• Sonuç bulunamadı

Mehmet Arslantunalı

EMEA Bölgesinin en büyük eğitim kurumlarından birinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. Operatör ve markaların e-ki-tap, sesli kitap ve e-eğitim platformlarını hayata geçirdi. Blok zincir, Bitcoin ve Dijital Paralar kitaplarının yayıncısı. Halihazırda 25 senedir bölgenin en büyük IT Yayıncısı.

Ömer Gökhan Kuyucu

Kurumsal kariyerine Netaş/Nortel Networks’te başladı. Ardından Cisco’da çalıştı ve Vodafone tarafından satın alınan Oksijen’in kurucu ekibine katıldı.

Vodafone’da uzun yıllar çeşitli yönetici pozisyonlarında çalıştı. Ardından Albte-lecom ticari birimlerinin yöneticiliği yaptı. Halihazırda Boodio blok zincir bünye-sinde kurucu ortak olarak yer alıyor.

Dr. Onur Baran Çağlar

Akademisyen ve yönetici Dr. Onur Baran Çağlar, Türkiye’nin ilk ISP (İnternet Servis Sağlayıcı), Türkiye’nin ilk içerik, oyun, eğlence, spor ve e-ticaret portal şirketleri, Türkiye’nin ilk mobil / GSM operatörü, KDS (Katma Değerli Servisleri) ve 3.parti ekosistemi, Türkiye’nin en yenilikçi ve inovatif bankası, Türkiye’nin ilk e-para şirketi ekiplerinin içinde ve yönetici kademelerinde bulundu.

Halen Türkiye’nin en hızlı, dinamik ve yenilikçi grubunda sigorta alanı başta olmak üzere finansal teknoloji, ürün ve servisler geliştiren grubunda üst seviye yöneticilik görevleri yürütmektedir. Halihazırda Boodio blok zincirinin IT Danış-manlığını üstlenmiştir.

Dinçer Karaca

Uzun yıllar bilişim medyası tarafında hem yazılı hem görsel tarafta yönetici ve yazarlık yapan Karaca, hali hazırda Bloomberg HT kanalında devam eden Türkiye’nin ulusal kanallardaki ilk ve tek teknoloji yapımı “Silikon Vadisi” prog-ramını hazırlayıp sundu. Okan Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nde akademis-yen olarak çalışmalarına devam eden Karaca, Bahçeşehir Üniversitesi’nde de MBA Programında Dijital Ekonomi Yönetimi dersleri verdi. Kurucusu olduğu NextGen AŞ ile Blok Zinciri ve Kripto Varlıklar üzerine birçok firmaya danışman-lık ve eğitim hizmeti veren Karaca, Boodio ekibinde ise Blok Zinciri Danışmanı ve Çözüm Ortağı olarak yer almaktadır.

25

BOODIO PLATFORM & BODI Coin KULLANIM KOŞULLARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun olarak kurulmuş ve İstanbul Ti-caret Sicili’ne 225800 5 numarası ile kayıtlı, 0925090709800001 MERSİS nu-marası ile Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi No:79/1 Beşiktaş/

İstanbul adresinde faaliyet gösteren Virgül Dijital Yayıncılık ve Prodüksiyon A.Ş. (bundan böyle “Boodio”) size (bundan böyle “Üye” veya “Siz”) web servisi aracılığıyla cep telefonunuzda veya bu web servisleri ile uyumlu her türlü dijital cihazınız ile e-kitap, sesli kitap veya diğer edebi içeriğe (bun dan böyle “İçerik“) erişmenizi sağlayan kişiselleştirilmiş özelliklere sahip bir abonelik hizmeti (bun-dan böyle “Hizmet”) sunmaktadır. Ücretsiz Deneme sürümünü kullanarak ve/

veya Boodio ile bir üyelik planı yaparak, Boodio uygulamasını indirerek veya Boodio altyapısı kullanan üçüncü şahıs uygulamaları üzerinden veya başka şekilde Boodio uygulamasında yer alan İçerik’e erişerek Boodio ile bir sözleş-me yapmış sayılırsınız ve bu Kullanım Koşullarını ve bu koşullara uymayı kabul etmiş sayılırsınız. Ayrıca bu suretle kişisel verilerinizin Boodio Gizlilik ve Kişisel Verileri Koruma ve İşleme Politikası’na uygun olarak korunacağını ve işlenece-ğini onaylamış ve kabul etmiş bulunmaktasınız.

Bu Kullanım Koşulları, Hizmet’in hangi çerçevede tarafınıza sunulduğunu düzenler. Hizmet’e erişmek ve Hizmet’i kullanmak için bu şartları kabul etme-niz gerekmektedir. Kabul etmediğietme-niz takdirde ise uygulamada bazı özelliklerin kullanım dışı kalabileceği, hizmetin kısmen veya tamamen sunulamayacağı önemle dikkate alınmalıdır.

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’ne uygun olarak Hizmet’in temel nitelikle-ri, üyelik bedeli, ödeme şekli ve diğer tüm hususlarda bilgi sahibi olduğunuzu ve Size ön bilgilendirmenin yapılmış olduğunu kabul ve beyan etmektesiniz.

Bu Kullanım Koşulları, Boodio Gizlilik ve Kişisel Verileri Koruma ve İşleme Politikası ve her türlü ek ve/veya tamamlayıcı şart ve koşullar bundan böyle birlikte “Şartlar” olarak anılacaktır.

Şartların yürürlükte bulunan güncel versiyonlarına Boodio’nun internet site-sinden her zaman ulaşabilirsiniz.

26

Sorumluluk Reddi;

Boodio, BODI Coin çıkış fiyatı, gelecek ve geçmiş performans mutlak ola-rak gelecekteki sonuçların göstergesi değildir. Çıkış fiyatımız, gelecekteki geti-rilerin garantisi değildir ve coin’in piyasa fiyatının, altta yatan net varlık değerini tam olarak yansıtacağının garantisi yoktur.

Tavsiye değildir: Bu teknik doküman ve iş planı, BOODİO ve bağlı kuruluş-ları veya ilgili müdürleri, acenteleri, danışmankuruluş-ları veya danışmankuruluş-ları tarafından coin satın almanın esası hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi, finansal tavsi-ye, ticaret tavsiyesi teşkil etmez, ne de herhangi bir sözleşme veya satın alma kararı ile bağlantılı olarak güvenilebilir.

BODI Coin Discord, Telegram, Twitter hesapları, bu teknik inceleme veya web sitesi platformlarındaki hiçbir şey, gelecekte bir vaat veya temsil olarak kullanılmamalıdır. BOODİO veya herhangi bir taraf iştiraki, fiili veya önerilen herhangi bir hesap tahsisinin aslında belirli bir yatırım sonucunu veya hedefini gerçekleştirme olasılığı veya olasılığı hakkında hiçbir beyanda bulunmaz. Krip-to para birimlerinin, bireylerin kendisiyle ilişkilendirdiği değere sahip olduğunu iyi anlamak, arz talep dengesi ile gerçek bir ‘dijital varlık’ yaratma arzumuzu iyi anlayın. Herhangi bir dijital para birimine para yatırırken size uygun, hedefleri olan ve o hedefler için ‘kültürel birikim yapmış ekiplere’ yatırım yapın. Fiyatlar değişkenlik gösterir ve dijital aksilikler ve diğer teknik hırsızlık türleri nedeniyle, en yüksek seviyede önlemler alınsa dahi, coin’ler ve token’lar kolayca kaybe-dilebilir. BOODİO, bağlı kuruluşları veya ilgili direktörleri, yöneticileri, acente-leri, danışmanları ve kullanıcıların BOODİO ile yaptığı herhangi bir seçimden sorumlu değildir. BODI, Yayıncılık sektörü için üretilmiş bir dijital varlıktır. Bu teknik doküman ve iş planı, alıcısına veya danışmanlarına, bu teknik inceleme-den veya bu teknik incelemeinceleme-den kaynaklanan, içerdiği veya bunlardan türetilen bilgilerin, ifadelerin, görüşlerin veya konuların (açık veya zımni) doğruluğu veya eksiksizliği konusunda hiçbir beyan veya garanti verilmemiştir.

27

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o i d o o b

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o i d o o b

Yayınevi, Okur ve Yatırımcılarımıza Son Söz;

Merak, erişilebilirlik, zaman ve teknoloji değerlerinin üzerine kurulmuş blok zinciri tabanlı bir sayısal kitap deneyimini token ekonomisi ile daha erişilebilir kılmak ve yapay zekanın gücünü içeriğin evrenselleşmesi için kullandığımız paydaşlarının her birinin kazandığı içerik ve kripto varlık ekonomisinin bir arada bulunduğu yeni bir sayısal kitap rönesansını birlikte inşa edeceğiz. Boodio olarak okurun yeni kitabını bulma heyecanına ortak olmak, kripto yatırımcısını yayıncılık sektörü ile tanıştırmak ve yayınevlerine token ekonomisi ile ekstra telifler yaratmak hedefindeyiz.

Boodio Ekibi

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o i d o o b

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o i d o o b

Her Hakkı Saklıdır.

Boodio 2022 Boodio A member of IPA

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o i d o o b

#FF893B

#DD7842

#69656F

o i d o o b

o

i

d

o

o

b

30.12.2021 01:08 www.barcode-generator.de

https://www.barcode-generator.de/Generate_Barcode 1/1

www.barcode-generator.de

www.barcode-generator.de

x

Benzer Belgeler