• Sonuç bulunamadı

Madde 3.5 Açısından incelenmesi

5.1. İncelenen Binalar Hakkında Genel Bilgiler

1. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli– çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

2. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

3. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

4. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

5. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

6. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli -çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

7. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

8. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

9. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

10. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

11. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

12. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

13. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

14. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+3 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

15. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

16. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

17. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Zemin+2 kat, kirişli döşeme, geleneksel çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

18. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

19. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

20. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

21. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

22. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

23. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

24. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Zemin+1 kat, kirişli döşeme, geleneksel çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

25. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

26. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

27. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

28. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

29. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

30. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

31. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

32. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, asmolen döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

33. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

34. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

35. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

36. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

37. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

38. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

39. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.

40. Bina: Sakarya ilinin Hendek ilçesinde bulunan Z3 zemin sınıfına sahip zemine yapılmakta olup Bodrum+4 kat, kirişli döşeme, perdeli - çerçeveli ve süneklik düzeyi yüksek sistem olarak inşa edilmektedir.