• Sonuç bulunamadı

2011 Yılı ÜniversiteYönetim Kurulu Faaliyetleri

2011 Yılında Üniversitemiz Yönetim Kurulu 35 defa toplanmış ve toplam 243 karar alınmıştır.

 2011 Mali Yılında Öğle Yemeği Servisinden Faydalanacak Personelden Günlük Olarak alınacak yemek bedelleri ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemizde öğrenim görmekte olan öğrencilere verilen yemek ücretinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemizde 2010-2011 öğretim yılı süresince başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesine Mecburi Hizmet Yüklenmek kaydıyla atanacak Öğretim Görevlilerinin Anabilim Dalları arasında aktarma yapılarak kadro kullanma izin talebi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde kadro aktarılması ve ilana çıkılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinin 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde düzenleyecekleri teknik geziler ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının 2010-2011 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde düzenleyecekleri il dışı geziler ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programına alınacak Öğretim Görevlilerinin değerlendirme ve giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak Giriş Sınavı Jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna alınacak, Öğretim Görevlilerinin ön değerlendirme ve giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak Giriş Sınavı Jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Yrd. Doç. Dr. Fahri SEKERİ’in Raportör olarak görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 53/c Maddesi Gereğince Ceza Soruşturmalarında kurul oluşturulması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 1 yurtdışı görevlendirme üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde ÖYP Kapsamında Görev Yapan Araştırma Görevlilerinin Lisansüstü Eğitimleri ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Emir ŞİLİT’in Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde ÖYP Kapsamında görev yapan Araştırma Görevlisi Nuri KAPUCU’nun Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Yrd. Doç Dr. Fahri SEKER tarafından Hazırlanan Rapor üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Misafirhanelerinde Uygulanacak Misafir Konaklama Ücretleri ile ilgili konuüzerinde görüşüldü.

 Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Makine Programı Öğrencisi Hatice ELÇİ’nin Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’nda Öğrenimine Devam Etmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Ayşegül GÖCEN’in Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Abdurrahman GÖK’ün Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Gülçin EROKSAL’ın Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Ferhat OFLEZER’in Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Ömer DAĞISTANLI’nın Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Harun AKBULUT’un Öğretim Görevlisi Kadrosuna Atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

163

 Üniversitemiz birimlerinde kadro aktarılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’nda 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında okutulacak bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinde kadro kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz 2011 Mali Yılı Bütçesindeki Makine-Teçhizat Ödeneğinden Akademik Birimlere dağılım yapılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Yüksel TAŞDEMİR’in Raportör Olarak Görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında okutulacak bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Ümit ŞAHİN’in kayıt dondurma isteği ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Adem BULUT’un Soruşturması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Yrd. Doç. Dr. Nureddin TÜRKAN’ın Soruşturma Cezasına İtirazı ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde Kadro Kullanma İzni Alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Fen-Edebiyat Fakültesinde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Bazı Derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 1 Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 1 Yurtdışı görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunda Bulunan Öğretim Görevlisi kadrosuna kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’nda 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında okutulacak bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ÖYP Kapsamı Araştırma Görevlisi Elif ULUDAĞ’ın Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü Medya Çalışmaları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Filiz GÜNDÜZ’ün Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Uluslararası Bölgesel Kalkınma Sempozyumunda Sunulan Bildiri Metinlerinin Bildiriler kitabı olarak basılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Bozok Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne Doç. Dr.

Yüksel TAŞDEMİR’in atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Profesör Kadrosuna Ataması Yapılan Doçent Doktor Tahir Kurtuluş YOLDAŞ’ın görevine başlamaması nedeniyle naklen atama onayının İptali ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Araştırma Görevlisi Fatih ŞANTAŞ’ın Lisansüsütü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında okutulacak Tük Hat Sanatı dersinin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Birimlerinde bazı anabilim dallarındaki kadrolarda kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Görev Yapan Araştırma görevlisi Cansu YURTERİ’nin Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Görev Yapan Araştırma Görevlisi Sevim ÖZULUKALE’nin Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

164

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde Görev Yapan Araştırma görevlisi Hatice SAĞLIK’ın Yabancı Dil Eğitimi almak üzere görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulunda Görev Yapan Araştırma Görevlisi Kübra YILMAZ’ın Yabancı Dil Eğitimi almak üzere görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulunda Görev Yapan Araştırma Görevlisi Nurcan GÖNÜLLÜOĞLU’nun Yabancı Dil Eğitimi almak üzere görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’nun Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Bozok Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinin Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 6 Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 1 Yurtdışı görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde görev yapan Araştırma Görevlisi Kazım ERCAN’ın Yabancı Dil Eğitimi almak üzere görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinde bazı anabilim dallarındaki kadrolara kullanım izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzrinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Ziraat Fakültesinin Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.- Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin (Kasım 2010) Ayı Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin (Aralık 2010) Ayı Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin (Ocak 2011) Ayı Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Personel Görevlendirmelerinde Döner Sermaye Dağıtımı ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinde bazı anabilim dallarındaki kadrolara kullanım izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesinde Görev Yapan Araştırma Görevlileri Sefer KALAMAN ve Nazmi Ekin VURAL’ın Yabancı Dil Eğitimi Sürelerinin Uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalında Görev Yapan Araştırma Görevlisi Gökhan ÇELEBİ’nin lisansüsütü eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin (Ocak 2011) Ayı Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi Bölümü Öğrencisi Hacı BALLI’nın Kulak Arkası Dijital İşitme Cihazı Gideri ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 3 Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Hasan YUMAK'ın 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 40/b Maddesine Göre Üniversitemizde Görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzürinde görüşüldü.

 3 Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

165

 1 Yurtdışı görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında boş kadrolara kullanma izni alınması bazı kadrolarda kadro aktanmı yapılarak kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Ziraat Fakültesinde kadro kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz birimlerinde boş kadrolara kullanma izni alınması ve bazı kadrolarda kadro aktanmı yapılarak kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz bünyesinde 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenim görecek olan yabancı uyruklu öğrencilerden alınacak ücretlerin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü

 Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi Bölümü öğrencisi Hacı BALLI'nın Yozgat Devlet Hastanesi'nde muayene sonrası "Kulak Arkası Dijital İşitme Cihazı" kullanması gerektiğinin, ücretinin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ilgili harcama kaleminden ödenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalında boş bulunan Yardımcı Doçent kadrosuna kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde (Şubat-Mart-Nisan-Mayıs 2011) aylannda elde edilen gelirlerin dağıtım esaslan ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 5 Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 3 Yurtdışı görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Türk Dili Bölüm Başkanlığfnda görev yapan Okutman Mehmet GÜRBÜZ'ün yurtiçi görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Rektörlük uzman kadrosuna atanacak, Fen-Edebiyat Fakültesinde görevlendirilecek olan uzmanın ön değerlendirme ve giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak Giriş Sınavı Jürisinin belirlenmesi üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Uluslararası Ofis Başkanlığı'nda görev yapan Uzman Mustafa Recep OKTAY'ın görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemizin bazı birimlerindeki anabilim dallarından İlahiyat Fakültesi bölümlerine kadro aktarımı yapılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2010-2011 Öğretim Yılında yaz okulunda öğrencilerden alınacak yaz okulu öğrenim ücretleri ve Üniversitemiz öğretim elemanlarına unvanlarına göre ek ders ücreti ödenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü Kültürlerarası İletişim Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Süleyman GÜVEN'in, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 35. maddesi gereğince, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne Lisansüstü eğitim yapmasıyla ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Şubat-Mart-Nisan-Mayıs 2011 Ayları Katkı Payı Dağıtım Esasları ile ilgili Üniversitemiz Yönetim Kurulunun 28/06/2011 tarih ve 2011.016.105 sayılı toplantısında alınan karar üzerinde değişiklik yapılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren öğrencilere verilecek kimlik ve diplomalardan alınacak ücretler ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Davut İZCİ'nin uzman kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Arş. Gör. Yusuf AĞ'ın yurtdışı görevlendirilmesi süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Araştırma Görevlisi Sefer KALAMAN'ın görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Anabilim Dallarındaki Araştırma Görevlisi kadrolarına atama yapılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP kapsamında Üniversitemiz İletişim Fakültesi Anabilim Dallarındaki Araştırma Görevlisi kadrolarına atama yapılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Okutman Emine YEŞİL'in, görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

166

 Doç. Dr. Recep ŞAHİNGÖZ'ün Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Hasan YUMAK'ın Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Fatih SEYİS'in Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Haziran 2011 Ayı Katkı Payı Dağıtım esasları ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlilerinin Lisansüstü Eğitimleri ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz İletişim Fakültesinde ÖYP Kapsamında Görev Yapan Araştırma Görevlisi Nazmi Ekin VURAL’ın Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programına alınacak öğretim görevlisinin ön değerlendirme ve giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak giriş sınavı jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Rektörlük uzman kadrosuna atanacak ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilecek olan uzmanın ön değerlendirme ve giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak giriş sınavı jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Türk Dili Bölüm Başkanlığı Okutman kadrosuna başvuran adayların giriş sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak giriş sınavı jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Namık DELİBAŞ’ın Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Şaban GÜÇLÜ’nün Prof. jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Ziraat Fakültesinde ÖYP Kapsamında Görev Yapan Araştırma Görevlisi Hulusi Ozan TAŞKESEN’in Lisansüstü Eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Birimlerinin 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde düzenleyecekleri teknik geziler ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemizde 2011-2012 Öğretim Yılı süresince başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Yüksel TAŞDEMİR'in Doçent kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Murat ÇETİN'in Doçent kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Hikmet ULUSAN'ın Doçent kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Dilek PANDIR'ın Doçent kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Nureddin TÜRKAN'ın Doçent kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulunda kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Kısmi zamanlı olarak çalıştırılacak olan öğrencilerin birimlere göre kontenjanlarının belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında normal öğretim öğrencilerinin katkı paylarının % 20 oranında artırılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz bünyesinde 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenim görecek olan yabancı uyruklu öğrencilerden alınacak ücretlerin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 1Yurtiçi görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2Yurtdışı görevlendirme ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi Bekir Şivan GÜLDAŞ’ın, sağlık problemi nedeni ile İnönü Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde öğrenimine devam etmesi hakkında görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde görev yapan Araştırma Görevlisi Murat ŞAHİN’in lisansüstü eğitimi hakkında görüşüldü.

 Arş. Gör. Yusuf AĞ'ın yurtdışı görevlendirilmesi süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde görev yapan Araştırma Görevlisi Buğrayhan BİÇKİCİ’nin lisansüstü eğitimi hakkında görüşüldü.

167

 Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde ÖYP kapsamında görev yapan Araştırma Görevlisi Jale ERCAN’ın lisansüstü eğitimi hakkında görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması hakkında görüşüldü.

 Okutman Burak YİĞİT’in görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Araştırma Görevlisi Nazmi Ekin VURAL’ın görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde bazı anabilim dallarındaki kadrolarda kullanma izni alınması ve bazı anabilim dalları arasında da kadro aktarım yoluyla kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde kadro aktarılması ve aktarılacak kadroya kullanma izni alınarak ilana çıkılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde kadro kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Aladdin YILMAZ’ın uzman kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Okutman Yakup DAĞLI’nın görev süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Hakkı BAĞCI ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ömer YILMAZ’ın yurtdışı görevlendirilmeleri ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinde kadro aktarılması ve aktarılacak kadroya kullanma izni alınarak, ilana çıkılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Türk Dili Bölüm Başkanlığı Okutman kadrosuna başvuran adayların giriş

 sınavlarını yapmak üzere oluşturulacak giriş sınavı jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Namık DELİBAŞ’ın profesör jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Şaban GÜÇLÜ’nün profesör jürisinin belirlenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Prof. Dr. Hasan YUMAK’ın profesör kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Recep ŞAHİNGÖZ’ün profesör kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Doç. Dr. Fatih SEYİS’in profesör kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Üniversitelerarası Kurul Üyesi Prof. Dr.

Cengiz SOYKAN’ın yurtiçi görevlendirilmesi ile ilgili konu ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Mühendislik–Mimarlık Fakültesi’nde 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında okutulacak bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı’nda Rektörlük Birimlerinde görevli idari personele yüksek öğretim kurumlarında ikili öğretim yapılması ile ilgili kanun (3843 Sayılı Kanun) kapsamında fazla çalışma ücreti ödenmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz İletişim Fakültesinde ÖYP kapsamında görev yapan Araştırma Görevlisi Şükriye Ezgi MERT’in lisansüstü eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Hale Nur AKGÜL’ün okutman kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Ebru GÜVENEN’in okutman kadrosuna atanması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Tıp Fakültesinde kadro aktarılması ve kullanma izni alınması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında bazı derslerin şubelere bölünmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Arş. Gör. Doğa Filiz SUBAŞI’nın yurtdışı görevlendirilme süresinin uzatılması ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 Üniversitemiz Uluslararası Ofis Başkanı Doç. Dr. Mustafa BÖYÜKATA, Uzman Güzide ŞENALP ve Uzman Mustafa Recep OKTAY’ın Yurtiçi Görevlendirilmesi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Fen- Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Nagehan AVDAN’ın Yüksek Lisans Eğitimi, Rus Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Esra ELMACIOĞLU’nun doktora eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

 ÖYP Kapsamında Üniversitemiz Fen- Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Nagehan AVDAN’ın Yüksek Lisans Eğitimi, Rus Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Esra ELMACIOĞLU’nun doktora eğitimi ile ilgili konu üzerinde görüşüldü.

Benzer Belgeler