• Sonuç bulunamadı

Çeviren: Necati Tarýman

Belgede Dua ve Þükür Dua ve Þükür (sayfa 40-52)

içinde benimle birleþmeyi kabul edersen, bir gün gelecek ve bu tekrarlanan birleþmeler daimi hâle gelecektir" dedim. O zaman bunun böyle olmasýný kabul etti ve bana, "Bu birleþme iþi olaðanüstü bir hal midir?" diye sordu. Ben de ona bunun olaðanüstü bir durum olmadýðýný söyledim. Bu istisnasýz her bir insanýn yapabileceði bir þeydir -þimdi burada gördüðünüz gibi insanlarýn önünde oturup celseye medyumluk yapmak deðil tabii - ve sonuç olarak her insanýn Yaratýcý ile doðrudan temas edebileceði bir kapý vardýr. Hayýr, bu hiç de olaðanüstü deðildir. Aslýna bakarsanýz, bu dünya üzerindeki her insanýn sezgisel olarak istediðini his-settiði bir þeydir - yuva ile bir baðlantý.

Bu tip þeyler insanlar tarafýndan önceleri de pek çok kez yapýlmýþtýr, hattâ ondan da önce ve daha da önce yapýlmýþtýr (daha sonra gerçekleþtirilecek bir celsede daha ayrýntýlý olarak açýklanacaktýr). Birleþmenin doðru biçimde gerçekleþtirilmesiyle sonuçta Yaratýcý kaynaða baðlanmýþ olursunuz ve böylece de sizin tanýmladýðýnýz þekliyle bir insan olmaktan çýkarsýnýz.

Bu gezegeni tohumlamýþ olanlar halen bu dünya üzerinde bulunmaktadýrlar ve bunlar ölümlü deðillerdir. Onlar bir kuantum durumdadýrlar ve nereye isterlerse oraya yolculuk yapabilirler. Bunlar, Shasta ve Hawaii (sizin ülkeniz) de dahil olmak üzere, dünyanýn belirli yerlerinde ve gezegen üzerindeki pek çok portalda (kapý, geçiþ yeri) yer-leþik haldedirler. Bunu okuyanlarýn pek çoðu benim neden söz ettiðimi biliyor. Ve iþte bu da belli karar noktalarýný geçip baþka bir süreci baþlatan belirgin bir süreçten geçen bütün dünyalara neler olduðu ile ilgili bir vaaddir. Bu durumdaki dünyalar bu süreç sýrasýnda 3 boyut olan gerçekliklerini deðiþtirirler ve baþka bir paradigmaya geçerler.

Benim Þifreli Ýletiþimim

Ben þifreli konuþmalar yapmama gayreti içinde-yim ve ayný zamanda da sizlerin henüz bilmediði-niz þeyler hakkýnda sýr sayýlabilecek hususlarý ifþa etmemeye çaba gösteriyorum. Ruhun insanlýða verdiði bir söz vardýr: Burasý þu an itibarý ile özgür

seçim gezegeni olduðuna göre, size fazla bilgi içeren ipuçlarý veremeyiz. Bizim açýða vurduðumuz her þeyin daha öncesinden insanýn potansiyel düþüncelerinde bulunmasý gerekmektedir. Ýleride yapýlacak olan tüm icatlar ve keþifler insanýn aklý-nýn bir yerlerinde þimdiden filizleniyor olmalýdýr. Eðer böyle bir filizlenme durumu yoksa, biz de bu konulardan söz etmeyiz. Bu sizin önünüzde dur-makta olan sýnav sürecine ve edinmiþ olduðunuz deneyimlere saygý göstermektir. Bu sizin bizimle yapmýþ olduðunuz anlaþmanýn gereðidir.

Belirli þekilde bir yerlerde mevcut olmayan bilgi-leri ifþa etmekten kaçýnýyor olma durumunu belki de sizler ilk kez bir medyumun aðzýndan duyuyor-sunuz. Gerçek budur. Bununla birlikte, insanýn nor-mal yaratýcý düþüncesinin, hattâ bir icat, potansiyel veya felsefe ile ilgili yaratýcý düþüncesinin ilk tomurcuklandýðý yerden kitlelerin eriþebileceði ve duyabileceði yere kadar ulaþmasý için 10 yýllýk bir süreye, belki de daha uzun süreye ihtiyaç olabilir. Size bugün potansiyelleri þimdiden mevcut ve fark edilebilir olan bazý þeylerden söz edeceðim. Bu fal-cýlýk yapmak deðildir. Bunlar þimdiden dünya üzerinde mevcuttur. Ben size þimdi bunlarýn bazýlarýndan söz edeceðim.

Yeni Enerji 2012

Siz þu anda yeni enerji içinde bulunuyorsunuz ve her þey yeni baþlýyor. Bu Yeni Enerji eskiden var olan Yeni Enerjiden farklýdýr. 2011 yýlýnýn sonunda ve 2012 yýlýna geçiþ yaparken uzun zamandan beri öngörmekte olduðumuz ve sizlere de söylediðimiz bir þey ortaya çýktý. Bu Kýlýçlar Köprüsü'dür. Daha önceden de açýklamýþ olduðumuz gibi, Kýlýçlar Köprüsü insanlýðýn bir enerjiden baþka bir enerjiye geçmek için kullandýðý bir köprüdür ve evrenin her tarafýnda kutlanmaktadýr. Bu geçiþ gezegeni tohum-lamýþ olanlar tarafýndan ve onlara tohumlama konu-sunda yardým etmiþ olanlar tarafýndan ve onlardan öncekiler ve onlardan da öncekiler tarafýndan kut-lanmaktadýr. Bunlar sizin etrafýnýzda, sizin önünüzde, yaþamýnýzýn koridorunda duruyorlar ve kýlýçlarýný sizin baþlarýnýzýn üstünde çatmýþ olarak

zaferi kutluyorlar. Bir subayýn evlilik töreninde onun silah arkadaþlarý çiftin geçeceði yolun iki tarafýnda sýralanýrlar ve kýlýçlarýný evlenen çiftin baþýnýn üstünde çatarak evli çiftin geçebileceði bir koridor oluþtururlar. Ýþte buna Kýlýçlar Köprüsü adý verilir ve sizin de yaptýðýnýz budur.

Sevgili varlýklar, size bu þifreli gibi gelebilir ama kýlýçlarý çatmýþ olanlar sizin yaþamakta olduðunuz þeyleri daha önceden yaþamýþ ve deneyimlemiþ olanlardýr. Onlar neler olduðunu ve olanlarýn sizi nereye yönlendirebileceðini biliyorlar. Onlar çok uzun bir süredir bunu bekliyorlardý. Evrenin pek çok köþesinden ve yerinden pek çok varlýk var ve hepsi biliyorlar.

Þu Anda Olanla Ýlgili Yardým

Size yardým ediliyor. Yumuþamakta olan bir gezegene ne olur? Yaþlý ruhlar ýþýk taþýyýcýlarýdýr ve bu iþi uzun süredir yapmaktadýrlar. Bu kiþiler dün-yanýn geri kalan kýsmýna karanlýkta bir ýþýk göstere-bilecek olanlardýr. Siz de yýllardan beri bunu yap-maktasýnýz ve bu çok zorlu bir mücadele olmuþtur.

Bu aþýrý kullaným yüzünden içi oldukça boþaltýlmýþ bir benzetme (mecaz) olabilir ama biz bu benzetmeyi basitliði nedeni ile kullanmaya devam ediyoruz. Þimdi zihninizde bu gezegende bulunan ve binlerce yýldan beri karanlýkta yaþamýþ olanlarý canlandýrýn. Bu sadece karanlýktýr. Kötülük veya sihir olmayýp, ýþýðýn yokluðu durumudur. Bu öyle bir karanlýk ki, bu durumda insanlýk bir-leþemiyor çünkü tüm insan ýrkýnýn karanlýk içinde el yordamýyla yolunu bulmaya çalýþtýðý ortamda birleþmek, birlik oluþturmak çok zordur. Zifiri karanlýk içinde etrafta hiçbir þey görmeden yol almaya çalýþýrken ne yapmak gerektiðini bilmek çok, çok zordur. Böyle bir durumda kiþi sadece kendisini düþünüp, baþýnýn çaresine bakmaya çalýþýr. Bu durumda söz konusu olan her þeyden önce hayatýn idame ettirilmesidir temel unsur.

Hayatý idame ettirmeye çalýþýrken, güvenlik ve rahatlýk için diðerlerini etrafýnýzda toplarsýnýz. Onlarý duyabilir, onlarý hissedebilirsiniz; sizin grup adýný verdiðiniz þeyi oluþturmaya, toplamaya

çalýþýrsýnýz ve mecâzi anlamda o karanlýkta iyice yaklaþýr, iç içe geçecek, sýrt sýrta olacak þekilde toplanýrsýnýz. Ýþte sizin bildiðiniz, üstünde yaþadýðýnýz dünya için kullanýlacak olan benzetme budur. Karanlýkta olduðunuz için savaþlar patlar. Diðerlerini göremezsiniz, dolayýsý ile onlardan korkarsýnýz ve kendi gerçekliðinizi korumak için her zaman hazýrlýklý olmaya gayret edersiniz. Ner-deyse tüm tarih boyunca iþler hep böyle yürütül-müþtür. Ama þimdi birdenbire ýþýk ortaya çýkýyor.

Zifiri karanlýk bir yerde aniden az da olsa, titrek de olsa ýþýk ortaya çýkarsa ne olur? Birdenbire pek çok insan bir noktadan diðerine giderken yürüye-ceði yolu görmeye baþlar. Yüzyýllar boyunca A noktasýndan B noktasýna zifiri karanlýk içinde git-mek zorunda olmayý hayal edin. Derken, aniden yolunuzu aydýnlatan bir ýþýk ortaya çýkýyor. Önünüzü görmeye baþladýðýnýzda bilinmeyenden korkmaya gerek kalmamýþtýr artýk! O zaman artýk birlik olmak için gerekli özgürlüðe sahip olursunuz çünkü diðerlerinin de aynen size benzediðinizi görmeye baþlarsýnýz! Artýk fikir üretme lüðüne sahipsiniz. Artýk bilgi sahibi olma özgür-lüðüne sahipsiniz.

Bu mesaj size olacaðýný söylediðim mesajdýr. Bu mesaja Gezegende Bilginin Yeniden Ayarlanmasý baþlýðýný koyabilirsiniz. Siz bilmiyor olabilirsiniz ama çok tedricen ve yavaþça olsa da bir yumuþama gerçekleþmektedir ve bu yumuþama ile gezegenin enerjisi eril enerjiden diþi enerjiye doðru evrilmek-tedir. Baþka bir ifade ile, gezegen dengesiz olaný dengelemektedir. Yarýmküresel olarak Kuzey ve Güney bir araya geliyorlar ve dolayýsý ile artýk maço bir kuzey yarýmküre ortadan kalkarken den-geli bir Kuzey yarýmküre oluþmaktadýr. Afrika'nýn yapmasý gereken þey için de benzer þeyler olmak zorundadýr (öngörüler daha sonra).

Haritayý önünüze alýp Afrika'ya bakýn. Neden söz ettiðimi anlayacaksýnýz. Denge oluþmalýdýr ve oluþ-maya da baþlamýþtýr. 75 yýl içinde Afrika kelimenin tam anlamý ile "Yeni Dünya" olacaktýr. Koca bir kýtayý iyileþtirdiðinizde ve hastalýklarýn veya dik-tatörlerin uyguladýðý kontrol olmaksýzýn ilerleme saðlamak için gerekli olan esaslar da mevcutsa ne

olur? Bunun cevabý geliþme konusunda hiçbir sýnýr tanýmayan ve yoksulluktan baþka unutmasý gereken hiçbir þeyi olmayan harika bir uygarlýktýr. Arkanýza yaslanýn ve bunu izleyin.

Dünya yumuþamaya baþladýðýnda ve etrafta daha fazla ýþýk olduðunda ne olur? O zaman teröristler bile deðiþmeye baþlarlar. Sevgili insan, seni bunu beklemeye davet ediyorum; seni bunu izlemeye davet ediyorum. Hiç beklemediðiniz bazý þeylerin olmasýný izleyebilirsiniz. Sovyetler Birliði yýkýldýðýnda, aranýzda kaç kiþinin bunun bir iç savaþ olmadan nasýl gerçekleþebildiði konusunda bir cevabý vardý? Bunun nedeni eski enerjinin o coðrafyada yaþamakta olanlar tarafýndan artýk desteklenmiyor olmasýydý. Bilinç fiziðinde öyle bir zaman gelir ki, eski enerji talimat ve kurallarý ile mutabýk olan bir grup insanýn iþbirliði olmadýðýnda eski durumun devamý mümkün olmaktan çýkar. Dünyanýn çoðunluðunun artýk savaþ istemiyor olmasý durumunda ne olur? Siz þu aþamada bu durumun geliþtiðini görüyorsunuz. Hiç kimse size aslýnda bir dünya savaþýnýn çoktan patlak vermiþ olmasý gerektiðini, aslýnda sürenin aþýlmýþ olduðunu söyledi mi? 3 boyutta gerçekten de durum budur. Eski enerji paradigmasý çerçevesinde durum gerçekten de budur.

Sizin bazý ülkeleri gözlemenizi istiyorum. Benim bir saatim yok (bu ifade ile Kryon bize perdenin onun tarafýnda zaman çerçevesi olmayýp sadece potansiyeller olduðunu söylemek istiyor). Size yal-nýzca bunun hemen önümüzdeki süre içinde ola-caðýný söyleyebilirim (Ruh'un zamaný söz konusu olunca, bu ifade yaklaþýk on yýl süre anlamýna gelebilir). Çok bariz olan bazý deðiþiklikler ve pek o kadar bariz olmayan deðiþiklikler göreceksiniz (üstü örtülü veya varsayýlan). Ama bariz olanlarý diðerlerine göre daha çabuk göreceksiniz - Küba, Kore (Kuzey), Ýran ve tabii Venezuella. Bu ülkeler dünya üzerinde müttefikleri kalmadýðýný anladýk-larýnda neler olacaðýný gözlemlemenizi istiyorum! Baþkalarýna olan nefretleri nedeniyle bu ülkeleri desteklemiþ olan kardeþleri bile artýk "Eh, belki de artýk buna son vermek gerek!" demeye baþladýlar. Vuku bulmakta olan eþzamanlýlýklarý gözleyin.

Þimdiye dek ölmüþ olan veya bundan sonraki bir yýl veya biraz fazla süre içinde ölecek olan liderler giderken eski yöntemleri de birlikte götürdüler veya götürecekler. Onlarýn yerini alan kiþilere neler olduðuna bakýn ve size bu potansiyelleri söyleyip açýkladýðým toplantýlarý hatýrlayýn.

Eski Enerji Hâlen Yaþýyor Ama Mutlu Deðil

Size bir þey söylemek istiyorum: Eski enerji etrafa tekmeler savurup çýðlýklar atarak ölür. Eski enerji hiçbir zaman teslim olmaz, asla. Eski ener-jinin ölümü zor ve yavaþ yavaþ olur. Saðda solda gözden ýrak yaþayýp buna tutunanlar olacaktýr. Ýste-diklerini elde etmenin tek yolunun dram, savaþ ve korku yaratmak olduðuna inananlar her zaman ola-caktýr. Sizin güvende olduðunuzu düþündüðünüz yerlerde ayaða fýrlamayý ve sizi de kendileri ile bir-likte geriye doðru çekmeyi istemeye devam ede-ceklerdir. Bunlar dünyanýn onlara raðmen yumuþa-maya baþlamýþ olmasýndan nefret ediyorlar, kýlýç þakýrdatmaya, tehditler savurmaya ve bunlarý yaparken de haberleri iþgâl etmeye devam ediyor-lar. Sevgili insan, bu kiþiler çoðunluðu oluþturmu-yorlar ama çoðunlukla en gürültücü kesimi oluþtu-ruyorlar. Hiçbir saðlýk sorununuz yokken ve kendi-nizi formda ve mutlu hissederken ayak baþpar-maðýnýzda sýzý olsa, sizin aklýnýzý ne meþgul eder sizce? Tabii ki AYAK BAÞPARMAÐINIZ. O zaman da uzun saatler boyunca medyadaki acý veren ayak baþparmaðý haberlerini izler ve doðal olarak da bunalýma girersiniz. Sizin bu mecazý anladýðýnýzý biliyorum.

Ýklim … Yeniden

Ýklim ile ilgili olarak ortaðým benim arzum doðrultusunda sizlere bundan önceki yýllarda hep "genel olarak doðru bilinene" aksi istikâmette bil-giler verdi. Bu küresel ýsýnma mý? Hayýr. Durum daha iyiye gidecek mi? Hayýr. Bu iki nesil sürecek bir döngüdür. Bundan sonra da depremler, tsunamiler, yanardað patlamalarý ve fýrtýnalar olmaya devam edecek. Bu okyanustaki yaþamýn

yeniden ayarlanma sürecidir ve insanlýk becere-bildiði en iyi þekilde bu sürecin sonuna kadar bun-lara tahammül etmelidir. Bu bilinen ve beklenen bir döngüdür ama bilinen zamanlarda sizler böyle dönemlerden geçmediðiniz için bu henüz çok iyi anlaþýlmýþ bir husus deðildir.

Size sizin de, ayný hayvanlar gibi, doðru zaman-da, doðru yerde olmanýzý saðlayacak olan sezgisel donanýma sahip olduðunuzu söylemek isterim. Ancak, siz buna inanmýyorsunuz. Doðru, siz park etme meleðinden istifade ediyorsunuz ama Yaþam Meleðinden istifade etmeyi düþünmüyorsunuz. Küçük iþler sizin için kolay ama büyük iþler gize-mini korumaya devam ediyor. Bu hep ayný süreçtir. "Sevgili Ruh, nerede yaþamam gerekir? Sevgili Ruh, nereye gitmeliyim?" Ruh daima oradadýr ve gerekli cevaplarý verir ve siz bu cevaplarý sezgi olarak algýlarsýnýz. Ama sizin aklýnýza gelen ilk þey, "Yok caným, bunlar benim düþüncelerim. Ben gök-lerden gelecek olan sesi bekliyorum. Özür dilerim." Siz hâlâ Tanrý'nýn insanlarla bireysel olarak böyle konuþtuðunu anlamamakta ýsrar ediyorsunuz. Sizin elinizi tutan o sezgisel ses ki, bu da sorudan sonraki ilk sezgisel izlenimdir.

Bazen daha soruyu sormadan cevap size gelir çünkü biz sizin o soruyu sorduðunuzu biliriz. Bazen soruyu sorduðunuz veya sormak istediðiniz için o kadar heyecanlanýr ve cevabý vermeye o kadar istekli oluruz ki, siz daha soruyu sormadan önce, hem de çok önceden cevabý söyleriz. Bu rehberliktir. Bu beklenmesi gerekendir. Bu geze-genin gençleþtirilmesi bölgesi ile birlikte gelir ve bu yýl geliþtirilmeye baþlandý. Þimdi, siz bu cevap-larý alýp kabul edecek misiniz yoksa cevapcevap-larý "düþünen" zaten siz olduðunuza göre, bunlarý fýr-latýp atacak mýsýnýz?

Fizik Ýle Ýlgili Olarak Verilecek Olan Ýlhamlar

Þimdi de fizikten söz edelim çünkü artýk bilimde ortaya çýkmaya, görülmeye ve kýsmen de olsa anlaþýlmaya baþlamýþ olan bazý þeyleri, çok güzel þeyleri ifþa edebiliriz. Sizin önünüzde, yerde otur-makta olan beyefendi Yawee'dir. Ben onu iyi

tanýrým. (Kryon þu anda Dr. Todd'dan söz etmekte-dir. Kendisi bir týp doktoru, DNA araþtýrmacýsý ve ayný zamanda Kryon takýmýnýn bir üyesidir ve celse sýrasýnda yerde oturmaktadýr. Dr. Ovokaitys, Kryon tarafýndan daha önceden Lemurya'da yaþamýþ olan büyük bir bilim adamý ve Lemurya Gençleþtirme Tapýnaðýnda gerçeklerin muhafýzý olarak tanýtýlmýþtý ve bu husus 1994 yýlýnda basýlan Ýkinci Kitap'ta yazýlmýþtý.)

Akaþik bellek bankalarýnýn insan içinde yol aça-bileceði þeyler çok ilginç, deðil mi? Sizin Akaþýnýz dünyanýn enerjisinde bir açýða vurma sürecinin baþlatýlmasý için uygun zamanýn gelmiþ olduðunu belli edecek ölçüde deðiþikliðin meydana gelmesi ile içinde barýndýrmakta olduðu bilgileri serbest býrakmak üzere tasarýmlanmýþ olan bir ruh belleðidir. Nikola Tesla laboratuarýnda kütlesiz objeler yarattý, sizin anti yerçekimi adýný verdiðiniz þey. Tesla elektriði kablosuz olarak nasýl bir yerden bir yere aktaracaðýný biliyordu (bu arada bu iþi elektriði havanýn içinden deðil topraðýn içinden geçirerek yapýyordu) ama bunu nasýl ispatlaya-caðýný bilemediði için bunalýma girmiþti. O dönemde henüz gerekli teknoloji yoktu ortada ama bundan da önemlisi, gezegenin enerjisi bilinçli olarak ona hazýr deðildi. Tesla diðerlerinin inanç engelini aþmayý baþaramamýþtý. Bu arada, Tesla yeniden dünyaya geldi, Einstein da geldi ve onlarýn bu kez yaptýklarýný gördüðünüzde onlarýn kimler olacaðýný bileceksiniz.

Sizin zamanýnýzýn enerjisi uygun zaman gelme-den ortaya atýlmýþ olan bazý teoriler için artýk hazýr-lýklýdýr. Bu bilgi ve teoriler o zamanlar da doðruy-du, þimdi de doðrudur ama þimdi zaman uygundur. Yýllardan beri üstünde çalýþýlmakta olan sorunlara birdenbire ve ani patlama þeklinde çözümler bulun-masýný saðlayacak olan yepyeni bir bilimi gözleyin. Ve bunlar öyle çözümler olacak ki, herkes neden daha önceden bunu düþünemedik diyecek.

Bu baðlamda soðuk füzyonun gerçekleþmesini bekleyin. Bunu size daha önce de söylemiþtim. Soðuk füzyon için yapýlmýþ olan deney doðruydu (Ponds ve Fleshman tarafýndan yapýlan ve büyük gürültü koparan deneyden söz ediyor). Deneyi

yapanlar elde ettikleri sonucu yineleyemediler çünkü onlar deneylerini etkilemekte olan manyetiz-manýn özelliklerinin farkýnda deðillerdi (deneyler bir bodrum katýnda gerçekleþtirilmiþti ve mekânýn tüm çevresi elektrikli aletlerle çevrilmiþti). Onlar bu iþin basit bir kimyasal iþlem olduðunu sanýyor-lardý. Ama öyle deðildi. Fizikte tesadüfen gerçek-leþtirilmiþ olan bir buluþtu ve kimyayý manyetizma ile baðdaþtýran ve pek az kiþinin araþtýrmaya ve denemeye deðer bulduðu bu buluþ bugün dahi esrarýný muhafaza etmektedir. Ayný þey Tesla'nýn da baþýna geldi. Tesla bir nesnenin fiilen bir tezgâhýn üstünden uçtuðunu gözleriyle gördü ama nedenini çýkaramadý. Bunun manyetizmanýn tasarýmý ile ilgili olduðunu biliyordu ama o gün elde mevcut olan aletler ve teknolojiyle tasarýmý yapmasý mümkün deðildi. Böyle bir þeyi tasavvur edebilir misiniz? Þimdi onun neden bunalýma girdiðini anlayabilirsiniz. Gezegende geliþmeler çoðunlukla bu þekilde gerçekleþmektedir.

Yawee (Dr. Todd'a verilen ad) ile Söyleþi

Todd burada ve bu yeni enerjide onun Lemuryalý Akaþý bildiklerini ifþa etmeye baþlamaktadýr. Bu enerji ileriye doðru hareket eder ve bilincine engramlar (engram nöronlar arasýndaki baðlan-týlarýn kurularak aný denilen izlerin býrakýlmasýna verilen ad; hafýzayý ifade etmek için kullanýlan terim) býrakýr. Todd her þeyi birden ve ayný anda almaz, aslýnda bu hiçbiriniz için geçerli deðildir. Arayýþýný baþlatan vizyon (Dr. Todd'un yýllar önce görmüþ olduðu DNA vizyonundan söz ediyor) bu idi ama artýk az az kendisine verilmekte olan þey-leri hatýrlamaya baþladý.

Derin pineal tonlama (pineal toning) tekniði ile ilgili mesajlarým Yawee'ye eterden gitmedi. O zaten bunlarý biliyordu. 2012 yýlýnýn saatine uyum saðlayabilmek için Yawee'nin biraz iteklenmeye ihtiyacý vardý diyelim (gülüþmeler). Ve bu itek-lemeler iþe de yaradý ve doðru zamanda hazýr ola-cak. Ama bu bilgiye daha önceden de sahipti aslýn-da. Zaten tonlamalarýn biraraya getirilmesi ile ilgili olarak sezgileri ve algýlarý önceden vardý çünkü

kimsenin hakkýnda konuþmadýðý fizik döngüleri ile ilgili bilgisi vardý. Ýþte bugün biz bunlardan (kimse-nin söz etmediði döngüler) söz edeceðiz.

Gençleþtirme Tapýnaðý

Yawee kimliði ile Todd Lemurya'da Gençleþtir-me Tapýnaðý adý verilen bir yeri yönetiyordu. Çok, çok sonralarý Atlantis'te de ayný tapýnaðý yeniden kurma giriþimleri yapýldý ama Yawee'nin orada olmamasý nedeni ile giriþim baþarýsýzlýða uðradý. Lemurya'lýlar Yawee'nin olaðandýþý bir özelliðini biliyorlardý ve bu özellik de Yawee'nin yaþam süresinin Lemurya'lýlarýn yaþam süresinin üç katý olmasýydý. Dolayýsýyla enerji ile ve özellikle de DNA ile ilgili bazý sýrlarý biliyordu. Yawee Genç-leþtirme Tapýnaðýnda þu anda keþfedilme aþamasýn-da olan bir þeyi keþfetmiþti. Benim bir saatim yok. Peki, bu keþif ne zaman yapýlacak dünyada? Göreceksiniz.

Derse devam etmek için þimdi Yawee'ye hitap ediyorum. Günaydýn Yawee (günün zamanýnýn hiçbir önemi olmadýðýna dikkat edin çünkü celsenin bu anýnda saat 17.00 idi. Çoðu bunun hiç farkýna bile varmadý. Bu Kryon'un espri anlayýþýydý.)

Todd: Ýyi günler Manyetik Üstat

Biz daha önceleri de konuþtuk. Konuþmalarý bu þekilde yaptýðýmýz gibi özel konuþmalar þeklinde de gerçekleþtirdik. Seni herkese teþhir etme gibi bir durum söz konusu deðildir çünkü bu sohbetleri her

Belgede Dua ve Þükür Dua ve Þükür (sayfa 40-52)

Benzer Belgeler