• Sonuç bulunamadı

İSTİSNA İHALE İLANLARI

Belgede 29 MART 2022 Sayı 4580 (sayfa 129-137)

S. NO İHALE KAYIT NO İŞİN ADI SAYFA

1. İSTİSNA İHALE İLANLARI

1.1. MAL ALIMI İHALELERİ BÜLTENİ 1. İSTİSNA İHALE İLANLARI

1.1. MAL ALIMI İHALELERİ BÜLTENİ

1

BARİYER SATIN ALINACAKTIR

1. 2022/287978 BARİYER SATIN ALINACAKTIR BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA A.Ş (BOTAŞ) PETROL İŞLETMELERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ(CEYHAN)

İhale Kayıt Numarası : 2022/287978

İşin Adı : Bariyer Temini

İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü 1 - İdarenin

a) Adresi : BOTAS Petrol Isletmelerı Bölge Müdürlügü P.K.73 01944 b) Telefon ve faks numarası : 3226392465 - 3226392480

c) Elektronik posta adresi : yasemin.aydemir@botas.gov.tr ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : 2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 600 Metre Dolgu Tipi Bariyer Temini

b) Teslim [yeri / yerleri] : BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Ceyhan Terminali Ceyhan/Adana Adresine Teslim Edilecektir.

c) Teslim [tarihi / tarihleri] : İşe Başlama Tarihinden İtibaren 150 Takvim Günü İçerisinde Malzemeler Teslim Edilecektir.

3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü P.K. 73 01944 Ceyhan/Adana

b) Tarihi ve saati : 14.04.2022 - 10:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : 4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5. İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1 İstekliler, teklif ettikleri ekipmanlar ile ilgili tüm teknik bilgileri içeren belgeleri ve katalogları teklif ile birlikte vereceklerdir.

4.4. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

4.5. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılacaktır.

4.6. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

4.6.1. İhale dokümanı www.botas.gov.tr adresindeki “ihale ilanları” alanında ve ekap.kik.gov.tr/ihale arama ekranında bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın alması zorunludur.

Covid-19’la mücadele kapsamındaki önlemler nedeniyle İdareden doküman satışı yapılmayacak olup, ihale dokümanı satın almak isteyen adayların 100 TL tutarındaki doküman satış bedelini İdarenin Vakıfbank Ceyhan Şubesi IBAN: TR81 0001 5001 5800 7281 726986 nolu hesabına yatırması ve bedelin yatırıldığına ilişkin belgeyi teklif zarfının içinde sunması gerekmektedir.

4.6.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

4.7. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Haberleşme Birimi Ceyhan - Adana adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

4.8. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda 12.07.2022 tarihinden önce olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir.

4.10. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

4.11. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

4.12. Bu ihale, aksi belirtilmediği takdirde 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi değildir.

2

BUNKERİNG ERC SİSTEMİ SATIN ALINACAKTIR

2. 2022/286771 BUNKERİNG ERC SİSTEMİ SATIN ALINACAKTIR BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA A.Ş (BOTAŞ) LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2022/286771

İşin Adı : Bunkering ERC Sistemi

İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü 1 - İdarenin

a) Adresi : BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü PK.17 59740 Marmara Ereğlisi / Tekirdağ

b) Telefon ve faks numarası : 2826115700 - 2826130258 c) Elektronik posta adresi : bts.lng@botas.gov.tr ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 1 Adet

b) Teslim [yeri / yerleri] : BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü Marmara Ereğlisi / Tekirdağ c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Teslim Süresi, Sözleşme İmza Tarihinden İtibaren 210 (İkiyüzon)

Gündür.

3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü Marmara Ereğlisi / Tekirdağ b) Tarihi ve saati : 12.04.2022 - 10:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : 4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.2. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı

4.1.5. İsteklinin ortak girişim olması halinde, İhale Dokümanında yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1 Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: İstekliler, imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeleri; yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeleri teklifleri ile beraber sunacaklardır.

4.3.2. Teknik Doküman: Teklif edilecek malların ihale dokümanında belirtilen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacıyla teklif edilen ürünün marka, model ve ayrıntılı teknik bilgilerinin yer aldığı teknik doküman dosyası hazırlanıp teklifle beraber verilecektir.

4.3.3 Yedek Parça Listesi: İstekliler teklif edilecek mallara ait 2 yıllık yedek parça listesi ve birim fiyatlarını teklifleriyle beraber sunacaklardır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yeterlik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100,00-TRY karşılığı BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü İkmal Müdürlüğü Marmara Ereğlisi / Tekirdağ adresinden satın alınabilir.

İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 150,00-TRY doküman bedelini BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü’nün Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Emlakkent/Çorlu Şubesi IBAN: TR66 0001 5001 5800 7302 2831 08 no.lu hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü PK.17 59740 Marmara Ereğlisi / Tekirdağ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihale, BOTAŞ Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği’ne göre Açık İhale Usulü ile ihale edilmektedir. Ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi değildir.

3

ÇİMENTO SATIN ALINACAKTIR

3. 2022/297641 ÇİMENTO SATIN ALINACAKTIR

T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) AFYON BETON TRAVERS FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2022/297641

İşin Adı : Çimento Alımı (Teknik Şartnameye Göre)

İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü 1 - İdarenin

a) Adresi : TCDD Afyon Beton Travers Fabrikası Müd. Ali Çetinkaya Mah.

Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No:5 03040 b) Telefon ve faks numarası : 2722137621 - 2722145705

c) Elektronik posta adresi : afyonbetontravers@tcdd.gov.tr

ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : www.tcdd.gov.tr 2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Malzeme 2.500 Ton Çimento

b) Teslim [yeri / yerleri] : TCDD Afyon Beton Travers Fab. Müd- Afyonkarahisar Adresine Teslim Edilecektir.

c) Teslim [tarihi / tarihleri] : 365 Gün 3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : TCDD Afyon Beton Travers Fab. Müdürlüğü – Ali Çetinkaya Mah.

Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No:5 03040- Afyonkarahisar b) Tarihi ve saati : 11.04.2022 - 11:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : -İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri

Teklif Mektubu; ekli form örneğine, Teminat Mektubu ekli form örneğine veya yürürlükteki KİK formatına, göre verilecek olup, bunlara ilave hususlar (ödeme, teslimat v.s.) eklenmesi veya şartnamede belirtilen hususlara karşılık olarak ilave şartlar ileri sürülmesi halinde teklif değerlendirme dışı bırakılacaktır.

-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri aşağıdaki sıraya göre teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi, b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

d) Bu şartnamenin 10. maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

e) Şekli ve içeriği Şartname ekinde belirlenen teklif mektubu,

f) Şekli ve içeriği şartname ekinde belirlenen geçici teminat (veya Standart form KİK 025.1/M)

g) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

h) İhale dokümanının satın alındığına dair belge,

i) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname, j) İdarenin isteyebileceği diğer belgeler………

-Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler;

-Belgelerin sunuluş şekli

-İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır. İhale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyim belgelerinin istenilmesi halinde, iş deneyim belgelerinin noter onaylı olanlarının asılları, ihale üzerinde kalan istekli tarafından sözleşme imzalanmadan önce idareye ibraz edilecektir.

-Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

-İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihale tarihinden önce İdare tarafından “ Aslı İdarece Görülmüştür” veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

-Kalite kontrol belgelerinin istenmesi halinde;

Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon

kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından verilen belgeler ve bunların tercümeleri, bu kuruluşların uluslararası kurallara uygun şekilde akredite edilmiş olduklarının Türk Akreditasyon Kurumu’ndan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi durumunda, belgelerin verildiği ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu

veya Türkiye’de Dışişleri Bakanlığı onay işleminden muaftır. Ancak Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından verilen belge ve sertifikalar için Türk

Akreditasyon Kurumu’ndan teyit alınması zorunlu değildir. Uluslararası belgelendirme kuruluşlarından alınmış belgelerin, Türk Akreditasyon Kurumundan alınmış teyit belgeleri de yukarıdaki belgelerle birlikte verilecektir.

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belgeler ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınmaz.

-İhalenin yabancı isteklilere açıklığı

Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamazlar.

4

KONVEYÖR RULOLARININ SANTRALIMIZ TESLİMİ SATIN ALINACAKTIR 4. 2022/281002 KONVEYÖR RULOLARININ SANTRALIMIZ TESLİMİ SATIN

ALINACAKTIR

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(EÜAŞ) AFŞİN-ELBİSTAN B TERMİK SANTRALI İŞL.MÜD.

İhale Kayıt Numarası : 2022/281002

İşin Adı : Konveyör Rulolarının Santralımız Teslimi Satın Alınması İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü

1 - İdarenin

a) Adresi : Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mah. Afşin/Kahramanmaraş 46501

b) Telefon ve faks numarası : 3445242675-76-77 - 3445242580 c) Elektronik posta adresi : onur.tan@euas.gov.tr

ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : https://afsinbtermik.euas.gov.tr/

2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Konveyör Ruloları, Mal Alımı, 990 Adet

b) Teslim [yeri / yerleri] : EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mahallesi Afşin/Kahramanmaraş

c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Rulolar Sözleşme İmza Tarihinden İtibaren 150 Takvim Günü İçerisinde Teslim Edilecektir. Kalemin Tamamı Teslim Edilmek Şartıyla Kalem Bazında Teslimat Yapılabilir.

3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : EÜAŞ Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mahallesi Afşin/Kahramanmaraş

b) Tarihi ve saati : 13.04.2022 - 14:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : - İhale dökümanı : (Dosya No : AEBS 2022/20)

- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler idari şartnamenin 7. maddesinde belirtilmiştir.

İhale dokümanı EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mahallesi Afşin/

K.Maraş adresinde görülebilir ve istenildiği takdirde 59 TL (KDV dahil) karşılığında bu adresten alınabilir.

İhaleye teklif verecek isteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

- Teklifler 13/04/2022 Çarşamba günü saat 14:00'e kadar EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisine verileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

- İhale ile ilgili bilgilere https://afsinbtermik.euas.gov.tr/‘den ihaleler bölümünden ulaşılabilir.

- Bu ihale EÜAŞ satın alma ve ihale yönetmeliği hükümleri doğrultusunda yapılacaktır.

5

MOBİL ETİKET VE FİŞ YAZICI CİHAZ SETİ SATIN ALINACAKTIR 5. 2022/262643 MOBİL ETİKET VE FİŞ YAZICI CİHAZ SETİ SATIN

ALINACAKTIR İSPER İSTANBUL PERSONEL YÖNETİM A.Ş.

İhale Kayıt Numarası : 2022/262643

İşin Adı : Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı Cihaz Seti Alımı İşi İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü

1 - İdarenin

a) Adresi : Merkez Mah.Silahtarağa Cad. No:83/1 b) Telefon ve faks numarası : 4447733 - 2123694303

c) Elektronik posta adresi : info@isper.istanbul ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : www.isper.istanbul 2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 1.030 Adet Mobil Etiket ve Fiş Yazıcı Cihaz Seti Alımı b) Teslim [yeri / yerleri] : Ürünler, İstanbul İl Sınırları İçerisinde İdarenin Belirleyeceği

Noktaya Teslim Edilecektir.

c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Sözleşme İmzalanmasına Müteakip 4 (Dört) Ay İçerisinde Teslim Edilecektir.

3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : İSPER A.Ş. Genel Müdürlüğü Merkez Mah. Silahtarağa Cad.

No:83/1 Eyüpsultan/İstanbul b) Tarihi ve saati : 05.04.2022 - 14:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : 4.1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.1. Gerçek/Tüzel kişiler için noter tasdikli imza sirküleri veya imza beyannamesi.

4.1.2. Tüzel kişiler ayrıca ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler.

4.2. Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

4.3. Teklif mektubu

4.4. Geçici teminat mektubu

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması;

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İSPER A.Ş. Genel Müdürlük Binası Merkez Mah. Silahtarağa Cad.

No:83/1 Eyüpsultan/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

6

SAC LEVHA SATIN ALINACAKTIR

6. 2022/286492 SAC LEVHA SATIN ALINACAKTIR

TÜRKİYE RAYLI SİSTEM ARAÇLARI SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ (TÜRASAŞ) ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2022/286492

İşin Adı : 10 Kalem Sac Levha

İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü 1 - İdarenin

a) Adresi : Hoşnudiye Mah Ahmet Kanatlı Cad 26490

b) Telefon ve faks numarası : 2222240000 -

c) Elektronik posta adresi : turasas.eskisehir@turasas.gov.tr ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının

görülebileceği internet adresi : turasas.gov.tr 2 - İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 10 Kalem Sac Levha

b) Teslim [yeri / yerleri] : TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü

c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Sözleşme İmzalanmasına Müteakip 30 İş Günüde, TS EN 10204/3.1 Sertifikası İle Birlikte Teslim Edilecektir.

3- İhalenin / Ön Yeterlik /

Yeterlik Değerlendirmesinin:

a) Yapılacağı yer : Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatlı Cad. 26490 - Tepebaşı / Eskişehir b) Tarihi ve saati : 16.05.2022 - 14:00

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler : 4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler.

a) İsteklinin mevzuatı gereği ilgili odaya kayıtlı olarak faaliyette bulunduğunu gösterir belge.

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

c) Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,

ç) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:

7.1.İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100,00 TRY (Türk Lirası) karşılığı TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.

7.2.İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatlı Cad. 26490 - Tepebaşı / Eskişehir adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalemi- kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların

9. İstekliler tekliflerini, mal kalemi- kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların

Belgede 29 MART 2022 Sayı 4580 (sayfa 129-137)

Benzer Belgeler