• Sonuç bulunamadı

Gelecek Ýçin Geri Gitmek

Kryon Celsesi, Medyum: Lee Carroll, Çeviri: Necati Tarýman 5 Eylül 2015, Vancouver, Kanada

ve düþünce þekline sahip olanlar bir tutar-lýlýk ve inanç birlikteliði oluþtururlar. Burada inancýnýzýn, taþýdýðýnýz gerçeði geliþtirdiðini söyleyebilirsiniz.

Kim Olduðunuzu

Gerçekten Biliyor musunuz?

Ýnsanlýk hakkýnda konuþmak ve bunu geliþtirmek istiyorum. Zamanla gerçek-leþmiþ olan bazý þeyleri size anlatmak ve bunu daha önce yapmadýðým þekillerde yapmak istiyorum. Ýlginç olabilecek bazý konularý açmak, bundan önce yaptýklarý-ma göre farklý þeyler anlatyaptýklarý-mak istiyorum. Bunu yapmamýn nedeni bu akþamýn öðretisinin amacý, insan tecrübelerini geliþtirmek, size düþündüðünüzden ve göründüðünüzden daha büyük

olduðunuzu ve düþündüðünüzden daha büyük olduðunuzu göstermektir. Burada bildiðinizden çok daha uzun zamandýr bulunuyor olabilirsiniz ve bu güzel bir kavramdýr.

Ýnsanlýk tarihinin geçmiþinin ne kadar olduðunu düþünüyorsunuz? Eðer buna bakarsanýz, nereye kadar gittiði bildirildi? Genelde tarihçilerin yaygýn fikir bir-liðiyle ve bilim insanlarýnýn büyük bir çoðunlukla üzerinde hemfikir olduklarý süre sadece yaklaþýk olarak 11.000 yýldýr. Tabii biyolojik varlýk olarak insandan deðil, toplumlardan ve sosyolojiden söz ediyorum. Çünkü insanlýðýn geçirmiþ olduðu bir evrim vardýr ve bu da aslýnda antropologlarýn konusudur. Yerleþim yer-leri (kent, köy, vs), sistemler ve dinler ne kadar zamandan beri vardýr? Bilimsel verilere göre bunlarýn kanýtlarý kaç yýla

iþaret etmektedir? Þimdi burada sözünü ettiðim þeyler ilk baþta daha önce anlat-mýþ olduðum þeylerin bir tekrarý gibi görünebilir ama aslýnda bundan çok fazlasý vardýr.

Ýstanbul'a gittiðimizde çok kalabalýk bir izleyici kitlesi önüne çýktýk ve "Bilinmeyen Tarih"(*) isimli bir celse gerçekleþtirdik. Bugünkü celse de buna benzer olacaktýr ama bazý farklýlýklar ola-caktýr. Bununla birlikte öncüller ayný olmasýna raðmen, mesaj farklýdýr. Ýnsan uygarlýðý 11.000 yýldan çok daha uzun süreden beri buradasýnýz. Þimdi partne-rim yavaþ gidelim, söylenenlerin açýk, anlaþýlýr ve öz olmasýný saðlamak için.

Sizlerin insan uygarlýðýyla ilgili olarak bildiðiniz her þey yaklaþýk olarak 10.000 - 11.000 yýl öncesine kadar gitmekte ve orada son bulmaktadýr. Yerleþim yerleri (köy, kent, vs) sanki o tarihlerde ortaya çýkmaya baþlamýþ gibi görünmektedir. Sosyologlar insanlýðýn kabile yaþamýndan tedricen daha toplumsal düþünceye sahip olunan kent devletlerine doðru olan gidiþinin bu dönemden itibaren

baþladýðýný söyleyeceklerdir. Yeteri kadar geri gittiðinizde belirgin örgüt bilincine sahip olan ilk oluþumlarýn Ýndus

Vadisinde (siz buna Kadim Sümer diyor-sunuz) ortaya çýktýðýný görebilirsiniz. Görünüþe göre bu ilk oluþumlar hemen hemen 11.000 yýl önce ortaya çýktýlar ve ondan sonra olan her þeyde doðrusallýk ve eþzamanlýlýk kurallarýnýn gereði yerine getirildi. Baþka bir ifadeyle, her þey sýrasýyla ve ardý ardýna oldu. Bir zaman sonra Mýsýr piramitleri, daha sonra Roma

39

Ýmparatorluðu ortaya çýktý ve ondan son-rasý da devam etti. Sizin tarihiniz budur. Yaptýðýmýz pek çok celsede sizlere metafiziksel olarak defalarca insanlýðýn tarihinin örgütler, uygarlýklar, bilinç ve sosyal evrim baðlamýnda neredeyse 50.000 yýl geriye gittiðini söyledik. Oysa siz bunun sadece 10.000 yýllýk bölümünü görüyorsunuz.

Tarihte Ne Olmuþtu?

Gerçek nedir? Size çok daha uzun bir süreden söz etmeme raðmen sizler neden ancak küçük bir bölümünü görüyor-sunuz? Neden topraðýn altýnda kanýtlar bulamýyorsunuz? Daha önce burada bulunmuþ olan þeylerin izlerinin bazý olaylar yüzünden silinmiþ olmasý mümkün müdür? Yaklaþýk 11.000 yýl öncesine kadar giden tarihi arkeologlar ve tarihçiler bir þekilde delillerle

destekleyerek gösterebiliyorlar ama daha önceye giden tarih hakkýnda hiçbir gösterge veya kanýt yok. Bunun nedeni belli bir zamanda meydana gelmiþ olan belirli bir olay yüzünden tüm delillerin ve iþaretlerin bir daha ortaya çýkamayacak þekilde silinmiþ olmasý olabilir mi? Bu sorunun cevabý evettir. Ýklim koþullarý da, buz da bu baðlamda katkýda bulunmuþ olabilir. Ancak, burada milyonlarca insanýn söz konusu olmadýðýný hatýrda tutmanýz gerekmektedir. Ýnsanlar vardý ama sayý çok daha azdý.

Þimdi sizi bu istikamete yönlendirmek için yapabileceðim þeyler var ama benim asýl yapmak istediðim þey tarihin daha iyi anlaþýlmasýný saðlayacak bilgi ve

gerçek-lerin tohumlarýný yerleþtirmektir. Ben inancýnýz gereði, bildiðinizi

düþündüðünüz þeyleri yeniden yazmak için deðil, size söylenmiþ olan þeylere gerekli eklemeleri yapmak için geldim. Þimdi size anlatacaklarým biraz fantezi gibi görünebilir. Sonuç olarak, bu bir celsedir. Bununla birlikte, bu celseyi gelecekte, uzak gelecekte dinleyenler bu noktada gülümseyeceklerdir çünkü size þimdi söyleyeceklerim uzunca bir süre sonra keþfedilecektir.

Size biraz sonra açýklayacaðým þeylerin sizler tarafýndan ortaya çýkarýlmasý için gerekli olan aygýtlar ve inceleme yöntem-leri bundan birkaç nesil sonra elinizde olacaktýr. Aslýnda bazý þeyler hiç ortaya çýkmayacaktýr. Çünkü görülmeleri mümkün deðildir, en azýndan zaman makinesi olmadan zamanda geriye gidip burada sözünü edeceðim þeyleri görme-niz mümkün deðildir. Ancak, 11.000 yýl önce baþlamýþ olan uygarlýktan hemen önceki uygarlýðýn izleri hâlâ bulunabilir.

Geçmiþin Ýleri Uygarlýklarý

Ýzninizle bu celseye, mantýk dýþýnda kalýyor gibi görünen ama aslýnda böyle olmayan bir þey için ara vermek istiyo-rum. Bu gezegende yaþayan yaþlý ruhlar-da güçlü bir duygu vardýr ve bu duygu onlara geçmiþ yaþamlarýnda geliþmiþ teknolojinin var olduðu bir dönemde yaþamýþ olduklarýný söylemektedir. Daha önce de batan ada sendromu olan insanlar hakkýnda konuþmuþtuk, Atlantis. Hangi Atlantis adasýnýn (çünkü birçok Atlantis vardý) ve ne zaman olduðunun önemi yok

ama sonuç olarak hepiniz geliþmiþ bir uygarlýðýn parçasýydýnýz. Pek çok yaþlý ruhta var olan sezgisel duygu budur. Sadece sizin akaþýnýzdaki hatýrlama gerçeðinden söz ediyorum.

Ýnsanlýðýn büyükçe bir bölümü geçmiþ yaþamlarla ilgili ilhamlar, rüyalar veya benzeri þeyler yüzünden 10.000 yýlýn çok gerisine giden bir zamanda, çok geliþmiþ bir uygarlýðýn parçasý olarak yaþadýðý kanaatine sahiptir. Gerçekten de onlar 10.000 yýl öncesinde geliþmiþ bir uygar-lýðýn parçasýydýlar. Bunun doðruluðunu teyit etmemi ister misiniz? Tamam, bu kanaatin tümüyle ve %100 doðru olduðunu teyit ediyorum. Ancak, bunu nasýl hissedebiliyorsunuz? Sizde zaman makinesi yok deðil mi? Sadece bu neden-den bile tarihinizin doðru olup olmadýðý sorusu ortaya çýkar.

Kendi Zaman

Makineniz - Ýnsan Akaþý

Gerçekte üzerinde konuþmak iste-diðimiz husus sizin akaþýnýzdýr. Yaþlý ruhun kiþisel akaþik kayýtlarý, geçmiþ yaþam enerjilerini açýða çýkarýrlar. Bu anýlar arasýnda en çok enerjiye sahip olanlar, zaman zaman yüzeye çýkarlar ancak bu doðrusal yolla deðil, birbirini takip eden yýllara sýraya dizilmiþ olarak deðil, taþýdýðý enerjiye göre öncelik sýrasý ile gerçekleþir. Bunun anlamý en dramatik anýlarýn sahip olduklarý yüksek enerji yüzünden yüzeye çýkma ihtimalinin daha fazla olduðudur. Siz de bunlarý hatýr-larsýnýz ve ayrýca rüyalarda ve medyum-lar tarafýndan yapýlan okumamedyum-larda da

daha çok ve asýl bunlar ortaya çýkar. Birçoðunuz þimdi "Evet, ben oradaydým. Bunu biliyorum ve hissedebiliyorum. Bununla ilgili rüyalar gördüm ve oku-malar da yapýldý. Ben böyle geliþmiþ bir toplumun parçasýydým ve o zamanlar þimdi sahip olmadýðýmýz pek çok þey vardý" diyorsunuz. Sevgili varlýklar, haklýsýnýz. Bunlar aslýnda sizin düþündüðünüz þeyler deðildir. Bunlar mantýk çerçevesinin ve dolayýsýyla anlamlý olanýn dýþýnda kalmaktadýr. Hazýr olun çünkü þimdi size farklý ama harika bir þey söyleyeceðim.

Önyargýlý Ýnsan Beyni

Ýnsan beyni çok karmaþýktýr ve en kolay ve en çok yaptýðý þeylerden biri tecrübelerin temeline dayalý olarak analiz yapmaktýr. Beyin bilmediði þeyler teme-line dayalý analizler yapamaz. Bu neden-le, eðer geliþmiþ bir uygarlýðýn parçasý olduðunuza inanýyorsanýz, o zaman bey-niniz size bugünkü deneyimleriniz teme-line dayalý olarak bunun nasýl görünebile-ceðine göre bir resim çizecektir.

Þimdi "geliþmiþ" dediðinizde

beyninizin size gösterdiði þeyi tanýmla-yalým. Beyin size þöyle demektedir: Eðer geliþmiþ bir uygarlýðýn parçasý olarak yaþadýysanýz, þimdi var olanlardan daha iyi ve daha geliþmiþ þeylere sahip olmanýz gerekir. Bilgisayarlar mutlaka çok daha güçlü idi, belki de uçan ara-balar, lazer enerjisi ve benzeri þeyler kul-lanýyordunuz. Ýnsanlar bir masa üzerine yatýyorlar, masa teþhisi koyuyordu ve saðlýk sorunlarý, anýnda þifa veren lazer

41

ýþýnlarýyla düzeltilebiliyordu. Bu sayede insanlar çok daha uzun yaþýyorlardý. Þimdi Kryon size þöyle söylüyor: Böyle þeyler yok!

Bilim kurgu filmlerini dikkatlice incelerseniz, tuhaf bir þey dikkatinizi çekebilir. O filmlerde gerçek anlamda yeni bir þey söylenmez. Þimdi sahip olduðunuz þeylerin çok geliþtirilmiþ halleri gösterilir çünkü sizler ancak bildiðiniz þeyleri bilirsiniz. Daha iyi uçarsýnýz, daha kolay ve daha hýzlý seya-hat edersiniz, daha iyi ve daha çabuk þifa bulursunuz, bilgisayarlarýnýz daha hýzlý ve güçlüdür, vb. Dolayýsýyla, gelecekle ilgili bilim kurgu filminde þimdi olan þeylerin daha geliþmiþ versiyonlarý gös-terilecektir. Örneðin, uzay seyahatlerini yine gemilerle yaparsýnýz. (Sonuç itibarýyla, olabileceðin en iyisi budur, öyle deðil mi?) Tümüyle kutunun dýþýnda olan bir þeyle ilgili fikirler, henüz dene-yimlenmemiþ olan þeyler o filmde olma-yacaktýr. Hayali en geniþ olanlar bile sizi uzayýn uzak bölgelerine götürürler ve orada yaþayan uygarlýklarý gösterirler ama bunun için sadece daha hýzlý uzay gemilerine bindirirler. Bunlar da bilmediðiniz þeyler esas alýnarak deðil, zaten bildiðiniz þeyler temeline dayalý olarak kurgulanmýþtýr. Þimdi size bilmediðiniz þeyleri söyleyeceðim.

Þifreli Bir Gerçeklik

Þaþýrtan ve þifreli bir gerçeklik rahat-sýzlýk verir ve sizin rüyalarýnýzýn sýnýrlarý dýþýna taþabilir. Ama onun içinde

yaþayanlar için gayet normaldir. Tropik

ormanda yaþayan bir vahþi, geleceði hayal ettiðinde kendi baþýna uçan geliþmiþ bir mýzrak düþünecektir. Öyle bir insaný uçaklar, internet ve sosyal medyanýn olduðu bir dünyaya getirirse-niz, bu kiþi korku ve dehþet içinde sak-lanmaya çalýþacaktýr. Çünkü onun için hiçbir gerçeklik öðesi barýndýrmýyor ola-caktýr.

Bunlarý anlamlý hale getirebilmek için biraz þifreli konuþmamýz gerekiyor. Yýllar önce, 1989 yýlýnda Kryon enerjisi geze-gene geldiðinde, size verdiðimiz mesajlarda aydýnlanmýþ bilincin eylem-leri baðlamýnda gezegenin manyetik aðýnýn sorumlu olduðunu ve dolayýsýyla insanlarýn DNA'sýnýn ve insanlýðýn geliþi-minin manyetik að ile baðlantýlý

olduðunu söylemiþtik. Kendime

Manyetik Üstat adýný vermiþtim ve þimdi artýk bunun nedenini öðrendiniz.

Gezegenin manyetik alanýnýn deðiþmeye baþlamýþ olmasý mümkün müdür? Olay manyetik að ve deðiþen insan bilinciyle ilgiliydi. Peki, þimdi gezegenin manyetik aðýnýn yeniden deðiþmeye baþlamýþ olmasý mümkün müdür? Pek çok celsede bu konuyla ilgili bilgi verdik sizlere. O celselerde size aðýn hareket etmekte (yeniden ayarlanmakta) olduðunu söylemiþtik. Yýllar önce size önünüzdeki 10 yýlda manyetik alanýn ondan önceki 100 yýlda olduðundan daha fazla hareket edeceðini haber vermiþtik. Bilim size bunun gerçekleþmiþ olduðunu söylemek-tedir ve pusulalarýnýz da bunu kanýtla-maktadýr. Að gelmekte olan bir þey için kendisini hazýrlayabilmek amacýyla hareket etmek zorundadýr. Gelmekte olan

þey hakkýnda son celselerde neler söyledik?

Dünya için Deðiþen Gerçeklik

Minneapolis kentinde yapýlan

"DNA'nýn Geleceði" baþlýklý celsede þu aþamada uzayýn baþka bir bölümüne doðru gitmekte olduðunuzu söylemiþtik. Sizin Galaksiniz merkezin etrafýndaki bir yörünge üzerinde hareket etmektedir ve galaksi içindeki tüm yýldýzlar ve güneþ sistemleri göreceli olarak ayný hýzda merkez etrafýnda dönmektedirler. Sizin Güneþ sisteminiz insanlarýn dünyada bulunduklarý süre boyunca hiç bulun-mamýþ olduðu bir uzay alanýna girmekte-dir. Eðer bir astronoma ne olduðunu sorarsanýz, sizin bildiðiniz insanlýðýn var olduðu sürece, Güneþ sisteminin etrafýný çevirmekte olan koruyucu bir radyasyon baloncuðu içinde yaþamýþ olduðunu ve Güneþin helyosferinin de bununla iþbir-liði yapmýþ olduðunu söyleyecektir. Ama aniden bir deðiþim gerçekleþmeye ve sözü edilen baloncuk kaybolmaya baþlamýþtýr. Son zamanlarda Güneþle ilgili olarak dikkatinizi çeken þeyler oldu mu? Güneþte bazý deðiþimler gerçek-leþmektedir. Ýklimle ilgili olarak son zamanlarda dikkatinizi çeken þeyler oldu mu? Ýklimde de deðiþiklikler olmaktadýr. Bunlarýn hepsi aslýnda Güneþ sistemini-zin gitmekte olduðu yerle ilgilidir. Bunu size daha önce de söylemiþ ve bunun arkasýndaki bilimi de göstermiþtim.(**)

Þimdi size uzaydaki bu yeni enerjinin gezegenin manyetik alanýný çok boyutlu þekilde deðiþtireceðini ve böylece insan

geliþimine destek olacaðýný söylüyorum. Ýnsanlar daha akýllý hale gelecekler, çünkü manyetik að bunun için artýk hazýrdýr. Bunlarýn hepsi DNA'nýz içinde bu sayede gerçekleþecek olan evrimsel deðiþimlerle ilgilidir. 2012 yýlýný kendi-nizi yok etmeden geride býrakabilmeniz durumunda bu geliþim için hazýr hale gel-miþ olacaktýnýz ve sizler bunu baþardýnýz. Ancak bunun için bilinç fiziðine sahip olmanýz gerekiyordu ve þimdi üzerinde konuþtuðumuz konu budur. Peki, ben tarih ve geçmiþteki geliþmiþ ýrk hakkýnda konuþurken neden bu konuyu gündeme taþýdým? Þimdi bunu size anlatacaðým.

Kendini Göstermeyen Geçmiþ

Yaklaþýk 11.000 yýl önce, son buzul çaðýn sonunda - isterseniz buna "mini buz çaðý" diyebilirsiniz - gezegende pek çok þey oldu. Sizin bunlarý araþtýrmanýzý ve mümkün olduðunca tespit etmenizi istiyorum. Bunlar benim deyimimle atmosferdeki sýra dýþý plazma faaliyet-leriyle ilgiliydi. O zamanlar manyetik að çok, çok farklýydý. Güneþten kaynaklanan þiddetli radyasyon bombardýmaný geze-genin manyetik alanýna çarpýnca farklý plazma ile manyetik alanda önemli deðiþikliklere yol açýlmýþ oldu. Bu deðiþimleri bugün bile görebilirsiniz çünkü bunlar buz katmanlarý arasýnda hapsedilmiþ olarak bekliyor. Bu katman-larda manyetik alan deðiþimlerinin kayýt-larýný görebilirsiniz.

Bu o zamanlar farklýydý ve buna neyin sebep olduðunu size söylemek istiyorum. Her þeyden önce, zamanýn belli bir

nok-43

tasýnda bu çok büyük bir artýþ gösterdi ve bu artýþ pek çok ölüme yol açtý. Bunu daha önce de söylemiþ ve buna kýsmen insanlýðýn yol açtýðýný da belirtmiþtik. O zamana kadar insanlýk farklý çaðlarda dört ayrý uygarlýk döneminden geçmiþti, her seferinde de neredeyse yok olmanýn eþiðine gelmiþti ve yukarýda anýlan nokta-da dördüncü dönemden beþinciye geçiþ yapýlýyordu. Hatýrlarsanýz birkaç yýl öncesinde, binyýlýn sonunda büyük bir savaþýn çýkacaðý ve bunun kitlelerin imhasýna yol açacaðýyla ilgili kehanetler dolaþýyordu ortada. Ancak bu gerçek-leþmedi. Bu dördüncüden beþinciye geçiþ anlamýna geliyordu. 2013 yýlý ve sonrasý beþinci dönemdir. "Bilinmeyen Tarih"(*) isimli celsede size üçüncü döneme bak-makla ilgili bazý þeyler söylemiþtik. O dönemle ilgili hiçbir þey bulamayacak-sýnýz çünkü olan her þey silinip yok edildi ama bunun için silâhlar kullanýlmadý. Buradaki neden plazma deþarjlarýydý, yani doða meseleyi ele almýþtý.

Bundan önce gezegeninizin, Güneþin aktivitesi yüzünden farklý þekilde canlý olan bir atmosferi vardý. O zamanlar manyetik að öylesine þarj edilmiþti ki, insan DNA'sý en az %50'lik kapasiteye ulaþmýþtý. Bu kapasitenin þu anda yak-laþýk olarak %30 - %35 olduðunu göz önüne almanýzda yarar var. "Kryon, þimdi insanlarýn gerilemiþ olduðunu mu söylemek istiyorsun?" Evet, böyle söylüyorum. Zaman içinde bununla ilgili kanýtlarý bulacaksýnýz, yani geliþmiþ bir uygarlýkla ilgili kanýtlarý bulacaksýnýz.

Size anlatmak istediðim husus þudur. Eðer geliþmiþ uygarlýklarýn parçasý olarak yaþadýðýnýz ömürler olduðu ile ilgili bazý hisleriniz varsa, bunda büyük oranda gerçeklik payý vardýr ama burada geliþmiþ durumda olan sizin teknolojiniz deðil, bilincinizdi. O sayede o zamanlar þimdi yapamadýðýnýz þeyleri bilincinizle kolaylýkla yapabiliyordunuz. Bilincinizi kullanarak kendinize þifa verebiliyor-dunuz. Bazýlarý hiçlikten bir madde yaratabiliyorlardý. Tüm bunlarý mekanik cihazlar deðil, geliþmiþ düþünceyle yapýyordunuz. Size þimdiye dek henüz düþünülmemiþ olan bir prensipten söz ediyoruz. "Bilinç fiziktir. Bu gerçektir ve fiziksel gerçekliði etkileyebilen

ölçülebilir bir alandýr." Hiç çok öfkeli olduðunuz bir anda bilgisayarýnýzýn çök-tüðünü veya bir ampulün söndüðünü fark ettiniz mi? Bu nasýl olmuþ olabilir? Bu fiziktir!

Eski Örüntü (kalýp) Hâlâ Orada!

Evet, o dönemlerde yaþadýnýz. Gerçi uçan otomobiller ve yerçekiminin sýfýr-lanmasý yoktu. Ama yüksek bilgelik ve ona baðlý fiziði gayet iyi hatýrlýyorsunuz. Geliþmiþ bilgeliði ve bilinci anýmsýyor-sunuz. Tüm bunlarý sezgisel olarak hatýr-layabilmenizin bir nedeni var. Bunlarýn hepsi sizin akaþýnýzýn içinde yer alýyor. Beni iyi dinleyin çünkü bugünün dersi budur. Geliþiminiz devam ettikçe yeni alanlara nüfuz etmekten ziyade daha önce var olmuþ olan þeyleri yeniden yüzeye çýkarýyorsunuz. Geleceði gerçekleþtirmek için geçmiþe gidiyorsunuz! 2012 yýlýnýn geçmesinden itibaren akaþýnýz yavaþça

uyanmaktadýr. Bu geliþmiþ gerçeklik için zaten bir kalýp veya model var ve sizler bunu çaðlar öncesinde yaþamýþtýnýz. Þu anda içinden geçmekte olduðunuz geliþi-mi, hýzlý þeritte gerçekleþtirmek için içinizde bir akaþik kalýp mevcut. Tüm bunlarý daha önce de yaþamýþtýnýz! Buraya kadar anlattýklarýmýz hoþunuza gitti mi?

Yaþlý ruhlar, 10.000 yýl öncesinden çok daha eskilere giden bir geliþmiþ uygarlýk-la ilgili anýuygarlýk-larýnýz þimdi artýk bir þablon içinde ortaya çýkmaktadýr. Ama bunun tohumlarý kendilerini yeniden modelle-meye baþlamaktadýr. Bunlar yeni de deðildir, bilinmez de deðildir. Akaþýnýz da, içselliðiniz de bunlarý bilmektedir. Gezegene yeni insanlar geldikçe onlar da bunlarý kendi akaþlarýndan almaktadýrlar. Eskiden olanlar yeniden olacaktýr. Yeni yoktur. Atlantis hakkýnda konuþmuþtuk. Tabii ki hepinizin, milyonlarca insanýn, tek bir batan adada olmasý mümkün deðildir. Oysa hepiniz böyle olduðuna inanýyorsunuz. Aslýnda burada birçok nedenden dolayý yok olan insanlýkla ilgili bir mecaz vardýr. Bu yok oluþ gerçektir ve hepiniz bunu yaþadýnýz. Çoðunuz da yok oldunuz.

Þu anda "üçüncü dönem" uygarlýðýndan söz ediyorum. Ýkinci dönemde büyük çoðunluðu dünya ile ilgili olan kendine özgü nedenler vardý. Ondan sonra da dört numaralý uygarlýðýn her þeye yeniden baþlamasý vardý (bu sizin þu andaki 11.000 yýllýk tarihinizdir). Sizin insan uygarlýðýna izafe ettiðiniz her þey, 11.000 yýlýn tamamý, gerçekte "dördüncü

dönem" uygarlýðýdýr. Bunun kulaða çok tuhaf geldiðini biliyorum ama gezegenin bilge ve kadim yerli halklarýndan kay-naklanan bilgilerde bunlar vardýr. Onlar bunu biliyorlardý ve öðretilerinde sözünü etmiþlerdi.

Sevgili varlýklar, sizler uygarlýðýnýz ile 50.000 yýldan beri buradasýnýz. Kayýp bir tarih var gibi görünmektedir ve ileride bir gün bilim bunu ortaya çýkaracaktýr. Baþka bir ifadeyle, sizler o kadar genç

deðilsiniz. Sizler yaþlýsýnýz ve bilgesiniz ve çok uzun süreden beri buralardasýnýz. Akaþik kayýtlarýnýz da bu tip bilgiler ve anýlarla doludur. Bugün söylemek iste-diklerimi anlayabiliyor musunuz?

Geleceðin yapý taþlarýna sahipsiniz çünkü tüm bunlarý geçmiþte zaten deneyim-lemiþtiniz yaþlý ruhlar. Dolayýsýyla, bun-dan korkmanýza gerek yoktur. Bunlarý yeniden deneyimlemeye baþladýðýnýzda, bu sizin için rahatsýzlýk verici bir durum olmayacak, bilakis rahatlýk verecektir.

Sevgili varlýklar, Ýndigo çocuklarýn gözlerinin içine bakýn. Genç olanlarýn gözlerinde þaþkýnlýk ve kafa karýþýklýðý ama yaþlý ruhlarýn gözlerinde kendine güven göreceksiniz. Hattâ belki de onlarýn güvenleri çok fazla bile olabilir. O çocuklar korku içinde deðiller çünkü bunlarý daha önce yaþamýþ olduklarýný biliyorlar. Onlar yaþlý ruhlardýr ve eski enerjiye ait olan sizlerin, neden korku içinde olduðunuzu merak ediyorlar. Onlar bunlarýn hepsini daha önce yaþamýþlardý. Onlar yaþlý ruhlar olduklarý için bundan sonra olacaklarý hatýrlýyorlar. Onlarýn bu tavýr ve duruþlarýnýn sizi aldatmasýna izin

45

vermeyin. Bu onlarýn inatçý ve dik kafalý olduklarý anlamýna gelmemektedir. Onlar

Benzer Belgeler