• Sonuç bulunamadı

Sponsorluk Aktiviteleri

Belgede 23-26 Nisan 2015/ANTALYA (sayfa 21-25)

2e-İnternet Merkezi Sponsorluğu 3.000.-EURO Özel dekor ile kurulacak internet alanına toplam 6 adet kablolu bağlantılı bilgisayarlar kurulacak ve tüm katılımcılar istedikleri zaman bu alandan internete bağlanacaklardır. İnternet alanına ilave olarak sponsor firmanın görselleri ile dekore edilecek bir odaya kurulacak TV köşesinde katılımcılar gün içerisindeki gelişmelerden haberdar olmak için haber kanallarını izleyebilecek ve günlük gazetelerini çay ve kahvelerini içerken okuyabileceklerdir. İnternet merkezine ait tüm giderler sponsor firma tarafından karşılanacaktır.

2f-Sunu Kontrol Merkezi Sponsorluğu 2.500.-EURO

Kongre merkezi içinde konuşmacıların sunumlarını kontrol etmek ve yüklemek amacı ile kullanacakları salon içinde çay & kahve ikramı yapılacak olup, sunum kontrol merkezindeki tum bilgisayarların ekran koruyucuları ve açılış sayfaları sponsor firmanın logosunu taşıyacaktır.

2g-Sunu DVD Sponsorluğu 7.500.-EURO

Sunu DVD’leri kongre esnasında belirlenen salonlarda izin alınan konuşmacıların görüntüleri ve sunumları kayıt edilerek kongre sonrasında hazırlanmaktadır. Kongre esnasında çantaların içerisine üzerinde sponsor firmanın firma ve ürün logosunun bulunduğu “SUNU DVD ALIM FORMU” konulmaktadır. Bu formlar DVD isteyen hekimler tarafından doldurulup sponsor firma Stantına teslim edilmektedir. Kongre bitiminde hazırlanan DVD’nin dış kapağında ve DVD içerisinde ana sayfada sponsor firmanın firma ve ürün logosu kullanılmaktadır.

22

Sponsorluk Aktiviteleri

3- BASILI MALZEME SPONSORLUKLARI

3a- 1. Duyuru Sponsorluğu 3.000.-EURO 1. Duyuru basım maliyeti organizasyon sekreteryasına ait olup, sponsor firma arka kapak ve arka kapak içine tam sayfa ilan verecektir.

3b- Duyuru ya da Final Program İç Sayfa Sponsorluğu 1.500.-EURO Sponsor firmanın tercihi doğrultusunda “program kitabı” ya da “ duyuruların” iç sayfasında organizasyon komitesinin uygun gördüğü sayfalarda sponsor firmanın hazırlayıp göndereceği ilan tam sayfa olarak basılacaktır.

3c- Duyuru ya da Final Program Arka Kapak Sponsorluğu 3.000.-EURO Sponsor firmanın tercihi doğrultusunda “program kitabı” ya da “duyuruların” arka kapağında organizasyon komitesinin uygun gördüğü sayfalarda sponsor firmanın hazırlayıp göndereceği ilan tam sayfa olarak basılacaktır.

3d- Duyuru ya da Final Program Ayraç Sponsorluğu 1.500.-EURO Katılımcıların program kitabını kolaylıkla kullanabilmesi amacı ile tasarlanan ayrac; sponsor firmanın göndereceği görseller doğrultusunda hazırlanacaktır. Ayrac maliyetleri sponsor firmaya aittir.

3e- Cep Programı ve Kordonet Sponsorluğu 5.000.-EURO Katılımcıların bilimsel programı kolaylıkla takip edebilmeleri için basılan cep programının arka kapağına tam sayfa sponsor firma ilanı yada teşekkür yazısı konulacaktır. Ayrıca katılımcılarının tamamının kongre süresince taşımak durumunda oldukları, üzerinde isim yazılı olan yaka kartları iplerinin üzerinde sponsor firma logosu ve kongrenin tam adı birlikte yer alacaktır. Kordonet ve cep programı maliyetleri sponsor firmaya aittir.

3f- Kongre Post-it Sponsorluğu 1.500.-EURO Post-it kalemler kongre çantasına konulmak üzere hazırlanacak ve kongre görseli ile birlikte sponsor firma görselini taşıyacaktır. Post-it kalem maliyetleri sponsor firmaya aittir.

3g- Kongre Oda Kartı Sponsorluğu 3.000.-EURO Kongre otellerine giriş esnasında verilen oda kartlarının arka yüzünde kongre adı ile birlikte sponsor firmanın görseli yer alacaktır. Oda kartlarının tüm görsel ve basım maliyetleri sponsor firmaya aittir.

3h- Kongre Çantası İçerisine Tanıtım Broşürü Sponsorluğu 500.-EURO 11. Ulusal Endoüroloji Kongresi çantasının içerisine arzu eden firmalar Düzenleme Kurulu’ndan alınacak onay sonrasında ürün tanıtıcı broşür koyabilirler. Broşür maliyetleri sponsor firmaya aittir.

3i- Kongre Gazetesi Sponsorluğu 3.000.-EURO

Kongre suresince organizasyon komitesi tarafından hazırlanacak olan kongre gazetesinde sponsor firmanın görselleri kullanılacaktır. Kongre gazetesi maliyetleri sponsor firmaya aittir.

Sponsorluk Aktiviteleri

4- KONGRE ÇANTA SPONSORLUĞU

5.000.-EURO Firmanın logosu ve ürün logosu çanta iç kapağının içerisinde kongre logosu ile basılacaktır. Çanta içerisine konulacak kalem ve bloknot firma tarafından temin edilecek olup, kalem ve bloknot üzerinde de firma veya ürün logosu yer alabilir. Çanta fiyatı model, kumaş detayına göre farklılık gösterdiğinden, Düzenleme Kurulu tarafından seçilecek modele göre fiyat belirlenecektir. Çanta maliyeti sponsor firma tarafından karşılanacaktır.

5- KONUK EVİ SPONSORLUĞU 5.000.-EURO

Konuk evinizde yapmayı düşündüğünüz aktiviteler ve vermeyi düşündüğünüz yiyecek içecek ikramları için Bros Kongre ile irtibata geçmenizi rica ederiz. Talepleriniz doğrultusunda tarafınıza daha detaylı bir bütçe gönderilecektir.

6- UYDU SEMPOZYUM SPONSORLUĞU 12.500.-EURO

Uydu sempozyumu sırasında yapmayı düşündüğünüz aktiviteler ve vermeyi düşündüğünüz yiyecek içecek ikramları için Bros Kongre ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

7- GÖRSEL SPONSORLUKLAR

7a-Buradasınız Panosu Sponsorluğu 1.000.-EURO Kongre katılımcılarının kongre alanlarını tanımaları ve alanın neresinde olduklarını görmeleri amacı ile “Buradasınız”

yönlendirmeleri hazırlanmaktadır. Katılımcılar için rehber niteliğinde olacak bu yönlendirmelerin alt kısımlarında firma logosu kullanılacaktır. Görsel maliyetler sponsor firmaya aittir.

7b- Su Sebili Sponsorluğu 1.000.-EURO

Kongre merkezinin belirli yerlerine 5 adet su sebili konulacak olup, su sebilleri sponsor firma görselleri ile giydirilecektir. Görsel maliyeti sponsor firma tarafından karşılanacaktır.

7c-Yer Yönlendirme Sponsorluğu 1.000.-EURO Kongre merkezi içinde çeşitli yerlere kongre kullanım alanlarını gösteren 50 x 70 cm. ebatlarında digital baskılı ve sponsor firma logosunun zemin olarak kullanılacağı yönlendirmeler kullanılacaktır. Görsel maliyetler sponsor firmaya aittir.

7d- Havalimanı Karşılama Deski Sponsorluğu 2.000.-EURO Havalimanına kurulacak olan karşılama deskinin ön yüzüne sponsor firmaya katkılarından dolayı firma teşekkür yazısı ve firma logosu kullanılacak olup; tüm transfer araçları da firma logosunu içeren kongre görselleri ile giydirilecektir. Görsel maliyetler sponsor firmaya aittir.

7e- Tuvalet Alanı Görseli Sponsorluğu 5.000.-EURO

24

Sponsorluk Aktiviteleri

8- YİYECEK & İÇECEK SPONSORLUKLARI

8a- Çay & Kahve Sponsorluğu 3.000.-EURO Kongre süresince sürekli çay & kahve servisi yapılacaktır. Günlük olarak çay & kahve servisleri esnasında sponsor firmanın görselleri kullanılacaktır. Çay kahve bardağı maliyetleri sponsor firmaya aittir.

8b- Öğle Yemeği Sponsorluğu 5.000.-EURO

4 günlük öğle yemeği sponsorluğu olup; yemek esnasında salonun sponsor firma görselleri ile süslenmesini kapsamaktadır. Görsel maliyetler sponsor firmaya aittir.

8c- Akşam Yemeği / Özel Etkinlik Sponsorluğu 10.000.-EURO 3 günlük akşam yemeği sponsorluğu olup; yemek esnasında salonun sponsor firma görselleri ile süslenmesini kapsamaktadır. Sanatçı ve animasyon giderleri sponsor firmaya aittir.

9- SOSYAL ETKİNLİKLER

9a-Gala Etkinliği Sponsorluğu 10.000.-EURO Gala etkinliği ikram menusu ve etkinlik alanında sponsor firmaya ait görsellerin kullanılması ve menü kartlarında firma teşekkür yazısını kapsamaktadır. Gala etkinliği sanatçı giderleri sponsor firmaya aittir.

10- ULAŞIM SPONSORLUKLARI

10a- Transfer Servis Aracı İlan Sponsorluğu 2.000.-EURO

Sponsor firma havalimanı ve oteller arasında kullanılan servis araçlarının koltuk başlarına logosunu ve koltuklarına da 1 A4 ebatında ilanını koyacaktır. Görsel maliyetler sponsor firmaya aittir.

Belgede 23-26 Nisan 2015/ANTALYA (sayfa 21-25)

Benzer Belgeler