• Sonuç bulunamadı

Hewlett-Packard küresel sınırlı garanti bildirimi

Sınırlı garanti kapsamı

Hewlett-Packard ("HP") son kullanıcı müşterisine ("Müşteri"), ilgili yazılım, aksesuarlar, ortamlar ve sarf malzemeleri de dahil olmak üzere her HP PSC 2350 series all-in-one ürününün ("Ürün"), Müşteri tarafından satın alındığı tarihte başlayan süre zarfında, malzeme ve işçilik hatalarına karşı garantili olduğunu garanti eder.

Her donanım Ürünü için, HP'nin sınırlı garantisi, parçalar için bir yıl ve işçilik için de bir yıldır . Diğer tüm Ürünler için, HP'nin sınırlı garantisi, hem parçalar, hem de işçilik için doksan gündür.

Her yazılım Ürünü için, HP'nin sınırlı garantisi, yalnızca, programlama yönergelerinin yürütülmesinde başarısızlıkla karşılaşılması halinde geçerlidir. HP, hiçbir Ürünün çalışma açısından kesintisiz ve hatasız olacağını garanti etmemektedir.

HP'nin sınırlı garantisi, ürünün normal kullanımından kaynaklanan hataları kapsar, ancak (a) hatalı bakım veya tadilat, (b) HP tarafından sağlanmayan veya desteklenmeyen yazılım, aksesuar, ortam veya sarf malzemeleri kullanımı veya (c) Ürünün özellikleri dışında yapılan işlemler sonucunda ortaya çıkan sorunları kapsamaz.

Herhangi bir donanım Ürününde, HP dışında mürekkep kartuşu veya yeniden doldurulan mürekkep kartuşu kullanımı, Müşteriye verilen garantiyi ya da Müşteriyle yapılmış HP destek sözleşmesini etkilemez. Bununla birlikte, Üründeki hata veya hasarın HP ürünü olmayan kartuş veya yeniden doldurulan kartuştan kaynaklandığı saptanırsa, HP, hata veya hasar için Ürün servisi vermek üzere standart işçilik ve parça ücretlerini alacaktır.

Geçerli garanti süresi içinde, HP, herhangi bir üründe hata uyarısı alırsa, HP'nin tercihine bağlı olarak ürünü onaracak veya hatalı ürünü değiştirecektir. HP sınırlı garantisinin, işçilik ücretlerini kapsamaması nedeniyle, onarım işçilik ücretleri HP'nin standart ücretleri dahilinde olacaktır.

HP, HP garantisi kapsamındaki hatalı Ürünü tamir edemez veya değiştiremezse, hata bildirimini izleyen makul bir süre içinde, Ürünün satın alma bedelini iade edecektir.

HP'nin, Müşteri hatalı Ürünü HP'ye gönderene kadar, ürünü tamir etme, değiştirme veya bedelini iade etme yükümlülüğü yoktur.

Değiştirilen ürünün, en azından önceki ürünün işlevselliğine eşit olması koşuluyla, yeni veya yeni benzeri olması gerekir.

HP ürünleri, her bir Ürün için geçerli olmak koşuluyla, performans olarak yeni ürüne eşit, yeniden üretilmiş parçalar, bileşenler veya malzemeler içerebilir.

HP'nin her Ürün için verdiği sınırlı garanti, Ürün için HP desteğinin bulunduğu ve HP'nin Ürünü pazarladığı tüm ülkelerde/bölgelerde geçerlidir. Yerinde hizmet gibi ek garanti hizmeti için yapılacak sözleşmeler, ürünün HP veya bir yetkili HP temsilcisi tarafından satıldığı ülkelerde/

bölgelerde yetkili herhangi bir hizmet biriminden satın alınabilir.

Garanti sınırlamaları

YEREL KANUNLARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE, HP YA DA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS TEDARİKÇİLERİ GARANTİ KAPSAMINDAKİ HP ÜRÜNLERİ İÇİN AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇBİR GARANTİ TAAHHÜDÜNE GİREMEZ VE ÖZEL OLARAK, SATILABİLİRLİK, TATMİNKAR KALİTE VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK KONULARINA İLİŞKİN OLARAK SUNULAN ZIMNİ GARANTİ KOŞULLARINI REDDEDEMEZ.

Sorumlulukların sınırlandırılması

Yerel yasaların izin verdiği ölçülerde, bu Sınırlı Garanti Bildirimi'nde sağlanan haklar Müşterinin kişiye özel haklarıdır.

YASALARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE, BU SINIRLI GARANTİ BEYANI'NDA ÖZELLİKLE BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLER HARİCİNDE, HP VEYA ÜÇÜNCÜ ŞAHIS TEDARİKÇİLERİ SÖZLEŞMEYE, HAKSIZ MUAMELEYE VEYA HERHANGİ BİR YASAL TEORİYE BAĞLI OLSUN YA DA OLMASIN VE OLASI ZARAR OLASILIKLARI HAKKINDA UYARILSINLAR VEYA

Garanti bilgileri

OLUŞAN HASARLARDAN HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLU TUTULAMAZ.

Yerel yasalar

Bu Sınırlı Garanti Beyanı, Müşteriye özel yasal haklar sağlamaktadır. Müşteri, ayrıca, ABD'de eyaletten eyalete, Kanada'da ilden ile ve dünyanın herhangi bir yerinde ülkeden ülkeye/bölgeden bölgeye değişen diğer haklara da sahip olabilir.

Bu Sınırlı Garanti Beyanı'nın yerel yasalarla tutarsızlık arz etmesi durumunda, bu Beyan'ın yerel yasalarla tutarlık arz edecek şekilde değiştirilmesi gerektiği kabul edilecektir. Bu tür yerel yasalar altında, bu Beyan'da yer alan birtakım feragatname ve sınırlamalar Müşteri için geçerli

olmayabilir. Örneğin, ABD dışındaki bazı devletlerin yanı sıra (Kanada'daki iller de dahil) ABD'deki bazı eyaletlerde:

Tüketicinin kanuni haklarını sınırladığı iddiasıyla, bu Bildirimi'ndeki feragatname ve sınırlamalar kabul edilmeyebilir (Örneğin, İngiltere);

Aksi takdirde, üreticinin bu tür feragatname ve sınırlamaları yürütme yeteneği sınırlandırılabilir;

veya

Müşteriye ek garanti hakları verilerek, üreticinin reddetmeyeceği zımni garantilerin süresi belirtilebilir ya da zımni garantilerin süresi konusunda sınırlamalara izin verilmeyebilir.

AVUSTRALYA VE YENİ ZELANDA'DAKİ TÜKETİCİ İŞLEMLERİ İÇİN, YASALAR TARAFINDAN İZİN VERİLEN KAPSAM DIŞARIDA KALMAK ÜZERE, BU SINIRLI GARANTİ BEYANI'NDA YER ALAN HÜKÜMLER GARANTİ KAPSAMINDAKİ HP ÜRÜNLERİNİN MÜŞTERİLERE

SATIŞINDAN KAYNAKLANAN ZORUNLU YASAL HAKLARA EK NİTELİĞİ TAŞIMAKTA OLUP, BUNLARI HARİÇ TUTAMAZ, SINIRLANDIRAMAZ YA DA DEĞİŞTİREMEZ.

AB ülkeleri/bölgeleri için sınırlı garanti bilgileri

Aşağıda AB ülkelerinde/bölgelerinde HP Sınırlı Garantisi (üretici garantisi) veren HP birimlerinin adları ve adresleri listelenmiştir.

Satıcıya karşı, yaptığınız satın alma sözleşmesine dayanan, üretici garantisine ek olarak ve bu garanti tarafından sınırlandırılmayan, kanuni yasal haklara da sahip olabilirsiniz.

Belgique/Luxembourg

Hewlett-Packard Belgium SA/NV Woluwedal 100

Boulevard de la Woluwe B-1200 Brussels

1187 XR Amstelveen NL France

Hewlett-Packard France 1 Avenue du Canada

Zone d'Activite de Courtaboeuf F-91947 Les Ulis Cedex

Portugal

Hewlett-Packard Portugal - Sistemas de Informática e de Medida S.A.

Edificio D. Sancho I Quinta da Fonte Porto Salvo

2780-730 Paco de Arcos

Garanti bilgileri

P-Oeiras Deutschland

Hewlett-Packard GmbH.

Herrenberger Straße 110-140 D-71034 Böblingen

Österreich

Hewlett-Packard Ges.m.b.H.

Lieblgasse 1 A-1222 Wien España

Hewlett-Packard Española S.A.

Carretera Nacional VI km 16,500

28230 Las Rozas E-Madrid

Suomi

Hewlett-Packard Oy Piispankalliontie 17 FIN-02200 Espoo

Greece

Hewlett-Packard Hellas 265, Mesogion Avenue 15451 N. Psychiko Athens

Sverige

Hewlett-Packard Sverige AB Skalholtsgatan

9S-164 97 Kista Italia

Hewlett-Packard Italiana S.p.A Via G. Di Vittorio 9

20063 Cernusco sul Naviglio I-Milano

United Kingdom Hewlett-Packard Ltd Cain Road

Bracknell

GB-Berks RG12 1HN (devam)

Garanti bilgileri