• Sonuç bulunamadı

Yönetmeliklere ilişkin Duyurular

Hewlett-Packard Company C6429A, C6429B Modelleri

Bu aygıt FCC Yönetmeliği, Bölüm 15'e uygundur. Kullanımı aşağıdaki iki şarta bağlıdır:

(1) Bu cihaz zararlı parazit yayamaz, ve (2) bu cihaz, istenmeyen kullanımdan kaynaklananlar dahil olmak üzere, gelen parazitlerden etkilenmemelidir.

FCC Yönetmeliği Bölüm 15.21’e göre, b donanımda Hewlet-Packard Company tarafından açıkça onay verilmeksizin yapılacak herhangi bir değişiklik zararlı parazite neden olabilir, ve bu belgeyi kullanma yetkinizi ortadan kaldırır. FCC Yönetmeliği, Bölüm 15’in B sınıfı limitlerine göre, muhafazalı veri kablosu kullanılması gerekmektedir.

Daha fazla bilgi için, aşağıdaki adresl temas kurun

Hewlett-Packard Company

Manager of Corporate Product Regulations 3000 Hanover Street

Palo Alto, Ca 94304 (415) 857-1501

15’e göre test edildi ve B Sınıfı dijital cihaz limitlerine uygun bulundu. Bu limitler, bir yerleşim bölgesinde zararlı parazitler karşı makul bir koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu donanım, radyo frekansı enerjisi üretmekte ve kullanmaktadır, dolayısıyla yayma ihtimali de vardı ve bu talimatlara uygun olarak kullanıldığında, radyo iletişimi üzerinde sararlı parazite yol açabilir. Ancak, belirli bir tesiste parazit ortaya çıkmayacağının bir garantisi yoktur.

Bu donanımın radyo ve televizyon alıcısında zararlı parazite yol açması durumunda (ki bu donaınmı açıp kapatarak anlaşılabilir), kullanıcının bu parazitleri aşağıdaki önlemlerden birini veya birkaçını uygulayarak gidermeye çalışması önerilir:



Alıcı anteninin yönünü veya yerini değiştirin.



Donanım ve alıcıyı birbirinden daha fazla ayırın.



Donanımı, alıcıdan bağlı olduğu duvar prizinden başka bir prize bağlayın.



Yardım için bayiinize veya deneyimli bir radyo/TV teknisyenine başvurun.

LED Gösterge Beyanı

Gösterge LED'leri EN 60825-1 koşullarına uygundur.

Yazıcı 1 Yıl A. Sınırlı Garantinin Kapsamı

1. Hewlett-Packard (HP), son kullanıcı müşteriye, yukarıda belirtilen HP ürünlerinin, yukarıda belirtilen ve müşterinin bu ürünü satın aldığı tarihten itibaren başlayan garanti süresi boyunca, her türlü malzeme ve işçilik arızalarından muaf olacağını garanti eder Müşteri, satın alma tarihini belgeleyen evrakı saklamakla yükümlüdür.

2. Yazılım ürünleri için HP'nin sınırlı garantisi yalnızca programlama talimatlarındaki bir başarısızlık için geçerlidir. HP, hiçbir ürününün kesintisiz veya hatasız çalışacağı garantisini vermemektedir.

3. HP'nin sınırlı garantisi yalnızca ürünün normal kullanımı sonucunda ortaya çıkan arızaları kapsar ve aşağıda belirtilen nedenler sonucu ortaya çıkan arızaları kapsamaz:

a. Uygunsuz ya da yetersiz bakım veya değişiklik;

b. HP tarafından sağlanmayan ya da desteklenmeyen yazılım, arabirim, ortam, parça ve malzemeler ya da

c. Ürünün kendi özellikleri dışında kullanılması.

4. HP yazıcı ürünleri için, HP'ye ait olmayan veya yeniden doldurulmuş mürekkep kartuşlarının kullanımı, ne müşteriye verilen garantiyi ne de müşteriyle yapılan herhangi bir HP destek sözleşmesini etkilemez. Ancak, yazıcıdaki arıza veya hasarın HP ürünü olmayan veya yeniden doldurulmuş bir mürekkep kartuşundan kaynaklandığı saptanırsa, HP, yazıcının o arıza ve hasar için servisinde uyguladığı normal saat ve malzeme ücretlerini uygulayacaktır

5. HP, geçerli garanti süresi içinde, HP'nin garantisinin kapsamı içindeki herhangi bir yazılım, ortam veya kartuş ürünü ile ilgili bir arıza ihbarı aldığında, arızalı ürünü

değiştirecektir. HP, verdiği garantinin kapsamı içindeki bir donanım ürünü ile ilgili olarak, geçerli garanti süresi içinde bir arıza ihbarı aldığı takdirde, bu ürünü, kendi takdirine bağlı olarak, onaracak veya değiştirecektir.

6. HP'nin, verdiği garanti kapsamı içindeki bir arızalı bir ürünü, arızanın ihbarından sonra makul bir süre içinde onaramaması veya değiştirememesi durumunda, HP ürünün satın alma bedelini iade edecektir.

7. HP, müşteri arızalı ürünü kendisine geri iade edene kadar, bu ürünü onarma, değiştirme veya bedelini geri ödemekle yakamla değildir.

8. Değiştirilen ürünlerin yerine verilen ürünler, işlevleri en az değiştirilen ürüne eşit olmak koşuluyla yeni ya da yeni gibi olabilirler.

9. HP'nin sınırlı garantisi, garanti kapsamındaki ürünlerin HP tarafından dağıtıldığı, Ortadoğu, Afrika, Arjantin, brezilya, Meksika, Venezüella

B. Garantinin Sınırlamaları

1. YEREL YASALARIN İZİN VERDİĞİ SINIRLAR İÇİNDE, NE HP NE DE ÜÇÜNCÜ TARAF TEDARİKÇİLER, HP ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ OLARAK, AÇIK VEYA ÖRTÜLÜ BAŞKA HİÇBİR GARANTİ VERMEMEKTEDİRLER VE BU ÜRÜNLERİN TİCARİ DEĞERİ, TATMİNKAR KALİTESİ VE ÖZEL BİR AMACA UYGUNLUĞU KONUSUNDAKİ HER TÜR ÖRTÜLÜ GARANTİ VEYA ŞARTTAN ÖZELLİKLE FERAGAT ETMEKTEDİRLER.

C. Yükümlülük Sınırlamaları

1. Yerel yasaların izin verdiği oranda, bu Garanti Beyanı'nda verilen haklar müşterinin biricik ve münhasır telafi yollarını oluşturmaktadır.

2. YEREL YASALARIN İZİN VERDİĞİ SINIRLAR İÇİNDE, BU GARANTİ BEYANINDA ÖZELLİKLE BELİRTİLEN YÜKÜMLÜLÜKLER HARİCİNDE, HP VEYA ÜÇÜNCÜ TARAF TEDARİKÇİLERİ, DOĞRUDAN, DOLAYLI, ÖZEL, RASTLANTISAL VEYA SONUÇSAL ZARARLARDAN DOLAYI, BU ZARARLAR SÖZLEŞME, HAKSIZ FİİL VEYA BAŞKA BİR HUKUK TEORİSİNE DAYANARAK İDDİA EDİLMİŞ VE BU TÜR ZARARLARIN OLABİLECEĞİ KENDİLERİNE DAHA ÖNCE BİLDİRİLMİŞ OLSA BİLE, HİÇBİR

DURUMDA SORUMLU TUTULAMAYACAKTIR.

D. Yerel Yasalar

1. Bu Garanti Beyanı müşterilere özel haklar tesis etmektedir. Bunun yanısıra müşterinin, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da eyaletten eyalete veya dünyanın başka ülkelerinde ülkeden ülkeye değişen başka yasal hakları da olabilir.

2. Bu Garanti beyanı, yerel yasalarla çeliştiği durumlarda, yerel yasalarla uyumlu hale gelecek şekilde değiştirilmiş kabul edilecektir Bazı ülkelerin yasalarında, bu Garanti Beyanındaki bazı feragatler ve sınırlamalar müşteriye uygulanmasına izin verilmeyebilir.

Örneğin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bazı eyaletler ve Amerika Birleşik Devletleri dışındaki bazı ülkelerin (Kanada'daki bazı eyaletler de içinde olmak üzere) yasaları:

a. Bu Garanti Bildirisi'ndeki feragat ve sınırlamaların müşterinin yasal haklarını sınırlamasına izin vermemektedir (örneğin, İngiltere);

b. Üreticinin bu tür feragat ve sınırlamaları uygulama kabiliyetini başka şekillerde sınırlamaktadır; ya da

c. Müşteriye ek garanti hakları vermektedir, imalatçının feragatte bulunamayacağı örtülü garantilerin süresini belirlemektedir veya örtülü garantilerin süresinin

sınırlandırılmasına izin vermemektedir.

3. AVUSTRALYA VE YANİ ZELANDA'DAKİ MÜŞTERİ İŞLEMLERİ İÇİN, BU GARANTİ BEYANININ ŞARTLARI, YASAL OLARAK İZİN VERİLEN ÖLÇÜLER HARİCİNDE, HP ÜRÜNLERİNİ BU ÜLKELERDEKİ

MÜŞTERİLERE SATIŞINA UYGULANACAK ZORUNLU YASAL HAKLARI DIŞARIDA BIRAKMAMAKTA, KISITLAMAMAKTA VEYA DEĞİŞTİRMEMEKTE VE BUNLARA BİR EK OLUŞTURMAKTADIR.

HP 2000 Yılı Garantisi

Yukarıda belirtilen HP Sınırlı Garanti Bildirisi'nin tüm koşulları ve sınırlamalarına bağlı olarak, HP, bu ürün HP tarafından sağlanan Ürün belgelerine (eklentiler ya da güncellemelerinin yükleme talimatları da içinde olmak üzere) uygun olarak kullanıldığında, bu HP Ürününün yirminci ve yirmibirinci yüzyıllar ve 1999 ile 2000 yılları arasındaki tarih verilerinin işlemlerini, artık yıl hesaplamaları da içinde olmak üzere, hesaplama, karşılaştırma ve sıralama da dahil, ancak bunlarla sınırlı kalmayarak, doğru yapacağını , bu HP Ürünü ya da Ürünleriyle birlikte kullanılan donanım, yazılım, bellenim gibi diğer tüm ürünlerin, HP Ürünüyle tarih verilerini doğru değiş tokuş etmesi koşuluyla garanti eder. 2000 Yılı garantisi 31 Ocak 2001 tarihine kadar geçerlidir.

önerilen ortamlar 63 Advanced sekmesi 7

,

10 afişler

için kağıt seçimi 63 metrik boyutlar 63 minimum marjlar 63 yazdırma 20 aksesuarlar iii

,

45 arka erişim kapağı 3

,

42 ayarlar

ek bilgiler 36 sorunlar 36 USB kablosu 53

B

bakım

yazdırma kartuşları 28 yazıcı 5

bilgisayardan kumanda 1 boyut, ortamlar 63 boyutlar 62

Windows 3.1x için: 60 Configuration Sekmesi 27

D

DeskJet Toolbox Configuration

Sekmesi 27 erişim 24

Estimated Ink Levels sekmesi 26 How do I? sekmesi 61 Printer Services

sekmesi 25 Windows 3.1x için:

Durum ışığı 1 düğmeler

Cancel 7 Devam 1

,

41 Factory Defaults 7 Güç 1

Help 7 OK 7 İptal 1

E

elle çift yüzlü yazdırma 19 En iyi modu 62

En İyi Modu

yazdırma hızı 62 En İyi modu 62 enerji kullanımı 62 Estimated Ink Levels Sekmesi 26

etiketler

kullanılacak türlerin seçimi 63

ve kağıt sıkışmaları 41 yazdırma 15

F

Factory Defaults düğmesi 7 FCC beyanı 68 Features Sekmesi 7 Features sekmesi 7

,

9

Windows 3.1x için: 59 fotoğraflar

yazdırma 15

G

G/Ç arabirimi 62 garanti

beyanı 69 uzatmaları 44 gereksinimler, sistem 65

yayma 63

güç bağdaştırıcısı iii

H

How do I? sekmesi 61 HP JetDirect Harici Yazdırma Sunucusu iv HP Müşteri Bakım Merkezi 43

hız, baskı 62 hız, yazdırma 62

I

işletim ortamı 62 iki yönlü kablo iii iletişim kutuları

HP Yazıcı Özellikleri 6

İ

ışıklar Devam 1

Yazdırma Kartuşu Durumu 31 Yazıcı Kartuşu

Durumu 1

,

28 Çevrim içi 1 İptal düğmesi 1

K

kağıt

ağırlığı 63 boyutu 63

metrik boyutlar 63

minimum marjlar, türe göre 63

özellikleri 63 kağıt boyutları

kağıt türüne göre 63 ve minimum marjlar 63 kağıt kılavuzları 2

kağıt sıkışmaları 36

,

41 sıkışmanın

giderilmesi 41 kağıt tepsileri

GİRİŞ tepsisi 2 kapasite iv

,

63 konumlar 2 zarf yuvası 2 ÇIKIŞ tepsisi 2 kağıt tipleri 11

24

Otomatik Çift Yüzlü Yazdırma 4 kapak, arka erişim 42 kapasite, kağıt tepsisi iv kartlar

için kağıt seçimi 63 metrik boyutlar 63 minimum marjlar 63 yazdırma 13 kitap ciltleme 21

L

LED gösterge beyanı 68

M

marjlar afişler 64

minimum değerler, kağıt türüne

Yazdırma hızları 62 Müşteri Bakım Merkezi 43 müşteri desteği 43

mürekkep

Estimated Ink Levels sekmesi 26 kuruma çevrimi 4 çizgilerinin oluşumu 32

N

Normal modu 62 yazdırma hızı 62

O

ortam

ağırlık, önerilen 63 boyutu 63

ortam, işletim 62 Otomatik Çift Yüzlü Yazdırma

elle 19

,

21

kağıt sıkışmaları 42 kağıt tipleri 4 modülün takılması 3 mürekkep kuruması 4 Yazıcı Özellikleri

iletişim kutusu 4

P

paralel kablo ayarlar 50 parçalar 45

posterler

yazdırma 19

,

20 Printer Services sekmesi 25

R

renk çözünürlüğü 62

S

sarf malzemeleri 45 saydamlar, yazdırma 17 sekmeler

Advanced 7 Configuration 27 Estimated Ink

Levels 26 Features 7

,

9 Gelişmiş 10 How do I? 61 Printer Services 25 Set up 8

Yazıcı Hizmetleri 32 Services sekmesi 25

Windows 3.1x için: 60 Set up Sekmesi 8

Set up sekmesi

Windows 3.1x için: 59 simgeler, yazdırma kartuşu durumu 29

sipariş

parçalar ve aksesuarlar 48 yazımım

güncellemeleri 43 sistem gereksinimleri 65 sorun giderme 36 sorunlar

ayarlar 36

mürekkep çizgileri 32 USB 57

yazdırma 36

yazdırma kartuşları 32 Yeniden doldurulmuş

yazdırma kartuşları kullanılması 35 sorunlar

kağıt sıkışmaları 41 yazıcı yazılımının

kurulması 36 sıkışmalar, Bkz., kağıt sıkışmaları

takma

Otomatik Çift Yüzlü Yazdırma modülü 3 Taslak modu 62

yazdırma hızı 62 tek zarf yuvas 2 teknik destek 43 temizlenmesi

yazdırma kartuşları 33 yazıcı 5

tepsiler

GİRİŞ tepsisi 2

,

63 zarf yuvası 2 ÇIKIŞ tepsisi 2

,

63 Toolbox, DeskJet 24 True Type Metin çözünürlüğü 62

U

Universal Serial Bus,Bakınız USB USB

adlandırma kuralları 67 ana denetimci 66 bağlantı noktası 66 bağlantı noktasının

etkinleştirilmesi 66 hızın arttırılması 67 iletişimi etkin veya

değil 66 kablo ayarları 53 kurma 67

kurma ekranları 67 kök merkez 66 merkezler 66

yazıcı sürücülerini edinme 43 yazımım

güncellemeleri 43

Y

yardım

bilgi kaynakları iv elektronik iv

Klavyedeki F1 tuşu iv teknik destek 43 web siteleri ve kullanıcı

forumları iv yazıcı üzerinde iv yardım alma, Yardıma bakın.

yazdırma afişler 20

bir ağ üzerinde iii birden fazla zarf 11 DOS'ta 58

etiketler 15 fotoğraflar 15 kalitesi 32 kartlar 13

ortam tipleri 11

24 posterler 19

,

20 saydamlar 17 Tek zarf 11

USB üzerinden hızın arttırılması 67 Windows 3.1x'de 58 ısıyla çıkartmalar 23 yazdırma ayarları 6 yazdırma hızı iv

En İyi modu 62 Normal modu 62 Taslak modu 62 özellikler 62

yazdırma kartuşlarının kullanılması 35 yazdırma kalitesi sorunları 32 parça numaraları 35 saklama 32

sorunlar 31

,

32 temizlenmesi 32

,

33 ışığı 31

yeniden doldurmadan kaynaklanan hasarlar 35 önerilen sıcaklıklar 32 yazdırma kartuşu

durumu 28 simgeler 29 yazdırma marjları 63 yazdırma modları

En İyi 62 Normal 62 Taslak 62

yazdırma sorunları 32

,

36 yazdırma teknolojisi 62 yazıcı

ağırlık 62 aksesuarlar iii arka erişim kapağı 3 bağlantılar 36

hızı ve USB zincirleri 67 kağıt tepsileri 63 kumanda 1 kurulması iii paketin içeriği iii parçaların listesi iii sürücü

güncellemeleri 43 sürücüler 43

temizlenmesi 5 yazdırma ayarları 6 yazımım

güncellemeleri 43 çevrimiçi yardım iv önerilen kablolar iii özellikler 62

Yazıcı Hizmetleri sekmesi yazdırma kartuşlarının

temizlenmesi 32 Yazıcı Kartuşu Durum ışığı 62

yazıcı yazılımı 43 güncellemeler iv Yazıcı Özellikleri iletişim kutusu

Otomatik Çift Yüzlü Yazdırma 4 Windows 3.1x için: 58 Windows 95/98 6 yazıcının kurulması iii yazılım

bulunmas 6 güncellemeler 43 HP JetDirect Harici

Yazdırma Sunucuları iv paralel bağlantı

noktasının yüklenmesi 52 USB yüklenmesi 54 Windows 3.1x

yüklenmesi 52

Windows yazıcı sürücüleri 43 yazdırma ayarları 6 yazdırma sunucusu iv yazıcı 43

yazılım güncellemeleri 43 yazılım uyumluluğu 62 yeni yazılım yüklenmesi 43 yönetmeliklere ilişkin duyurular 68

yükleme

paralel bağlantı noktası yazılımı 52

USB yazılımı 54

,

55

Z

zarf yuvası 2 zarflar

metrik boyutlar 63 minimum marjlar 63 seçme 63

tek yazdırma 11 çoklu yazdırma 11 ÇIKIŞ tepsisi 2

,

63 çevrimiçi yardım, web sites iv

çift yüzlü yazdırma, Bkz.

Otomatik Çift Yüzlü Yazdırma

çıkartma, yazdırma 23 çözünürlük

ren 62 siyah 62

True Type Metin 62 özellikler iv

,

62

HP DeskJet yazıcıların tasarımın sürekli olarak geliştirmektedir.

Hewlett-Packard, ayrıca, yazıcıların, yazdırma yaşamlarının sonunda atılmasının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için de bazı düzenekler geliştirmiştir.

Azaltma ve Kullanımdan

Benzer Belgeler