• Sonuç bulunamadı

ENOKYAN HARFLERİNİN NE ANLAMLARI

Belgede TILSIMCILIK OKULU 1-1.KISIM (sayfa 33-44)

[Metni yazın] Sayfa 34

zaman, yenilik, yeni başlangıçlar, tekrar etmek, kaybolan bir şeyi bulmak, yeniden kazanmak, gideni geri almak, kaybı kazanca çevirmek, zamanla ilgili konular, bir şey ne zaman oldu, ne zaman olacak, bir çeşit kehanet gibi, zamanla ilgili konularla ilgilidir.

B HARFİ – PE şeklinde okunur. Sayı değeri 1’dir. Karar almakla ilgili konularda kullanılır.

Kendimiz, bir başkasının, bir davanın belirsiz bir konunun ortaya çıkması, eksik kalmış şeylerin tamamlanması, bereket, çoğaltmak ya da azaltmak ile ilgilidir. Yani; çok olan bir şeyi azaltmak, az olan bir şeyi çoğaltmak, eksiği tamamlamak kopyalamak gibi konularla ilgilidir.

[Metni yazın] Sayfa 35 C ve K HARFLERİNİ KARŞILAR. K VEH şeklinde okunur. Sayısal değeri 2’dir. Yaratım ile ilgilidir. Bir şeyleri yapmak, üretmek, oluşturmak, gerçekleştirmek içindir. Yani üretim ile ilgilidir. Değerli bir şeyi üretmek ürettiğiniz şeyin değerli olması, sağlam olması, yapmak, etmek ile ilgilidir.

D HARFİ – GAL şeklinde okunur. Bir şeyin ya da bir insanın potansiyellerinin ortaya çıkarılması ile ilgilidir. Olasılıkların size kazançlı bir şekilde olması, şans, belirsiz bir şeyin sizin lehinize ya da birinin aleyhine yönlendirmesi şeklinde işlerde kullanılır.

Mesela eski zamanlarda savaşçılar güçleri çoğalması için kullanmışlardır.

F HARFİ – ORTH şeklinde okunur. Sayısal değeri 5. Bunlar bilgi ile ilgili saklı bilgileri açığa çıkarma sırları anlama görünmekle alakalı şeylerdir. Görünmezlikle ilgili majilerde de kullanılır. Bu tür tılsımların esasında ya saklı şeylerin açığa çıkması ya da kendini göstermeme gizleme görünmez hale getirme şeklindeki işlerdir.

[Metni yazın] Sayfa 36 G HARFİ – GED şeklinde okunur. Yok etmekle alakalıdır. Bu fiziksel yok etmeler, ya da zihinsel yok etmelerle alakalıdır. Mesela acıyı hafifletmek yok etmek zararlı şeyleri yok etmek belli bir düşünceyi izlenimi yok etmek. Bu tür işlerde kullanılır.

H HARFİ – NAHATH şeklinde okunur. Sayısal değeri 10. Hayatla alakalıdır. Yani şifa vermek, ya da hasta etmek. Bu konularda kullanılır.

İ HARFİ – GON şeklinde okunur. Sayısal değeri 9. Enerji ve yeteneklerle ilgilidir. İki yönlü tılsımlarda kullanılır. Enerjiyi yönetmek yönlendirmek, açığa çıkarmak, kapamak, kullanmak, tanımak, tanımlamak, yetenekleri açığa çıkarmak yok etmek, yetenekleri geliştirmek, öğrenme süreçlerini hızlandırmak, zor alanı kavramak anlamak, felsefe gibi ağır konuları anlamak, gizemleri anlamak.

I VE J HARFLERİ AYNIDIR.

K HARFİNİ DE VERMİŞTİK

[Metni yazın] Sayfa 37 L HARFİ – UR şeklinde okunur. Sayısal değeri 20’dir. Rekabet, yarışma, sınav gibi konularda ileri geçme, kazanma, ilerleme sağlama, engellerden kurtulma, engel amacıyla yapılmış muskaların etkisini yok etme, hızlanma, yorulmama, çalışkanlık, ataletten kurtulma, enerjik olma ile ilgilidir. Tersi de geçerlidir. Ya azaltır ya da çoğaltır. İşlemler hepsinden her iki yönde olur.

M HARFİ – TAL şeklinde okunur. Sayısal değeri 8’dir. Bilgi, bilinç, beyin, kavrama, akıl, zeka, bilgi, bilim, bilmek, hatırlamak, ilimler öğrenmek, öğretmek, retorik sanatı gibi konularda kullanılır. Kavramsal olma, zor şeyleri anlama kavrama ile ilgilidir.

N HARFİ – DRUN şeklinde okunur. Sayısal değeri 50’dir. İçeriklerle alakalıdır. İçsel gücün arttırılması, içten keşfetme, içsel yolculuk, rüyalar, hisler, aşk, sevgi, astral ile ilgilidir.

Rüyalarda bilgiyi davet etmek, kendi içini başkalarının içini gizemli saklı şeylerin içini gerçekliği anlamak ile ilgilidir.

O HARFİ – MED şeklinde okunur. Sayısal değeri 70’dir. Olmak alakalıdır. Varlıkla ilgili hayata döndürme, bir yerde olmayı sağlama ya

[Metni yazın] Sayfa 38 da birinin bir yerde olmamasını sağlama, bir yere ulaşmak, yolculuk gibi, yolda olanı çağırmak, yolu anlamak, ulaşmak, ulaştırmak, sağlamak, kavramları ile ilgilidir. Mesela doktor olmak, mesela başarılı olmak, mesela anne olmak, evli olmak. Olmak fiiline ilave edilen bir değer ile ilgilidir.

P HARFİ – MALS şeklinde okunur. Sayısal değeri 30’dur. Yerleşmek ile alakalı bir kelimedir. Koymak, yerleştirmek, değerlendirmek, kıymetlendirmek yerine getirmek ile ilgilidir.

R HARFİ – DON şeklinde okunur. Sayısal değeri 80’dir. Hareket, değişim, heyecan, hareketlilik, bereket, değişimler, başkalaşımlarla ilgili bir harftir. Harekete geçmesini sağlamak, ya da hareketli bir şeyi durdurmak, yavaşlatmak, ilerlemesini engellemek, ya da ilerlemesi gereken bir şeyin önündeki engelleri kaldırmak gibi konular.

Mesela bir ordunun ilerlemesini engellemek için ya da ilerlemesini engellememek için kullanılmış.

[Metni yazın] Sayfa 39 S HARFİ – FAM şeklinde okunur. Sayısal değeri 200’dür. Sahip olmak, toplamak, bir araya getirmek, mesela dağılan bir aileyi biten bir ilişkiyi toplamak, toparlamak, zihni toparlamak, depresyonla ilgili konular, sahip olmak, toplu hale getirmek bu tür konularla alakalıdır. Kavuşmak ile ilgilidir.

T HARFİ – GİSA şeklinde okunur. sayısal değeri 30’dur. Denge, adalet, yargılama, eşitleme, intikam, cezalandırma ile ilgilidir.

Dengesiz olan şeylerin dengelenmesini sağlamak amacıyla kullanılır.

U HARFİ – VAL şeklinde okunur. Sayısal değeri 100’dür. Işık, bilgi aydınlanma, karanlık, karanlık taraflar, yansımanlar, gizli olanlar ile ilgilidir.

V – W HARFİ – U HARFİ İLE AYNIDIR. BU KELİMELERİN ÜÇÜNÜ DE KAPSAR

Y HARFİ – YOD şeklinde okunur. En muhteşem harf budur. Bu gerçek en kuvvetli maji için kullanılmıştır. İsa Mesih hastalara

[Metni yazın] Sayfa 40 şifa ölüleri diriltirken bu harfi kullanmıştır.

ALEF harfi ile birlikte çok kuvvetlidir. Özel sırlarını eğitimin son dersinde özel konu olarak anlatacağım. O kadar özeldir ki genel listede pek gösterilmez. YOD ile ilgilidir.

Z HARFİ – CEPH şeklinde okunur. Sayısal değeri 90’dır. Parçalamak, ayırmak, bölmek, uzaklaştırmak, ayırmak gibi konularda kullanılır.

[Metni yazın] Sayfa 41 ENOKYAN ALFABESİ - MAJİ ALFABESİ

[Metni yazın] Sayfa 42

[Metni yazın] Sayfa 43

[Metni yazın] Sayfa 44

BAŞ MELEK İSİMLERİ İLE

Belgede TILSIMCILIK OKULU 1-1.KISIM (sayfa 33-44)

Benzer Belgeler