• Sonuç bulunamadı

Erdinç Gökalp Genel Müdür Yardımcısı Alınan Trete İşleri Müdürlüğü İnşaat, Emlak ve İdari İşler Müdürlüğü

Reasürans Müdürlüğü Risk Mühendisliği Müdürlüğü Satın Alma Müdürlüğü Veri Analizi ve Yönetim Raporlaması Müdürlüğü Kuleli Askeri Lisesi ve Kara Harp Okulu İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Sigortacılık Bölümü’nde lisansüstü eğitim programını tamamladı.

Kariyerine, 1991 yılında Pazarlama Müdürlüğü’nde Risk Yönetim Uzman Yardımcısı olarak başlayan Erdinç Gökalp, Pazarlama, Kaza Sigortaları ve Reasürans Müdürlükleri’nin idari kademelerinde görev aldıktan sonra 2001 yılında Reasürans Müdürü unvanına yükseldi.

Görevleri sırasında Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından verilen Atatürk bursunu kazanarak altı ay süreyle yurt dışında sigortacılık eğitimi aldı. Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu Yönetim Kurulu Üyesi olan Gökalp, aynı zamanda yurt dışında 2013 yılından bu yana FAIR Nat Cat Pool Teknik Kurul ve 2018 yılından bu yana da FAIR Oil and Energy Syndicate Teknik Kurul Üyesidir. 2008 yılından itibaren Şirketimizin Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Fatih Gören

Genel Müdür Yardımcısı Bölgeler Koordinatörü

Acente İlişkileri ve Satış Yönetimi Müdürlüğü

Oto Sigortaları Müdürlüğü Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Müdürlüğü

Teknik Fiyatlandırma ve Modelleme Müdürlüğü Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 1990 yılında mezun olduktan sonra T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’de Bankacılık ve Sigortacılık Okulu bünyesinde Chartered Insurance Institute (CII) sertifika programını 1991 yılında tamamladı. 1991-1994 yılları arasında T.C. Ziraat Bankası Bireysel Bankacılık ve Zirai Krediler Müdürlüklerinde Uzman olarak çalıştı. Şirketimize 1994 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Fatih Gören, 2004 yılında Muhasebe Müdürü olarak atandı. Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisansı ve Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansına sahip olan Gören, Sigorta Tahkim Komisyonu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olup 2008 yılından itibaren Şirketimizde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Mehmet Abacı Genel Müdür Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Koordinatörü

Bilgi İşlem Müdürlüğü Bilgi ve İletişim Teknolojileri Çözüm Geliştirme Müdürlüğü Proje ve Değişim Yönetimi Müdürlüğü

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalürji Mühendisliği Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Abacı, profesyonel iş yaşamına aynı yıl Türkiye İş Bankası A.Ş.

Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde Yazılım Uzmanı olarak başladı.

2004 yılında Birim Müdürü oldu. 2008 yılında Softtech Yazılım Teknolojileri Araştırma Geliştirme ve Pazarlama Ticaret A.Ş.’ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Abacı, 2010 yılında Türkiye İş Bankası Bilgi Teknolojileri Çözüm Geliştirme Bölüm Müdürü, 2011 yılında Proje ve Değişim Yönetimi Bölüm Müdürü görevlerine atandı. 2012 yılından itibaren Şirketimizde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Ali Kaplan

Genel Müdür Yardımcısı Hasar Yönetimi Müdürlüğü Oto Dışı Hasar Müdürlüğü Oto Hasar Müdürlüğü İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Ali Kaplan, kariyerine 1990 yılında Şirketimiz Yangın Müdürlüğü’nde memur olarak başladı. 1999 yılında II. Müdür unvanına atanmasından itibaren Şirketimizin Gaziantep İrtibat Bürosu, Pazarlama Müdürlüğü, Kadıköy Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Bölge Müdürlüğü ve Kurumsal Sigortacılık Müdürlükleri’nin yönetici kademelerinde görev aldı. 2013 yılında İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne Müdür olarak atandıktan sonra 2016 yılında Kadıköy Bölge Müdürü oldu. 2018 yılının Aralık ayından itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.

İbrahim Erdem Esenkaya Fon Yönetimi ve Yatırımcı İlişkileri Müdürlüğü

Hukuk ve Rücu İşlemleri Müdürlüğü

Muhasebe ve Mali İşler Müdürlüğü Tahsilat Yönetimi Müdürlüğü Dr. İbrahim Erdem Esenkaya, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yönetimi ve Organizasyonu ana bilim dalında yaptı. Esenkaya, doktora eğitimini de İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe- Denetim bilim dalında tamamladı.

Muhtelif dönemlerde Misafir Öğretim Görevlisi olarak İstanbul Üniversitesi’nde ve Doktor Öğretim Üyesi olarak İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde akademik çalışmalarda bulundu.

Anadolu Sigorta’daki kariyerine 1995 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Esenkaya, Kıdemli Müfettiş Yardımcısı, lll. Sınıf Müfettiş unvanlarının ardından, Muhasebe ve Mali İşler Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı ve İç Denetim Müdürlüğü’nde Müdür pozisyonlarında görev aldı.

Esenkaya, 2007 yılından bu yana Teftiş Kurulu Başkanı unvanıyla çalışmalarını sürdürüyordu. 2021 yılı Ocak ayında Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Kerem Erberk Genel Müdür Yardımcısı Kurumsal Strateji ve Performans Yönetimi Başkanlığı

Dijital Sigortacılık ve Müşteri İletişim Müdürlüğü

Sağlık Sigortaları Müdürlüğü Sağlık Tazminat Müdürlüğü Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu olan Kerem Erberk, Anadolu Sigorta’daki kariyerine 2002 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladı.

Bakırköy Bölge Müdürlüğü’inde 2007 yılında başlayan hasar ve tahsilat servislerindeki idari görevinin ardından, 2009 yılında Organizasyon Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Aynı yıl The Chartered Insurance Institute, Diploma in Insurance programını bitirdi. Erberk, C2C transformasyon programı proje yönetim ofisinin kuruluşunda görev aldıktan sonra, pek çok değişim projesinde de etkin rol aldı. 2015 yılında Kurumsal Strateji ve Performans Yönetimi Başkanlığına atanan Erberk, Türkiye Sigorta Birliği Hayatdışı Strateji Komitesi’nin başkan yardımcılığını da üstlendi. 2021 yılı Ocak ayında Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

İcra Kurulu

Kenan Eke

Teftiş Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Kenan Eke, Anadolu Sigorta’daki kariyerine 01.05.1997 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladı.

2004 yılında Kadıköy Bölge Müdürlüğü’ne, 2006 yılında Hasar Yönetimi Müdürlüğü - Merkezi Hasar Birimi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2009 yılında Oto Hasar Müdürlüğü’nde, 2010 yılında Oto Sigortaları Müdürlüğü’nde ve 2015 yılında İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nde Müdür unvanıyla görev yapan Kenan Eke, 01.03.2021 tarihinde Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi.

İnanç Duyar

Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü

Marmara Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan İnanç Duyar, Anadolu Üniversitesi’nde İşletme lisans programı ile Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda lisansüstü eğitim programını tamamladı. Anadolu Sigorta’daki kariyerine 2006 yılında Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürlüğü’nde başlayan İnanç Duyar, 2011 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığı Aktüerlik sınavlarını tamamlayarak Aktüerlik Belgesi almaya hak kazandı. 2015 yılında Aktüer-2 unvanıyla Aktüerya Müdürlüğü’ne atandıktan sonra, 2018 yılında aynı müdürlükte Yönetmen unvanına yükseldi. 1 Kasım 2019 tarihinde Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürlüğü’ne atanan İnanç Duyar, 1 Mart 2020 tarihinden beri Risk Yönetimi ve İç Kontrol Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

İbrahim Çakır Sorumlu Aktüer

Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölümü’nden mezun olan İbrahim Çakır, İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Ekonomi bölümünde lisansüstü eğitimine devam etmiştir. Anadolu Sigorta’daki kariyerine 2013 yılında Aktüerya Müdürlüğü’nde başlayan İbrahim Çakır, 2018 yılında Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Aktüerlik Sınavlarını tamamlayarak Aktüerler Siciline kaydolmuştur.

Nisan 2021’den beri Sorumlu Aktüer görevini yürüten İbrahim Çakır aynı zamanda Aktüerler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Sigorta Birliği Hayat Dışı Aktüerya Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir.