• Sonuç bulunamadı

Favori Grup menüsünden kendi favori TV/Radyo kanallarınızı gruplandırabilir gruplarınıza isim verebilir veya önceden tanımlı isimleri kullanabilirsiniz.TV/R tuşu ile TV kanalları ve Radyo kanalları listelerini görebilirsiniz. Favori TV/Radyo kanallarınızı gruplandırmak için bir veya

daha çok kanalı kumanda üzerindeki OK tuşuyla seçip kırmızı tuş ile ekleye-bilirsiniz. Favori TV/Radyo kanallarınızı listenizden kaldırmak için veya favori listenizin ismini düzenlemek için kumanda üzerindeki sağ yön tuşunu kullanarak Favori grubunuzun içerisine girebilir OK seçim tuşu ile işaretlediğiniz kanalları kırmızı tuş ile silebilir, yeşil tuş ile favori grubunuzun ismini değiştirebilirsiniz.

Menü Dili, Ses Dili, Altyazı Dili ayarlarını Bu menüden yapabil-irsiniz. Menü dilini, kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak seçebilirsiniz.

Ses dili; bir den fazla ses seçeneği olan kanallarda öncelikli olarak duymak istediğiniz dili seçmenizi sağlar.

Ses dilini, kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak seçebilirsiniz. Altyazı dili; bir den fazla altyazı seçeneği olan kanallarda öncelikli olarak Dil Ayarları

AV Çıkış Ayarları

Saat bilgisinin Teleteks olan bir kanal üzerinden güncellenmesi otomatik seçeneğini seçerek gerçekleştirebilirsiniz. Saat bilgisini elle girmek için Manuel seçeneğini seçerek açılan ekranda Tarih ve Saat ayarlarını yapabilirsi-niz. Yerel konum saat Türkiye için GMT +2 olarak seçilmelidir. Yaz

saati uygulamasını Açık/Kapalı seçeneklerinden birini seçerek aktif edebilirsiniz.

Zamanlayıcı ayarı menüsüne otomatik açılma özelliğini aktif etmek için listeden Uyanma seçilerek OK tuşu ile ayarlara girebilir, Mod komutu ile özelliği Bir kez veya Her gün olarak aktif edebilir saat ve tarih ayarları yapıldıktan sonra dilediğiniz Görüntü Boyutu ayarlarını kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak 16:9TV, 4:3TV ve Auto seçeneklerinden

birini seçerek

gerçekleştirebilirsiniz.

Görüntü Biçimi ayarlarını kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak Ignore,

Pillar Box, ve Pan&Scan seçeneklerinden seçerek gerçekleştirebilirsiniz.

Çözünürlük ayarları yayından gelen çözünürlük bilgisine göre kumanda üzerinden sağ / sol yön tuşları kullanılara şu şekilde ayarlanabilir; 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p.

Dijital Ses çıkışı ayarlarını kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak PCM veya RAW olarak değiştirebilirsiniz.

Saat Ayarı

Zamanlayıcı Ayarı

OSD Ayarları menüsünde Menü şeffaflığını kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak 50% - 100% aralığında değiştirebilirsiniz.

Bilgibarı kapanma süresini kumanda üzerindeki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak 1sn-15sn aralığında değiştirebilirsiniz. Kanal değiştirme özelliğini kullanarak kanal geçişlerini donma veya siyah ekran ile sağlayabilirsiniz.

İşleminiz bittikten sonra kumanda üzerindeki yeşil tuş ile değişiklikleri kaydederek işleminizi sonlandırabilirsiniz. Zamanlayıcı ayarı menüsüne otomatik kapanma özelliğini aktif etmek için listeden Standby seçilerek OK tuşu ile ayarlara girebilir, Mod komutu ile özelliği Bir kez veya Her gün olarak aktif edebilir saat ve tarih ayarları yapıldıktan sonra, kumanda üzerindeki yeşil tuş ile değişiklikleri kaydederek işleminizi sonlandırabilirsiniz.

Kurulum Kilidi öğesini kumandanızdaki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak Açık veya Kapalı konuma getirerek kurulum menüsüne girerken PIN kodu korumasını aktif veya pasif duruma getirebilirsiniz.

Kanal Yöneticisi Kilidi öğesini kumandanızdaki sağ ve sol yön

tuşlarını kullanarak Açık veya Kapalı konuma getirerek Kanal Listesine girerken PIN kodu korumasını aktif veya pasif duruma getirebilirsiniz.

Sistem Kilidi öğesini kumandanızdaki sağ ve sol yön tuşlarını kullanarak Açık veya Kapalı konuma getirerek Sistem Ayarları menüsüne girerken PIN kodu korumasını aktif veya pasif duruma getirebilirsiniz.

PIN Kodu cihazınızda fabrika çıkışı olarak “0000” olarak tanımlanmıştır. PIN OSD Ayarları

Ebeveyn Kilidi

Kumandadan OK tuşuna basınız kanal listesi açılır.

Kumandadan kırmızı tuşa basınz açılan menüde A-Z, Z-A, CAS, HD, Şifreleme sistemleri açılır isteğe göre seçiniz.

Kumandadan FAV tuşuna basınız fav listesi açılır.

Sat listesine basarsanız kanal araması yapılmış kayıtlı uydular listesi açılır.

FIND tuşuna basın seçilmiş türe göre alfebetik listesi açılır.

SAT tuşuna basarsanız kanal araması yapılmış kayıtlı uydular listesi açılır.

TV/R: TV veya Radyo kanal listesi açılır.

Not : Yukarıda belirtilen işlem tv ve radyo da aynıdır.

Kumandadan mosaic tuşuna basınız 9 adet canlı yayın akışını kısa süreli gösterir.

Teletext için teletext olan bir kanal açınız kumanda üzerinde text tuşuna basınız teletext açılır text tuşuna tekrar basılınca teletxt kapanır.

Kumanda üzerinde signal tuşuna basınız tv ekranında cihaz da o andaki kanalın sinyal durumunu gösterir exit ile çıkabilirsiniz.

Kumanda üzerinde option tuşuna basınız otomatik olarak cihazın çözünürlüğü değişir.

Kumanda VOL + veya VOL – Basınca volüm barı görünür.

Kumandadan INFO tuşuna basınız o anki kanala ait bilgiler görünür.

Kumandadan SUBT tuşuna basınız o anki kanalın alt yazı özelliği varsa alt yazı açılır.

Kumandadan SLEEP tuşuna basınız tv ekranında cihazın kapanma zamanı görünür bu zaman isteğe göre değişir.

Kumandadan yeşil tuşa basınız zoom menüsü açılır.

Kumandadan MUTE tuşuna basınız.

Kumandadan EPG tuşuna basınız o anki kanalın günlük haftalık yayın akışını görebilirsiniz.

IR Kablo 1W

Alıcınız StandBy modunda olabilir.

Alıcı gözün

Cihaz Stand-By durumundan çıkarılmalıdır.

A.Ş

EN55013:2001+A2:2003+A2:2006 EN55020:2007

EN55022:2010 EN55024:2010 EN61000-3-2:2006,n.a < 50W EN61000-3-3:2009,n.a < 50W EN61000-4-2:2009 EN61000-4-3:2008 EN61000-4-4:2004+A1:2010 EN61000-4-5:2007 EN61000-4-6:2009 EN61000-4-8:2010 EN61000-4-11:2005

IEC 60065:2001+A1:2005+A2:2010 IEC 60065:2002+A1+A11+A2+A12

2006/95/EC

A.Ş

N

Uydu Alıcısı

AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı

A.Ş A.Ş

A.Ş

117525 17.10.2012

103 054 9920

1-) Fatura, garanti belgesi yerine geçmez.

2-) Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

3-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garanti kapsamındadır.

4-) Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez. Bu süre, mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı, bayii, acentası, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı-üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar.

Tüketicinin arıza bildirimini; telefon, fax, e-posta, iadeli taahhütlü mektup veya benzeri bir yolla yapması mümkündür. Ancak, uyuşmazlık halinde ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir. Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilmemesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.

5-) Malın garanti süresi içerisinde gerek malzeme ve işçilik, gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde, işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yapılacaktır.

6-) Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın;

a) Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde; en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altıdan fazla arızalanmasının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması,

b) Tamiri için gereken azami süresinin aşılması , c) Firmanın servis istasyonunun, servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırayla satıcısı, bayii, acentesi temsilciliği ithalatçısı veya imalatçı-üreticisinden birisinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirini mümkün bulunmadığının belirlenmesi, durumlarında tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranda bedel indirimi talep edebilir.

7-) Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır.

Garanti Koşulları

Uydu Alıcısı

Benzer Belgeler