• Sonuç bulunamadı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünden:

VAKFIN ADI: Hacı Bahaddin Kamer Vakfı.

VAKFEDENLER: Cafer AY, Ġsa YEĞĠN, Osman DĠNÇ.

VAKFIN ĠKAMETGÂHI: ĠSTANBUL.

VAKFIN TESCĠL KARARINI VEREN MAHKEMENĠN ADI, KARAR TARĠHĠ VE NO’SU: Ġstanbul Anadolu 22. Asliye Hukuk Mahkemesinin 08/06/2017 tarihli ve E: 2016/421, K: 2017/177 sayılı kararı.

VAKFIN AMACI: Eğitim, kültür ve Ġslami ilmi araĢtırma faaliyetlerinde bulunmak, Kur’an-ı Kerim’i öğrenen, hafızlık yapan öğrencilere ve hocalarına maddi ve manevi yardım etmek, Kur’an kursu binalarının inĢaatına ve ihtiyaçlarına destekte bulunmak ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleĢtirmektir.

VAKFIN MAL VARLIĞI: Ġstanbul Ġli, Ümraniye Ġlçesi, Ġstiklal Mahallesi, 400 ada, 20 parsel, 210 m2 yüzölçümlü gayrimenkul.

YÖNETĠM KURULU: Cafer AY, Ġsa YEĞĠN, Osman DĠNÇ.

VAKFIN SONA ERMESĠ HALĠNDE MAL VE HAKLARIN DEVRĠ: Borçların tasfiyesinden arta kalan mal ve hakları Mütevelli Heyetinin belirleyeceği benzer amaçlı vakıf ve derneğe devredilir.

Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilan olunur. 8768/1-1

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 83 Dışişleri Bakanlığından:

ADAY MESLEK MEMURLUĞU GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU, 10 EKĠM 2017 I. GENEL BĠLGĠLER

(1) Meslek Memurları, 6004 sayılı DıĢiĢleri Bakanlığı’nın KuruluĢ ve Görevleri Hakkında Kanun çerçevesinde, Türk dıĢ politikasının oluĢturulması ve icrasında görev, yetki ve sorumluluk üstlenen ve yurtdıĢında temsil görevi icra eden diplomatik kariyer memurlarıdır. Meslek Memurluğu hakkında ayrıntılı bilgiye Bakanlığımızın www.mfa.gov.tr adresli internet sayfasından eriĢmek mümkündür.

(2) Açılacak giriĢ sınavındaki nihai baĢarı sıralamasına göre, Aday Meslek Memuru unvanıyla atama yapılabilecek azami kadro sayısı 30’dur. GiriĢ sınavını kazananların atamaları, varsa müktesep maaĢ dereceleri de göz önünde bulundurularak, genel idare hizmetleri sınıfından 7 ilâ 9. derece kadrolara yapılabilecektir.

(3) GiriĢ sınavı yazılı ve sözlü aĢamalarından oluĢmaktadır. Sınavın yazılı aĢaması 18-19 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara’da yapılacaktır.

(4) GiriĢ sınavına iliĢkin olarak bu ilanda yer verilmemiĢ düzenlemeler, 6004 sayılı Kanun ve DıĢiĢleri Bakanlığı Sınav Yönetmeliği’nde yer almaktadır.

(5) Sınava katılmaya hak kazandığı halde katılmayanlar, aynı unvan kadroları için yapılacak müteakip sınava kabul edilmezler.

II. SINAVA BAġVURU ġARTLARI (1) Sınava baĢvurabilmek için;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde sayılan genel Ģartları taĢımak (Sınava baĢvurabilmek için Türk VatandaĢı olmak gerekmektedir),

b) 01.01.2017 tarihi itibarıyla 35 yaĢını doldurmamıĢ olmak (01.01.1982 ve daha sonra doğmuĢ olanlar),

c) Yurtiçindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanmıĢ olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin;

- Lisans düzeyinde en az dört yıllık eğitim verilen fakültelerin uluslararası iliĢkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, iĢletme, maliye, finans, tarih, sosyoloji, halkla iliĢkiler ve tanıtım, psikoloji bölümleri ile bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az

%80’ine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmak veya

- Sosyal bilimler alanında (YÖK’ün belirlediği kapsam dikkate alınacaktır) veya mühendislik fakültelerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmıĢ olup, uluslararası iliĢkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında lisansüstü eğitim yapmıĢ bulunmak,

- 2015, 2016 veya 2017 yılları içinde yapılan Yabancı Dil Sınavı’ndan (YDS/e-YDS), sınava girilen birinci yabancı dilde (Ġngilizce, Fransızca veya Almanca) en az 85 puan almıĢ olmak gerekmektedir. EĢdeğerliği YÖK tarafından saptanmıĢ uluslararası dil sınavlarından 2015, 2016 veya 2017 yıllarında alınan puanların bahsekonu uluslararası dil sınavına iliĢkin sonuç belgesinin alındığı sınav dönemi itibarıyla ÖSYM tarafından belirlenen YDS’deki karĢılıkları da değerlendirmeye alınacaktır.

d) Belirtilen taban puanı aĢmıĢ olmak, sınava katılma hakkını garanti etmemektedir.

Sayfa : 84 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 (2) GiriĢ sınavına baĢvuranlar YDS puanlarına göre tek bir liste halinde sıralanacak ve ilk 450 aday giriĢ sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi Bakanlığın www.mfa.gov.tr adresli internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Sınava katılabilecek adaylara ayrıca e-posta ile bildirim yapılacaktır.

(3) Sınava katılabilecek adaylara iliĢkin duyuruda sınav programına ve sınavın yapılacağı adreslere de yer verilecektir.

III. GĠRĠġ SINAVI BAġVURULARININ YAPILMASI

(1) GiriĢ sınavı baĢvuruları 12 Ekim 2017 PerĢembe günü baĢlayacak ve 31 Ekim 2017 Salı günü saat 18:00’de sona erecektir. BaĢvurular, Bakanlığın https://sinav.mfa.gov.tr/ adresli internet sitesi üzerinden elektronik ortamda ve adaylarca temin edilecek olan e-devlet Ģifresi ile yapılacaktır. BaĢvuru için gerekli olan bilgiler ve elektronik ortamda iletilecek belge örnekleri Ģunlardır:

a) T.C. kimlik numarası,

b) YDS/e-YDS veya puan eĢdeğerliği ÖSYM tarafından saptanmıĢ uluslararası dil sınavlarından alınan sonuç belgesi,

c) Diploma veya mezuniyet belgesi (Yabancı üniversitelerden alınmıĢ olması halinde, YÖK onaylı denklik belgesinin de iletilmesi gerekmektedir),

d) Mevcut görünümü yansıtan vesikalık fotoğraf (erkekler için sakalsız ve kravatlı), e) Varsa lisansüstü eğitim diploması (Yabancı üniversitelerden alınmıĢ olması halinde, YÖK onaylı denklik belgesinin de iletilmesi gerekmektedir),

f) Uluslararası iliĢkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, iĢletme, maliye, finans, tarih, sosyoloji, halkla iliĢkiler ve tanıtım veya psikoloji bölümü mezunu olmamakla birlikte, bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az %80’ine sahip olan diğer bölümlerden mezun olan aday adayları, eğitim programının uygunluğunun tespiti amacıyla, transkriptlerini de baĢvuruları çerçevesinde Bakanlığa elektronik ortamda ileteceklerdir.

(2) Yazılı sınavda ilave puan almaya hak kazanılabilmesi için,

- Sınava Ġngilizce’den girecek adaylardan, ikinci veya üçüncü bir dilden 2015, 2016 veya 2017 yıllarında alınmıĢ 80’in üzerinde YDS/e-YDS puanı veya uluslararası dil sınavlarından alınmıĢ ÖSYM tarafından saptanmıĢ eĢdeğer puanı olanların,

- Sınava Fransızca veya Almanca’dan girecek adaylardan, Bakanlıkça yapılacak Ġngilizce sınavına ilaveten, üçüncü bir yabancı dilden 2015, 2016 veya 2017 yıllarında alınmıĢ 70’in üzerinde YDS/e-YDS puanı veya uluslararası dil sınavlarından alınmıĢ ÖSYM tarafından saptanmıĢ eĢdeğer puanı olanların

anılan sınavlara iliĢkin sonuç belgelerini de diğer baĢvuru evrakıyla birlikte iletmeleri gerekmektedir.

IV. SINAVIN AġAMALARI (1) Yazılı Sınav:

a) Yazılı sınav aĢağıdaki bölümlerden oluĢacaktır.

- Türkçe Kompozisyon - Yabancı Dilde Kompozisyon - Yabancı Dilden Türkçe’ye Çeviri - Türkçe’den Yabancı Dile Çeviri

Yazılı sınavda geçer not, her bir bölüm için 100 üzerinden 70’tir.

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 85 b) Yazılı sınavın Türkçe kompozisyon dıĢındaki bölümleri, adayın tercihine göre Ġngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinde yapılacaktır.

c) Bakanlığın çalıĢmalarında ana yabancı dil Ġngilizce olup, sadece Fransızca veya sadece Almanca bilen adayların meslek memuru olabilmeleri mümkün değildir. Bu itibarla, Almanca veya Fransızca’dan sınava girecek adaylar, Ġngilizce’den de sınava tabi tutulacaklardır. Bu adayların Ġngilizce sınavlarda (kompozisyon ve Türkçe’den Ġngilizce’ye çeviri) herbir bölümden en az 60 puan almaları zorunludur.

d) Yazılı sınavın her bir bölümünden geçer not alacak adaylar, aĢağıdaki esaslara göre yazılı sınavda ilave puan elde edebileceklerdir:

- Yazılı sınava Ġngilizce’den girecek adayın, ikinci bir yabancı dilden 2015, 2016 veya 2017 yılında almıĢ olduğu YDS/e-YDS puanının veya ÖSYM tarafından eĢdeğerliği saptanmıĢ herhangi bir diğer uluslararası dil sınavı puanın YDS karĢılığının 80’in üzerinde kalan kısmı, yazılı sınavda aritmetik ortalaması alınacak puan toplamına eklenecektir.

Üçüncü bir yabancı dili daha bilen adayın, bu dilde 2015, 2016 veya 2017 yılında YDS/e-YDS’den veya ÖSYM tarafından eĢdeğerliği saptanmıĢ herhangi bir uluslararası dil sınavı puanın YDS karĢılığının 80’in üzerinde kalan kısmının yarısı da yazılı sınavda aritmetik ortalaması alınacak puan toplamına eklenecektir.

- Yazılı sınava Almanca veya Fransızca’dan girecek adayların, Bakanlıkça düzenlenecek Ġngilizce yazılı sınavından aldıkları puanın 70’in üzerinde kalan kısmı, yazılı sınavda aritmetik ortalaması alınacak puan toplamına eklenecektir. Yazılı sınavda üçüncü bir yabancı dilden daha ilave puan alınabilmesi için YDS/e-YDS’den alınmıĢ puanın veya ÖSYM tarafından eĢdeğerliği saptanmıĢ herhangi bir diğer uluslararası dil sınavı puanının YDS karĢılığının 70’in üzerinde olması gerekir.

e) Yazılı sınav aĢamasının sonuçları Bakanlık internet sitesinde ilan edilecektir. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara ayrıca e-posta ile bildirim yapılacaktır.

(2) Sözlü Sınav:

a) Yazılı sınavda baĢarılı olan adaylar sözlü sınavda alan bilgisi, muhakeme, kavrayıĢ, temsil görevine iliĢkin nitelikleri ve yeterliliği, genel kültür düzeyi, Türkçe ve yabancı dilde ifade yeteneği ile genel davranıĢ ve tepkilerinin meslek gereklerine uygunluğu açısından öncelikle değerlendirilecektir. Sınavda, güncel uluslararası konular hakkında da adaylara sorular yöneltilecektir. Ankara’da yapılacak sözlü sınavın tarihi, yazılı sınav sonucuyla birlikte ilan edilecektir.

b) Sözlü sınavda geçer not 100 üzerinden 70’tir.

c) Sınav sonucunda baĢarılı olarak atanmaya hak kazananların nihai listesi Bakanlık internet sitesinde ilan edilecektir.

d) Ġlave bilgi talepleri için aĢağıdaki adres, e-posta ve telefon numaraları üzerinden Bakanlıkla temasa geçilmesi mümkündür:

T.C. DıĢiĢleri Bakanlığı/Ġnsan Kaynakları Dairesi BaĢkanlığı (C Blok 4. Kat) Balgat/ANKARA

E-posta : sinav@mfa.gov.tr

Tel : (0 312) 2921000 8767/1-1

Sayfa : 86 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/285808

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı 5’ĠNCĠ ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe MERZĠFON/AMASYA

Adresi

5’ĠNCĠ ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI GAZĠ MAHBUP MAHALLESĠ REMZĠ

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı AYġENAZ BAYHAN -

Adresi

SANAYĠ SĠTESĠ 11 SOKAK NO: 50

MERKEZ/ELAZIĞ -

T.C. Kimlik No. 11906125544 Vergi Kimlik/

Ticaret/Esnaf Sicil No. 23/32547 -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 87 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/313469

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı ERZURUM TEDARĠK BÖLGE

BAġKANLIĞI Ġl/Ġlçe ERZURUM/YAKUTĠYE

Adresi

LALAPAġA MAH.

HASTANELER CAD. NO: 6

Tel-Faks 4422335178-4422331389

Posta Kodu 25100 E-Mail -

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı CNG CENGĠZ TEDARĠK DIġ

TĠCARET LĠMĠTED ġĠRKETĠ FĠDAN CENGĠZ

Adresi

Mükellefiyet No. 2110637084 -

Kayıtlı Olduğu

Sayfa : 88 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/34738

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı ERZURUM TEDARĠK BÖLGE

BAġKANLIĞI Ġl/Ġlçe ERZURUM/YAKUTĠYE

Adresi

LALAPAġA MAH.

HASTANELER CAD. NO: 6

Tel-Faks 4422335178-4422331389

Posta Kodu 25100 E-Mail -

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı

Mükellefiyet No. 6620264213 -

Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası

VAN TĠCARET VE SANAYĠ ODASI

-

Ticaret/Esnaf Sicil No. 6219/VAN -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 89 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/46140

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı ERZURUM TEDARĠK BÖLGE

BAġKANLIĞI Ġl/Ġlçe ERZURUM/YAKUTĠYE

Adresi

LALAPAġA MAH.

HASTANELER CAD. NO: 6

Tel-Faks 4422335178-4422331389

Posta Kodu 25100 E-Mail -

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı RAMAZAN BAHADIR

T.C. Kimlik No. 36760464196 Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. 1310092292 -

Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası

VAN TĠCARET VE SANAYĠ ODASI

-

Ticaret/Esnaf Sicil No. 10921/VAN -

6. Yasaklama

Sayfa : 90 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/184243

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin

Adı 2’NCĠ ANA BAKIM FABRĠKA

MÜDÜRLÜĞÜ Ġl/Ġlçe KAYSERĠ/KOCASĠNAN

Adresi

SANAYĠ MAH. OSMAN KAVUNCU BULVARI NO.: 190/1

Tel-Faks 352 3302918 - 352 3209383

Posta Kodu 38060 E-Mail -

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüze KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı

SELAHATTĠN PĠNAR SOK. NO.: 9/2 FENERBAHÇE/ĠSTANBUL T.C. Kimlik No. -

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. 7190237309 Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası ĠSTANBUL TĠCARET ODASI Ticaret/Esnaf Sicil No. 703228

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 91 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/78365

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı ĠSTANBUL ĠKMAL DESTEK

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe BEYKOZ/ĠSTANBUL

Adresi

Posta Kodu 34825 E-Mail aykan.d1355@dzkk.tsk.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı MEDET YILMAZ BAKIR -

Mükellefiyet No. 17360535448 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası ĠSTANBUL TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. 53581-5 -

6. Yasaklama

Sayfa : 92 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/78365

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı ĠSTANBUL ĠKMAL DESTEK

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe BEYKOZ/ĠSTANBUL

Adresi

Posta Kodu 34825 E-Mail aykan.d1355@dzkk.tsk.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı MEDET YILMAZ BAKIR -

Mükellefiyet No. 17360535448 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası ĠSTANBUL TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. 53581-5 -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 93 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/36239

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı HAVA LOJĠSTĠK KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe ETĠMESGUT/ANKARA

Adresi

Posta Kodu 06790 E-Mail hvlojkontrat@hvkk.tsk.tr 4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı TRIPLESTAR AVIAITION

TRADING LĠMĠTED ERALP ÖZBĠLDĠRĠCĠ

Adresi

T.C. Kimlik No. 35650723146

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. Uġ00120 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası KIBRIS TÜRK TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. 18697 -

6. Yasaklama

Sayfa : 94 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/24540

2. Yasaklama Kararı Veren Bakanlık/Kurum

MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı HAVA LOJĠSTĠK KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe ETĠMESGUT/ANKARA

Adresi

Posta Kodu 06790 E-Mail hvlojkontrat@hvkk.tsk.tr 4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı SEPA INNOVATĠON INC.

Adresi

764 SAN ALES AVE.

SUNNYVALE CA 94085 USA T.C. Kimlik No.

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. C3779722 -

Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası

SUNNYVALE TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 95 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/379597

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı DENĠZ ĠKMAL MERKEZĠ

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe GÖLCÜK/KOCAELĠ

Adresi

Posta Kodu 41650 E-Mail denikmerted@dzkk.tsk.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı

T.C. Kimlik No. 46936798888

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. 892 028 2510 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası ĠSTANBUL TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. 618356 -

6. Yasaklama

Sayfa : 96 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2017/146727

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı HAVA ER EĞĠTĠM TUGAY

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe MERKEZ/KÜTAHYA

Adresi

Posta Kodu 43100 E-Mail ihalekombskkutahya@gmail.com

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı

T.C. Kimlik No. 18422340284

Vergi Kimlik/

Ticaret/Esnaf Sicil No. 11507 -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 97 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2015/147396

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı DENĠZ KUVVETLERĠ

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe BAKANLIKLAR/ANKARA

Adresi

Posta Kodu 06100 E-Mail distedakral@dzkk.tsk.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı STERLĠNG DEFENCE LĠMĠTED SAM ALASSAD

Adresi

UNIT B7 MILLBROOK CLOSE CHANDLERS FORD

HAMPSHIRE SO53 4 BZ UNITED KINGDOM

UNIT B7 MILLBROOK CLOSE CHANDLERS FORD

HAMPSHIRE SO53 4 BZ UNITED KINGDOM

T.C. Kimlik No. -

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. 700 18 18793 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası SAUTHAMPTON HAMPSHIRE -

Ticaret/Esnaf Sicil No. -

6. Yasaklama

Sayfa : 98 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Savunma Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/437135

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ SAVUNMA BAKANLIĞI

3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin -

Adı DENĠZ ĠKMAL MERKEZĠ

KOMUTANLIĞI Ġl/Ġlçe GÖLCÜK/KOCAELĠ

Adresi

Posta Kodu 41650 E-Mail denikmerted@dzkk.tsk.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı

T.C. Kimlik No. 40630826694

Vergi Kimlik/

Mükellefiyet No. 014 040 8713 -

Kayıtlı Olduğu

Ticaret/Esnaf Odası ĠSTANBUL TĠCARET ODASI -

Ticaret/Esnaf Sicil No. 1178-5 -

6. Yasaklama

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 99 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası

(ĠKN) 2015/6527

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık / Kurum T.C. BaĢbakanlık Toplu Konut Ġdaresi BaĢkanlığı 3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin

Adı Toplu Konut Ġdaresi BaĢkanlığı Ġl/Ġlçe Küçükçekmece/Ġstanbul Adresi Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5

Küçükçekmece/Ġstanbul

Tel-

Faks 0-212-4954040 Posta

Kodu 34307 E-Mail

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek Veya Tüzel

KiĢi 5. Ortak ve / veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı Unal ĠnĢaat Sanayi ve Ticaret

Limited ġirketi Alim ATAOĞULLARI

Adresi AĢağı Öveçler Mahallesi 1322.

Cadde 29/6 Çankaya/ANKARA

T.C. Kimlik No. --- 43243751964 Vergi Kimlik

/Mükellefiyet No. BaĢkent V.D. 6620779313 Kayıtlı olduğu

Ticaret/Esnaf Odası Ankara Ticaret Odası Ticaret/Esnaf Sicil

No. 259458

Adı/Unvanı

Uma Hafriyat Nakliyat ĠnĢaat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited ġirketi

Metin ATAOĞULLARI

Adresi AĢağı Öveçler Mahallesi 1322.

Cadde 29/6 Çankaya/ANKARA

T.C. Kimlik No. --- 43246751800 Vergi Kimlik

/Mükellefiyet No. BaĢkent V.D. 8910222861 Kayıtlı olduğu

Ticaret/Esnaf Odası Ankara Ticaret Odası Ticaret/Esnaf Sicil

Sayfa : 100 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Milli Eğitim Bakanlığından:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN)

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI 3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin

Adı ġEHĠTKAMĠL ĠLÇE MĠLLĠ

EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ Ġl/Ġlçe GAZĠANTEP/ġEHĠTKAMĠL

Adresi

YAPRAK MAH. SĠNLER SK.

NO: 18/A 27400

ġEHĠTKAMĠL/GAZĠANTEP

Tel-Faks (0 342) 3232429 (0 342) 3261193

Posta Kodu 27400 E-Mail sehitkamil27@meb.gov.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel

KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların

Adı/Unvanı FAHĠDE ÖZKAN

Adresi

ÇAMLICA MAH. DR.HAMĠT URAS CAD. NO: 17/2 ġAHĠNBEY / GAZĠANTEP T.C. Kimlik No. 22345896728

Vergi Kimlik/ Bakanlık Ġhalelerinden (X) Bakanlık Ġhalelerinden ( ) Kurum Ġhalelerinden ( ) Kurum Ġhalelerinden ( ) Yasaklama Kararı AĢağıdaki Açıklamalar Dikkate Alınarak Doldurulacaktır.

1 - ĠKN: Ġstisna kapsamındakiler dahil 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara göre yapılan yasaklamalarda doldurulacaktır.

2 - T.C. Kimlik No: Yasaklananın gerçek kiĢi olması durumunda doldurulacaktır.

3 - Kayıtlı olduğu Ticaret/Esnaf Odası ve Ticaret Esnaf Sicil No: Herhangi bir ticaret veya esnaf odasına kayıtlı olmaması halinde kayıtlı olmadığı belirtilecektir.

4 - Diğer Mevzuat: Ġstisna kapsamındakiler dahil 4734, 4735 ve 2886 sayılı Kanunların dıĢındaki mevzuata göre verilen yasaklamalarda doldurulacaktır.

5 - Ortak ve/veya Ortaklıkların: 4734 sayılı Kanunun 58/2 nci maddesi ile 4735 sayılı Kanunun 26/2 nci maddesinde sayılan ortak ve/veya ortakların bulunması halinde bu bölüm doldurulacaktır. Bu bölümde yer alan kiĢinin birden fazla olması durumunda ek yapılabilir.

8817/1-1

10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 RESMÎ GAZETE Sayfa : 101 Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2016/10325

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim ġirketi 3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin

Adı Türkiye Elektrik Dağıtım A.ġ. Ġl/Ġlçe Çankaya / ANKARA

Adresi Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı

Caddesi No:2 Balgat Tel-Faks Tel: 0 312 212 69 00 Faks: 0 312 213 88 73 Posta

Kodu 06520 E-Mail bilgi@tedas.gov.tr

4. Ġhalelere Katılmaktan Yasaklanan Gerçek veya Tüzel KiĢi 5. Ortak ve/veya Ortaklıkların Adı/Unvanı Ġbrahim Gül (Gerçek KiĢi)

Adresi Sanayi ÇarĢısı 778 Sokak No: 32 ERZĠNCAN

T.C. Kimlik No. 23614765486 Vergi Kimlik/

Ticaret/Esnaf Sicil No. 372254

6. Yasaklama Yasaklama Kararı AĢağıdaki Açıklamalar Dikkate Alınarak Doldurulacaktır.

1 - ĠKN: Ġstisna kapsamındakiler dahil 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara göre yapılan yasaklamalarda doldurulacaktır.

2 - T.C. Kimlik No: Yasaklananın gerçek kiĢi olması durumunda doldurulacaktır.

3 - Kayıtlı Olduğu Ticaret/Esnaf Odası ve Ticaret Esnaf Sicil No: Herhangi bir Ticaret veya Esnaf Odasına kayıtlı olmaması halinde kayıtlı olmadığı belirtilecektir.

4 - Diğer Mevzuat: Ġstisna kapsamındakiler dahil 4734, 4735 ve 2886 sayılı Kanunların dıĢındaki mevzuata göre verilen yasaklamalarda doldurulacaktır.

5 - Ortak ve/veya Ortaklıkların: 4734 sayılı Kanunun 58/2'nci maddesi ile 4735 sayılı Kanunun 26/2'nci maddesinde sayılan ortak ve/veya ortakların bulunması halinde bu bölüm doldurulacaktır. Bu bölümde yer alan kiĢinin birden fazla olması durumunda ek yapılabilir.

8819/1-1

Sayfa : 102 RESMÎ GAZETE 10 Ekim 2017 – Sayı : 30206 Spor Genel Müdürlüğünden:

ĠHALELERE KATILMAKTAN YASAKLAMA KARARI 1. Ġhale Kayıt Numarası (ĠKN) 2015/55986

2. Yasaklama Kararı Veren

Bakanlık/Kurum Gençlik ve Spor Bakanlığı 3. Ġhaleyi Yapan Ġdarenin

Adı Spor Genel Müdürlüğü Ġl/Ġlçe ANKARA /ALTINDAĞ

Adresi Örnek Mahallesi Oruç Reis Cad.

No:13 Altındağ /ANKARA Tel-Faks 0 312 596 60 00 – 596 70 48

Posta Kodu 06080 E-Mail sgm.gsb.gov.tr

Posta Kodu 06080 E-Mail sgm.gsb.gov.tr

Benzer Belgeler