Inbjudan till fördjupningsworkshop ”Ordnat införande av digitala tjänster och produkter” – behov av tydliga spelregler när digitala tjänster och produkter ska spridas till en större marknad?

Download (0)

Loading.... (view fulltext now)

Tam metin

(1)

Inbjudan till fördjupningsworkshop

”Ordnat införande av digitala tjänster och produkter”

– behov av tydliga spelregler när digitala tjänster och produkter ska spridas till en större marknad?

Moderator/workshop-ledare: Lisa Lundgren, Utvecklingsstrateg, Region Norrbotten Datum och tid: onsdag 25 april kl. 13:00- 15:00

Lokal: R5 + R6

Max antal deltagare: 30 personer

Anmälan: via länk https://www.simplesignup.se/private_event/129017/f30c31aeda Eventuella frågor: lisa.lundgren@norrbotten.se

Hur skapar vi trygghet och motivation hos individen/patienten att använda digitala tjänster och produkter för att kunna ta ökat ansvar för sin egen hälsa och sjukdom?

Kan vi med gemensamma spelregler för validering och implementering öka användningen av innovativa tjänster och produkter? Självklart med syfte att bidra till ökad kvalitet och effektivitet i vård och omsorg.

Fördjupningsworkshopen syfte är att fortsätta diskussionen och reflektionen utifrån sessionen Ordnat införande av digitala tjänster och produkter.

Hazel Jones, Programme Director, NHS Digital kommer svara på era frågor utifrån förmiddagens seminarium. Därefter kommer ni kunna diskutera om vi i Sverige borde införa en liknande process som i England.

Det är viktigt att ni deltar då resultaten från workshopen kommer att tas vidare i det nationella arbetet med att föreslå ett ordnat införande för digitala tjänster och produkter.

Frågeställningar:

- hur vi i Sverige kan och bör arbeta för att öka användning av digitala tjänster och produkter.

- bör vård och omsorg rekommendera digitala produkter och tjänster till patienten och individen för att främja bättre hälsa?

- vad är behovet av tydliga spelregler för både köpare och säljare av digitala produkter och tjänster.

- kan en motsvarande process som nu testas i England vara något vi i Sverige borde pröva?

- hur bör vi samarbeta med andra länder?

13:00 Välkomna och inledning – Lisa Lundgren

13:10 Q&A (ställ frågor till Hazel Jones) - Hazel Jones

14:00 Gruppdiskussioner utifrån frågeställningar

Şekil

Updating...

Referanslar

Benzer konular :