• Sonuç bulunamadı

Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananı sayısına göre toplantı nisabı :

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 13 Haziran 2014 tarihinde toplanacak Olağan Genel Kurulu’na hazırlık olarak Türkiye İş Bankası A.Ş.

... Seçim Merkezi’nde yapılan mahalli toplantıya ait tutanaktır.

1. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananlarından toplantıya katılanların sayısı…….………..……….. :

2. Genel Müdürlük dışında görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosundaki çalışanlardan toplantıya katılanların sayısı…... :

3. Banka iştiraklerinde görevli Vakıf yararlananlarından toplantıya

katılanların sayısı ……….………. :

4. Sendika Merkez ve Şube Yönetim Kurullarında veya Başkanlığında görevli Vakıf yararlananlarından toplantıya katılanların sayısı... :

5. İsteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananlardan toplantıya katılanların sayısı ... :

6. Emekli, malul ve iş göremezlerden toplantıya katılanların sayısı….... :

7. Temsil edileceklerin toplam sayısı (1-2-3-4-5-6. maddeler toplamı) :

8. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananlarının tam sayısı…... :

9. Seçim merkezine tabi Vakıf yararlananı sayısına göre toplantı nisabı :

10. a) Toplantının yapıldığı tarih …... : b) Birinci toplantıda nisap temin edilemediğinden yapılan ikinci

toplantının tarihi ………... :

11. Seçilen asil delegeler ... : 1-

2-

12. Seçilen yedek delegeler ... : 1-

2-

ÇAĞRI : Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 13 Haziran 2014 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu’na hazırlık olmak üzere seçim merkezimizde …./…./2014 tarihinde yapılacak toplantı ... tarafından ... gün önce seçim merkezi kadrosundaki Vakıf yararlananlarına, Vakıf Senedi’nin 13.

maddesinin birinci fıkrası uyarınca, dahili bir tamimle duyurulmuştur.

TOPLANTI VE

ÇOĞUNLUK : Seçim merkezimiz ... başkanlığında ..../..../2014 tarihinde toplanmış ve Vakıf Senedi’nin 13. maddesi uyarınca toplantı nisabının sağlandığı tespit edilmiştir.

TOPLANTI GÜNDEMİNİN

GÖRÜŞÜLMESİ : Seçim merkezimize gönderilmiş bulunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetçiler Raporu ve Bilanço ile Gelir Tablosu okundu, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yapılan konuşmalar sonucunda Vakıf Senedi’nin 14.

maddesinin (d) fıkrası uyarınca Genel Kurul’a duyurulması istenen aşağıdaki hususlar oya sunularak toplantıya katılanların yarıdan fazlasının bu görüş ve dileklere katıldıkları tespit edildi.

GENEL KURULA DUYURULACAK GÖRÜŞ VE DİLEKLER

: a) ...

b) ...

c) ...

d) ...

e) ...

f) ...

DELEGE SEÇİMİ : Vakıf Senedimizin 15. maddesi uyarınca gizli oyla seçime geçildi.

Yapılan açık tasnifte :

... adet Vakıf yararlananının oy kullandığı,

...’nın ………. adet oy ...’nın ………. adet oy aldığı anlaşılmakla asil delege seçildikleri,

...’nın ………. adet oy ...’nın ………. adet oy aldıkları görüldüğünden bunların da yedek delege seçildikleri tespit edilerek, seçilmiş bulunan delegelere ekteki Delege Temsil Belgesinin verilmesi kararlaştırıldı.

Tanzim edilen Tutanak ve Delege Temsil Belgesi asılları Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfımıza gönderilmek üzere başkan ve toplantıya katılanlar tarafından imzalandı.

..../..../2014

SEÇİM MERKEZİNİN ADI : ...

Seçim Merkezine Tabi Vakıf Yararlananlarından Toplantıya Katılanların

Seçim Merkezinde Toplantıya Katılan Diğer Vakıf Yararlananlarının

Adı ve Soyadı Sicili İmzası Adı ve Soyadı Sicili İmzası

DELEGE TEMSİL BELGESİ

Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’nın 13 Haziran 2014 Cuma günü, saat 16:00'da, İstanbul, Levent adresinde bulunan Türkiye İş Bankası A.Ş.

Genel Müdürlük Oditoryum’unda, toplanacak Olağan Genel Kurulu’na iştirak etmek ve ... seçim merkezimizde Vakıf Senedimizin 11. 12. 13. 14. ve 15. maddeleri uyarınca yapılan toplantıda hazır bulunmuş olan toplam ... Vakıf yararlananını temsilen Genel Kurul Toplantılarına dahil olmak ve orada, tutanağa yazılmış ve yarıdan fazlanın olumlu oyunu kazanmış bilcümle görüş ve dileklerimizi behemehal arz ve icabında müdafaa, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosunu tasdik, Yönetim Kurulu Üyelerini ve Denetçileri ibra, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler ile bunların yedeklerini seçmek, Vakıf Senedi ve Kanunlardan doğan bütün haklarımızı müdafaa etmek, gündemde yer alan hususlar ile Genel Kurul Kararı ile Gündeme ilâve edilecek her türlü konularda bizden farksız hareket etmek üzere ... , ... asil delege, ... , ... yedek delege seçerek, hukuken en geniş anlamda temsil yetkisi verdik. Bir nüshası ilgiliye verilmek ve diğer nüshası da Tutanak aslı ile birlikte Türkiye İş Bankası A.Ş.

Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı’na gönderilmek üzere iki nüsha düzenlenen bu Delege Temsil Belgesi başkan ve toplantıya katılanlar tarafından imza edildi. (.../.../2014)

SEÇİM MERKEZİNİN ADI : ...

Seçim Merkezine Tabi Vakıf

Yararlananlarından Toplantıya Katılanların

Seçim Merkezinde Toplantıya Katılan Diğer Vakıf Yararlananlarının

Adı ve Soyadı Sicili İmzası Adı ve Soyadı Sicili İmzası

TUTANAK İLE DELEGE TEMSİL BELGESİ

TANZİMİNE VE DELEGE SEÇİMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Tutanak ile Delege Temsil Belgesi tanziminde ve Delege seçiminde aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir.

1- Bankanın Yönetim Kurulu, Genel Müdürlüğü, Genel Müdürlük Başkanlık ve Müdürlükleri ile şubeleri, Vakıf merkezi ve şubeleri mahalli seçim merkezi olup, bu merkezin kadrosunda bulunan Vakıf yararlananlarından toplantıya katılanların sayısı Tutanağın birinci satırına yazılır.

2- Seçim merkezi olan şubede görevlendirilmiş Genel Müdürlük kadrosunda çalışanlardan, toplantıya katılmak isteyenlerin sayısı Tutanağın ikinci satırına yazılır.

3- Banka tarafından iştiraklerde görevlendirilen Vakıf yararlananlarından toplantıya katılmak isteyenlerin sayısı Tutanağın üçüncü satırına yazılır.

4- Sendika merkez ve şube yönetim kurullarında veya başkanlığında görevli Vakıf yararlananlarından seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın dördüncü satırına yazılır.

5- İsteğe bağlı olarak Vakıftan yararlananlardan seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın beşinci satırına yazılır.

6- Emekli, malul ve iş göremezlerden seçim merkezinde toplantıya katılanların sayısı Tutanağın altıncı satırına yazılır.

7- Tutanağın 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. satırına yazılan sayıların toplamı Tutanağın yedinci satırına yazılır.

8- Seçim merkezinin kadrosunda bulunan (seçime katılsın veya katılmasın) tüm Vakıf yararlananları seçim merkezine tabi Vakıf yararlananıdır ve bunların tam sayısı Tutanağın sekizinci satırına yazılır.

9- Seçim merkezi kadrosunda bulunan Vakıf yararlananı tam sayısının 3/4’ü ilk toplantıya katılmış ise nisabın sağlandığı Tutanağın dokuzuncu satırına yazılır. Bu nisap temin edilemediği takdirde en geç 3 iş günü içinde yapılacak ikinci toplantıda, toplantıya katılan Vakıf yararlananı sayısı toplantı nisabı olarak aynı satıra yazılır.

10- İlk toplantı tarihi Tutanağın 10. satırının (a) bölümüne, ikinci toplantı yapılacak ise, tarihi aynı satırın (b) bölümüne yazılır.

11- 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. satırlarda gösterilen sayıların toplamı (7. satırda gösterilen toplam) 50’den az olduğu takdirde bir asil, bir yedek delege seçilir. Bu sayı 50 veya 50’den fazla olduğu takdirde ise 2 asil, 2 yedek delege seçilebilir. Asil delegelerin ad ve soyadları Tutanağın 11.

satırına, yedek delegelerin ad ve soyadları Tutanağın 12. satırına yazılır. Asil ve yedek delege seçimleri ayrı ayrı yapılamaz. Seçilen delegeler adına Delege Temsil Belgesi düzenlenir. Düzenlenen Tutanak ve Delege Temsil Belgeleri seçim merkezi başkanı ve toplantıya katılanlar tarafından imzalanır. Tutanak ve Delege Temsil Belgesinin asılları Vakfımız Merkezine gönderilir. Delege Temsil Belgesinin bir sureti asil delege seçilenlere verilir.

DELEGE SEÇİLEN EMEKLİ, MALUL VE İŞ GÖREMEZLER İÇİN

Benzer Belgeler