• Sonuç bulunamadı

İLAÇ SATIN ALINACAKTIR

Belgede 17 HAZİRAN 2022 Sayı 4634 (sayfa 71-75)

39. 2022/587755 İLAÇ SATIN ALINACAKTIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-İSTANBUL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

Hastanemiz Medikal İlaç Depo İhtiyacı 4 Kalem İlaç Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2022/587755

1-İdarenin

a) Adresi : Cerrahpaşa Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cad. 34098 Kocamustafapaşa Fatih/İstanbul

b) Telefon ve faks numarası : 2124596450 - 2125292220 c) Elektronik Posta Adresi : satinalma.istanbuleah@gmail.com ç) İhale dokümanının görülebileceği

internet adresi (varsa)

: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Hastanemiz Medikal İlaç Depo İhtiyacı 4 Kalem İlaç Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri : Medikal İlaç Depo

c) Teslim tarihi : 1. kalem için; Sipariş dozu en az 5 mCi aktivite olacak şekilde verilecek ve yüklenici firma tarafından tedavi gününe kadar kalibre temin edilecektir.Radyoaktif madde Carşamba günü öğleden sonra en geç saat 16:00 da teslim edilecektir. Ürünler hasta randevularına uygun olarak haftalık temin edileceğinden depolama yapılmayacak, Nükleer Tıp Kliniğinde uygulama esnasına kadar muhafaza

edilecektir. İyot-123 MIBG hasta randevularına uygun olacak şekilde sipariş edilecektir. 2,3 ve 4. kalemler için:Sipariş dozları 50, 100 veya 200 mCi olacak şekilde verilecek ve yüklenici firma tarafından tedavi gününe kadar kalibre temin edilecektir.

Radyoaktif madde kalibrasyon tarihinde bölümün elinde olacak şekilde depoya teslim edilmelidir. Ürünler hasta randevularına uygun olarak haftalık temin edileceğinden depolama yapılmayacak, Nükleer Tıp Kliniğinde uygulama esnasına kadar muhafaza edilecektir. Nükleer Tıp Kliniğinde yatarak radyonüklid tedavi işlemlerinde kullanılacak. İyot-123 MIBG hasta randevularına uygun olacak şekilde sipariş edilecektir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi- C Blok-6. Kat İhale Salonu (Cerrahpaşa Mah. Orgeneral A.Nafiz Gürman Cad.

Kocamustafapaşa-Fatih/İstanbul ) b) Tarihi ve saati : 08.07.2022 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun(TİTCK) 15.05.2014 tarih 29001 sayılı Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğinde belirtilen "Satış Merkezi Yetki Belgesi" olması zorunludur.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:

Mevzuatı gereği T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB), Ürün Takip Sistemi

(ÜTS)'ye kayıt ve Sağlık Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onayı gereken/istenilen ürünler ile bu ürünleri teklif edecek olan istekliler, TİTUBB' a, (ÜTS)'ye kayıtlı ve onaylı olmalıdır. İstekliler ile teklif edecekleri ürünlere dair UBB belge yada internet çıktıları, firma tanımlayıcı numarasının ve Üretici Firmanın Bayisi olduğuna dair Belgelerin teklif dosyasında sunulması gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı ve/veya SGK onaylı/kayıtlı olmayan ya da hatalı/farklı ürün beyanı/içeriği/numarası veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Mevzuatı gereği UBB kaydı gerektirmeyen ürün/ürünler için ise istekliler bu durumu belirteceklerdir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhalede isteklilerce teklif edilen ürünler TİTUBB kayıt numarası medula sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya eki belgelere “ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır.

Yerli malı teklif eden istekliler teklif mektubu eki cetvelde yerli malı ürünler için "Yerli Malı" ibaresini mutlaka yazacaklar. İstekliler; Kamu ihale kurumu tarafından yayınlanan "Orta ve Yüksek Teknoloji Sanayi Ürünleri listesi" nden teklif ettikleri yerli malı ürünün ait olduğu branş kodunu ve Yerli Malı ibaresini mutlaka birim fiyat teklif cetvelinde belirteceklerdir. Bu listede yer almayan, İsteklilerce teklif edilen yerli malı ürünler için fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında

% 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Cerrahpaşa Mah. Orgeneral A.Nafiz Gürman Cad. Kocamustafapaşa-Fatih/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

40

İLAÇ SATIN ALINACAKTIR

40. 2022/598094 İLAÇ SATIN ALINACAKTIR DEVLET HASTANESİ -ORDU SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2022 İlaç Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2022/598094

1-İdarenin

a) Adı : Devlet Hastanesi -Ordu Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları b) Adresi : Sahıncılı Mah. Dr.Fahrettın Önsel Cad. No: 1 52200

Altınordu/Ordu

c) Telefon ve faks numarası : 4522343232 - 4522341866 ç) İhale dokümanının görülebileceği ve

e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 2022 İlaç Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı : 36 Kalem İlaç Alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Ordu Devlet Hastanesi / Eczane Deposu

ç) Süresi/teslim tarihi : 1) Sözleşme imza tarihi itibari ile işe başlanacaktır. 2) Sözleşme imzalanan kalemler, işin başlangıcından itibaren Ordu Devlet Hastanesi Eczane Birimi tarafından yapılan sipariş bildirimi üzerine peyder pey teslim edilecektir. 3) Ürünlerin faturalı olarak teslimi zorunludur. Faturasız olarak sadece sevk irsaliyesi ile gönderilen ürünlerin faturaları en geç 3 iş günü içinde ilgili tesise

ulaştırılmalıdır. Aksi takdirde teslim edilen ürünler iade edilir ve

4) Ordu Devlet Hastanesi Eczanesince bildirilen siparişler, bildirim tarihinden itibaren en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde teslim edilecektir. Bu sürede teslim edilemeyeceği anlaşılan ürünlerle ilgili siparişi müteakip en geç 3 (Üç) iş günü içerisinde siparişi veren sağlık tesisine ve/veya idareye geri bildirim yapılacaktır.

d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle işe başlanır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 05.07.2022 - 10:00 b) İhale komisyonunun toplantı yeri

(e-tekliflerin açılacağı adres)

: Ordu Devlet Hastanesi Şahincili Mah. Dr. Fahrettin Önsel Cad.

(Satınalma Birimi) 52200 Ordu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

-İstekliler Ecza Deposu ise Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış Ecza Deposu Ruhsatnamesi, imalatçı ise Sağlık Bakanlığı'ndan alınmış İmalat İzin Belgesi, İthalatçı ise Sağlık Bakanlığı İthal İlaç İzin Belgesini e-teklifte beyan edecek olup; isteklinin teklifinin ekonomik açıdan en avantajlı ya da ikinci avantajlı teklif olarak öngörülmesi halinde, bu belgelerin aslı veya aslı idarece görülmüş sureti veya noter onaylı sureti Komisyona sunulacaktır.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

- Teklif edilen ürünler, T.C. İlaç ve Tıbbi Ulusal Bilgi Bankasından (UBB) onaylanmış ürün olacaktır.

- İstekliler teklif ettiği ürünlerin Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sağlık Bakanlığı Bilgi Bankası tarafından onaylanmış bulunan ürün barkod numarasını e-teklif ile birlikte yeterlilik bilgileri tablosunda belirtecek olup;

isteklinin teklifinin ekonomik açıdan en avantajlı ya da ikinci avantajlı teklif olarak öngörülmesi halinde, bu belgeler Komisyona sunulacaktır.

- Onaylanmış ürün numarası bulunmayan veya yanlış onaylanmış ürün numarası belirten firmaların teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

- Teklif edilen ürünlere ilişkin UBB onayı yeterli olacaktır, UBB onayı haricinde herhangi bir kalite belgesi aranmayacaktır.

-- Yerli malı teklif eden firmalar, teklif ettikleri kalemlere ilişkin yerli malı belgelerini yeterlilik bilgileri tablosunda beyan edecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında

% 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

41

Belgede 17 HAZİRAN 2022 Sayı 4634 (sayfa 71-75)