• Sonuç bulunamadı

GÜÇ KABLOSUNU PRİZE TAKMA

Bu ürün topraklanmalıdır. Arıza yapması ya da bozulması durumunda topraklama elektrik çarpması riskini azaltmak için elektrik akımına karşı en az dire-niş yolunu sağlar. Bu ürün bir ekipman-topraklama kondüktörü ve bir topraklı prizli güç kablosuyla dona-tılmıştır. ÖNEMLİ: Güç kablosu hasar görmüşse, üreticinin önerdiği güç kablosuyla değiştirilmelidir.

Güç kablosunu takmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

1. Güç kablosunun belirtilen ucunu koşu bandındaki yuvaya takın.

2. Güç kablosunu, tüm yerel yasa ve düzenlemelere göre monte edilmiş ve topraklanmış uygun bir elektrik prizine takın.

TEHLİKE:

Doğru bağlanmamış ekipman-topraklama kondüktör elektrik çarpması riskini artırır. Ürünün doğru şekilde topraklandığına dair şüpheniz varsa, ehliyetli elektrikçi ya da tamirciye gösterin. Ürünle verilen fişte herhangi bir değişiklik yapma-yın—prize uymazsa, ehliyetli bir elektrikçiye uygun bir priz taktırın.

UK

DU GR RU HU FR/ SP/

PL

IT

AUS

TYPE E

TYPE F

UK

DU GR RU HU FR/ SP/

PL

IT

AUS

AUS

TYPE E

TYPE F Koşu Bandındaki Yuva

Güç Kablosu

Priz

22

KONSOL ŞEMASI

IFIT.COM İLE FORM HEDEFLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN

Yeni, iFit etkinleştirilmiş olan fitness ekipmanınız ile form hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için iFit.com'daki birçok özelliği kullanabilirsiniz:

Özelleştirilebilir Google Maps ile dünyanın her yerinde koşun.

Kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için kişisel egzersiz antrenmanlarını indirin.

Gelişiminizi, iFit topluluğundaki diğer kulla-nıcılara karşı yarışarak ölçün.

Antrenman sonuçlarınızı iFit buluta yükleyin ve başarılarınızı kayıt altına alın.

Antrenmanlarınız için kalori, zaman veya mesafe hedeflerini belirleyin.

Temsili antrenmanlara sahip yüksek çözü-nürlüklü videolar izleyin.

Kilo verme antrenmanlarını seçin ve indirin.

Daha fazlasını öğrenmek için iFit.com'u ziyaret edin.

KONSOL ÖZELLİKLERİ

Gelişmiş koşu bandı konsolu, egzersiz çalışmalarınızı daha etkili ve keyifli kılacak şekilde tasarlanmış birçok özellik sunar.

Konsolun manüel modunu kullandığınızda, koşu ban-dının hızını ve eğimini sadece bir düğmeye dokunarak değiştirebilirsiniz. Siz antrenman yaparken konsol size anlık antrenman geri bildirimi sunacaktır. Ayrıcı kalp hızı monitörü çubuğunu veya göğüs kalp hızı monitö-rünü kullanarak, kalp atış hızınızı da ölçebilirsiniz.

Ek olarak, konsolda çeşitli yerleşik antrenmanlar bulunmaktadır. Her antrenman, size etkili bir egzersiz çalışmasında rehberlik yapmak üzere koşu bandı-nın hızını ve eğimini otomatik olarak kontrol eder. Ek olarak, bir kalori, süre, mesafe ya da tempo hedefi de belirleyebilirsiniz.

Egzersiz yaparken dijital TV seyredebilir, İnternet'te dolaşabilir, sevdiğiniz antrenman müziğiniz ya da sesli kitabınızı konsolun ses sisteminden dinleyebilirsiniz.

CİHAZI ÇALIŞTIRMAK için, bkz. sayfa 23.

Dokunmatik ekranı kullanmayı öğrenmek için, bkz.

sayfa 23. Konsolu ayarlamak için, bkz. sayfa 24.

İKAZ ETİKETLERİNİN UYGULANMASI

Konsol üzerindeki İngilizce ikaz etiketlerinin yerini bulun. Diğer dillerdeki aynı ikazlar, ikaz etiketleri sayfa-sında bulunabilir. Türkçe olan ikaz etiketlerini konsola uygulayın.

ETNE40915 (NETL40915)

CİHAZI ÇALIŞTIRMAK

ÖNEMLİ: Koşu bandı düşük ısılara maruz kal-dıysa, CİHAZI ÇALIŞTIRMAKdan önce cihazın oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Bunu yapmadığınız takdirde, konsol ekranlarına ve diğer elektronik bileşenlere hasar verebilirsiniz.

Güç kablosunu takın (bkz.

sayfa 21). Sonra, koşu bandı gövdesinde güç kablosunun yakınındaki güç tuşunu bulun. Güç düğ-mesinde Reset (sıfırlama) konumuna basın.

ÖNEMLİ: Konsolun, koşu bandının bir mağazada teşhir amaçlı kullanım için tasarlanmış bir demo modu görüntüleme özelliği vardır. Demo modu açıkken ekranda, güç kablosunu taktıktan ve güç şalterini Reset konumuna getirdikten ve anahtarı yerleştirmeden önce bir demo sunum görüntüle-necektir. Demo modunu kapatmak için, bkz. sayfa 32'de adım 7.

Sonra, koşu ban-dının ayak rayları üzerinde durun.

Anahtara bağlı klipsi bulun ve klipsi elbiselerin bel kısmına bulun.

Ardından, anah-tarı konsola takın.

Not: Konsolun

kullanıma hazır olması bir dakika kadar sürebilir.

ÖNEMLİ: Acil bir durumda, anahtar konsoldan çekilebilir ve bu da yürüme bandının yavaşlama-sına ve durmayavaşlama-sına sebep olur. Klipsi geriye doğru dikkatlice birkaç adım atarak test edin; anah-tar konsoldan çekilmiyorsa, klipsin konumunu ayarlayın.

Not: Konsol, hızı ve mesafeyi mil veya kilometre olarak görüntüleyebilir. Seçili ölçü birimini görüntülemek için, bkz. sayfa 32'de adım 4. Anlaşılabilir olması için bu kısımda belirtilen tüm talimatlar kilometre cinsindendir.

DOKUNMATİK EKRANI KULLANMAK

Konsol, tamamen renkli dokunmatik ekrana sahip bir tablet içermektedir. Aşağıdaki bilgiler tabletin gelişmiş teknolojisine alışmanız için size yardımcı olabilir:

• Konsol, diğer tabletlere benzer bir şekilde fonksi-yon gösterir. Bir antrenmandaki ekranlar gibi çeşitli unsurları hareket ettirmek için parmağınızla kay-dırabilir veya hafif dokunuşlar yapabilirsiniz (bkz.

sayfa 25'de adım 5). Ancak ekran üzerinde parmak-larınızı kaydırarak yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapamazsınız.

• Ekran basmaya duyarlı değildir. Ekrana sertçe bas-tırmanıza gerek yoktur.

• Bir metin kutusuna bilgi girmek amacıyla ilk önce klavyeyi görüntülemek için metin kutusuna doku-nun. Klavye üzerindeki sayı ve diğer karakterleri kullanmak için ?123 düğmesine basın. Daha fazla karakter görüntülemek için Alt düğmesine dokunun.

Sayı klavyesine geri dönmek için Alt düğmesine yeniden dokunun. Harf klavyesine geri dönmek için ABC düğmesine basın. Büyük harf kullanmak için üzerinde yukarı bakan ok işareti bulunan düğmeye basın. Birden fazla büyük harf kullanmak için ok düğmesine yeniden dokunun. Küçük harf klavyesine dönmek için oka üçüncü defa dokunun. Son girilen karakteri silmek için üzerinde geriye bakan ok işareti ve X bulunan düğmeye dokunun.

Tablet içerisinde dolaşmak için konsol üzerindeki düğmeleri kullanın. Ana menüye geri dönmek için ana menü düğmesine basın. Ana menüye girmek için ayarlar düğmesine basın (bkz. sayfa 31). Önceki ekrana geri dönmek için geri düğmesine basın.

Sıfırlama

ETNE40915 (NETL40915) Anahtar

Klips

Ana Sayfa Ayarlar Geri

24

KONSOLU AYARLAMAK

Koşu bandını ilk defa kullanmaya başlamadan önce konsolu ayarlayın.

1. Bir kablosuz ağınıza bağlantı.

Not: Internet'e erişebilmek için iFit antrenmanla-rını indirmek ve konsol üzerindeki çeşitli özellikleri kullanmak için kablosuz bir ağa bağlı olmalısınız.

Konsolu kablosuz ağa bağlamak için sayfa 35'daki KABLOSUZ AĞ MODUNU KULLANMAK bölümüne bakın.

2. Cihaz yazılımı güncellemelerini kontrol etmek.

İlk önce sayfa 31'deki adım 1 ve sayfa 34'deki adım 2'ye bakın ve bakım modunu seçin. Ardından, sayfa 34'teki adım 3'e bakın ve yazılım güncelle-melerini kontrol edin.

3. Eğim Sistemini kalibre etmek.

Bkz. sayfa 34'da adım 4 ve koşu bandının eğim sistemini kalibre edin.

4. Bir iFit hesabı oluşturmak.

Ekranın sol altında bulunan dünya düğmesine ve iFit düğmesine dokunun.

Not: Tarayıcı içerisinde dolaşmaya ilişkin bilgiler için, bkz. sayfa 33. Tarayıcı iFit.com ana sayfasını açacaktır. iFit üyeliğinizi başlatmak için web site-sindeki komutları takip edin. Eğer bir etkinleştirme kodunuz varsa, kod etkinleştirme seçeneğini seçin.

Konsol, antrenmanınız için artık hazır. Aşağıdaki say-falar, konsolun sunduğu çeşitli antrenmanları ve diğer özellikleri açıklamaktadır.

Manüel modu kullanmak için, bkz. sayfa 25. Hız halkasını kullanmak için, bkz. sayfa 26. Belleğe kayıtlı bir antrenmanı kullanmak için, bkz. sayfa 28.

Bir hedef belirleme antrenmanı kullanmak için, bkz.

sayfa 29. Bir nabız antrenmanı kullanmak için, bkz.

sayfa 30. Bir iFit antrenmanı kullanmak için, bkz.

sayfa 30.

Ekipman ayarları modunu kullanmak için, bkz.

sayfa 31. Ses sitemini kullanmak için, bkz. sayfa 33. İnternet tarayıcısını kullanmak için, bkz. sayfa 33. Bakım modunu kullanmak için, bkz. sayfa 34.

Kablosuz ağ modunu kullanmak için, bkz. sayfa 35.

Dijital TV'yi çalıştırmak için, bkz. sayfa 35. Uzaktan kumandayı kullanmak için, bkz. sayfa 37. TV ayarla-rını yapmak için, bkz. sayfa 38. Dijital TV sorununu gidermek için, bkz. sayfa 43.

ÖNEMLİ: Konsol üzerinde plastik bir tabaka varsa çıkarın. Yürüme platformunun hasar görmesini önlemek için, koşu bandını kullanırken temiz spor ayakkabıları giyin. Koşu bandını ilk kez kullanırken, yürüme bandının hizalamasına dikkat edin ve gere-kirse yürüme bandını ortalayın (bkz. sayfa 42).

MANUEL MODU KULLANMAK 1. Anahtarı konsola takın.

Bkz. sayfa 23'de CİHAZI ÇALIŞTIRMAK. Not:

Konsolun kullanıma hazır olması bir dakika kadar sürebilir.

ekranın sol alt kenarındaki ana menü düğmesine (burada gösterilmemiştir) dokunun.

3. Yürüme bandını başlatın ve hızı ayarlayın.

Yürüme bandını başlatmak için ekrandaki Start (başlat) düğmesine basın veya konsol üzerindeki Start düğmesine basın Ayrıca konsol üzerinde Manual (manüel) düğmesine basıp ardından ekrandaki Resume (devam) düğmesine basabilirsi-niz. Yürüme bandı 2 Km/H (km/s) hızında hareket etmeye başlayacaktır. Egzersiz yaptıkça, Speed (hız) artırma ve azaltma düğmelerine basarak isteğinize göre yürüme bandının hızını değiştirin.

Düğmeye her bastığınızda, hız ayarı 0,1 km/s hızında değişecektir; düğmeyi basılı tutarsanız, hız ayarı 0,5 km/s'in katları şeklinde değişecektir.

Numaralandırılmış 1 Step Speed (adım hızı) düğmelerinden birine basarsanız, yürüme bandı istenilen hıza erişene kadar aşamalı olarak hızı değiştirecektir.

Yürüme bandını durdurmak için Stop (durdur) düğ-mesine basın. Yürüme bandını yeniden başlatmak için Start düğmesine basın.

4. Koşu bandının eğimini isteğinize göre değiştirin.

Koşu bandının eğimini değiştirmek için, Incline (eğim) artırma veya azaltma düğmesine ya da numaralandırılmış 1 Step Incline (adım eğim) düğmelerinden birine basın. Düğmelerden birine

Not: Eğimi ayarladığınız ilk anda eğim sistemini kalibre etmeniz gerekir (bkz. adım 4, sayfa 34).

5. İlerlemenizi ekranlardan izleyin.

Konsol çeşitli

gösterilece-ğini belirler. İstenilen ekran modunu seçmek için ekranı kaydırın veya hafifçe dokunun. Ayrıca, ekrandaki kırmızı kutulara dokunarak ilave bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

Koşu bandı üzerinde yürüdükçe ya da koştukça, ekran aşağıdaki bilgileri gösterebilir:

• Koşu bandının eğim düzeyi • Dikey tırmandığınız metre miktarı • Yürüme bandının hızı

• 400 metreyi temsil eden bir parkur • Her mildeki dakika cinsinden ritminiz • Mevcut tur sayınız

• Kalbinizin atış hızı (bkz. adım 6)

26

6. İsterseniz kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz.

Kalp hızı monitörü kavrama çubuğunu veya isteğe bağlı temin edilen göğüs kalp hızı monitörünü kulla-narak, kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz. Not: Konsol, BLUETOOTH® Smart kalp hızı monitörleriyle uyumludur.

Not: Aynı anda hem kavrama kolu kalp hızı monitörünü ve hem de göğüs kalp hızı moni-törünü kullanırsanız, konsol kalp atış hızınızı doğru şekilde görüntüleyemeyecektir. Göğüs kalp hızı monitörü hakkında bilgi için bkz. sayfa 20.

Kalp hızı durun ve temas noktalarını avucunuzla yaklaşık 10 saniye boyunca tutun; ellerinizi unutmayın.

Nabzınız tespit edildiğinde, kalp hızınız görüntü-lenecektir. En doğru kalp atış hızı ölçümü için, temas alanlarını yaklaşık 15 saniye kesintisiz olarak kavramalısınız.

7. İsterseniz fanı açabilirsiniz.

Fanın çok kademeli hız ayarı ve otomatik modu bulunmaktadır. Otomatik mod seçildiğinde, fan hızı yürüme bandının hızının artmasına ve azalmasına göre otomatik olarak artacak ve azalacaktır.

Bir fan hızını seçmek veya fanı döndürmek için küçük fan düğmesine tekrar tekrar basın. Bir fan hızını veya otomatik modu seçmek için büyük fan düğmesine basın.

8. Antrenmanı bitirdiğinizde, anahtarı konsoldan çıkartın.

Yürüme platformuna adım atın ve ekrandaki ana menü düğmesine veya geri düğmesine veya konsol üzerindeki Stop düğmesine basın. Bir antrenman özeti ekranda görüntülenecektir. Antrenman özetini görüntüledikten sonra ana menüye dönmek için Finish (bitir) düğmesine dokunun. Ayrıca ekran-daki seçeneklerden birini kullanarak sonuçlarınızı kaydedebilir veya yayınlayabilirsiniz. Daha sonra, anahtarı konsoldan çıkartın ve güvenli bir yere koyun.

Koşu bandı kullanmayı bitirdiğinizde, güç düğ-mesini Off (kapatma) konumuna getirin ve güç kablosunu prizden çıkarın. ÖNEMLİ: Bunu yap-mazsanız, koşu bandının elektrikli parçaları erken yıpranabilir.

HIZ HALKASINI KULLANMA Yenilikçi hız halkası,

manuel modu veya bir antrenmanı başlatmak için kullanılamaması haricinde, konsol üzerindeki Speed (hız) artırma ve azaltma düğmelerinin fonksiyonuna sahiptir. Hız halkasını sağ veya sol işaret

parma-ğınıza gösterilen şekilde kaydırmanız yeterlidir. Not:

Farklı uzunluklarda iki kayış ürüne dahildir. En uygun kayışı kullanın.

Hız halkasını konsola bağlamak için, hız halkası üzerindeki artırma veya azaltma düğmesine basın.

Konsolda bağlantı durumu görüntülenecektir. Hız hal-kası bağlandığında, hız halhal-kasının pil ömrünü gösteren bir pil simgesi ekranda görüntülenecektir.

Yürüme bandının hızını değiştirmek için, hız halkası üzerindeki artırma veya azaltma düğmesine basın.

Not: Eğer konsol aynı zamanda başka fonksiyonlar da yürütmekteyse, hız halkası üzerinde bir düğmeye bastıktan sonra bir süre beklemeniz gerekebilir.

Temas Alanları

ETNE40915 (NETL40915)

Pilin Değiştirilmesi: Hız halkasındaki pili değiştirmek için, aşağıdaki talimatları izleyin. Yalnızca 3 voltluk, madeni para şeklinde bir lityum pil kullanın.

1. Kapağı üzerine bastırarak ve okla gösterilen yöne kaydı-rarak çıkartın.

2. Belirtilen metal klips ve eski pil arasına çok küçük bir tornavida veya pin sokun. Eski pili nazikçe kaldıra-rak hız halkasından çıkarın.

3. Yeni bir pili öncelikle metal klipse bastırarak ve ardından pili yerine yerleştirerek takın.

4. Kapağı bastırarak tekrar yerine takın.

Ardından, hız halkası üzerindeki bir düğ-meye basarak konsola bağlayın.

FCC Bilgileri: Hız halkası FCC Kurallarının Bölüm 15'ine uygundur. İşlem aşağıdaki iki koşula tabidir: (1) Bu cihaz zararlı enterferans neden olamaz ve (2) Bu cihaz istenmeyen işlemlerden kaynaklanabilen enterfe-rans da dahil olmak üzere alınan her türlü enterfeenterfe-ransı kabul etmelidir.

Hız halkası test edilmiştir ve FCC Kurallarının Bölüm 15'ine uygun olarak bir Sınıf B dijital cihaz için belirlen-miş sınırlara uygun bulunmuştur. Bu sınırlar mesken tipi bir sistemde zararlı enterferansa karşı makul bir koruma sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Hız halkası radyofrekans enerjisi oluşturur, kullanır ve ışıyabilir ve talimatlara göre kurulmaz ve kullanılmazsa, radyo-komünikasyonda zararlı enterferansa neden olabilir.

Bununla birlikte, belirli bir kurulumda enterferans oluş-mayacağı garanti edilemez. Bu ekipman radyo veya televizyon yayını alımında ekipmanın kapatılıp açılma-sıyla belirlenebilen zararlı enterferansa neden olursa, kullanıcı aşağıdaki önlemlerin birini alarak enterferansı düzeltmeye çalışma konusunda teşvik edilmektedir:

• Alıcı antenin yönünü veya konumunu değiştirin.

• Ekipman ve alıcı arasındaki mesafeyi artırın.

• Ekipmanı alıcının bağlı olduğundan farklı bir devre üzerindeki bir çıkışa bağlayın.

• Yardım için bayiye veya deneyimli bir radyo/TV tek-nisyenine danışın.

ÖNEMLİ: Hız halkası radyofrekans enerjisi yayar ancak ışınan çıkış gücü FCC ve IC radyofrekans maruziyet limitlerinin oldukça altındadır. Hız halkası kontrolsüz bir ortam için FCC ve IC RF radyasyon maruziyet limitlerine uygundur.

Uyumdan sorumlu tarafın açıkça onaylamadığı her türlü değişiklik veya modifikasyon kullanıcının hız halkasını çalıştırma iznini geçersiz kılabilir.

28

KAYITLI BİR ANTRENMANI KULLANMAK 1. Anahtarı konsola takın.

Bkz. Sayfa 23'de CİHAZI ÇALIŞTIRMAK.

2. Kayıtlı bir antrenman seçin.

Kayıtlı bir antrenmanı seçmek için ekranın sol alt köşesindeki koşucu düğmesine dokunun. Ardından, ekranda Calorie Burn (kalori yakma) düğmesine, High Intensity(yüksek yoğunluk) düğmesine, Speed (hız) düğmesine veya Incline (eğim) düğmesine dokunun.

Ardından, istenilen antrenmanı seçin. Ekranda, ant-renmanın ismi, süre ve mesafe görüntülenecektir.

Ekranda, ayrıca antrenman esnasında yakacağınız yaklaşık kalori miktarı ve antrenmanın eğim ayarla-rına ait bir profil görüntülenecektir.

3. Antrenmanı başlatın.

Antrenmanı başlatmak için Start Workout (ant-renmanı başlat) düğmesine dokunun. Düğmeye dokunduktan çok kısa bir süre sonra yürüme bandı hareket etmeye başlayacak. Tutma kollarını kavra-yın ve yürümeye başlakavra-yın.

Her antrenman farklı bölümlere ayrılmıştır. Her bölüm için bir hız ayarı ve bir eğim ayarı program-lanmıştır. Not: Birbirini izleyen bölümler için aynı hız ve/veya eğim ayarı programlanabilir.

Profil, antrenman boyunca kaydettiğiniz ilerlemeyi gösterecektir. Profili görüntülemek için ekranı kay-dırın veya hafifçe dokunun. Dikine renkli çizgi seçili antrenmanın güncel kısmını gösterecektir. Alt profil, mevcut segmentin eğim ayarını temsil etmektedir.

Üst profil, mevcut segmentin hız ayarını temsil etmektedir.

Antrenmandaki ilk bölümün sonunda koşu bandı otomatik olarak bir sonraki bölümün hızına ve/veya eğimine göre ayarlanacaktır.

Egzersiz programı, son bölüm sona erene dek bu şekilde devam edecektir. Ardından, yürüme bandı durma noktasına kadar yavaşlayacak ve ekranda antrenman özeti görünecek. Antrenman özetini görüntüledikten sonra ana menüye dönmek için Finish (bitir) düğmesine dokunun. Ayrıca ekrandaki seçeneklerden birini kullanarak sonuçlarınızı kay-dedebilir veya yayınlayabilirsiniz.

Eğer hız ve/veya eğim ayarları antrenman sıra-sında herhangi bir zamanda çok yüksek veya çok düşükse, Speed veya Incline düğmelerine basarak ayarları düzeltebilirsiniz. Bir Speed düğmesine basarsanız, hızı manüel olarak kontrol edebilirsiniz (bkz. sayfa 25'de adım 3). Bir Incline düğmesine basarsanız, eğimi manüel olarak kontrol edebi-lirsiniz (bkz. sayfa 25'de adım 4). Antrenmanın programlanmış hız ve/veya eğim ayarlarına dönmek için, Follow Workout (antrenmanı izle) düğmesine basın.

Antrenmanı duraklatmak için geri düğmesine veya ekranın sol alt kenarındaki ana menü düğmesine veya konsol üzerindeki Stop (dur) düğmesine dokunun. Antrenmanı kaldığı yerden devam ettirmek için, Resume (devam) düğmesine veya Konsol üzerindeki Start (başlat) düğmesine basın.

Antrenmanı bitirmek için End Workout (antrenmanı bitir) düğmesine dokunun.

Not: Kalori hedefi antrenman esnasında yaka-cağınız tahmini kalori miktarıdır. Yakayaka-cağınız gerçek kalori miktarı vücut ağırlığınız gibi çeşitli unsurlara bağlı olacaktır. Buna ek olarak, antrenman sırasında koşu bandının hızını ya da eğimini manüel olarak değiştirirseniz, yakacağı-nız kalori miktarı bundan etkilenecektir.

4. İlerlemenizi ekranlardan izleyin.

Bkz. adım 5, sayfa 25. Ekran aynı zamanda ant-renmanın hız ve eğim ayarlarıyla ilgili bir profil de gösterebilecektir.

5. İsterseniz kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz.

Bkz. sayfa 26'de adım 6.

6. İsterseniz fanı açabilirsiniz.

Bkz. sayfa 26'de adım 7.

7. Antrenmanı bitirdiğinizde, anahtarı konsoldan çıkartın.

Bkz. sayfa 26'de adım 8.

BİR HEDEF AYARLAMALI ANTRENMANI KULLANMA

1. Anahtarı konsola takın.

Bkz. Sayfa 23'de CİHAZI ÇALIŞTIRMAK.

2. Ana menüyü seçin.

Bkz. sayfa 25'de adım 2.

3. Bir hedef belirleme antrenmanını seçin.

Bir hedef belirleme antrenmanını seçmek için ekrandaki Set A Goal (hedef belirle) düğmesine dokunun veya konsol üzerindeki Set A Goal düğ-mesine basın.

Pace (tempo) düğmesine basın. Ardından, kalori, zaman, mesafe veya tempo hedefini ayarlamak için ekrandaki artırma ve azaltma düğmelerine doku-nun ve antrenmanın hız ve eğimini seçin. Ekran seçili antrenmanın süresini, mesafesini ve antren-man boyunca yakacağın yaklaşık kalori miktarını gösterecek.

4. Antrenmanı başlatın.

Antrenmanı başlatmak için Start (başlat) düğme-sine dokunun. Düğmeye dokunduktan çok kısa bir süre sonra yürüme bandı hareket etmeye başlayacak. Tutma kollarını kavrayın ve yürümeye başlayın.

Antrenmanı manüel modla aynı şekilde çalışacak (bkz. sayfa 25 ve sayfa 26).

Antrenman, siz belirlediğiniz hedefe ulaşıncaya kadar devam edecektir. Ardından, yürüme bandı durma noktasına kadar yavaşlayacak ve ekranda antrenman özeti görüntülenecektir. Antrenman özetini görüntüledikten sonra ana menüye dönmek için Finish (bitir) düğmesine dokunun. Ayrıca ekran-daki seçeneklerden birini kullanarak sonuçlarınızı kaydedebilir veya yayınlayabilirsiniz.

Not: Kalori hedefi antrenman esnasında yaka-cağınız tahmini kalori miktarıdır. Yakayaka-cağınız gerçek kalori miktarı vücut ağırlığınız gibi çeşitli unsurlara bağlı olacaktır.

5. İlerlemenizi ekranlardan izleyin.

Bkz. sayfa 25'de adım 5.

6. İsterseniz kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz.

Bkz. sayfa 26'de adım 6.

7. İsterseniz fanı açabilirsiniz.

Bkz. sayfa 26'de adım 7.

8. Antrenmanı bitirdiğinizde, anahtarı konsoldan çıkartın.

Bkz. sayfa 26'de adım 8.

30

BİR NABIZ ANTRENMANINI KULLANMAK

Nabız antrenmanları, egzersiz yaparken kalp hızınızı bir hedef seviyesinde tutmak için koşu bandının hızını ve eğimini otomatik olarak kontrol eder. Not: Bir nabız antrenmanı kullanmak için bir göğüs kalp hızı monitörü kullanmanız gerekmektedir.

1. Ürünle verilen göğüs kalp hızı monitörünü takın.

Göğüs kalp hızı monitörü hakkında bilgi için bkz.

sayfa 20.

2. Anahtarı konsola takın.

Bkz. sayfa 23'te CİHAZI ÇALIŞTIRMAK.

3. Bir nabız antrenmanı seçin.

Bir nabız seçmek için ekranın sol alt köşesindeki koşucu düğmesine dokunun. Sonrasında, ekran-daki Heart Rate (kalp hızı) düğmesine basın.

Ardından, ekrandaki Performance (performans) veya Endurance (dayanıklılık) sekmesine dokunun.

4. Maksimum kalp hızınızı girin.

Maksimum kalp hızınızı girmek için arttır ve azalt düğmelerine dokunun. Antrenman için maksimum hız ve süreyi ayarlayabilirsiniz. Not: Maksimum kalp hızınızı belirlemek için doktorunuza veya dok-torunuzun tavsiye ettiği bir uzmana başvurun.

5. Antrenmanı başlatın.

Antrenmanı başlatmak için ekrandaki Start Workout (antrenmanı başlat) düğmesine dokunun. Düğmeye dokunduktan çok kısa bir süre sonra yürüme bandı hareket etmeye başlayacak. Tutma kollarını kavra-yın ve yürümeye başlakavra-yın.

6. İlerlemenizi ekranlardan izleyin.

6. İlerlemenizi ekranlardan izleyin.

Benzer Belgeler