• Sonuç bulunamadı

Kurum Ziyaretleri Ve Kurumsal İşbirlikleri

Belgede PROGRAM YÖNETİM BİRİMİ (sayfa 20-24)

19 - 20 Ocak 2012 tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Ana Akımlaştırması ve Bütçeleme” eğitimine katılım sağlanmıştır.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı koordinatörlüğünde ve Ankara Kalkınma Ajansının ev sahipliğinde 30 - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında “Bağımsız Değerlendirici Akreditasyon Komisyonu” ile “Online Proje Sistemi Komisyonu” çalışma toplantılarına katılım sağlanmıştır.

31 Ocak 2012 tarihinde Ankara’da TÜBİTAK - BİLGEM - UEKAE Yazılım ve Veri Mühendisliği (G222) Bölümü tarafından gerçekleştirilen "Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS)" bilgilendirme toplantısına katılım sağlanmıştır.

Ceylanpınar Kaymakamlığı koordinatörlüğünde 08 Şubat 2012 tarihinde Ceylanpınar Halk Eğitim Merkezinde “Göçerlerin Sorunları ve Çözüm Önerileri” toplantısına katılım sağlanmıştır.

09 Şubat 2012 tarihleri arasında Kalkınma Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen

“Köprüler Programı Çalışma Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

18 - 25 Şubat 2012 tarihleri arasında İspanya / Barselona’ya gerçekleştirilen çalışma ziyaretine katılım sağlanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen Avrupa Kültür Programı’na ilişkin yapılan tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında 02 Mart 2012 tarihinde Mardin’de

“Avrupa Kültür Programı Bilgilendirme Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

T. C.

KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Program Yönetim Birimi

Ajanslar arasında oluşturulan "Sosyal Girişimcilik Çalışma Grubu" çalışmaları kapsamında 02 - 03 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen Sosyal Girişimcilik Toplantısına katılım sağlanmıştır.

12 Mart 2012 tarihinde Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından düzenlenen “Sosyal Politika Etki Analizi Araştırması Arama Konferansı”na katılım sağlanmıştır.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebiyle 15 Mart 2012’de İldeki Meslek Liseleri öğretmenlerine “Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Sağladığı Destekler” konulu bir sunum gerçekleştirilmiştir.

19 - 20 Mart 2012 tarihleri arasında Dünya Bankası tarafından düzenlenen “Yoksulluk Ölçüm ve Analizleri Çalıştayı”na katılım sağlanmıştır.

22 - 23 Mart 2012 tarihleri arasında İzmit’te Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ev sahipliğinde düzenlenen “Bağımsız Değerlendirici Komisyonu” ikinci teknik çalışma toplantısına katılım sağlanmıştır.

26 Mart 2012 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen “Bölgesel Projelere Destek Bileşeni İstişare Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

13 Nisan 2012 tarihinde Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Valiliğinin koordinatörlüğünde, Avrupa Birliği Bakanlığının “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor Programı-II Bölgesel Projelere Destek Bileşeni” kapsamında “Kültürel Mirasın Korunması ve Tanıtılması Projesi Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

18 Nisan 2012 tarihinde Diyarbakır Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Liluz Hotel Genel Müdürlüğü işbirliği ile "Diyarbakır'da Turizmin Marka Değeri" konulu konferansa katılım sağlanmış ve Diyarbakır turizmi ile ilgili sunum gerçekleştirilmiştir.

Ankara Kalkınma Ajansının koordinatörlüğünde TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde 18 - 20 Nisan 2012 tarihleri arasında “KAYS Proje ve Faaliyet Destekleme Modülü” çalışma toplantısına katılım sağlanmıştır.

26 Nisan 2012 tarihinde Şanlıurfa’da 2011 Yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Şanlıurfa İl Özel İdaresi tarafından Ajansımıza sunulan “GAP Vadisi Projesi” ile ilgili başvuru sahiplerini bilgilendirme toplantısına katılım sağlanmıştır.

T. C.

KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Program Yönetim Birimi

Ajanslar arasında oluşturulan Sosyal Girişimcilik Çalışma Grubu çalışmaları kapsamında 26 - 27 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen "Sosyal Girişimcilik Toplantısına" katılım sağlanmıştır.

Şanlıurfa Valiliği tarafından 03 Mayıs 2012 tarihinde Şanlıurfa’da düzenlenen “Kadının İstihdamı, Sosyal Hayata Katılımı ve Kadının Sosyal Hayattaki Yeri” konulu toplantıya katılım sağlanmıştır.

15 Mayıs 2012 tarihinde İzmir’de, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından, Ege Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (EBİLTEM) ve TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü ile yürütülen “İzmir Yenilik Stratejisi Tanıtım Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

16 Mayıs 2012 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı XV. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Doğa Turizmi Master Planı Ön Toplantısı”na katılım sağlandı.

2011 Yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Ajansımıza sunulan proje teklifleri ile ilgili Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Genel Müdürlüğünde 15 Mayıs 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenen toplantıya katılım sağlanmıştır.

2011 Yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında 25 Mayıs 2012 tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen “Çalışma Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

31 Mayıs 2012 tarihinde Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD) ortaklığında düzenlenen “Diyarbakır Kadın İstihdamı ve Girişimciliği Çalıştayı”na katılım sağlanmıştır.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 01 Haziran 2012 tarihinde Trabzon’da düzenlenen “Uluslararası Ekoturizm Konferansı”na katılım sağlanmıştır.

18 - 19 Haziran 2012 tarihleri arasında Kalkınma Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen “Köprüler Programı Çalışma Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

21 - 22 Haziran 2012 tarihleri arasında Serhat Kalkınma Ajansı tarafından Kars’ta düzenlenen “Program / Proje Yönetim Birimleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

T. C.

KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Program Yönetim Birimi

TÜİK Bölge Müdürlüğü Uzmanı M. Doğu KARAKAYA’nın 09 Temmuz 2012 tarihindeki “Türkiye Demografisi ve Bölgesel Eğilimler” başlıklı sunumuna katılım sağlandı.

17 - 18 Temmuz 2012 tarihleri arasında “İspanya-Barselona Çalışma Ziyareti”

sırasında bağlantı kurulan İspanyol su şirketi AGBAR’ın Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği ziyaret organize edilmiş, heyete eşlik edilmiş ve gerekleştirilen toplantılara katılım sağlanmıştır.

06 - 07 Ağustos 2012 tarihleri arasında Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) Pilot Uygulaması kapsamında TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Uygulamalı KAYS Kullanımı Eğitimi”ne katılım sağlanmıştır.

28 Ağustos 2012 tarihinde Kalkınma Bakanlığında gerçekleştirilen “Yerel Düzeyde İşgücü Piyasası Analiz ve Stratejilerinin Hazırlanması Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

05 - 07 Eylül 2012 tarihleri arasında Ajanslar arası “Program / Proje Yönetim Birimleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Toplantısı” Ajansımızın ev sahipliğinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilmiştir.

20 Eylül 2012 tarihinde Kalkınma Bakanlığında gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

16 - 23 Eylül tarihleri arasında Seul - Tokyo’ya gerçekleştirilen çalışma ziyaretine katılım sağlanmıştır.

20 - 22 Eylül 2012 tarihleri arasında TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen

“Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi Test ve Eğitim Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

27 Eylül 2012 tarihinde Kalkınma Bakanlığında gerçekleştirilen “Kooperatifçilik ve Türkiye’de Kooperatifler Eğitim Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

08 - 10 Ekim 2012 tarihleri arasında TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen

“Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi Test ve Eğitim Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

16 - 17 Kasım 2012 tarihleri arasında Şanlıurfa Yerel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Platformu (ŞUYERGEP) tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen “12. Planlama ve Koordinasyon Toplantısı”na katılım sağlanmıştır.

Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte "Sosyal Sermaye Anket Çalışması" gerçekleştirilmiştir.

T. C.

KARACADAĞ KALKINMA AJANSI Program Yönetim Birimi

Birim Uzmanlarının uzmanlık alanlarına göre Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında destek alan proje faaliyetleri toplantılarına katılım sağlanmıştır.

Belgede PROGRAM YÖNETİM BİRİMİ (sayfa 20-24)

Benzer Belgeler