfalarının Türkçe içeriklerinin düzenlenmesi, kullanıcılarının yetkilendirilmesi, kullanıcılara eğitim verilmesi, sayfaların düzenlenmesi çalışmaları devam etmektedir.

 Üniversitemiz öğretim üyelerinin ek ders ödemelerinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Puantaj Bilgi ve Döner Sermaye sistemi hazırlanmış, geliştirme çalışmaları devam etmektedir.

 Bilimsel Araştırma Projelerinin, başvuru, hakem incelemesi ve kabulu süreçleri online olarak yönetilmektedir. Kabul edilen projelerin harcama işlemleri ve muhasabe kayıtlarının yönetimi sağlanmaktadır. Projelerin YÖKSİS sistemine aktarımı sağlanmaktadır.

 Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından yürütülen Formasyon programı öğrencilerinin sisteme aktarılması, ders ve not yönetimi, sertifika basılması, banka tahsilatları, YÖKSİS entegrasyonu gibi süreçleri yönetilmektedir.

 Üniversitemiz öğretim üyelerinin YÖKSİS’e yaptığı bilgi güncellemelerinin ve bütün bilgilerinin otomatik veya manuel olarak çekilip WebSitem projesinin yeniden geliştirilmesi planlanmaktadır. Üniversitedeki öğretim üyelerinin bulunduğu akademik.yok.gov.tr sistemine benzer bir arama özelliği ile hayata geçirilecektir.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 116

Tablo 67 Yazılım ve Web Programlama Birimi 2018 Yılı Faaliyetleri

PROJE ADI PROJE DURUMU

YDYO Öğrenci Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Hukuk Muşavirliği Otomasyonu Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

BAP Otomasyonu Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

İhale Bilgi Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Öğrenci Konsey Seçim Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Döner Sermaye Programı Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Risk Yönetimi Yazılımı Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Senato Kararları Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

ÖGEM (GÖYÇEM) Bilgi Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Öğrenci E-posta Talep Sistemi Tamamlandı.

Öğrenci Proxy Talep Sistemi Tamamlandı.

Misafir Kablosuz Ağ Sistemi Tamamlandı.

GHS (Gazi Haber Sistemi) Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Açıkders Bilgi Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Personel Dairesi Başkanlığı ve Tüm Birimler Norm

Kadro Projesi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Toplu Mail Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

ÖYP (Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı) Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Akademisyen İlgi Alanı Veritabanı Yazılım Tamamlandı .

Password Manager Yazılım Tamamlandı.

Tıp Fakültesi Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı

Başvuruları Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Formasyon Başvuru Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Lisansüstü Mezun Veritabanı Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

CHEMCAD programı Lisans Sunucuları Kurulumu Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi içerik yönetimi tasarımı yenilenmesi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 117

PROJE ADI PROJE DURUMU

Formasyon Bilgi sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Öğrenci Gelişimi ve İzleme Sistemi için altyapı ve ara

yüz çalışmaları Geliştiriliyor.

Kurum Kültürü Anketi Yazılımı Tamamlandı.

Paydaş Görüş Anketi Yazılımı Tamamlandı.

Tıp Fakültesi Denklik Sınav Başvuru Tamamlandı.

Mühendislik Fakültesi Staj Programı Devam Ediyor.

Gazi Ana Sayfa ve Birim Sayfaları Tasarımı Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

KPS Web Servis Hizmeti Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

KPS Web Tabanlı Sorgulama Sayfası Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Ana Sayfa ve

Birim Sayfaları Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi Kariyer Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Akademik Atama Tamamlandı.

ANSYS ve MATLAB Lisans Sunucuları Kurulumu Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

YÖK Bursları Kayıt Programı Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

MEK-SİS Projesi Destek Veriliyor.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Sistemi Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi İYS Kullanım Kılavuzu Görselleri Web Sayfasının

Hazırlanarak Yayınlanması. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Bitdefender Programında Yer Alan Tüm Görsellerin

güncellenerek Yayınlanması. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Matlab Programında Yer alan tüm Görsellerin

Güncenlenerek Yayınlanması. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi E-Posta Ayarları altında Outlook Ayarlarına Ait

Görselleri Güncelleme. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi E-Posta Ayarları altında Thunderbird Ayarlarına Ait

Görselleri Güncelleme. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi ve AHBV Üniversitesi İYS’ de Sorun Yaşayan

Kullanıcılar İçin Web Sayfası İçerik Yönetimi Desteği. Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Gazi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı web sayfaları güncellemeleri ( Sıkça sorulan sorular Hizmetler)

Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Eğitim.bidb.gazi.edu.tr Sayfasında Yayınlanan Tüm

İçeriğin Sınıflandırılarak Yeniden Yayınlanması Tamamlandı, Destek Devam Ediyor.

Bitdefender Antivirüs Programı Teknik Destek Devam Ediyor.

Matlab Programı Teknik Destek Devam Ediyor.

Üniversitemiz tüm bilgi sistemleri, e-posta, ebys, ftp, web, dns, dhcp, antivirüs vb.

hizmetlerinde çeşitli özelliklere sahip güçlü 195 sanal, 13 fiziksel sunucu olmak üzere toplam 208 adet sunucu ile hizmet verilmektedir.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 118 3.2.1.4.4. İç Denetim Birim Başkanlığı

İç Denetçilerin Çalışma Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmeliğe göre; İç denetimin etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için denetçi kaynağı da dikkate alınarak üst yöneticinin riskli gördüğü ve öncelik verilmesini istediği hususları da içerecek şekilde hazırlanan ve Rektörlük Makamınca onaylanan 2018-2020 İç Denetim Planı ile 2018 Yılı İç Denetim Programı çerçevesinde; Programda yer alan 20 adet denetim faaliyetinin 2 si, bu denetimler için görevlendirilen İç Denetçinin emekli olması nedeniyle iptal edildiğinden, 18 adet denetim faaliyeti, 2 adet danışmanlık faaliyeti,19 adet denetime ait izleme faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

2018 yılında yapılan izleme çalışmaları sonucunda takip edilen bulgu sayısı 60, öneri sayısı 135, tamamlanan öneri sayısı 97, devam eden öneri sayısı 26, risk üstlenilen öneri sayısı 12’dir. Buna göre 2018 yılında yapılan izleme faaliyetleri sonucunda gerçekleşen önerilerin yüzdesi %72, devam eden önerilerin yüzdesi %19, üstlenilen risk yüzdesi %9’dur.

Bunun yanı sıra 2018 yılında Gazi Üniversitesi İç Denetim Kalite Güvence ve Geliştirme Programı esas alınarak, 2017 yılı denetimlerine ilişkin dönemsel gözden geçirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Argüden Yönetişim Akademisinin 4 Modül halinde düzenlediği toplam 96 saatlik “Kamuda İyi Yönetişim Sertifika Programı”na katılım sağlanmıştır.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 119

Tablo 68 İç Denetim Başkanlığı 2018 Yılı Denetim Faaliyetleri

S. NO DENETİM KONULARI İLGİLİ BİRİM DENETİM TÜRÜ

1 Gelir ve Gider İşlemleri Süreci Beltek Koordinatörlüğü Sistem ve Uygunluk Denetimi

2 Gelir ve Gider İşlemleri Süreci Deprem Mühendisliği Uyg. ve Arş. Mrk. (DEMAR)

Sistem ve Uygunluk Denetimi

3 Gelir ve Gider İşlemleri Süreci Labaratuvar Hayvanları Yetiştirme ve Deneysel

İdari Mali İşler Daire Başkanlığı

Sistem ve Uygunluk Denetimi

5 Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı

İşlemleri Süreci ÖYP Koordinatörlüğü Sistem ve Uygunluk Denetimi

6 Muhasebe İşlemleri Süreci Türk Müziği Devlet Konservatuarı

Sistem ve Uygunluk Denetimi

7 Taşınır İşlemleri Süreci Teknoloji Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

8 Taşınır İşlemleri Süreci Sağlık Bilimleri Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

9 Yurtdışı Geçici Görevlendirme

Süreci Personel Daire Başkanlığı Sistem ve Uygunluk Denetimi

10 Taşınır İşlemleri Süreci Spor Bilimleri Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

11 Öğrenci Burs İşlemleri Süreci Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı

Sistem ve Uygunluk Denetimi

12 Taşınır İşlemleri Süreci Gazi Eğitim Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

13 Öğrenci Staj İşlemleri Süreci Teknik Bilimleri Yüksek Okulu

Sistem ve Uygunluk Denetimi

14 Öğrenci Staj İşlemleri Süreci Teknoloji Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

15 Öğrenci Staj İşlemleri Süreci Mühendislik Fakültesi Sistem ve Uygunluk Denetimi

16 İkinci Öğretim Öğrenim Ücreti ve İadeleri Süreci

Yemekhane- Beslenme ve Mutfak Süreci, Menü Planlama Süreci, İkram Kumanya Kokteyl Süreci, Jetkart İşlemleri Süreci

Sağlık Kültür Spor Daire

Başkanlığı Sistem Denetimi

18

Yemekhane- Gıda Malzemelerinin Temin ve Dağıtım İşlemleri Süreci, Ambar Giriş Çıkış İşlemleri Süreci, Yemekhane Teçhizatları Bakım ve Onarım İşlemleri Süreci

Sağlık Kültür Spor Daire

Başkanlığı Sistem Denetimi

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 120

Tablo 69 İç Denetim Başkanlığı 2018 Yılı İzleme Faaliyetleri

TAMAMLANAN DEVAM EDEN RİSK ÜSTLENİLEN

Kurum Seviyesi Kontrolleri Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 7 31 13 18

-Gelir ve Gider İşlemleri Süreçleri

Sürekli Eğitim ve Arş.Mrk.

(GAZİSEM) 5 11 8 - 3

Gelir ve Gider İşlemleri Süreçleri

Karayolu Ulaştırması Uyg.

Arş.Mrk. (KUMER) 5 14 10 - 4

Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Kent İçi Ulaşım Teknolojileri

Uyg. Ve Arş Mrk. (KUTEM) 3 7 5 - 2

Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Deniz ve Su Bilimleri Uyg. ve

Arş. Mrk. (DENAM) 2 2 1 - 1

Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Türkçe Öğrenim Arş. Ve Uyg.

Mrk. (TÖMER) 4 5 5 -

-Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Fotonik Uygulama ve Araştırma

Merkezi 4 7 7 -

-Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Proje Koordinasyon Uyg. ve

Arş. Mrk. 1 2 2 -

-Gelir ve Gider İşlemleri

Süreci (Pedogojik Form) Gazi Eğitim Fakültesi 3 9 7 - 2

Doğrudan Temin Yöntemiyle

Satın Alma Süreci Sağlık Uyg Arş Mrk (Hastane) 2 3 3 -

-Döner Sermaye Ek Ödeme

İşlemleri Diş Hekimliği Fakültesi 1 1 1 -

-Döner Semaye Ek Ödeme

İşlemleri Sağlık Uyg Arş Mrk Hastane 5 12 12 -

-Muhasebe İşlemleri Süreci Türk Müziği Devlet

Konservatuarı 6 14 14 -

-Gelir ve Gider İşlemleri

Süreci Beltek Koordinatörlüğü 3 5 2 3

-Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Deprem Mühendisliği Uyg. ve

Arş. Mrk. (DEMAR) 2 3 - 3

-Gelir ve Gider İşlemleri Süreci

Labaratuvar Hayvanları Yetiştirme ve Deneysel Araş.

Merkezi (GÜDAM)

2 2 - 2

-Lojman ve Diğer Taşınmaz Kira Gelirleri İşlemleri Süreci

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı

1 1 1 -

-Öğretim Üyesi Yetiştirme

Programı İşlemleri Süreci ÖYP Koordinatörlüğü 1 1 1 -

-Taşınır İşlemleri Süreci Teknoloji Fakültesi 3 5 5 -

-60 135 97 26 12

BULGUNUN DURUMU

TOPLAM

DENETİM KONULARI İLGİLİ BİRİM BULGU

SAYISI

ÖNERİ SAYISI

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 121 3.2.1.4.5. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından 2018 yılında akaryakıt, araç kiralama ve diğer konularda çeşitli ihaleler düzenlenmiştir. Bu ihalelere ilişkin bilgileri içeren tablolara aşağıda yer verilmiştir.

Tablo 70 2018 Yılında Düzenlenen İhaleler

İHALE ADI SÖZLEŞME TUTARI KDV DAHİL TUTAR

SÖZLEŞME SÜRESİ Araç Kiralama Hizmeti Alım İşi

(36 Ay)

30 Araç / 7 Şoför

1.976.940,00 TL 2.332.789,20 TL 01.04.2015 31.03.2018 Araç Kiralama Hizmeti Alım İşi

(34 Ay) 2 Araç

74.052,00 TL 87.381,36 TL 01.06.2015 31.03.2018 Hasta Nakil Aracı Kir. Hizmeti

Alım İşi (36 Ay) 2 Araç / 2 Şoför

514.080,00 TL 606.614,40 TL 01.02.2016 28.02.2019 Araç Kiralama Hizmeti Alım İşi

(36 Ay) 20 Araç

1.515.600,00 TL 1.788.408,00 TL 02.07.2018 02.07.2021 Araç Kiralama Hizmeti Alım İşi

(33 Ay) 3 Araç

299.475,00 TL 353.380,50 TL 15.10.2018 02.07.2021 Akaryakıt Alım İşi (12 Ay) 927.820,00 TL 1.094.827,60 TL 01.01.2018 31.12.2018 Güvenlik Personeli Telsiz ve

Kulaklık Alımı 177.535,00 TL 209.491,30 TL 2018 Yılı

Güvenlik Personeli Kıyafet Alımı 220.119,60 TL 259.741,13 TL 2018 Yılı

Genel Temizlik Malzemesi Alımı 419.830,00 TL 495.399,40 TL 2018 Yılı

Genel Temizlik Malzemesi Alımı 176.375,00 TL 208.122,50 TL 2018 Yılı 4 Kısımda 9 Kalem Mal Alımı

(Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu)

537.450,00 TL 634.191,00 TL 2018 Yılı

Sözleşme süresi sona eren 47 adet taşınmazın ihalesi sonuçlandırılmış ve sözleşmesi imzalanmıştır. Ayrıca sözleşme süresi sonra eren 8 taşınmazın ihale hazırlıkları devam etmektedir. İhalesi yapılan 2 adet taşınmazın kiralama işlemi sonuçlanmış olup sözleşme imzalanma aşamasındadır.

2018 Yılı İdare Faaliyet Raporu 122 Merkez yerleşke dışındaki yerleşkelere ulaşım için günde ortalama 33 (Gölbaşı’na 15, Polatlı’ya 6, Kahramankazan’a 4, Ostim AMATEM’e 4, Çayyolu Polikliniği 4) olmak üzere (karşılıklı gidiş-geliş şeklinde) sefer yapılmaktadır.

Tablo 71 2018 Yılında Üniversitemiz Birimlerine Dağıtımı Yapılan Demirbaş Sayısı

MALZEMENİN CİNSİ ADET MALZEMENİN CİNSİ ADET

Bilgisayar 338 Sehpalar 496

Laptop 9 Dosya Dolapları 1.684

Yazıcı 63 Soyunma Dolabı 537

Projeksiyon Cihazı 42 Çalışma Koltuğu 1.302

Fotokopi Makinesi 1 Misafir Koltuğu 1.096

Scanner 16 Toplantı Masası 72

Sabit Telefon 43 Sandalye 41

Masa 747 Sıralar 408

TOPLAM 1.259

Belgede GAZİ ÜNİVERSİTESİ (sayfa 122-134)