• Sonuç bulunamadı

103

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde eğitim alan öğrencilerin çoğunluğu tanıtım bürolarının çok etkili olduğunu belirtmiştir. Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu tanıtım bürolarının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. İşletme Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu tanıtım bürolarının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

Tablo 35: Radyolarda Üniversitelere İlişkin Yayınları ve Reklamları Takip Ettim Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık, Eğitim, Mühendislik, İşletme ve Ekonomi, Mühendislik Fakültelerinde eğitim alan öğrencilerin çoğunluğu radyo yayınlarının ve reklamların etkisiz olduğunu belirtmiştir. Fen ve Edebiyat, Hukuk, İletişim, Mimarlık ve Turizm Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu radyo yayınlarının ve reklamların hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

104

Tablo 36: Otobüs/Metro Duraklarındaki Reklamlardan Etkilendim Çapraz Tablo Analizi

Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu otobüs, metro duraklarındaki reklamların hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Turizm Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu otobüs, metro duraklarındaki reklamların kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Eğitim Fakültesi öğrencileri diğer fakültelere oranla otobüs, metro duraklarındaki reklamların çok etkili olduğunu söylemiştir.

105

Tablo 37: Billboard ve Afişlerden Etkilendim Çapraz Tablo Analizi

Tıp Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu billboard ve afiş reklamlarının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu billboard ve afiş reklamlarının etkisiz olduğunu söylemiştir. Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu billboard ve afiş çalışmalarının hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

106

Tablo 38: Promosyon Malzamelerinden Etkilendim Çapraz Tablo Analizi

Hukuk Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu promosyon malzemelerinin hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Tıp Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu promosyon malzemelerinin kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu promosyon malzemelerinin etkisiz olduğunu belirtmiştir.

107

Tablo 39: Üniversitede Yapılan Konferans/Panel/Seminer Vb. Etkinliklere Katıldım Çapraz Tablo Analizi

İletişim ve Turizm Fakültesi haricindeki fakültelerde eğitim alan öğrencilerin çoğunluğu üniversite yapılan konferans, panel, seminer vb. etkinliklerin kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. İletişim ve Turizm Fakültesi öğrencileri üniversite yapılan konferans, panel, seminer vb. etkinliklerin etkili olduğunu belirtmiştir.

108

Tablo 40: Gazete/Dergi Haberlerinden Etkilendim Çapraz Tablo Analizi

Tıp fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu gazete, dergi haberlerinin kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu gazete ve dergi haberlerinin etkisiz olduğunu belirtmiştir.

109

Tablo 41: Üniversitenin Tanıtım Günlerinden Yararlandım Çapraz Tablo Analizi

Tıp fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu tanıtım günlerinin kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu tanıtım günlerinin etkili olduğunu belirtmiştir.

110

Tablo 42: Televizyonda Yayınlanan Tanıtım Programlarını İzledim Çapraz Tablo Analizi

İşletme ve Ekonomi Fakültesinde eğitim alan öğrencilerin çoğunluğu televizyonda yayınlanan tanıtım programlarının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu televizyonda yayınlanan tanıtım programlarının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

111

Tablo 43: Öğretim Üyelerini Ziyaret Edip, Yüz Yüze Görüşerek Bilgi Aldım Çapraz Tablo Analizi

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu öğretim üyelerini ziyaret edip, yüz yüze görüşmenin etkisiz olduğunu söylemiştir. Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu öğretim üyelerini ziyaret edip, yüz yüze görüşmenin hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

112

Tablo 44: Broşür ve Katalogları İnceledim Çapraz Tablo Analizi

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu broşür ve katalogların kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Tıp Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu broşür ve katalogların etkisiz olduğunu belirtmiştir.

113

Tablo 45: Eğitim Fuarlarına Katıldım Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu eğitim fuarlarının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu eğitim fuarlarının hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

114

Tablo 46: Üniversitenin Instagram Sayfası Etkili Oldu Çapraz Tablo Analizi

Eğitim fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversite Instagram sayfasının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. İletişim Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin Instagram sayfasının etkili olduğunu belirtmiştir. Turizm Fakültesi öğrencileri çoğunluğu üniversite Instagram sayfasının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

115

Tablo 47: Üniversitenin Facebook Sayfası Etkili Oldu Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversite Facebook sayfasının etkili olduğunu belirtmiştir. Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin Facebook sayfasının hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

116

Tablo 48: Üniversitenin Youtube Kanalı Etkili Oldu Çapraz Tablo Analizi

Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin youtube kanalının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Turizm Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu youtube kanalının etkisiz olduğu belirtmiştir.

117

Tablo 49: Üniversitenin Twitter Sayfası Etkili Oldu Çapraz Tablo Analizi

Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin Twitter sayfasının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin Twitter sayfasının etkisiz olduğunu belirtmiştir.

118

Tablo 50: Üniversitenin Linkedln Sayfası Etkili Oldu Çapraz Tablo Analizi

Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversite Linkedln sayfasının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversite Linkedln sayfasının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

119

Tablo 51: Üniversitenin Canlı Yayın Programından Bilgi Aldım Çapraz Tablo Analizi

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin canlı yayın programının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin canlı yayın programının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

120

Tablo 52: Whatsapp/Viber Üzerinden Bilgi Aldım Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık, İletişim, Sağlık Bilimleri, Turizm Fakültesi haricindeki fakülteler üniversitenin Whatsapp ve viber hattının hiç etkili olmadığını belirtmişlerdir.

121

Tablo 53: Üniversitede Öğrenim Gören Öğrencilerden Fikir Aldım Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık ve Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitede öğrenim gören öğrencilerden bilgi almanın etkili olduğunu belirtmiştir. Tıp Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitede öğrenim gören öğrencilerden bilgi almanın kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

122

Tablo 54: Mezunlardan Bilgi Aldım Çapraz Tablo Analizi

Turizm ve Mühendislik, İletişim Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu mezunlardan bilgi almanın çok etkili olduğunu belirtmiştir. Mimarlık, Hukuk, Fen ve Edebiyat, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu mezunlardan bilgi almanın etkili olduğunu belirtmişlerdir.

123

Tablo 55: Üniversitenin Kurumsal Web Sitesini Ziyaret Ettim Çapraz Tablo Analizi

Hukuk, İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin kurumsal web sitesinin çok etkili olduğunu belirtmiştir. Mimarlık, Fen ve Edebiyat, İletişim Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin kurumsal web sitesinin etkili olduğunu belirtmiştir.

124

Tablo 56: ÖSYM Kılavuzundan Yararlandım Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık, Eğitim, Hukuk, İletişim, İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu ÖSYM kılavuzundan yararlanmanın kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Fen ve Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu ÖSYM kılavuzundan yararlanmanın çok etkili olduğunu belirtmiştir.

125

Tablo 57: Lise/Dershane Rehber Öğretmenlerine Danıştım Çapraz Tablo Analizi

Eczacılık, Eğitim, Hukuk, İletişim, Tıp ve Turizm Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu lise, dershane öğretmenlerine danışmanın kısmen etkili olduğunu belirtmiştir. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu lise, dershane öğretmenlerine danışmanın hiç etkili olmadığını belirtmiştir.

126

Tablo 58: Atölye Çalışmalarından Etkilendim Çapraz Tablo Analizi

Eğitim, Sağlık, Fen ve Edebiyat, Mimarlık, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin atölye çalışmalarının hiç etkili olmadığını belirtmiştir. Hukuk Fakültesi öğrencilerinin çoğunluğu üniversitenin atölye çalışmalarının etkisiz olduğunu belirtmiştir. Diğer fakültelerde eğitim alan öğrenciler üniversitenin atölye çalışmalarının kısmen etkili olduğunu belirtmiştir.

127