• Sonuç bulunamadı

1. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

2. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

3. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

4. Kimya öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

5 Kimya öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

6. Kimya öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

7. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

8. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

9. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

10. Fizik öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

11. Fizik öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

12. Fizik öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

13. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

14. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

15. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

16. Biyoloji öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

17. Biyoloji öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki var mıdır?

18. Biyoloji öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark var mıdır?

19. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında anlamlı bir fark var mıdır?

20. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında anlamlı bir fark var mıdır?

21. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında akademik baĢarıları bakımından bir etkileĢim var mıdır?

22. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark var mıdır?

23. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark var mıdır?

24. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri bakımından bir etkileĢim var mıdır?

25. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark var mıdır?

26. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark var mıdır?

27. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında değerlere iliĢkin görüĢleri bakımından bir etkileĢim var mıdır?

28. Öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢlerindeki dağılım nasıldır?

1.1.2 Hipotezler

1. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

2. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

3. Kimya öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

4. Kimya öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

5 Kimya öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

6. Kimya öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

7. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

8. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

9. Fizik öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

10. Fizik öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

11. Fizik öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

12. Fizik öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

13. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

14. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

15. Biyoloji öğretmen adaylarının akademik baĢarı ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

16. Biyoloji öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

17. Biyoloji öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri ve değerlere iliĢkin görüĢleri arasında istatistiksel olarak anlamlı bir iliĢki yoktur.

18. Biyoloji öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında cinsiyet açısından istatistiksel olarak anlamlı bir fark yoktur.

19. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında anlamlı bir fark yoktur.

20. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının akademik baĢarıları arasında anlamlı bir fark yoktur.

21. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında akademik baĢarıları bakımından bir etkileĢim yoktur.

22. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark yoktur.

23. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark yoktur.

24. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında bilimin doğasına iliĢkin görüĢleri bakımından bir etkileĢim yoktur.

25. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark yoktur.

26. Ortaöğretim fizik, kimya ve biyoloji bölümlerinde öğrenim gören lisans ve tezsiz yüksek lisans öğretmen adaylarının değerlere iliĢkin görüĢleri arasında anlamlı bir fark yoktur.

27. Öğretmen adaylarının öğrenim gördükleri bölüm (fizik, kimya, biyoloji) ile öğrenim düzeyleri (lisans ve tezsiz yüksek lisans) arasında değerlere iliĢkin görüĢleri bakımından bir etkileĢim yoktur.

Benzer Belgeler