• Sonuç bulunamadı

ADYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin yeni Dekan Vekili Prof Dr Muhammet

Önemli Günler / Etkinlikler Important Dates/Occasions

ADYÜ İSLAMİ

İLİMLER FAKÜLTESİ

YENİ DEKAN

VEKİLİ PROF. DR.

GÜNDOĞAR OLDU.

PROF. DR. HAMDI

GÜNDOĞAR IS

ASSIGNED AS

VICE DEAN OF

ADYU FACULTY OF

ISLAMIC SCIENCES

ADYÜ İslami ilimler Fakültesi Dekan Vekilliğine Prof. Dr. Hamdi Gündoğar atanırken, kendisine ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü tarafından hayırlı olsun ziyare- tinde bulunuldu.

Ziyarette ADYÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın hazır bulun- dular.

Dekan vekilliği görevli ile ilgili olarak açıklama yapan ADYÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gündoğar, yeni görevi ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bu önemli göreve başlarken Sayın Rektörümüz Gönüllü, rektör yardım- cıları Prof. Dr. Temir, Prof. Dr. Solmaz ve Prof. Dr. Aydın’ın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine şük- ranlarımı sunuyorum. Sayın rektörümüzün bizleri bu göreve uygun görmesi hasebiyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize tevcih edilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için bütün gayre- timizi sarf edeceğiz. Adıyaman Üniversitesini başarı ile temsil edecek ve milletimize hizmet edecek öğrenciler yetiştirmek en önemli hedefimizdir” dedi.

Rektör Gönüllü ise Prof. Dr. Hamdi Gündoğar’a yeni göre- vinde başarılar dileyerek “İnşallah İslami İlimler Fakültesi’nde İslam ahlakına uygun karakterde öğrenciler yetiştirilmesini temenni ediyorum.” dedi.

While Prof. Dr. Hamdi Gündoğar is assigned as Vice Dean of ADYU Faculty of Islamic Sciences, his first visitor was Rector Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü.

In his visitation, Vice-Rectors Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz and Prof. Dr. Ali Aydın stood with him. Talking about his Vice Dean duty, Prof. Dr. Gündoğar uttered his pleasure about his new job and said: “Starting this new job with visitation of our Dear Rector Gönüllü, Vice-Rectors Prof. Dr. Temir, Prof. Dr. Solmaz and Prof. Dr. Aydın made us happy. I express my gratitude to themselves. We thank to our Dear Rector for giving this important duty to us. We will do our best in order to achieve this mission on us. Our main goal is to grow students who will represent Adıyaman University with success and who will serve to our nation.”

Rector Gönüllü wished success on his new job and added: “I wish Faculty of Islamic Sciences will grow students appropriate to Islam ethics.”

ADYÜ FM’DE

“TERCİH REHBERİ”

PROGRAMIYLA

ADYÜ’YÜ

TANITIYORUZ

WE INTRODUCE

ADYU WITH

“SELECTION GUIDE”

AT ADYU FM

ADYÜ FM, Tercih Rehberi Programıyla üniversite tercihi yapacak adayların kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Tercih Rehberi Programına ADYÜ fakülte de- kanları, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın müdürleri konuk oluyor ve kendilerine sorulan sorulara cevaben kendi eğitim kurumlarındaki mevcut durum hakkındaki bilgilerini paylaşırken aynı zamanda mezunlarının iş imkânlarından ve eğitim-öğretim gören öğrencilere ne gibi imkân ve hizmet sunduklarını aktarıyorlar.

Üniversite tercih döneminde adayların ve velilerin mutlaka dinlemesi gereken Tercih Rehberi Programı pazar günü hariç her gün 08:00-09:00, 13:00-14:00 ve 17:00-18:00 saat- lerinde yayında ve Ayrıca Tercih Rehberi Programının ses kayıtlarına Üniversitemiz YouTube kanalındaki ADYÜ FM Tercih Rehberi oynatma listesinden erişilebilir.

ADYÜ FM removes question marks of the candidates, who will make a selection, with the help of Selection Guide Pro- gram. ADYU faculty deans, directors of the graduate schools and vocational schools are hosted on Selection Guide Pro- gram. They answer the questions by explaining the current situation at their institutions, determining job opportunities of graduates and what kind of facilities and services offered Candidates and parents should definitely listen to Selection

Guide Program on their university preference phase. It is on air every day at 08.00-09.00, 13.00-14.00 and 17.00- 18.00 except Sunday. Voice recordings of the program are also available at YouTube ADYU FM channel’s ADYU FM Selection Guide playlist.

Önemli Günler / Etkinlikler Important Dates/Occasions

ADYÜ SOSYAL

BİLİMLER MESLEK

YÜKSEKOKULU

EĞITIME HAZIR

ADYU VOCATIONAL

SCHOOL OF SOCIAL

SCIENCES IS READY

FOR EDUCATION

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi açıklamalarda bulunan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selim Somuncu; “Yüksekokulumuzda 6 aktif bölümümüz var. Dış Ticaret Bölümümüzde Dış Ticaret programımız, Muhasebe ve Vergi Bölümümüzde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programımız, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümümüz- de Özel Güvenlik ve Koruma programımız, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümümüzde Pazarlama programımız, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümümüzde Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarımız, Yönetim ve Organizas- yon Bölümümüzde ise İşletme Yönetimi ile Kooperatifçilik programlarımız bulunmaktadır. Bu yıl bu 6 bölümümüzdeki toplam 13 programımıza 610 öğrenci alacağız. Toplamda 30 akademisyenimiz mevcut. Mevcut öğrenci sayımız ise 2088. Geçen sene bin civarında mezun verdik. Bu yıl da 610 öğrenci gelecek.” dedi.

Adıyaman Üniversitesini tercih etmek için birçok neden olduğu- nun altını çizen Somuncu; “30 yıllık üniversitelerle kıyaslandığı- mızda gerek sosyal gerekse de fiziki açıdan çok daha ilerdeyiz. İmkânlar çok gelişmiş durumda. Ben öğrencilerden gelip burayı araştırmalarını istiyorum. Bizim amacımız; değişim ve dönüşü- mün hızına ayak uydurabilecek,

yaşadıkları ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik gelişimine kat- kıda bulunabilecek, özgüveni yüksek, kendi ayakları üzerinde durmayı beceren, eğitimli ‘’Meslek Elemanları’’ yetiştirmektir. Bunun yanı sıra iş dünyasının aradığı vasıflarda donanımlı meslek elemanı yetiştirmeyi de hedefliyoruz” dedi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu hakkında daha ayrıntılı bilgi için yüksekokulun internet sitesi http://sbmyo.adiyaman. edu.tr/ ziyaret edilebilir.

Director of Vocational School Ass. Prof. Selim Somuncu gave an explanation before the new academic year and said: “We have 6 active departments in our vocational school. There is Foreign Trade Program in Department of Foreign Trade; Accounting and Taxation Program in Department of Account- ing and Taxation; Private Security and Guarding Program in Department of Property Guarding and Security; Marketing Program in Department of Marketing and Advertising; Cui- sine with Tourism and Hotel Management Program in De- partment of Hotel Restaurant and Catering Service; Business Management and Cooperation Program in Department of Management and Organization. This year we will accept 610 students to these 13 programs in 6 departments. We have 30 academics in total. Our current number of students is 2088. We graduated approx. a thousand students last year and this year 610 students will start.”

Underlining there many rea- sons to choose Adıyaman Uni- versity, Somuncu said: “We are much more developed socially and physically in comparison with 30 year-old universities. Facilities are way improved. I want students to come and dis- cover here. Our purpose is to grow “Members of Profession” who can adopt to the pace of change and transformation, who can contribute to econom- ic development of their province, region and country, who have self-confidence and able to stand by oneself. In addition to that, we plan to grow members of profession who are equipped with qualities business world is looking for.” For further information about Vocational School of Social Sciences, visit http://sbmyo.adiyaman.edu.tr/

ADYU Vocational School of Social

Benzer Belgeler