• Sonuç bulunamadı

A8. MEVCUT VARLIKLAR

Eğer varsa mevcut varlıklar Ek-8’de yazılmalı ve başvuru formuna eklenmelidir.

Mevcut varlıklar dosyasının tüm sayfaları numaralandırılmalı, paraflanmalı ve son sayfasında imza, tarih ( ve tüzel kişilikler için kaşe) olmalıdır.

Başvuru sahibi Mevcut Varlıklar Listesi’ne eklenecek herhangi bir varlığı yoksa, bu liste boş olarak başvuru formu ekinde sunulmalıdır.

Sayfa 27 / 37 A9. MĐMARĐ, (MEVCUT VE PLANLANAN BĐNALARI GÖSTEREN VAZĐYET PLANINI VE MAHAL LĐSTESĐNĐ DE ĐÇEREN), STATĐK, ELEKTRĐK TESĐSAT VE MEKANĐK TESĐSAT PROJELERĐ VE METRAJ CETVELĐ

Yatırımın yapım işleri ile ilgili olması durumunda, mimari (mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de içeren), ve statik, Projelerinde yetkili otoritenin (Đl özel idaresi ya da belediye ya da organize sanayi bölgesi tüzel kişilikleri veya serbest bölge tüzel kişilikleri) imzası, tarih ve mührü olmalıdır.

Mimari Projeler, aynı zamanda yalnızca makine-ekipman alımı içeren projeler için de sunulmalıdır:

Vaziyet planı, A3 veya A4 formatında olmalıdır.

Örnek “Mahal Listesi”ne TKDK web sitesinden (www.tkdk.gov.tr) ulaşılabilir. Bu formata uyulması zorunludur.

Metraj cetvelinde mühendisin (harcama kalemlerine göre inşat mühendisi, mimar, elektrik mühendisi, makine mühendisinin) imza, varsa kaşesi ve tarih olmalıdır.

Örnek “Detaylı Metraj Cetveli”ne TKDK web sitesinden (www.tkdk.gov.tr) ulaşılabilir. Bu formata uyulması zorunludur.

Elektrik tesisat ve mekanik tesisat projeleri, ilgili yetkili otorite tarafından imzalanmış olmalı ve projelerde tarih ve kaşe bulunmalıdır.

A10. YATIRIMIN MAKĐNE-EKĐPMAN ALIMI ĐLE ĐLGĐLĐ OLMASI DURUMUNDA, MAKĐNE- EKĐPMAN YERLEŞĐM PLANI

Yatırımın makine-ekipman alımı ile ilgili olması durumunda, makine- ekipman yerleşim planı ve listesi proje müellifi tarafından imzalanmalı, varsa kaşesi olmalıdır.

A11. YAPI RUHSATI &YAPI KULLANMA ĐZĐN BELGESĐ YA DA YAPI RUHSATI ALINMASINA GEREK OLMADIĞINI GÖSTEREN RESMĐ YAZI

Yatırımın köy yerleşim alanı dışında olması veya köy yerleşim alanı içerisinde yer alıp yapı ruhsatı alması gereken inşaat işleri içermesi durumunda Yapı Ruhsatı yatırımın uygulanacağı alana bağlı olarak Đl Özel Đdareleri, Belediyeler, Organize Sanayi Bölgesi tüzel kişilikleri veya serbest bölge tüzel kişiliklerinden temin edilir.

Yapı ruhsatında yer alan adres bilgisi ile Başvuru Formu Bölüm 4B’de belirtilen yatırım uygulama alanı adresi ile aynı olmalı ve yapı ruhsatı ilgili çağrı dönemi için kurum ile olası sözleşme imzalama tarihini kapsamalıdır..

Yapı ruhsatı(ları) üzerindeki isimle başvuru formu bölüm 3’de beyan edilen başvuru sahibinin ismi aynı olmalıdır.

Sayfa 28 / 37 Yatırımın köy yerleşim alanı içinde olması ve inşaat işleri içermesi durumunda, Köy meclisinden (Muhtar ve köy ihtiyar heyeti) alınan izin ve Đl Özel Đdaresi/Belediyeden alınan 3194 sayılı “Đmar Kanunu” nun 27. maddesine göre yapı ruhsatı alınmasına gerek olmadığını gösteren yazılı izin sunulmalıdır. Köy meclisi tarafından verilen belge köy meclisince mühürlenmiş ve muhtar ile diğer köy meclisi üyeleri tarafından imzalanmış olmalıdır. Belediye/Đl Özel Đdaresi tarafından verilen belge ise imzalanmış ve mühürlenmiş olmalıdır.

Başvuru sahibinin yatırımıyla ilgili mevcut yapılardaki yapım işleri için yapı ruhsatı almasına ihtiyaç yok ise; il özel idaresi, belediyeler, organize sanayi bölgesi tüzel kişilikleri veya serbest bölge tüzel kişiliklerinden alınmış yapı ruhsatına gerek olmadığına dair sebepleri gösteren resmi yazı sunulmalıdır.

Bu resmi yazı kurumun başvuru çağrısına çıktığı tarihten itibaren alındığı durumlarda geçerlidir. Yapı ruhsatı düzenleyen kurum tarafından mühürlenmeli, tarihli ve imzalı olmalıdır.

Yapı ruhsatının bulunmama sebebini gösteren resmi yazı, tarihli olmalı ve düzenleyen kurum tarafından imzalanmalıdır.

Yatırımın köy yerleşim alanı dışında olması ve sadece makine ekipman alımını içermesi durumunda, Đl Özel Đdareleri ya da Belediyeler ya da Organize Sanayi Bölgeleri ya da Serbest Bölge Tüzel Kişiliklerinden alınmış yapı kullanma izin belgesi sunulmalıdır. Yapı kullanım izni belgesi üzerinde onaylayan ilgili onay merciinin (Đl Özel Đdareleri ya da Belediyeler ya da Organize Sanayi Bölgeleri ya da Serbest Bölge Tüzel Kişilikleri) mührü ve imzası bulunmalıdır.

Yatırımın köy yerleşim alanı içinde ve sadece makine ekipman alımını içermesi durumunda, Köy meclisinden (Muhtar ve köy ihtiyar heyeti) alınan kullanma izni ve Đl Özel Đdaresi/Belediyeden alınan ilgili yapının teknik ve diğer yasal düzenlemelerle uyumlu olduğunu gösteren yazılı izin sunulmalıdır.

Köy meclisi tarafından verilen belge köy meclisince mühürlenmiş ve muhtar ile diğer köy meclisi üyeleri tarafından imzalanmış olmalıdır. Belediye/Đl Özel Đdaresi tarafından verilen belge ise imzalanmış ve mühürlenmiş olmalıdır.

B. ĐŞ PLANI

Tüzel kişiler için uygun harcama tutarına bakılmaksızın sadece B-2 Đş planı sunulmuş olmalıdır.

Đş Planının tüm sayfaları numaralandırılmalı ve paraflanmalı ve son sayfasında imza, tarih (ve Tüzel kişilikler için kaşe) olmalıdır.

Önemli Not: Başvuru formu TKDK web sayfası (www.tkdk.gov.tr) üzerinden elektronik olarak doldurulduktan sonra, Đş Planı elektronik olarak Başvuru Formuna eklenmelidir ve daha sonra bunlar elektronik olarak TKDK’ya gönderilmelidir. Eğer iş planı başvuru formuna elektronik olarak eklenmezse sistem başvuru işleminin tamamlanmasına izin vermeyecektir.

Sayfa 29 / 37 C. TEKNĐK PROJE

Yatırım kapsamındaki makine-ekipmanların ve/veya inşaat işlerinin tümünü içerecek şekilde formatı TKDK tarafından belirlenen ve Kurumun (www.tkdk.gov.tr) internet sayfasında yer alan “Teknik Proje” hazırlanmalıdır.

Satın alınacak makine-ekipman seçimi ve yapılacak inşaat işleri teknik projeye uygun olmalıdır.

Makine ekipmana ait Teknik Proje’de üretim süreçleri ile makine ekipmanlar ilişkilendirilerek makine ekipmanlar için kapasite seçim gerekçeleri verilmelidir

Başvuru sahipleri teknik proje hazırlanmasında, makine ekipmanlar ve inşaat işleri için Başvuru Çağrı Rehberinin ekinde yer alan ve TKDK web adresinde yer alan (www.tkdk.gov.tr) “Ek-14-AB Standartları ve Ulusal Standartlar Çerçevesinde Taşıması Gereken Minimum Kriterler” rehberinde belirtilen hususları dikkate almalıdır.

Teknik Projenin tüm sayfaları numaralandırılmalı ve paraflanmalı ve son sayfasında imza, tarih (ve Tüzel kişilikler için kaşe) olmalıdır.

Başvuru formu TKDK web sayfası (www.tkdk.gov.tr) üzerinden elektronik olarak doldurulduktan sonra, Teknik Proje elektronik olarak Başvuru Formuna eklenmeli ve daha sonra bunlar elektronik olarak TKDK’ya gönderilmelidir. Teknik proje başvuru formuna elektronik olarak eklenmezse sistem başvuru işleminin tamamlanmasına izin vermeyecektir.

11. IPARD PROGRAMI SIRALAMA KRĐTERLERĐ

Başvuru sahibi bu bölüme IPARD Programında yer alan sıralama kriterlerine göre yatırımını başvurduğu tedbirin belirtilen kriterlerden hangisi ya da hangilerini sağlıyorsa ilgili kutucuklar “x”

işareti ile işaretlenmelidir

Bu bölümde işaretlenen her bir kriterin doğruluğunun ispatı için başvuru sahiplerince sağlandığı belirtilen kriterlere ilişkin TKDK tarafından Resmi Belge isteneceği unutulmamalıdır. (Đş planından doğrulanan kriterler hariç)

Sıralama Kriterleri için Sunulan Belgeler

Sayfa 30 / 37 1. Eğer işletme hammaddenin en az %50’si sözleşmeli üreticilerden sağlanıyor ise hammaddenin en az %50’sinin sözleşmeli üreticilerden sağlandığını gösteren belge sunulmalıdır. Belgenin geçerlilik tarihi sözleşme imzalanma tarihini kapsamalıdır.

Tedarikçi ve başvuru sahibi arasında yapılan ve hammaddenin en az %50 sinin sözleşmeli üreticilerden tedarik edileceğine dair sözleşme üzerinde yer alan isim ile başvuru formu 3.

Bölüm üzerinde yer alan isim aynı olmalıdır.

2. Eğer yatırım, organik ürün işlemeyi ihtiva ediyor ise Organik Tarım Sertifikası ilgili sertifikasyon kuruluşlarından temin edilir. Belgenin geçerlilik tarihi başvuru tarihini kapsamalıdır.

Organik Tarım Sertifikası üzerinde yazılı olan isim ile başvuru formu 3. Bölüm üzerinde yer alan başvuru sahibi ismi ile aynı olmalıdır.

3. Eğer Đşletme/Tüzel kişiliğin işletmede istihdam ettiği çalışanların %75’i kadın ise, işletmenin Sosyal Güvenlik Kurumu Đl Müdürlüklerinden alınmış son aya ait aylık prim ve hizmet dökümü. . Bu belge başvuru yapıldığı tarihten önceki 30 gün içerisinde alındığı durumlarda geçerlidir.

Đşletmeye ait, aylık hizmet ve prim belgesi üzerinde yer alan işletme ismi ile başvuru formu 3.

Bölüm üzerinde yer alan başvuru sahibi ismi ile aynı olmalıdır.

Başvuru Sahibi son olarak Başvuru Formu’nun son sayfasında yer alan;

Başvuru Sahibi Adı Soyadı, Đmza, Tarih ve Tüzel kişiler için Kaşe kısmını eksiksiz olarak doldurmak zorundadır.

12. BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULMASI VE BAŞVURU PAKETĐNĐN HAZIRLANMASI ĐLE ĐLGĐLĐ ÖNEMLĐ HUSUSLAR

A) BAŞVURU FORMUNUN WEB ÜZERĐNDEN DOLDURULMASI

Başvuru formları, TKDK internet sitesinde (www.tkdk.gov.tr), web üzerinden doldurulmalı ve Kuruma gönderilmelidir. TKDK internet sitesinde her bir alt tedbir için başvuru formları hazırlanmış olup, başvuru sahibi bu alt tedbir kapsamında hazırlanmış başvuru formunu doldurmalıdır.

Başvuru sahibi web üzerinden yapılan yönlendirme ve uyarıları mutlaka dikkate almalı ve başvuru formunu tam ve doğru olarak doldurmalıdır.

B) BAŞVURU FORMU VE ĐLGĐLĐ EKLERĐN WEB ÜZERĐNDEN GÖNDERĐLMESĐ

Sayfa 31 / 37 Web üzerinden doldurulan Başvuru Formuna, daha önce bilgisayar ortamında doldurulmuş aşağıdaki dokümanlar eklenmelidir. Eklemenin tamamlanmasının ardından başvuru formu ve ilgili ekler web üzerinden TKDK’ya gönderilmelidir.

Başvuru formuna Eklenecek dokümanlar;

• Đş Planı

• Teknik Proje

• Yapılacak alımlar için Word formatında hazırlanmış tüm teknik şartnameler ve yapım işlerinde keşif özetleri

• Başvuru formuna yukarıdaki dokümanlar eklenmez ise sistem web üzerinden başvuruyu kabul etmeyecektir. Başvuru sahibi bu hususa dikkat etmelidir.

• Başvurunun TKDK Đl Koordinatörlüğünde teslimi aşamasında, Başvuru formunun web üzerinden doldurulup doldurulmadığı, Đş Planı, Teknik proje ve tüm teknik şartname ve keşif özetlerinin elektronik olarak web üzerinden gönderilip gönderilmediği ve bu dokümanların web ortamında açılıp açılmadığı kontrol edilecektir. Şayet bunlardan herhangi birisi sistemde görülmez veya açılmaz ise başvuru kabul edilmeyecek ve bu işlemlerin tamamlanmasına müteakip tekrar sunulması istenecektir. Başvuru sahibi başvuru paketini hazırlama ve TKDK il Koordinatörlüğüne sunma aşamasında bu hususlara dikkat etmelidir.

C) ÇIKTILARIN ALINMASI VE BAŞVURU PAKETĐNĐN DÜZENLENMESĐ

• Web üzerinden gönderilen, Başvuru formu, Başvuru Formu A3-Uygun/uygun olmayan detaylı harcama tabloları ve iş Planı ve teknik proje çıktıları alınır.

• Web üzerinden TKDK’ya gönderilen Başvuru formu, Başvuru Formu A3-Uygun/uygun olmayan detaylı harcama tablolarıve Đş Planı ve teknik proje ile bunların başvuru paketinde yer alan çıktıları aynı olmalıdır.

• Aynı şekilde web üzerinden TKDK’ya gönderilen tüm teknik şartnameler ve yapım işlerinde keşif özetleri ile bunların tekliflerin ekinde sunulan kopyaları da aynı olmalıdır.

Sayfa 32 / 37

• Çıktıların alınmasından sonra başvuru paketinin düzenlemesi yapılır. A9- Mimari projeler – Mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de da içeren, ,Statik projeler, Elektrik tesisat projeleri, Mekanik tesisat projeleri, Metraj cetveli ve A10- Makine-ekipman yerleşim planı ve listesi ayrı bir dosyada verilmelidir.

Başvuru formu ve eklerinde yer alan; resmi belgeler, taahhütnameler, başvuru formu A3-Uygun/uygun olmayan detaylı harcama tabloları ve diğer belge ve dokümanlar

“Başvuru Formu Bölüm 10”da belirtilen sıraya uygun olarak düzenlenmelidir.

Başvuru paketinin düzenlemesi aşamasında, IPARD sıralama kriterleri için kullanılacak sertifika ve dokümanlar, başvuru paketinde bulunan diğer sertifikalar ile beraber ancak bu sertifikaların son kısmında yer alacak şekilde yerleştirilmelidir.

• Düzenlemenin ardından, başvuru paketinde yer alan, Başvuru formu, başvuru formu ekleri ve iş planı ve teknik projeyi birbirinden ayıran separatörler hazırlanmalı ve bu separatörler her bir ekin arasına yerleştirilmelidir. (Örneğin, A1-Taahhütnameler, A2-Resmi Belgeler, A4-Seçilen Teklifler ve Ekleri vb. tüm eklerin arasında separatörler olmalıdır.) Her bir separatörün üzerinde, separatörden sonra gelen başvuru formu eki veya başvuru paketinde yer alan belge, dokümanın veya belge doküman grubunun ismi yazılmalıdır. (Örneğin taahhütnamelerden önce yerleştirilecek separatörde, büyük harf ve punto ile “A1-TAAHHÜTNAMELER” yazılmalıdır.) Başvuru formları 10.

Bölümde separatör konulacak bölümler ve separatörler üzerinde yazılacak bilgiler detaylı olarak yer almaktadır.

• Yatırım ile ilgili A9- Mimari projeler – Mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de içeren,, Statik projeler, Elektrik tesisat projeleri, Mekanik tesisat projeleri, Metraj cetveli ve A10- Makine-ekipman yerleşim planı ve listesi ayrı bir dosyada verilmeli ve her bir bölüm arasına da başvuru formu 10. Bölümde gösterildiği şekilde separatörler yerleştirilmelidir.

Sayfa 33 / 37 D) BAŞVURU PAKETĐNDE YER ALAN BELGE VE DOKÜMANLARI ĐMZALANMASI

VE PARAFLANMASI

Başvuru paketinde yer alan, belge, doküman ve taahhütnameler başvuru sahibi tarafından aşağıda yer alan hususlar göz önünde bulundurularak imzalanmalı ve paraflanmalıdır.

• Başvuru sahibi tarafından imzalanacak Belge ve dokümanlar: Başvuru Formu, Taahhütnameler (A1), Uygun/Uygun Olmayan Detaylı Harcama Tabloları ve (A3.1, A3.2, A3.3, A3.4 ve A3.5), Maliyetleri Gerekçelendirme Tablosu (A6), Mevcut Varlıklar Listesi (A8) ve Đş planı ve teknik projenin ilgili yerleri.

• Başvuru sahibi tarafından paraflanacak belge ve dokümanlar: Yukarıda bahsedilen imzalanacak belge veya dokümanların imza atılmayan diğer tüm sayfaları

• Başvuru sahibi tarafından paraflanmayacak Belge ve dokümanlar: Başvuru Formu ekinde yer alan belge ve dokümanlardan; Taahhütnameler (A1), Resmi belgeler (A2), Seçilen Teklifler ve ekleri (A4), Seçilmeyen Teklifler ve ekleri (A5), Yasal Mali Tablolar (A7), Mimari, (Mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de içeren) , Statik, Elektrik tesisat ve Mekanik tesisat projeleri, Metraj Cetveli (A9), Makine-Ekipman Yerleşim Planı ve listesi (A10), Yapı Ruhsatı veya yapı ruhsatının neden olmadığını gerekçelendiren resmi yazı (A11) paraflanmayacaktır.

• Başvuru paketinde, başvuru sahibi tarafından hazırlanan belge ve dokümanların ilgili yerlerine mutlaka tarih yazılmalıdır.

E) BAŞVURU PAKETĐNĐNĐN NUMARALANDIRILMASI

• Başvuru paketinde yer alan başvuru formu ve tüm ekleri (A9- Mimari projeler – Mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de içeren, statik projeler, Elektrik tesisat projeleri, Mekanik tesisat projeleri, Metraj cetveli ve A10- Makine-ekipman yerleşim planı ve ekleri hariç) ile bunları birbirinden ayıran separatörler, birden (1) başlayarak numaralandırılmalıdır.

Ayrı bir klasör içinde sunulacak olan A9- Mimari projeler – Mevcut ve planlanan binaları gösteren vaziyet planını ve mahal listesini de içeren, statik projeler, Elektrik tesisat projeleri, Mekanik tesisat projeleri, Metraj cetveli ve A10- Makine-ekipman yerleşim planları numaralandırılmamalıdır.

Sayfa 34 / 37

• Đş planı ve teknik proje başvuru formu ve eklerinden farklı olarak 1’den başlayarak ayrıca numaralandırılmalıdır.

• Başvuru formu ekleri ile bunları birbirinden ayıran separatörlerde yapılacak numaralandırma, mümkün ise bir numaralandırma aracı kullanarak yapılmalı, bu mümkün değil ise el ile düzgün bir şekilde yapılmalıdır.

• Başvuru formu ekleri ile bunları birbirinden ayıran separatörlerde numaralar sayfanın sağ üst köşesinde belirtilmelidir.

Başvurunun teslimi aşamasında başvuru paketinde yer alan belge ve dokümanlara sayfa numaralarının yazılıp yazılmadığı kontrol edilecektir. Aksi durumlarda başvuru kabul edilmeyecektir.

F) BAŞVURU PAKETĐ ĐÇERĐK TABLOSUNUN OLUŞTURULMASI

Başvuru paketinin içeriğini ve sayfa numaralarının gösteren bir “ĐÇERĐK TABLOSU”

oluşturulmalıdır. Đçerik tablosu aşağıda yer alan format dikkate alınarak hazırlanmalıdır. Bu formata uyulması ve tüm belge-dokümanları sayfa numaralarının bu içerik tablosunda belirtilmesi zorunludur.

Đçerik tablosunun bütün sayfaları paraflanmalı ve Đçerik tablosunun son sayfasında imza, tarih ve sadece tüzel kişilikler için kaşe bulunmalıdır.

Bu tablo başvuru paketinin ilk kısmına yerleştirilmelidir.

Başvurunun teslimi aşamasında başvuru paketinde Đçerik Tablosunun olup olmadığı kontrol edilecektir. Aksi durumlarda başvuru kabul edilmeyecektir.

Sayfa 35 / 37

A1 TAAHHÜTNAMELER (Separator) 21 (örnek)

Bu bölüm altında; sunulan tüm taahhütnameler ayrı ayrı listelenmelidir.Đhtiyaç olması halinde yeni satırlar ilave edilebilir.

A1.1 GENEL TAAHHÜTNAME 22 (örnek)

A1.2

YATIRIMIN ULUSAL VE ULUSLARARASI FONLAR ĐLE DĐĞER IPA BĐLEŞENLERĐ KAPSAMINDA YARDIM ALMADIĞINA VE

ALMAYACAĞINA ĐLĐŞKĐN TAAHHÜTNAME

23 (örnek)

A1.3-103-3

YATIRIM SONUNDA KAMU SAĞLIĞI VE GIDA HĐJYENĐ KONULARINDA AB STANDARTLARININ KARŞILANACAĞINA ĐLĐŞKĐN TAAHHÜTNAME

24 (örnek)

- - -

- - -

A2 RESMĐ BELGELER (Separator) 30(örnek)

Bu bölüm altında sunulan tüm resmi belgeler ayrı ayrı listelenmelidir. Puanlama kriterleri gereği sunulan resmi belgeler bu bölümün en sonunda listelenmelidir. Đhtiyaç olması halinde yeni satırlar ilave edilebilir.

1 NÜFUS CÜZDANININ KOPYASI / NÜFUS KAYIT ÖRNEĞĐ 31 (örnek) 2 TÜZEL KĐŞĐLERDE YETKĐLĐ KĐŞĐLERĐN NOTER ONAYLI ĐMZA

SĐRKÜLERĐ 32 (örnek)

- - -

- - -

A3 UYGUN / UYGUN OLMAYAN HARCAMALAR DETAYLI TABLOLARI Separator)

60 (örnek) A3.1 YAPIM ĐŞLERĐ FAALĐYETLERĐ - UYGUN HARCAMALAR DETAYLI

TABLOSU 61-70 (örnek)

A3.2 MAKĐNE- EKĐPMAN FAALĐYETLERĐ - UYGUN HARCAMALAR

DETAYLI TABLOSU 71-80 (örnek)

A3.3 GENEL HARCAMALAR (HĐZMETLER) - UYGUN HARCAMALAR

DETAYLI TABLOSU 81-82-

A3.4 GÖRÜNÜRLÜK - UYGUN HARCAMALAR DETAYLI TABLOSU 83-

A3.5 UYGUN OLMAYAN HARCAMALAR TABLOSU 84

A4 SEÇĐLEN TEKLĐFLER VE EKLERĐ (Separator) 85 (örnek)

A4 Seçilen Teklifler ve Ekleri 86-135 (örnek)

A5 SEÇĐLMEYEN TEKLĐFLER VE EKLERĐ (Separator) 136 (örnek)

A5 Seçilmeyen Teklifler ve Ekleri 137-220 (örnek)

A6 MALĐYETLERĐ GEREKÇELENDĐRME TABLOSU (Separator) 221 (örnek)

A6 Maliyetleri Gerekçelendirme Tablosu 222 (örnek)

A7 YASAL MALĐ TABLOLAR (Separator) 223 (örnek)

A7 Yasal Mali Tablolar 224-230 (örnek)

A8 MEVCUT VARLIKLAR (Separator) 231 (örnek)

A8 Mevcut Varlıklar 232-233 (örnek)

A11 YAPI RUHSATI VEYA YAPI RUHSATININ ALINMASINA GEREK OLMADIĞINI GÖSTEREN RESMĐ YAZI (Separator)

234 (örnek)

A11 Yapı Ruhsatı veya Yapı Ruhsatının Alınmasına Gerek Olmadığını Gösteren

Resmi Yazı 235 (örnek)

Benzer Belgeler