• Sonuç bulunamadı

DĠĞER FAALĠYETLER

7.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR

7.1.1- Basın Kanunun ve Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Konulu Toplantı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu BaĢkanlığı koordinatörlüğünde 05/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Basın Kanunun ve Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Hakan ġeker katılmıĢtır.

7.1.2- Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Konulu Alt Komisyon ÇalıĢmaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi BaĢkanlığı Adalet Komisyonu koordinatörlüğünde 20-21-22/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” konulu Alt Komisyon çalıĢmalarına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Genel Müdür YaĢar ġimĢek, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ekrem Çetintürk, Daire BaĢkanları Niyazi Acar ve Mehmet Ökmen, Tetkik Hâkimleri Yunus Emre Sılay, Hakan ġeker, Hamid Köse, Ömer Faruk Aydın ve Deniz Köse katılmıĢlardır.

7.1.3- Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TeĢkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Konulu Toplantı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu koordinatörlüğünde 28/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TeĢkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Deniz Köse katılmıĢtır.

7.1.4- Çanakkale SavaĢları Gelibolu Tarihi Alan BaĢkanlığı Kurulması Hakkında Kanun Tasarısı Konulu Toplantı

Mili Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu koordinatörlüğünde 28/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Çanakkale SavaĢları Gelibolu Tarihi Alan BaĢkanlığı Kurulması Hakkında Kanun Tasarısı” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Hakan ġeker katılmıĢtır.

7.1.5- “Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı” , “BirleĢtirilen Kanun Tasarısı ile Ġlgili Adalet Alt Komisyon Raporu‟‟

ve “Kadın Erkek Fırsat EĢitliği Tali Komisyon Raporu” Konulu Komisyon ÇalıĢmaları Türkiye Büyük Millet Meclisi BaĢkanlığı Adalet Komisyonu koordinatörlüğünde 27-28-29/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen „‟Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı‟‟, „‟BirleĢtirilen Kanun Tasarısı ile ilgili 26/05/2014 tarihli Adalet Alt Komisyon Raporu‟‟ ve aynı konunun belli bölümlerine iliĢkin 23/05/2014 tarihli „‟Kadın Erkek Fırsat EĢitliği Tali Komisyon Raporu‟‟ konulu Komisyon çalıĢmalarına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Genel Müdür YaĢar ġimĢek, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ekrem Çetintürk, Daire BaĢkanları Niyazi Acar ve Mehmet Ökmen, tetkik hâkimleri Yunus Emre Sılay, Hakan ġeker, Hamid Köse ve Deniz Köse katılmıĢlardır.

7.2- GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE YAPILAN TOPLANTILAR

7.2.1- YOĠKK (Yatırım Ortamı Mevzuatı ve Hukuksal Süreçler Teknik Komitesi Toplantısı

Genel Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde 15/05/2014 tarihinde Ankara Hâkimevi‟nde gerçekleĢtirilen “YOĠKK Yatırım Ortamı Mevzuatı ve Hukuksal Süreçler Teknik Komitesi”

15 / 40 toplantısına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Genel Müdür Yardımcısı Osman ÇalıĢkan ve Tetkik Hâkimi Bahattin Yurt katılmıĢlardır.

7.2.2- Türkiye - ABD Ekonomik ve Ticari Stratejik ĠĢbirliği Çerçevesi 3. Bakanlar Kurulu Toplantısı

Ekonomi Bakanlığı AnlaĢmalar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 13/05/2014 tarihinde, Adalet Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Savunma Sanayi MüsteĢarlığı, Bilgi Teknolojileri ve ĠletiĢim Kurumu, Türk Patent Enstitüsü ile Türkiye Ġlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun katılımıyla ABD‟de gerçekleĢtirilen “Türkiye - ABD Ekonomik ve Ticari Stratejik ĠĢbirliği Çerçevesi 3. Bakanlar Kurulu Toplantısı” na Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Doç. Dr. Mustafa TaĢkın katılmıĢtır.

7.3- DĠĞER KURUMLARDA YAPILAN TOPLANTILAR

7.3.1- 2547 Sayılı Kanunun 53 üncü Maddesinin C Fıkrası Uyarınca Üniversitelerce Yürütülen Ceza SoruĢturmalarında; Rektörlükler Tarafından SoruĢturma Kapsamında Değerlendirilmek ve Hakkında GörüĢ Ġstenildiğinde, Yürütülen SoruĢturmanın Sürüncemede Kalmaması Ġçin Adli Tıp Kurumu BaĢkalığınca Sözü Edilen GörüĢlerin Verilip Verilmemesi Gerekip Gerekmediği Hususunda Yapılan Toplantı

Personel Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 02/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen

“2547 Sayılı Kanunun 53 üncü Maddesinin C Fıkrası Uyarınca Üniversitelerce Yürütülen Ceza SoruĢturmalarında; Rektörlükler Tarafından SoruĢturma Kapsamında Değerlendirilmek ve Hakkında GörüĢ Ġstenildiğinde, Yürütülen SoruĢturmanın Sürüncemede Kalmaması Ġçin Adli Tıp Kurumu BaĢkalığınca Sözü Edilen GörüĢlerin Verilip Verilmemesi Gerekip Gerekmediği” hususunda yapılan toplantıya Genel Müdürlüğümüzü Temsilen Tetkik Hakimi Hamid Köse katılmıĢtır.

7.3.2- 29. RĠG (Reform Ġzleme Grubu)'e Hazırlık Kapsamında Düzenlenen SĠYAK (Siyasi ĠĢler Alt ĠĢler Alt Komitesi ) Toplantısı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 05/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “29. RĠG (Reform Ġzleme Grubu)'e Hazırlık” kapsamında düzenlenen

“SĠYAK (Siyasi ĠĢler Alt ĠĢler Alt Komitesi )” toplantısına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Niyazi Acar ve Mehmet Ökmen katılmıĢlardır.

7.3.3- Çocuk Hakları Komitesi‟nin Genel Yorumlarını TartıĢma Paneli

Uluslararası Çocuk Merkezi (ICC) ve UNĠCEF Türkiye Temsilciliği koordinatörlüğünde 06/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Çocuk Hakları Komitesi‟nin Genel Yorumlarını TartıĢma Paneli”ne Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

7.3.4- Türkiye - ABD Ekonomik ve Ticari Stratejik ĠĢbirliği Çerçevesinde 3.

Bakanlar Kurulu Toplantısına Hazırlık Toplantısı

Ekonomi Bakanlığı AnlaĢmalar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 06/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Türkiye - ABD Ekonomik ve Ticari Stratejik ĠĢbirliği Çerçevesinde 3. Bakanlar Kurulu Toplantısı Hazırlık Toplantısı” na Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Doç. Dr. Mustafa TaĢkın katılmıĢtır.

7.3.5- Mevlana Celaleddin-i Rumi Vakfı Kanunu Tasarısı Konulu Toplantı

BaĢbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 07/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Mevlana Celaleddin-i Rumi Vakfı Kanunu Tasarısı” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Hafize Yavuz katılmıĢtır.

16 / 40 7.3.6- ĠstiĢari Ziyaret Kapsamındaki Toplantı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 07-08/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “ĠstiĢari Ziyaret” kapsamındaki toplantılara Genel Müdürlüğümüzü temsilen Genel Müdür YaĢar ġimĢek ve Daire BaĢkanı Niyazi Acar katılmıĢlardır.

7.3.7- OECD RüĢvetle Mücadele ÇalıĢma Grubu ve Yerinde Ziyaret Toplantıları Uluslararası Hukuk ve DıĢ iliĢkiler Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 09-13/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “OECD RüĢvetle Mücadele ÇalıĢma Grubu ve Yerinde Ziyaret” konulu toplantılarına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Mehmet Ökmen ve Tetkik Hakimi Hakan ġeker katılmıĢlardır.

7.3.8- OECD RüĢvetle Mücadele ve Yerinde Ziyaret Konulu Toplantı

Uluslararası Hukuk ve DıĢ ĠliĢkiler Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 09/05/2014 ve 13/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “OECD RüĢvetle Mücadele ve Yerinde Ziyaret”

konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Mehmet Ökmen ve Tetkik Hâkimi Hakan ġeker katılmıĢlardır.

7.3.9- Stratejik Plânlama ve Teknikleri Konulu Toplantı

Strateji GeliĢtirme BaĢkanlığı koordinatörlüğünde 12-16/05/2014 tarihleri arasında Kızılcahamam Hakimevinde gerçekleĢtirilen “Stratejik Plânlama ve Teknikleri” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Mehmet Ökmen katılmıĢtır.

7.3.10- Siber Güvenlik Eylem Planı ÇalıĢtayı

UlaĢtırma, Denizcilik ve HaberleĢme Bakanlığı koordinatörlüğünde 13/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Siber Güvenlik Eylem Planı ÇalıĢtayı” na Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Ali Mete katılmıĢtır.

7.3.11- Çocuk ve Sosyal Güvenlik Konulu Panel ve Forum

Sosyal Güvenlik Kurumu BaĢkanlığı koordinatörlüğünde 14/05/2014 tarihinde Rixos Hotelde gerçekleĢtirilen “Çocuk ve Sosyal Güvenlik Konulu Panel ve Forum” a Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

7.3.12- Türkiye Ġnsan Hakları Kurumu Kanununda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun Konulu Toplantı

Türkiye Ġnsan Hakları Kurumu koordinatörlüğünde 15/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Türkiye Ġnsan Hakları Kurumu Kanununda DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Deniz Köse katılmıĢtır.

7.3.13- Sınırlarımızı YasadıĢı Yollarla Geçmeye ÇalıĢırken Yakalanan Suriyeli ġahıslarla Ġlgili Mevzuat DeğiĢikliği Konulu Toplantı

ĠçiĢleri Bakanlığı Göç Ġdaresi Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 15/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Sınırlarımızı YasadıĢı Yollarla Geçmeye ÇalıĢırken Yakalanan Suriyeli ġahıslarla Ġlgili Mevzuat DeğiĢikliği” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

7.3.14- Gayriresmi Siyasi ĠstiĢare Toplantısı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 16/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Gayriresmi Siyasi ĠstiĢare Toplantısı”na Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Niyazi Acar ve Tetkik Hâkimi Hakan ġeker katılmıĢlardır.

17 / 40 7.3.15- Türkiye Cumhuriyeti ile Amerika BirleĢik Devletleri Arasında Suçluların Geri Verilmesi ve Ceza ĠĢlerinde KarĢılıklı Adli Yardım AnlaĢma Konulu Toplantı

Uluslararası Hukuk ve DıĢ ĠliĢkiler Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 20/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “ABD Adalet Bakanlığı Heyetininin Ülkemizi Ziyareti” kapsamında

“Türkiye Cumhuriyeti ile Amerika BirleĢik Devletleri Arasında Suçluların Geri Verilmesi ve Ceza ĠĢlerinde KarĢılıklı Adli Yardım AnlaĢma” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Hakan ġeker katılmıĢtır.

7.3.16- KiĢisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı'nın Tarihçesi, Hazırlanma Süreci ve Güncel Durumu Konulu Toplantı

Ġstanbul Bilgi Üniversitesi BiliĢim ve Teknoloji Hukuku Enstitüsü koordinatörlüğünde 21/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “KiĢisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı'nın Tarihçesi, Hazırlanma Süreci ve Güncel Durumu” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanı Doç. Dr. Mustafa TaĢkın katılmıĢtır.

7.3.17- 18. Tüketici Konseyi Gündemi ve Üye Tespiti Konulu Toplantı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü) koordinatörlüğünde 22/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “18. Tüketici Konseyi Gündemi ve Üye Tespiti” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Hafize Yavuz katılmıĢtır.

7.3.18- Hizmet Ticareti AnlaĢması (TISA) Müzakereleri Konulu Toplantı

Ekonomi Bakanlığı (AnlaĢmalar Genel Müdürlüğü) koordinatörlüğünde 22/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Hizmet Ticareti AnlaĢması (TISA) Müzakereleri” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Bahattin Yurt katılmıĢtır.

7.3.19- KiĢisel Verilerin Korunmasına ĠliĢkin Getirilen Yeniliklerin Uygulamaya Yansıması, Dinleme Kararlarının Alınması Prosedürünün Uygulama Üzerindeki Etkileri, Yasa DeğiĢikliğinin Etkin SoruĢturma Yürütme Üzerindeki Muhtemel Tesirleri Konularında Yapılacak Olan ĠstiĢari Ziyaret Sırasında Yasa DeğiĢikliği Sonrasında YaĢanan GeliĢmeler Hakkında Gözlemlerde Bulunmaya ĠliĢkin Toplantı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 22/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “KiĢisel Verilerin Korunmasına ĠliĢkin Getirilen Yeniliklerin Uygulamaya Yansıması, Dinleme Kararlarının Alınması Prosedürünün Uygulama Üzerindeki Etkileri, Yasa DeğiĢikliğinin Etkin SoruĢturma Yürütme Üzerindeki Muhtemel Tesirleri Konularında Yapılacak Olan ĠstiĢari Ziyaret Sırasında Yasa DeğiĢikliği Sonrasında YaĢanan GeliĢmeler Hakkında Gözlemlerde Bulunmak” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü Temsilen Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ekrem Çetintürk katılmıĢtır.

7.3.20- Toplantı ve Gösteri YürüyüĢü Düzenleme Hakkı ve Demokratik Toplum Düzeni Kavramı Konulu Toplantı

Türkiye Ġnsan Hakları Kurumu BaĢkanlığı koordinatörlüğünde 22/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Toplantı ve Gösteri YürüyüĢü Düzenleme Hakkı ve Demokratik Toplum Düzeni Kavramı” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

7.3.21- Çocukların Ġnternet Ortamında Cinsel Ġstismarına KarĢı Küresel Ġttifak Konulu Toplantı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 23/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Çocukların Ġnternet Ortamında Cinsel Ġstismarına KarĢı Küresel Ġttifak”

konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

18 / 40 7.3.22- Reform Ġzleme Grubu (RĠG) Değerlendirme Toplantısı

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Avrupa Birliği Bakanlığı MüsteĢar Vekili Sayın Ahmet Yücel baĢkanlığında 26/05/2014 tarihinde üst düzey personelin katılımı ile gerçekleĢtirilen “Reform Ġzleme Grubu (RĠG) Değerlendirme” toplantısına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Daire BaĢkanları Niyazi Acar ve Mehmet Ökmen katılmıĢlardır.

7.3.23- Türkiye‟de Çocuğa Yönelik Aile Ġçi ġiddet AraĢtırması Konulu Konferans Boğaziçi Üniversitesi, Hümanist Büro ve Frekans AraĢtırma tarafından 27 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleĢtirilen ve Bernard Van Leer Vakfı tarafından desteklenen, “Türkiye‟de Çocuğa Yönelik Aile Ġçi ġiddet AraĢtırması” konulu konferansa Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Serdal Güngör katılmıĢtır.

7.3.24- Cepej-Saturn Pilot Mahkemeler Katılım ve Değerlendirmesi Konulu Toplantı

Strateji GeliĢtirme BaĢkanlığı koordinatörlüğünde 29-30/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “Cepej-Saturn Pilot Mahkemeler Katılım ve Değerlendirmesi” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Ali Mete katılmıĢtır.

7.3.25- YOĠKK ġirket ĠĢlemleri ve Kurumsal Yönetim Teknik Komite Toplantısı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (Strateji GeliĢtirme BaĢkanlığı) koordinatörlüğünde 30/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “YOĠKK ġirket ĠĢlemleri ve Kurumsal Yönetim Teknik Komite Toplantısı”na Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Bahattin Yurt katılmıĢtır.

7.3.26- Koruma Tedbirleri Konulu Toplantı

Ceza ĠĢleri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 26-30/05/2014 tarihlerinde gerçekleĢtirilen “Koruma Tedbirleri” konulu toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Aydın katılmıĢtır.

7.3.27- Terörle Mücadele Faaliyetleri Konulu Toplantı

BaĢbakanlık Kamu Düzeni ve Güvenliği MüsteĢarlığı koordinatörlüğünde Personel Genel Müdürlüğü aracılığıyla 28/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Terörle Mücadele Faaliyetleri” konusunda “Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzman Yardımcılarına Ders Vermek Üzere” yapılan toplantıya Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hâkimi Hakan ġeker katılmıĢtır.

7.3.28- Avrupa Birliği Harekatına Katılım Toplantısı

BaĢbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde 29/05/2014 tarihinde gerçekleĢtirilen “Avrupa Birliği Harekatına Katılım” toplantısına Genel Müdürlüğümüzü temsilen Tetkik Hakimi Yunus Emre Sılay katılmıĢtır.

7.4- YURTDIġINDA YAPILAN TOPLANTILAR

Mayıs ayında yurtdıĢında yapılan toplantı bulunmamaktadır.

7.5- ULUSLARARASI ÇALIġMALAR

Mayıs ayında gerçekleĢtirilen uluslararası toplantı bulunmamaktadır.

7.6- ĠġLEM YAPILAN DĠLEKÇELER

Genel Müdürlüğümüze 01/05/2014 – 31/05/2014 tarihleri arasında vatandaĢların Bakanlığımızla ilgili bazı konularda bilgi verilmesi ve kanun değiĢikliği yapılması talebini içeren dilekçeleri ile 267 adet baĢvuru yapılmıĢ olup, 121 tanesine cevap verilmiĢ bir kısım dilekçelere ise 3071 sayılı Kanunun 4 ve 6 ncı maddeleri gereğince iletiĢim adreslerinin ve

19 / 40 imzalarının yeterli olmaması nedeniyle iĢlem yapılamamıĢ, ayrıca daha önceden cevap verilen dilekçeler mükerrer ve aynı mahiyette olması sebebiyle dosyasına kaldırılmıĢtır.

7.7- ĠġLEM YAPILAN BĠLGĠ EDĠNME TALEPLERĠ

Genel Müdürlüğümüze 01/05/2014 – 31/05/2014 tarihleri arasında vatandaĢlar tarafından Bakanlığımızla ilgili bazı konularda bilgi verilmesi ve kanun değiĢikliği yapılması talebini içeren 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde Genel Müdürlüğümüze 7 adet baĢvuru yapılmıĢ olup, 4 tanesine cevap verilmiĢtir.

Benzer Belgeler