• Sonuç bulunamadı

Bağımsız Denetçinin Yıllık Faaliyet Raporunun Bağımsız Denetimine İlişkin Sorumluluğu Amacımız, TTK hükümleri ve Yönetmelik çerçevesinde yıllık faaliyet raporu içinde yer alan konsolide ve

UYGUNLUK GÖRÜŞÜ

YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKİN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU

5) Bağımsız Denetçinin Yıllık Faaliyet Raporunun Bağımsız Denetimine İlişkin Sorumluluğu Amacımız, TTK hükümleri ve Yönetmelik çerçevesinde yıllık faaliyet raporu içinde yer alan konsolide ve

konsolide olmayan finansal bilgiler ile Yönetim Kurulu’nun yaptığı irdelemelerin, Banka’nın denetlenen konsolide ve konsolide olmayan finansal tablolarıyla ve bağımsız denetim sırasında elde ettiğimiz bilgilerle tutarlı olup olmadığı ve gerçeği yansıtıp yansıtmadığı hakkında görüş vermek ve bu görüşümüzü içeren bir rapor düzenlemektir.

Yaptığımız bağımsız denetim, 2 Nisan 2015 tarihli 29314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Bankaların Bağımsız Denetimi Hakkında Yönetmelik” ve BDS’lere uygun olarak yürütülmüştür. Bu standartlar, etik hükümlere uygunluk sağlanması ile bağımsız denetimin, faaliyet raporunda yer alan konsolide ve konsolide olmayan finansal bilgiler ve Yönetim Kurulu’nun yaptığı irdelemelerin konsolide ve konsolide olmayan finansal tablolarla ve denetim sırasında elde edilen bilgilerle tutarlı olup olmadığına ve gerçeği yansıtıp yansıtmadığına dair makul güvence elde etmek üzere planlanarak yürütülmesini gerektirir.

Bu bağımsız denetimi yürütüp sonuçlandıran sorumlu denetçi Müjde Aslan’dır.

DRT BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

Member of DELOITTE TOUCHE TOHMATSU LIMITED

Müjde Aslan, SMMM Sorumlu Denetçi İstanbul, 3 Mart 2021

DENETİM KURULU

Recep Süleyman ÖZDİL Yönetim Kurulu Başkanı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi 1961 yılında İstanbul’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Özdil, 1984 yılında özel bir şirkette Müfettiş olarak başladığı meslek hayatını, 1986-1993 yılları arasında Albaraka Türk Özel Finans Kurumu A.Ş.’de Uzman, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürü olarak devam ettirdi. 1993-1995 yılları arasında özel bir şirkette Finansman Koordinatörlüğü’nün ardından 1995-2001 yılları arasında İhlas Finans Kurumu A.Ş. ile 2001-2005 yılları arasında Family Finans Kurumu A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005-2011 yılları arasında Birleşik Fon Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, 2011-2014 yılları arasında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurul Üyeliği görevlerinde bulunan Recep Süleyman Özdil, 28 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Himmet KARADAĞ

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi 1974 yılında Denizli’de doğdu. 1991 yılında mezun olduğu Antalya Lisesi’nin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu.

Yüksek lisans eğitimini ise 2010 yılında Exeter Üniversitesi İşletme Bölümü’nde (MBA) tamamladı. Himmet Karadağ, 1998 yılında iş hayatına başladığı Maliye Bakanlığı’nda 1999-2012 yılları arasında Hesap Uzmanı, Baş Hesap Uzmanı, Grup Başkan Yardımcısı, Daire Başkanı, Gelir İdaresi Başkan Danışmanı ve Maliye Bakan Danışmanı olarak görev yaptı. 2012 yılından itibaren Sermaye Piyasası Kurulu’nda Kurul Üyeliği ve 01.04.2016 tarihinde de Kurul Başkan Vekilliği görevini üstlendi.

2016 ve 2018 yıllarında Borsa İstanbul ve Merkezi Kayıt Kuruluşu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

19.01.2017 tarihinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığı Türkiye Varlık Fonu’nda, 07.09.2017-12.09.2018 tarihleri arasında Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini vekaleten üstlendi. Himmet Karadağ, 13.08.2018 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı dersleri vermektedir.

Sayın Karadağ, Halk Varlık Kiralama A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Osman ARSLAN

Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi 1971 yılında Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Arslan, 1995 yılında Ziraat Bankası’nda göreve başladı.

1998-2004 yılları arasında çeşitli özel sektör bankalarında yöneticilik yaptı.

2004-2012 yılları arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de sırasıyla Bölüm Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Arap Türk Bankası’nda Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.

Mart 2012 tarihinden itibaren Finansal Yönetimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ocak 2013 tarihinden itibaren Uluslararası Bankacılık ve Ortaklıklar Genel Müdür Yardımcısı, Ağustos 2014 tarihinden itibaren de Bilgi Teknolojileri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak Ziraat Bankası’ndaki görevlerine devam etti.

Şubat 2015-Haziran 2017 arasında Ziraat Katılım Bankası A.Ş.’de Kurucu Genel Müdürlük görevini yürüten Osman Arslan, 08.06.2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda, Halkbank A.D., Beograd ile Halk Banka A.D., Skopje Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Kerem ALKİN Yönetim Kurulu Üyesi

1965 yılında İstanbul’da doğdu.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladığı lisans eğitiminin ardından, lisansüstü ve doktora eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı’nda tamamladı.

Akademik kariyerine, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak başladı. 1999-2001 yılları arasında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Para-Banka Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Alkin’in profesörlük ataması 2004 yılında, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi nezdinde İktisat Anabilim Dalı kadrosuna yapıldı. 2001-2014 yılları arası, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Uluslararası Ticaret ile Bankacılık-Finans Bölüm Başkanlığı görevlerini de yürüttü. Şubat 2017-Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş.

Yönetim Kurulu ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini üstlendi.

Halen İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili görevi ile birlikte İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomik Değerlendirme Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.

12.06.2020 tarihli Genel Kurul Toplantısı’nda Türkiye Halk Bankası A.Ş.

Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

Meltem TAYLAN AYDIN Yönetim Kurulu Üyesi

1973 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Taylan Aydın, lisansüstü çalışmalarını ekonomi alanında gelişmekte olan ülkelerde makroekonomik performans analizi ve davranışsal ekonomi konularında yaptı ve 2014 yılında Harvard Üniversitesi Yükselen Liderler programına kabul edildi. Harvard Extension School’da İşletme yüksek lisans programına devam etmektedir.

Halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olan Meltem Taylan Aydın, 08.06.2017 tarihinden itibaren de Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Maksut SERİM Yönetim Kurulu Üyesi

1955 yılında İzmit’te doğdu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Atılım Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Serim, 1977-1998 yıları arsında Vakıfbank’ta Memur, Şef, Amir, Müdür Yardımcısı, Müdür ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2003-2016 yılları arasında Başbakanlık bünyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği ve Başbakanlık Başmüşavirliği görevlerini yürüttü. Halen Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevini yürütmekte olan Maksut Serim, 08.06.2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ebubekir ŞAHİN Yönetim Kurulu Üyesi

1974 yılında Rize Çayeli’nde doğdu.

İlköğrenimini Rize’de, lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 1995 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun oldu. 2002 yılında da

Gazetecilik Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. Sırasıyla, İçişleri Bakanlığı, TBMM, Adalet Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, RTÜK, Başbakanlık gibi birçok kurumda yöneticilik yaptı.

Anadolu Ajansı’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı ve Müsteşar olarak görev yaptı. Ekim 2017’de Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyeliği’ne, Ocak 2019’da Üst Kurul Başkanlığı’na seçildi. 12.06.2020 tarihli Genel Kurul Toplantısı’nda Türkiye Halk Bankası A.Ş.

Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

Sezai UÇARMAK Yönetim Kurulu Üyesi

1964 yılında Ordu’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1987 yılında T.C. Gümrük Bakanlığı’nda Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Aynı Kurumda Gümrük Müfettişi, Gümrük Başmüfettişi olarak çalıştı. 1994-1998 yıllarında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda

“Gümrük ve Dış Ticaret” konularında dersler verdi. 2003-2005 yılları arasında Gümrükler Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2005-2008 yılları arasında Gümrük Başmüfettişi olarak görev yapan Uçarmak, belirtilen tarihten 2011’e kadar Teftiş Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Kasım 2011’de T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı. 18.01.2019 tarihi itibarıyla Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Uçarmak, 27.02.2019 tarihinden itibaren de Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Mevlüt UYSAL

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi 1966 yılında Antalya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında uzun yıllar avukatlık yaptı. Mart 2009 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkanlığını kazandı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi ve ikinci kez Başakşehir Belediye Başkanı seçilerek görevine devam etti. Eylül 2017’de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında yapılan oylama ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlendi.

27.05.2019 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK Denetim Kurulu Üyesi

1969’da Giresun’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini İstanbul Esenler’de tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’nde yüksek lisansını ve doktorasını tamamladı. Çolak, 1993-2010 yılları arasında sırasıyla Bilkent Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi, Yardımcı Doçent, Doktor, Doçent Doktor unvanları ile görev yaptı. 2010 yılında Polis Akademisi’nde göreve başlayan Çolak, Mayıs 2014’te atandığı Polis Akademisi Başkanlığı görevini yapmakta, ayrıca 2014 yılından beri INTERPA (Uluslararası Polis Akademisi Birliği) Başkanlığı ve AEPC (Avrupa Polis Akademisi Birliği) Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir. Prof. Dr.

Yılmaz Çolak, 08.06.2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Faruk ÖZÇELİK Denetim Kurulu Üyesi

1968 yılında Konya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler

Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi, Adalet, Emlak Yönetimi bölümü ile Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü bitirdi. Meslek hayatına T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Özçelik, aynı kurumda ve Bayındırlık ve İskân Bakanlığı’nda Müfettiş ve Başmüfettişlik görevlerinde bulundu. 2003-2009 yıllarında T.C.

Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak, 2009-2014 yıllarında T.C. Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürü olarak görev yaptı. Halen Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı kadrosunda görev yapan Faruk Özçelik, ayrıca; Doğal Afet Sigortaları Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliği, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik ve Spor Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 24.05.2010 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Osman ARSLAN Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi

Ergin KAYA

Genel Müdür Yardımcısı Operasyonel İşlemler ve Destek Hizmetleri

Olcay DOĞAN Grup Başkanı İnsan Kaynakları

Yalçın MADENCİ Genel Müdür Yardımcısı Kurumsal ve Ticari Pazarlama

Yusuf Duran OCAK Genel Müdür Yardımcısı Finansal Yönetim ve Planlama

Mehmet Zihni GÜVENER Grup Başkanı

İç Sistemler

Hasan TUNCAY Genel Müdür Yardımcısı Perakende Bankacılık

Serdar SÜRER Genel Müdür Yardımcısı Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık

Olcay ATLIOĞLU Grup Başkanı Bilgi Teknolojileri

İlhan BÖLÜKBAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kredi Tahsis ve Yönetimi

Celal CANDAN Genel Müdür Yardımcısı Kredi Risk İzleme ve Yasal Takip

Yalçın MADENCİ Genel Müdür Yardımcısı Kurumsal ve Ticari Pazarlama 1977 yılında İstanbul’da doğdu.

Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 1999 yılında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de başladığı kariyer hayatının tamamını Halkbank’ta Uzman, Kıdemli Uzman, Yönetmen, Ticari Şube Müdürü, Bölüm Müdürü ve Daire Başkanı olarak sürdüren Madenci, 11.06.2019 tarihinden itibaren Banka’nın Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Hasan TUNCAY Genel Müdür Yardımcısı Perakende Bankacılık

1967 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Pamukbank T.A.Ş.’da Müfettiş ve Yönetici olarak görev yaptı. 2004 yılından bu yana Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Şube Müdürü, Daire Başkanı, Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Tuncay, 31.05.2019 tarihinden itibaren Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

İlhan BÖLÜKBAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kredi Tahsis ve Yönetimi

1971 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Vakıfbank’ta Mali Analist Yardımcısı olarak başladığı kariyerine, ING Bank A.Ş. ve ICBC Bank’da Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Müdür, Bölüm Başkanı ve Grup Başkanı gibi yöneticilik pozisyonlarında devam etti. 2014-2016 yılları arası Ziraat Finansal Kiralama A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı, 2016-2017 yılları arasında da Ziraat Katılım Bankası A.Ş.’de Bölüm Başkanı olarak görev aldı. 2017 itibarıyla Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Daire Başkanlığı görevini üstlenen Bölükbaş, 11.06.2019 tarihinden itibaren de Halkbank Kredi Tahsis ve Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

1970 yılında Artvin’de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Bölüm Müdürü, Daire Başkanı, Operasyonel İşlemler ve Bilgi Teknolojilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kaya, 31.05.2019 tarihinden itibaren Operasyonel İşlemler ve Destek Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Yusuf Duran OCAK Genel Müdür Yardımcısı Finansal Yönetim ve Planlama 1966 yılında Kadirli Osmaniye’de doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı ve Daire Başkanı görevlerinde bulunan Ocak, 18.07.2017 tarihinden itibaren Halkbank Finansal Yönetim ve Planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Serdar SÜRER

Genel Müdür Yardımcısı Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık

1972 yılında İstanbul’da doğdu.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 2002 yılından bu yana Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Para ve Sermaye Piyasaları Yönetmeni, Bölüm Müdürü ve Hazine Yönetimi Daire Başkanı olarak görev yapan Sürer, 2017 yılında Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atandı. 08.07.2019 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Celal CANDAN Genel Müdür Yardımcısı Kredi Risk İzleme ve Yasal Takip 1970 yılında Konya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra serbest avukatlık yaptı. Sırasıyla Vakıfbank Anadolu Yakası Hukuk İşleri Müdürlüğü, Halk Leasing Yönetim Kurulu Üyeliği, Halk Emeklilik Yönetim Kurulu Üyeliği ve Halkbank Kredi Risk Tasfiye Daire Başkanlığı görevlerini üstlendi. 22 Eylül 2020 tarihinden itibaren Halkbank Kredi Risk İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Candan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bankacılık ve Finans Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. 1994 yılında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Müfettiş olarak başladığı çalışma yaşamının tamamını Halkbank’ta Başmüfettiş, Ticari Şube Müdürü ve Daire Başkanı görevlerinde sürdüren Doğan, 31.05.2019

tarihinden itibaren de İnsan Kaynakları Grup Başkanı olarak görev almaktadır.

Mehmet Zihni GÜVENER Grup Başkanı

İç Sistemler

1972 yılında Aksaray’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında başladığı Pamukbank T.A.Ş.’da Müfettiş ve Yönetici olarak görev yaptı.

2004 yılından itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Bölüm Müdürü, Ticari/

Kurumsal Şube Müdürü ve Daire Başkanı pozisyonlarında görev üstlenen Güvener, 31.05.2019 tarihinden itibaren de Halkbank İç Sistemler Grup Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Olcay ATLIOĞLU Grup Başkanı Bilgi Teknolojileri

1974 yılında İstanbul’da doğdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde lisans ve yüksek lisansını tamamladı.

1994 yılında Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak başladığı çalışma hayatına sırasıyla BİMA Yazılım, BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Fortis Bank (Dışbank)’ta devam etti. Turkcell ve Turkcell Teknoloji bünyesinde 10 yıl yöneticilik yapan Atlıoğlu, 2016 yılında Etiya’daki Direktör görevinin ardından 2017 yılında Halkbank Ailesi’ne katıldı. Halkbank Bilgi Teknolojileri’nde Teknolojik Mimari Yönetimi Daire Başkanlığı görevini 3,5 yıl sürdüren Atlıoğlu, hâlihazırda Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Atlıoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.