• Sonuç bulunamadı

6 Yasal düzenleme bilgileri ve ürün şartnameleri

Tarayıcı şartnameleri

Adı Açıklama

Tarayıcı türü Otomatik belge besleyicili (OBB) yatık Boyut 692 x 558 x 343 mm (27,3 x 22,0 x 13,5 inç)

Ağırlık 38,5 kg (85 lb)

Tarama öğesi Yüklü bağlantılı aygıt (CCD)

Arabirim USB 2.0 yüksek hızlı (USB 1.1 ile uyumlu) Optik çözünürlük 600 x 600 dpi donanım

AC gücü 100–240V~, 50/60Hz, 1,8A

Güç tüketimi Güç tüketimi verileri için, HP Scanning Software CD'deki regulatory_supplement.htm dosyasına bakın.

Enerji bilgileri HP tarayıcınızın ENERGY STAR® niteliğine sahip olup olmadığını öğrenmek için, www.hp.com adresine gidin, ülke/bölgenizi seçin ve ardından Energy Star ifadesi ile arama yapın.

Otomatik belge besleyici (OBB) için şartnameler

Adı Açıklama

Kağıt tepsisi kapasitesi 75 g/m2 (20 lb) 200 yaprak Minimum kağıt boyutu 70 x 148 mm (2,75 x 5,8 inç) Maksimum kağıt boyutu 300 x 864 mm (11,8 x 34 inç) Minimum kağıt ağırlığı 49 g/m2 (13 lb)

Yasal Model Tanıtım Numarası: Yasal tanıtım amacıyla ürününüze bir Yasal Model Numarası verilmiştir.

Ürününüzün Yasal Model Numarası FCLSD-0705'tir. Bu yasal numara pazarlama adıyla (HP Scanjet N9120/Flow

Yasal düzenleme bilgileri ve ürün şartnameleri 37

N9120) veya ürün numaralarıyla (L2683A/L2683B) karıştırılmamalıdır. Tarayıcınız hakkında ek yasal bilgileri HP Scanning Software CD'de regulatory_supplement.htm dosyasında bulabilirsiniz.

Malzemelerin atılması

Bu HP ürünü, kullanım ömrü sona erdiğinde özel muamele gerektiren şu malzemeleri içermektedir:

• Tarayıcıdaki floresan lambasında ve/veya saydam adaptöründe cıva.

Bu malzemelerin çöpe atılması çevresel etkileri nedeniyle yönetmeliklerle düzenlenebilir. Atma veya geri dönüşümle ilgili bilgiler için lütfen yerel yetkililerinize veya Electronic Industries Alliance (EIA) www.eiae.org adresine başvurun.

Avrupa Birliği'nde Atık Ekipmanın Evde İkamet Eden Kullanıcılar Tarafından Atılması

Ürünün veya ambalajının üstündeki bu sembol, bu ürünün diğer evsel atıklarınızla birlikte atılmaması gerektiğini ifade eder. Bunun yerine, atık elektrikli veya elektronik ekipmanın geri dönüştürülmesi için atık ekipmanınızı belirli bir toplama noktasına götürerek imha edilmesini sağlamanız sizin sorumluluğunuzdadır. Atık ekipmanınızın imha edilmek üzere ayrıca toplanması ve geri dönüştürülmesi, doğal kaynakların korunmasına yardımcı olacak ve ekipmanın insan sağlığını ve çevreyi koruyacak şekilde geri dönüştürülmesini sağlayacaktır. Atık ekipmanınızı geri dönüştürülmek üzere nereye bırakabileceğiniz konusunda daha fazla bilgi almak için lütfen yerel şehir ofisinize, evsel atık imha servisinize veya ürünü satın aldığınız mağazaya başvurun.

Hewlett-Packard sınırlı garanti bildirimi HP Scanjet Enterprise N9120/Flow N9120

Model Asya/Pasifik Amerika Avrupa/Orta Doğu/Afrika

N9120/Flow N9120 1 yıl 1 yıl 1 yıl

1. HP, son kullanıcı müşteri olan tarafınıza, HP donanım, aksesuar ve sarf malzemelerinde, satın alma tarihinden itibaren yukarıda belirtilen süre boyunca malzeme ve işçilik yönünden hata ve kusur bulunmayacağını garanti eder. HP garanti süresi içinde bu tür hata ve kusurlara ilişkin bir bildirim alırsa, kendi isteğine bağlı olarak, kusurlu olduğu anlaşılan ürünlerini değiştirecek veya onaracaktır. Değiştirilen ürünler yeni veya performans açısından yenisiyle eşdeğerde olabilir.

2. HP, doğru biçimde kurulması ve kullanılması kaydıyla, HP yazılımının, satın alma tarihinden itibaren yukarıda belirtilen süre boyunca malzeme ve işçilik hataları nedeniyle programlama komutlarını yerine getirmede hatasız çalışacağını garanti eder. Garanti süresi içinde bu tür hata ve kusurlara ilişkin bir bildirim alması durumunda HP, söz konusu hatalar nedeniyle programlama komutlarını yerine getirmeyen yazılımı yenisiyle değiştirir.

3. HP, ürünlerinin kesintisiz ve sorunsuz çalışacağını garanti etmez. HP, ürünü makul bir süre içinde garanti edildiği üzere onaramaz veya değiştiremezse, ürünün gecikmeden iade edilmesi halinde satın alma bedeli geri ödenir.

4. HP ürünleri, performans olarak yenisiyle eşdeğerde olan yenileştirilmiş veya dolaylı olarak kullanılmış parçaları kapsayabilir.

5. İşbu garanti, (a) doğru olmayan veya yetersiz bakımdan veya kalibrasyondan, (b) HP tarafından sağlanmayan yazılım, arabirim, parça veya sarf ürünlerinden, (c) izinsiz yapılan değişikliklerden veya yanlış kullanımdan, (d) ürün için belirtilen çevre şartnamelerinin dışında çalıştırılmaktan veya (e) çalışma yerinin uygun olmamasından veya yanlış bakımdan doğan kusurlar için geçerli değildir.

6. YUKARIDAKİ GARANTİLER YEREL YASALARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE ÖZEL OLUP BUNLARIN DIŞINDA AÇIKLIKLA VEYA DOLAYLI OLARAK YAZILI YA DA SÖZLÜ HİÇBİR GARANTİ VEYA KOŞUL

SAĞLANMAMIŞTIR VE HP ÖZELLİKLE TİCARİ OLARAK SATILABİLİRLİK, YETERLİ KALİTE VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İLE İLGİLİ HİÇBİR KOŞUL VEYA KOŞULSUZ GARANTİ VERİLMEDİĞİNİ BEYAN EDER.

38 Yasal düzenleme bilgileri ve ürün şartnameleri

Bazı ülke/bölge, eyalet veya bölgelerde koşulsuz garanti süresinde sınırlama yapılmasına izin verilmemesi nedeniyle yukarıdaki sınırlamalar sizin için geçerli olmayabilir. Bu garanti tarafınıza belirli yasal haklar sağlamaktadır ancak ülkelere/bölgelere ve eyaletlere göre değişebilen başka haklarınız da olabilir.

7. HP sınırlı garantisi, söz konusu ürünle ilgili destek hizmetinin verildiği ve ürünün pazarlandığı ülkede/bölgede veya yerlerde geçerlidir. Aldığınız garanti hizmetinin düzeyi yerel standartlara göre farklılık gösterebilir. HP, yasal düzenlemeler nedeniyle hiçbir zaman kullanılmaması öngörülen ülkelerde/bölgelerde kullanılması için ürünün biçimini, uyumluluğunu veya işlevini değiştiremez.

8. YEREL YASALARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE İŞBU GARANTİ BİLDİRİMİ İLE SAĞLANAN TAZMİNAT HAKLARI TARAFINIZA SAĞLANAN YEGANE VE ÖZEL TAZMİNAT HAKLARIDIR. YUKARIDA BELİRTİLEN DURUMLAR SAKLI KALMAK KAYDIYLA HP VEYA TEDARİKÇİLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE VERİ KAYBI VEYA DOĞRUDAN, ÖZEL, ARIZİ VEYA DOLAYLI OLARAK ORTAYA ÇIKAN (KAR VEYA VERİ KAYBI DAHİL) SÖZLEŞME KAPSAMINDA, KASITLA YA DA BAŞKA BİÇİMDE OLUŞAN ZARAR VE ZİYANLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. Bazı ülke/bölge, eyalet veya bölgelerde arızi veya dolaylı olarak oluşan zarar ve ziyanların sınırlandırılmasına veya garanti kapsamı dışında tutulmasına izin vermemesi nedeniyle yukarıdaki sınırlamalar sizin için geçerli olmayabilir.

9. İŞBU BELGEDE BİLDİRİLEN GARANTİ KOŞULLARI VE HÜKÜMLERİ, YASAL OLARAK İZİN VERİLENLERİN DIŞINDA, SÖZ KONUSU ÜRÜNÜN TARAFINIZA SATIŞI İLE İLGİLİ GEÇERLİ OLAN ZORUNLU YASAL HAKLARA EK OLUP BUNLARI HARİÇ TUTMAZ, SINIRLAMAZ VEYA DEĞİŞTİRMEZ.

HP Scanjet Enterprise N9120/Flow N9120

39

Benzer Belgeler