• Sonuç bulunamadı

AYRICALIKLI BİR TATİL İLE TANIŞIN

Belgede MUTLULUĞUN GELENEKSEL TARİFİ (sayfa 36-39)

Superior Double Oda

Kapasite: 2 Yaklaşık 54,5 m2 / 59,5 m2

Superior Junior Suite

Kapasite: 2 / 3 Yaklaşık 62,5 m2

Lake House Suite Swim-up

Kapasite: 2/ 3 Yaklaşık: 78 m2

Lake House Suite with Jacuzzi

Kapasite: 2 /3 Yaklaşık: 95 m2

Penthouse Suite with Jacuzzi

Kapasite: 2/3 Yaklaşık 69,5 / 71,5 m2

Lake House Suites The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye, lüks ve konforun bağ

kurduğu, her şey den uzakta, sığla ormanlarının derinliğinden gelen oksijeni soluyarak, evinizin rahatlığını hissedebileceğiniz bir ortam sunmaktadır.

Daha lüks, daha konforlu, daha özgün, daha enerjik, daha rahat, daha kişisel ve sofistike bir karaktere sahip olan The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’nin size özel konfor alanları ile yenileneceksiniz.

Ayrıca yan kapıda bulunan TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye’nin tüm olanaklarından yararlanabilineceği hizmet özelliğini de misafirlerine sunmaktadır.

KURULUŞ 2019 Mayıs KONUM

Fethiye: 13 km - Dalaman Havalimanı: 45 km KONAKLAMA TÜRÜ Yetişkin Oteli ODA TİPLERİ

Superior Double Oda; king yatak, koltuk, duş kabini, küvet, balkon-teras oturma grubu.

Superior Double Swim-up Oda;

king yatak, koltuk, duş kabini, küvet, sığ su güneşlenme terası, balkon-teras oturma grubu, swim-up havuz girişi, teras şezlong grubu ve şemsiyesi.

Superior Junior Suite; king yatak, Josephine kanepe, duş kabini, küvet, balkon-teras oturma grubu.

Penthouse Suite with Jacuzzi; king yatak, sofa kanepe, duş kabini, küvet, teras jacuzzi, giyinme odası, teras, özel dizayn teras mobilyası, teras şezlong grubu ve şemsiyesi.

Lake House Suite with Jacuzzi; king yatak, sofa kanepe, hidro masaj duş kabini, küvet, terasta jacuzzi, teras, özel dizayn teras mobilyası, teras şezlong grubu ve şemsiyesi, havuz kenarında kendine ait özel güneşlenme alanı.

Lake House Suite Swim-up; king yatak, sofa kanepe, hidro masaj duş kabini, jacuzzi, teras, sığ su güneşlenme terası, swim-up havuz girişi, swim up teras şezlong grubu ve şemsiyesi.

Tüm Odalarda; Elektronik kapı kilit sistemi, merkezi klima, elektronik kasa, high speed free wi-fi, USB port/şarj sistemi, akıllı oda sistemi, parke / seramik zemin, ütü ve ütü masası, premium kalite linen malzeme, in room bar, kettle, Nespresso makinesi, akıllı TV, multi-media speaker, WC, 2 adet lavabo, saç kurutma makinesi, saç maşası, bornoz, terlik, premium buklet seti, turn-down hizmeti, aroma therapy oda koku menüsü, yastık menüsü.

YİYECEK ÜNİTELERİ

Food Repertory Ana Restoran - Açık Büfe Kahvaltı ve tüm gün A’la Carte Hizmeti, Cuphea - Open Air Bistro & Snack, Asmani Restoran- A la Carte Kahvaltı ve Fine Dining Servis.

İÇECEK ÜNİTELERİ

Executive Lobby Lounge & Cigar Bar, Pool Bar, Vitamin Bar, In Room Bar.

AKTİVİTELER

Otele Özel Plaj, Ana Havuz, Gece Şovları, Light Animasyonlar, Canlı Müzik, Tenis Kortu, Voleybol Sahası, Koşu Alanı, Okçuluk, Fitness Center, Step, Aerobic, Gym, Yoga, Pilates, Zumba, Su sporları merkezi.

SERVİSLER

Market, Butik, Hediyelik Eşya Mağazası, Kuyumcu, Doktor, Hemşire, Fotoğrafçı, Kuaför, Para Bozdurma, Otopark,Taksi, Araç Kiralama, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Fotokopi, Faks.

SPA MERKEZİ

Türk Hamamı, Özel Bakım Odaları, Masaj Odaları, Yüz ve Vücut Bakımları, Sauna, Buhar Odası.

TOPLANTI SALONLARI

80 kişi kapasiteli toplantı salonu mevcuttur.

‘‘SENSATORI’’ hizmet anlayışı ve ayrıcalıkları,

‘‘The Residence’’ ile bir üst segmente taşınıyor.

The Residence at TUI SENSATORI

Barut Fethiye

Deluxe Şehir Manzara

Kapasite: 2+1 / 3 Yaklaşık 26 - 30 m2

Grand Deluxe Deniz Manzara

Kapasite: 2+2 Yaklaşık 38 m2

Mediterranean Suite

Kapasite: 2+2 Yaklaşık 56 - 65 m2

Deluxe Deniz Manzara

Kapasite: 2+1 / 3

Antalya Havalimanı 15 km ODA TİPLERİ

Deluxe Şehir Manzara, Deluxe Deniz Manzara, Grand Deluxe Deniz Manzara, Corner Deluxe Deniz Manzara, Mediterranean Suite, Infinity Suite, Ocean Suite, Panorama Suite, Family Connection Sea View, Family Grand Sea View.

Tüm odalarda; koltuk, çalışma masası, laminant zemin, balkon, merkezi klima sistemi, telefon, 42 inch Smart Led TV, Wi-Fi, duş, saç kurutma makinesi, bornoz, terlik, yastık menüsü, dizüstü bilgisayarlara uyumlu kasa, mini bar, su ısıtıcısı, çay & kahve seti ve günlük 2 adet küçük su mevcuttur.

Family Connection Sea View ve Family Grand Sea View odalarımız iki yatak odası , iki banyodan oluşmaktadır.

Urban Chic Lounge; Suite Odalarda ve Corner Deluxe Deniz Manzara’ da konaklayan misafirler iki kişiye kadar 10. Katta yer alan Urban Chich Lounge ayrıcalıklarından ücretsiz faydalanabilmektedir.

YİYECEK & İÇECEK ÜNİTELERİ

Panora Restoran, Asmani Restoran, Pablito Bistro, Urban Chic Lounge, Urban Social Lounge, Pablito Pool Bar, Beach Bar, Source Bar.

AKTİVİTELER

Fitness Salonu, Spa Merkezi, 4 Tenis Kortu, 3 Açık Havuz ve 1 Kapalı Havuz, Çocuk Havuzu, Masa Tenisi, Basketbol, Plaj Voleybolu, Çocuk Kulübü, Ücretsiz Bisiklet (rezervasyonlu).

* Misafirlerimizin SPA’ da alacakları hizmetlerden Türk Hamamı, Buhar Banyosu ve Sauna ücretsizdir.

Diğer hizmetler (Kese, Masaj vb.) extradır.

* Tenis Kortu kullanımı ücretsizdir. Ekipman ve ışıklandırma ücretlidir.

HİZMETLER

Ücretli Hizmetlerimiz; Doktor, Kuaför, Market, Butik, Hediyelik Eşya Mağazası, Çamaşır yıkama ve Kuru temizleme, Lostra, VIP Transfer, Araç Kiralama, Fotokopi, Döviz Bozma,Oda servisi.

Ücretsiz Hizmetlerimiz; Hemşire, Açık ve Kapalı Otopark, İnternet, Mescit, Şezlong, Şemsiye, Havlu, Business Center.

THE LIFECO WELL-BEING MERKEZİ

Arınma / Detoks, Anti-Ageing, Güzellik, Kilo Kontrol, Stresten Arınma ve Şımartıcı SPA, Doğal İyileşme, Enerji ve Bağışıklık Sistemi, Diyabet Kontrol Programı, Kalp ve Damar Sağlık Programları, Doktor, Diyetisyen ve Hemşire Odası, Canlı Kan Analiz Odası, 4 Adet Kolon Terapi Odası, 12 Adet Masaj odası, 3 Adet Çift Kişilik Masaj Odası, 4 Adet Terapi Odası, 3 Adet Cilt & Vücut Bakım Odaları, Egzersiz Terapi bölümleri, 2 Adet Türk Hamamı (1 Bayan - 1 Bay/

Bayan Ortak), 2 Adet Klasik Sauna, 2 Adet Buhar Banyosu, 2 Adet Infrared Sauna, 1 Adet Ozon terapi.

AKRA FIT

Özel tv ekranı olan kardio ekipmanları, Serbest ağırlık ve makine ağırlık parkurlarından oluşan ekipmanlar, Streching, özel 4 adet aktivite stüdyosu, Grup dersleri (Zumba, Pilates Mat Exercise, Total body), Yoga, Spinning stüdyosu, Yarı olimpik, ısıtmalı, 3 açık havuz ve 1 kapalı havuz, dinlenme odaları.

TOPLANTI SALONLARI

1 Balo Salonu (800 m2), 1 Balo Salonu (410 m2), 1 Toplantı Salonu (255 m2), 2 Toplantı Salonu (129 m2), 2 Toplantı Salonu (100 m2), 1 Toplantı Salonu (95 m2), 1 Toplantı Salonu (68 m2), 1 Toplantı Salonu (40 m2), 7 Toplantı Salonu (83 m2).

Belgede MUTLULUĞUN GELENEKSEL TARİFİ (sayfa 36-39)

Benzer Belgeler