• Sonuç bulunamadı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

Belgede ACIBADEM BODRUM HASTANESİ (sayfa 30-36)

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına katıldı. Öztürk, burada yaptığıkonuşmasında tüm ilçe teşkilatlarından bölgeleriyle ilgili raporlar istediğini belirterek “Hangi ilçenin hangi sorunu varsa, bu dört sene içinde bu sorunları çözmek için var gücümle çalışacağım”dedi.

Ak Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu toplantısı BODTO Konferans salonunda gerçekleşti. Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün de katıldığı toplantıda, Ak Parti İl Başkanı İhan Küreci, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile il ve ilçe yönetiminde görev alan bazı isimler, kadın ve gençlik kolları üyeleri hazır bulundu.

Toplantının açış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, 7 Haziran ve 1 Kasım arası sürecin çok zorlu bir dönem olduğunu belirterek, bu süreçte çalışan ve bir bütün olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.Demiralp, ” 7 Haziran’da aldığımız 15 bin oyu 18 bine çıkarmak hiç kolay değildi. Ama biz davamıza inancımızdan dolayı, birbirimize sevgi ve saygı bağlarıyla bağlandığımızdan dolayı, bu dönemi çok güzel bir oyla, önemli bir adım atarak aştık” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı İhsan Küreci, 7 Haziran seçimlerinde tüm teşkilatlar olarak ‘yutkunduklarını’

belirterek “Yüzde 13 oy alan partilerin kutlama yaptığı o süreçte, biz nerede hata yaptığımızı, milletin bize nasıl bir mesaj vermek istediğini düşündük, tartıştık. Çok çalıştık ve 1 Kasım’da yüzde 49 oy oranıyla bir kez daha tek başına iktidar

olarak göreve geldik” diye konuştu. Küreci,”Gelecek üç senede, hizmetin nasıl yapılacağını hem Türkiye’ye hem de Muğla’ya göstereceğiz. İki tane icracı milletvekilimiz var ve onlar var güçleriylel çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Daha sonra partililere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Ötürk, 1 Kasım akşamı Muğla’da yaşayan 900 bin kişinin vekili olduklarını söyledi.

Vatandaşların, kavgacı ve hayırcı siyasete oy vermediğini vurgulayan Öztürk, “Halk, Türkiye’de yüzde 50 oy vererek Ak Parti’yi iktidara getirdi. Bizler millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için yola çıktık. İlk çıktığım noktada, 15 yaşındayken de aynı duyguları yaşıyordum. İlk günkü aşkla, sevdayla Bodrum’a, Muğla’ya hizmetkar olacağım” dedi.

Ak Parti Milletvekili Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Biz bu teşkilatın milletvekili olarak Ankara’dayız. Nihat Öztürk’ten ziyade, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarım milletvekili oldu. Benim makamım da, TBMM’deki odam da tüm Muğlalılara açıktır. Biz 1 Kasım akşamı, 900 bin Muğlalı’nın vekili olduk.”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, ilçe danışma kurulu toplantısında yaptığı konuşmasının ardından gazetecilerin Rusya krizinin turizme etkileri ve Ege’de yaşanan mülteci facialarıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Rusya konusunda felaket tellallığı yapan kesimler olduğunu belirten Öztürk krizin turizmi olumsuz etkileyeceğini düşünmediğini belirterek “Ak parti olarak turizm için elimizden geleni yapacağız. Paniğe gerek olduğunu düşünmüyorum. Türkiye büyük bir ülke. Geçen sene turizm gelirleri konusunda bir daralma vardı. Ama yine de krize rağmen, yüzed 50 az turist gelmesine rağmen krizi aşmıştı. Ben kriz olacağını sanmıyorum. Halkımız ve turizmciler, bize güvensinler. Bir takım insanlar bu konuyu özellikle manipüle ediyorlar. Doğru değil bana göre. Çok hassas bir durum. Büyük

ülke olmak kolay değil.” diye konuştu.

Öztürk, Ege sularında dram yaşayan mülteciler konusundaki soruya da, “Türkiye’nin yaptıklarının Avrupa ülkelerini utandırdığını söyleyen Öztürk, “Bugün Bodrum’da sahile vuran Aylan bebekle vicdanı sızlayan insanlar, dört beş sene nce haklarını kaybettiler, o dönem sınavlarını veremediler. Ak Parti, kardeşlerimize kapılarını açarken, o insanalara Ak Parti oy kullandıracak diyerek iç siyaset konusu yapanlar, bugün bu konudaki haklarını kaybettiler. Biz bu konuda çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde yanıt verdi.

“2’Sİ 1 ARADA” Bodrum’u Güldürdü

Artçı Sanat’ın organizasyonu olarak “2’si 1 Arada”, adlı Romantik komedi TED Bodrum Koleji Konferans Salonu’ nda sahnelendi…

Sevilen oyuncular Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen’in başrollerini oynadığı “2’si 1 Arada” adlı tiyatro oyunu TED Bodrum Koleji Konferans Salonu’ nda sahnelendi.

Bodrumda yaşayan yerli – yerleşik halkın yoğun bir ilgisiyle karşılaşan oyunda iki kadın arasında kalan bir erkeğin ve kocasından kolay kolay vazgeçmeyecek bir kadının hikayesi

komik bir dille anlatıldı.

Artçı sanat Organizasyon Bodrum sahnesine taşıdığı nitelikli sanat organizasyonları ile tüm dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Her kış aylarında ilgiyle izlenen etkinlikler, konser ve tiyatro oyunları ile seyircinin karşısına çıkan Artçı sanat, bu hafta Ahmet Kazanbal’ın uyarlayıp yönettiği 2’si 1 Arada adlı tiyatro oyunu ile kaliteli mizahı Yarımada’ya taşıdı. Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen’in rol aldığı oyuna büyük bir ilgi gösterildi. TED Bodrum, genci yaşlısıyla doldu taştı.

KOMİK OLAYLAR SİLSİLESİ

Dominant bir kadını canlandıran Oya’nın (Neslihan Soydan) seyahatten döndüğü an kocası rolündeki Tuna’nın (Ruhi Sarı) kendini aldattığını öğrenmesi ile komik olaylar silsilesinin başladığı oyunda; sevgili rolünü canlandıran Duygu Şen’in bir anda eve gelmesi ve hırsız olarak eve giren sevilen oyuncu Cemal Hünal’ın neredeyse yıkılacak olan evliliği kurtarmak adına yaptıklarının mizahi bir pencereden yansıtılması kahkahaları yükseltti.

KADIN -ERKEK İLİŞKİLERİ İRDELENDİ

Oyuncuların başarılı performansları ise takdire şayandı.

Kadın-erkek ilişkileri arasında görülebilecek sorunları komik şekilde ele alan tiyatro oyununda asıl vurgulanmak istenen sevgi için gösterilen emek ve mücadelenin sonunun zafer olduğu ve her karşılaşılan hata da yıkıcı değil yapıcı olmak gerektiğiydi. Oyunun sonunda usta oyuncular, seyircilerden büyük bir alkış aldı. Salonu dolduran izleyiciler oyuncuları dakikalarca alkışladılar. Ayrıca gösteriyi izleyenler TED Kolejine böyle bir salonu Bodruma kazandırdıkları için teşekkürlerini dile getirdiler.

KAPTANIN ÖLÜMÜNDE İNTİHAR

Belgede ACIBADEM BODRUM HASTANESİ (sayfa 30-36)

Benzer Belgeler