• Sonuç bulunamadı

Dijitalleşme-Teknoloji Ödülleri

En İyi Elektronik Ürün Üretimi Yapan Firma Lideri Ödülü

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın katkılarıyla Ege Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen Ar-Ge İnovasyon Sanayi ve Teknoloji Fuarı ESAS EXPO 2021 İzmir’de düzenlendi. Fuar kapsamında iş dünyası, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla yürütülen araştırma sonucunda Vestel Elektronik, “En İyi Elektronik Ürün Üretimi Yapan Firma Lideri” Ödülü’nü aldı.

Vestel Evin Aklı Bulut Çözümüne Birincilik Ödülü

Düşük maliyet yüksek performans hedefiyle yola çıkan Vestel’in geliştirdiği Evin Aklı Bulut Mimarisi IDC Türkiye Cloud Ödülleri’nde “Cloud Cost Efficiency” kategorisinde Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

Yılın Teknoloji Şirketi Ödülü

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulubü (ENSO) tarafından düzenlenen Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nde Vestel Yılın Teknoloji Şirketi seçildi.

Yılın Teknoloji ve İnovasyon Markası Ödülü

Yeni Asır Gazetesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji Ödül Töreni’nde Vestel, Yılın Teknoloji ve İnovasyon Markası ödülüne layık görüldü.

Platin Dergisi - IPSOS Yılın Beyaz Eşya ve Elektronik Ürünler Şirketi Ödülü

Aylık İş Dünyası ve Ekonomi Dergisi Platin tarafından; Bağımsız Pazar Araştırma Şirketi IPSOS ile birlikte uluslararası ticarette Türkiye’ye en çok katkı sağlayan 100 firmanın sıralanarak ödüllendirildiği organizasyonda, 2021 yılında endekste yer alan şirketler 'Eğitim' temasıyla ödüllendirildi. Buna göre Vestel, Beyaz Eşya ve Elektronik Aletler kategorisinde Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

Hareketlilik Teknolojisi Hizmet Ödülü

Vestel Elektronik, Vestel Savunma ve AYESAŞ’ın ortak geliştirdiği Şarj Ağı Yönetim Merkezi “ŞAYM”

Projesi T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan ödül aldı.

Ege Kalkınma Derneği’nden Vestel Savunma’ya Ödül

Türkiye savunma sanayiinin önde gelen üreticilerinden Vestel Savunma, Ege Kalkınma Derneği tarafından düzenlenen ESAS EXPO 2021 kapsamında sektörünün en çok değer üreten firması seçilerek ödüle layık görüldü.

Ar-Ge Ödülü

En İyi Ar-Ge Merkezi

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödülleri kapsamında Vestel Elektronik, 250 ve üzerinde Ar-Ge personeli istihdam eden büyük ölçekli firmalar arasında ikinci kez Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

Tasarım Ödülleri

International Design Awards

Vestel ABD merkezli uluslararası tasarım yarışması International Design Awards’da toplam 17 ödül kazandı.

169

Good Design Awards

Vestel, 70 yıllık tarihiyle dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödülü olan Good Design Ödülleri’nde 11 ödüle layık görüldü ve yarışma tarihinin en çok ödül alan markaları arasındaki yerini güçlendirdi.

iF Design Awards

Dünyanın en köklü ve prestijli tasarım yarışmalarından iF Design Awards 2021’de Vestel Beyaz Eşya SousVide Teknolojili fırını ve AIO bulaşık makinesi ile ödüle layık görüldü.

Vestel Elektronik ise Kullanıcı Arayüz Tasarım Kategorisi’nde ilk ödülünü kazandı. Elektrikli bisiklet batarya özelliklerine ve servis hizmetlerine ulaşılmasını sağlayan IONIA ve ev aletlerini uzaktan yönetilmesini sağlayan Vestel Evin Aklı mobil uygulamaları ödül almaya hak kazandı.

Plus X Award

Vestel tasarımları, dünyanın en prestijli tasarım ve inovasyon ödülleri arasında gösterilen Plus X Awards’da 65 ödülle önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca Vestel, Sharp markasıyla organizasyonunun en önemli ve en özel ödülü “En Yenilikçi Marka 2021” unvanını da aldı.

European Product Design Award

Vestel Beyaz Eşya, uluslararası en prestijli tasarım ödüllerinden European Product Design Award kapsamında Slim Led Touch Ankastre Fırını, Akıllı Jet Çamaşır Makinesi ve T40 Kurutma Makinesi tasarımları ile üç ödül aldı.

Red Dot Design Award

Hydroboost teknolojisi ve kablosuz haberleşme ile uzaktan kontrol olanağına sahip, tasarımıyla öne çıkan T80 çamaşır makinesi Red Dot Design Award 2021’de ödüllendirildi.

Which? Dergisi Ödülü

600 bine yakın okuruyla Birleşik Krallık’ın önemli yayınları arasında yer alan Which? Dergisi tarafından Vestel bulaşık makinesi kendi kategorisinde 2021’in en iyi ürünü, Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi de Best Buy seçildi.

En İnovatif Proje ve En İyi Tasarım Projesi Ödülleri

Vestel Beyaz Eşya, International Conference on Design, Research and Development kapsamında En İnovatif Proje kategorisinde çamaşır kurutma makinesinde yenilikçi UV-C teknolojisi ile Birincilik Ödülü alırken, En İyi Tasarım Projesi kategorisinde Acoustic Improvement of Compressor in a Heat Pump System ile Üçüncülük Ödülü kazandı.

Design Turkey Ödülleri

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) iş birliği ile düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Vestel Beyaz Eşya Sous-Vide Slim Led Touch Ankastre Fırını ile Üstün Tasarım Ödülü, T40 Çamaşır Makinesi ile ise İyi Tasarım Ödülü kazandı.

170

İhracat Ödülü

Vestel Elektronik, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2021 yılında açıklanan “Türkiye’nin En Başarılı İhracatçı Firmaları 2020” sıralamasında ‘Elektrik Elektronik ve Hizmet’ sektöründe bir kez daha şampiyonluğu elde ederek bu başarısını 23. yılına taşıdı.

Müşteri Hizmetleri Ödülleri

Tüketici Memnuniyetinde Sektör Liderliği

Vestel, perakende sektörüne getirdiği yenilikleri, tüketici odaklı hizmet ve uygulamaları ve müşteri memnuniyeti merkezli çalışmaları neticesinde T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka

Şikayetvar platformunun Türkiye’deki markaların müşteri memnuniyet yönetimini değerlendirdiği Achievement in Customer Excellence’da (A.C.E. Awards 2020) Vestel, hem beyaz eşya hem de televizyon kategorilerinde, birincilik ödülü olan A.C.E Diamond Ödülü’nü almaya hak kazandı. Vestel, 8. kez üst üste “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” seçildi.

Yılın Başarılı Ekibi Ödülü

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin 21. kez düzenlediği Ege Bölgesi Yerel Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Müşteri memnuniyetine yönelik başarılı çalışmaların ve ekiplerin değerlendirildiği ödül töreninde Vestel, “KalDer Yılın Başarılı Ekibi Ödülü” kategorisinde 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz olmak üzere beş ödülün sahibi oldu.

TEGEP Öğrenim ve Gelişim Ödülleri

Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu (TEGEP) Öğrenim ve Gelişim Ödülleri kapsamında Vestel, üç kategoride 2 Altın ve 1 Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. Vestel Müşteri Hizmetleri Servis Akademi’nin Uzmanlık Eğitimleri projesi En İyi Eğitim ve Gelişim Programı Kategorisi’nde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Beyaz Eşya Hata Kodları Uygulaması ise Eğitimde En İyi Dijital Çözüm Kategorisi’nde Altın Ödül’e hak kazandı. Beyaz eşya sektöründe bir ilk olan Vestel Kadın Teknisyen Eğitim Projesi ise Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Programı Kategorisi’nde Gümüş Ödül’ü aldı.

Turkey Call Center Awards

Vestel Müşteri Hizmetleri’ne bağlı Vestel İletişim Merkezi, hayata geçirdiği başarılı çalışmalarla IMI Conferences tarafından düzenlenen 2021 Turkey Call Center Awards Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Vestel Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’

Vestel Müşteri Hizmetleri ve Vestel Satış Pazarlama dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketlerinden Kincentric tarafından “Türkiye'nin En İyi İşyeri” seçildi.

CX Awards Turkey ve İstanbul Marketing Awards

Vestel Müşteri Hizmetleri 4. CX Awards Turkey’den iki, İstanbul Marketing Awards’dan ise bir ödül aldı.

Pandemi Ödülü

Vestel Müşteri Hizmetleri, salgın sürecinde başlattığı sağlık çalışanlarına özel hizmet ve Çözümüvar internet sitesi ile sunduğu çözümlerle Satış Sonrası Hizmetler Derneği tarafından verilen Pandemi Ödülü'ne layık görüldü.

171

İletişim ve Pazarlama Ödülleri Kristal Elma Ödülleri

Vestel, reklam ve pazarlama sektörünün en prestijli ödüllerinden Kristal Elma Festivali’nde 6 Kristal, 2 Gümüş ve 2 Bronz olmak üzere toplam 10 ödül aldı.

Felis Ödülleri

Vestel, reklam ve pazarlama sektörünün önde gelen ödüllerinden Felis’te 6 Felis ve 1 Başarı olmak üzere toplam yedi ödül aldı.

Hammers Awards

Vestel, Hammers Ödülleri’nde 5 Altın, 4 Gümüş ve 1 Bronz olmak üzere toplam 10 ödül aldı.

Bu ödüllerden biri de Vestel Kurumsal İletişim ekibinin aldığı En İyi PR Takımı kategorisindeki Altın Ödül’dür.

İstanbul Marketing Awards

Vestel, İstanbul Marketing Awards 2021’de Biz Voleybol Ülkesiyiz iletişimi ile Spor İletişimi kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Diğer Ödüller

Altın Hijyen Sertifikası

Almanya’da bulunan dünyaca ünlü InFluenc_H Enstitüsü’nde yapılan testlere göre Vestel Gün Işığı Çamaşır Makinemiz, en üst seviye olan Level-3 Altın Hijyen Sertifikası almaya hak kazandı.

Kendin Yap’a Ödül

Vestel Beyaz Eşya’nın “Vestel’le Kendin Yap Atölyeleri” projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) tarafından hibe desteği alarak, Ülke Genelinde En Başarılı İkinci Proje seçildi.

172

Belgede Kısaca Vestel. Türkiye de Vestel (sayfa 168-172)

Benzer Belgeler